bingolotto

Men titt på fan, jag vann!! Det var ju inte direkt någonstor vinst då vinsten var två sverigelotter värda 50 kr, men det kan ju bli för man vet ju aldrig vad som döljer sig bakom rutorna jag skrapar upp. Hoppas på någon vinst!
Jag har typ aldrig vunnit förut, eller ja jag vinner väldigt sällan så var ju kul och vinna något iaf även om jag inte kom fram då jag ringde så jag kunde vinna någon miljon, bil, resa eller något annat bra.
 
 

några timmar senare...

Idag har jag pluggat på bra tycker jag, har skrivit klart min hemtenta om rörelse och skickat in den så nu känner jag mig jätte duktig som lyckats blivit klar i bra tid så nu kan jag tänka på något annat ett tag och hoppas på att läraren tycker tentan är bra så man blir godkänd.
Har också suttit och kollat igenom alla 4 dramaböcker som vi skulle ha läst/kollat igenom lite tills på tisdag så nu ligger jag lite före på det också och slipper stressa med det imornkväll och då kan jag lägga energin på att plugga ukulele imorn inför den uppgiften som ska redovisas på onsdag.
 
Nu funderar jag på att gå och köpa en bingolott så jag har något trevligt att göra ikväll, känns dock jobbigt och gå till affären då man inte varit ut på hela dagen, kanske lika bra att gå utanför dörren en snabbis då..
 
Aja om jag köper en bingolott vilket jag nog lär göra så hoppas jag på vinst, för det tycker jag att jag förtjänar. :D
 
 

Dags för plugg!

Dags att plocka fram bokhögen igen och skriva lite mer på tentan, kanske t,o,m skriva klart den eftersom att jag endast har två frågor kvar. Fast man ska inte säga endast, de är två frågor som kommer att kräva mycket text till svar och jag får inte skriva så mycket till eftersom det bara få vara 4 sidor..
Just nu hatar jag läraren, hon är snäll och så egentligen men jag hatar hur hon tänkt på uppgiften, det är ju för lite sidor!!!!!
Det som stör mig mest är inte att det är 6 frågor på 4 sidor, inte att det ska vara både fakta och egna reflektioner efter varje fråga utan det som absolut stör mig mest är att det ska vara 1,5 radavstånd.. jag vill ha enkelt radavstånd för då kan man få ut så mycket mer än att ta 1,5 som är för blinda folk som typ inte kan läsa verkar det som eftersom det är minst 1 cm mellanrum och det tar upp dubbelt så mycket plats..
Jag kan inte plocka bort något heller för det låter bra och plocka jag bort någon mening så kommer de bli helt kaos i texten.. Jag kommer inte bli nöjd med denna tenta tror jag, det känns som att jag hade velat haft iaf 1,5 sidor till att skriva på och eftersom att jag är arg på hur läraren har gjort tentan och less på att skriva så ska jag försöka göra klart skiten idag så jag slipper se den resten av veckan, jag hoppas att jag fixar det, den få senast vara klar imorn för min del för sen måste jag ju hinna plugga på ukuleleuppgiften också..
 
Aja dags och sätta igång hjärnan och dra på sig glasögonen och börja läsa/skriva..
Ha en bra dag!!!
 

gårdagen

Igår kom mamma och pappa hit så då åkte jag och mamma och storhandlade på Willys så nu har jag mat att leva på för ett bra tag frammåt igen, sedan blev det en snabbis på stan för att kolla en morgonrock, hittade en ljusrosa med volanger tillslut som fick duga.  Som ni ser på ena bilden så finns det nu snö i Gävle, var någon tävling mitt på stan typ, så regnade det på de så lär ju ha varit lite slaskig snö. :P
 
Blev iaf ingen långvarig titt på stan endast in på tre affärer lite fort sedan blev det hockey (Brynäs- Timrå) och mat på Allstar. Hockeyn slutade tyvärr med förlust men Timrå spelade bättre och var värd vinsten, Brynäs hade bara tur mot slutet som fick in de avgörande målet. Hade varit mer rättvisst om de slutat oavgjort men aja var iaf en bra match och maten var ju iaf god vilket var tur. ;P
Fixade biljetter till Björn Rosenström också så det känns bra, kommer att bli roligt. :D
 
Senare på kvällen blev det mys i soffan hemma framför tvn bara. :)
Skön och trevlig dag :)

kortisinlägg

Det blev en rolig kväll igår!!
 
Elin kom och hämtade mig och Julia vid halv 3 så då for vi på Willys och handlade lite mat till taccosmyset som var hemma hos Elin med några till också. :) Så då blev det taccos med tjejer, lite förfest och spel innan vi drog oss vidare till Kåren.
Riktigt trevlig kväll som jag hoppas kan göras om nångg. =)
 
Idag ska jag plocka in tvätten som jag inte hann göra igår, kolla igenom vad jag har i frysen och sedan kommer mamma och pappa hit så det blir nog trevligt. :)
Skriver nog något roligare sen kanske :)
 
 

TACCOS

Bjussar på en fin bild från taccomyset, dock så fattas Julia och Malin för att alla skulle varit med på bild men använde inte min mobil så mycket så blev inte så mycket bilder tyvärr.. :P
 

tvättstugan som krånglar...

Hallå där!
 
Måste säga att jag ha otur med tvätten idag och lugn nu jag har inte krymt något, missfärgat något eller så utan först gick jag ner efter en timme för att jag tänkte hänga upp tvätten och då har inte tvättmaskinen tagit tvättmedlet så då fick jag börja om och vänta yttligare en timme, när jag gå ner då så hade den tagit tvättmedlet som tur va och då hängde jag upp kläderna i torkskåpet, två timmar senare gå jag ner och märker att spärren för värmen hade åkt ut så det ha endast stått och blåst kallt där inne så då fick jag sätta på den yttligare 2 timmar nu så ja tvättstugan tog mer tid än vad jag väntat mig idag så det var tur att ingen bokat efter mig.
 
Var nyss på affären i spöregnet och fixade mig en macka med kycklingröra som fick bli min lunch idag, jag skulle ha andra saker också annars skulle jag inte gått ut i regnet för endast en macka liksom.
 Behöver egentligen plugga idag, har skrivit några rader men känner att jag har så mycket annat att göra så jag hinner inte lägga energi på att sätta mig in i plugget just nu känner ja. Dock så måste jag maila läraren och fråga om det är jätte viktigt att de blir 4 sidor eller om man får skriva mer för jag tycker att 6 frågor då både fakta, koppling till böcker och egna reflektioner efter varje fråga ska in är alldeles för mycket för 4 sidor... jag är helt säker på att de kommer bli mer så vet inte alls hur de tänkt och vore tråkigt om man få kapa av något som låter bra och är viktigt.
 
Aja måste fundera på vad jag ska ha på mig ikväll åså, ha en trevlig dag =))
 
 

morgoninlägg ;P

Godmorgon!
Här är man uppe med tuppen som vanligt, har precis tryckt i mig en skål havregrynsgröt så man ska orka med dagens planeringar. Har slagit på lite skön musik så man kan chilla lite medans man smälter frukosten, känner mig lite stel idag, har träningsverk i axlar, armar, vader och ben, axlarna tror jag är från boxningen i förrgår, armarna från mördarövningen vi gör på uppvärmningen på dansen, den övningen är plågsam för det gör fan ont i armar och nacke av att göra den så pass länge så jag hoppas det är värt det, att man får snygga armar sen. sedan ben och vader är såklart ifrån dansen, glömde stretcha ut vaderna efteråt vilket är jätte viktigt för är tydligen lätt hänt att man kan få benhinneinflammation och de vill jag gärna inte ha.. :O Hoppas att mina ben är snälla nog och inte ge mig det. :P
 
Iaf så ser mina planer ut såhär idag:
- slänga in lite tvätt nere i tvättstugan
- medans de tvättas så ska jag fortsätta städningen av lägenheten och hoppas att jag hinner klart på typ den timmen.
- Hänga tvätten och torktummla..
-Medans de torka ska jag försöka plugga lite
- Åka och handla med Elin och Julia
- Hem till Elin och fixa sig innan fler folk kommer.
 - Taccomys med fint folk
- kåren!
 
Känns som att det kommer bli en rolig och trevlig kväll. :)
Aja nu ska jag trotsa mitt magont och illamående som jag fick efter gröten och klä på mig och gå ner till da tvättzchtuugaH( tvättstugan).
 
Bjuder på en bild från ett fint ställe. :)

Pain

Aj aj aj, just nu lider jag, har inte ätit speciellt mycket på hela dagen, åt frukost sedan ha jag ätit lite nötter och några bitar choklad medans jag pluggade bara så tänkte jag att jag äter då jag kommer hem från dansen för då är jag säkert hungrig och sugen men icket, men eftersom att man måste äta så tog jag ett litet glas yogurt och en hårdbrödmacka och jäklar så det hugg till i magen och bröstet efter det.. Det kniper i hela magen och hugger vid brösten och det gör så jävla ont.....
Jag hoppas att det släpper snart =/

plugg hela dagen lång...

Böcker, papper överallt,
plugg bara plugg hela dagen lång.
Böcker de regnar ner, plugget går upp och ner,
plugg, bara plugg hela dagen lång.
 
Skulle föreställa en egen variant på låten "imse vimse spindel wooow", tycker att det stämde in till min bild och vad jag sysslar med just nu.
Det märks att man har haft sommarlov och tagit lite ledighet från plugg för det är svårt att hitta motivationen och orken till att sätta igång och plugga igen.
Aja har suttit några timmar nu och skrivit/ kollat i böcker så jag tror att de får räcka för idag eller för ett par timmar iaf, orkar inge mer just nu.
Jag önskar att man kunde trolla så att allt var klart på en grisblink, eller att man var en riktig nörd och älskade att läsa böcker, skriva och sånt, men så lätt ska det inte vara eller..
 
 

Doktorbesök

Hejhej!
Idag blev det upp klockan 8:00 och fixa mig lite samt börja städa lite. Jag är långt ifrån klar så tänkte antingen fortsätta senare idag eller imorgon beroende på vad jag hinner med mig.
Var hos doktorn förut, första gången jag är där när man måste betala efter sig men det skulle komma hem på faktura så är väl bara att vänja sig att det blir lite dyrare att gå till doktorn nu för tiden men måste man så måste man ju.
Anledningen att jag gick dit idag är för att jag har så himla mycket problem med min mage och har haft det väldigt länge nu. Har inte riktigt haft tid att kolla upp det för ha varit så mycket annat men nu kände jag att jag måste kolla upp det.
Min mage kan vara perfekt då jag vaknar men så fort jag äter något så sväller min mage som en ballong så jag ser seriöst gravid ut ibland, jag får ofta då väldigt ont i magen också, i vissa fall kramper vid ett visst ställe vid magen som jag tror är vid tarmarna. Min mage kan lätt krascha och då den gör det kan de ta flera dagar för den att gå tillbaka till att bli normal, och när den kraschar så blir typ hela dagen förstörd för då går det typ inte göra något.
Aa jag vill inte gå in på allt men jag har iaf en del problem med min mage som är väldigt jobbiga tycker jag, så idag kollade doktorn lite och fick även ta massa prover så får väl se om de visar något då..
Ringde och berättade för mamma så börjar hon asgarva då jag sa att jag måste göra avföringsprover, schysst hon var då, jag tycker inte att de känns så roligt att göra sånna prover men måste man så måste man, är ju bra att de tar en seriöst för en gångs skull iallafall.
 
Tyckte det kändes lite pinsamt att prata om mina problem då de va en rätt ung kille som doktor, hade hoppas på typ en tant eller något, nejnej jag ska alltid få massa unga killar då jag gå till doktorn/sjukgymnasten eller liknande så man ska måsta klä av sig eller låta de på klämma och känna på en.. apropå sjukgymnast så måste jag nog gå till en sån ganska snart också då jag tror att höften har hoppat ur igen så att ryggen blivit sne, har jätte ont i ryggen och för några dagar sedan så hade jag ont i höften med så det är väl dags nu igen och knäckas tillbaka kanske... 
 
Aja nu är det bara att vänta och se på proverna och hitta de inget så får de väl komma på en annan lösning få jag hoppas, nu ska jag fortsätta plugga, hejs!! :P
 
 
 
 

planering

Har rätt mycket att göra idag så planerna ser ut såhär :
 
- 10:30 ska jag till vårdcentralen, vet inte hur lång tid det kommer att ta.
-  Om jag hinner så ska jag förbi kåren och köpa förköp tills kårkvällen på fredag( hoppas att jag hinner det.)
- Ska skriva loggbok till gårdagens bildlektion eftersom jag inte hann göra det igår.
- Plugg på tentan( det kommer att ta längst tid utav dagen)
-  Städa, ska försöka ta orken och tiden till det iaf för det behövs.
- Diska
- 18:00 Dans
- Friskis ha klubbdag på intersport mellan kl 18- 21 så alla medlemmar har 15% rabbatt på alla varor så om jag orkar efter dansen så tror jag att jag ska kika förbi där och se om det är något jag behöver.
- Sen ska jag slappa och sova!!!
 
 

träning =)

Dagens träning :
Tränade boxning med Nathalie så nu är armarna lite halft lam, det är ett jobbigt pass men väldigt roligt precis som det ska vara. :)
Nu är jag hemma och har krypit in i min super sköna pyamas som jag fick av Lisa då jag fyllde år och ätit lite kvällsfika i form av en skål hallonkräm, en macka och ett glas proviva nypon, riktigt gott måste jag säga, kanske borde äta kräm, gröt och sånt lite oftare för det är enda gången som jag får i mig riktig mjölk , gillar inte mjölk och har inte gjort så länge jag kan minnas men till gröt åså går det bra. =)
Dessutom ha jag ätit kräm till middag två dagar nu haha... måste ju erkänna att de är en billig variant på studentmat och väldigt enkelt om man känner sig lite lat.. ;D HAHA. Dock så känns det som att jag äter frukost när jag äter sånt med mackor till, men vafan det funkar. ;D
 
Nu ska jag snart krypa ner i sängen tänkte jag och titta på tv, läsa något eller så, måste ju upp i tid imorgon så man ska hinna med sig, ha mycket och göra i morgon.
 
Godnatt på er :)
 

tips tips tips!!!

Måste göra något åt mitt hår snart känner jag, både klippa och färga men jag vet säriöst inte HUR jag vill fixa det, jag vet bara att jag vill och att det behövs.
Just nu är mitt hår lite mellanbrun med lite mer guldbrun/ljusare ner mot topparna.. de roliga är att jag inte har färgat det så utan de måste ha blekts i sommar. ;P
Jag vill göra något annorlunda, lite häftigt men inte allt för vågat bara..
 
Snälla hjälp mig och ge tips på fähur jag kan fixa mitt hår, hällst tips med färger. :D
 

ÄNTLIGEN!

Goddagens!!
Såhär såg jag ut i morse då jag skulle cykla till skolan i världens spöregn, jag var medveten om att det regnade men genom fönstret och i vattenpölen utanför såg det endast ut att regna lite. När jag kom ut så visade det sig att det öste ner så då ångrade jag att jag inte tagit på mig mina regnbyxor som hör till den där jackan för att slippa få blöta byxor, jag önskade att jag valt en frisyr så jag kunde haft mössa eller luva istället för att komma fram med vatten droppandes från hela huvudet och ansikte. Det roliga var att jag fick gå på toan och torka av mig då jag va framme så kommer det en kille med glasögon som ser typ dubbelt så värre ut än mig då hela glasögonen var igenimmade och det verkligen rann om stackarn, han måste nog ha gått iaf..
 
Aja idag har vi haft kursens första bildlektion där vi fått varit väldigt kreativa och fått använda oss lite av vår fantasi. Jag själv har alltid tyckt om att rita och måla så för mig gick dagen jätte fort trots att den var så lång, man var koncentrerad hela tiden på vad man skulle göra så jag hann inte ens med någon fika men för första gången på länge så kände jag att jag behövde inte den rasten för tiden gick så fort..
Det var jätte kul och måla och här är lite av resultaten för dagen:
Ska förklara lite vad uppgiften till bildena var så ni förstår varför de ser ut som de gör..
 
Översta bilden till höger: Detta var en gruppuppgift där vi fick skriva vårat namn, därefter skulle vi dra linjer från olika kanter så det bildade mönter och små fält, När vi hade gjort det så fick vi reda på att vi skulle måla fälten och inget fält fick vara de andra likt så vi fick ta hjälp av mönster och figurer av olika slag.
Vi ångrade lite då vi fick reda på att vi skulle färglägga alla att vi gjort så många streck.. men det blev iaf ett fint konstverk.
 
Vänstra bilden: Här fick vi gå med en pappersram kring vårat mästerverk vi gjort och leta ut någon del som kan symbolisera ett minne från förskolan, sedan skulle man måla vidare på det. Jag orkar inte gå in på vad minnet var för något just nu så det kan ni få klura på och gissa, den som gissar rätt får en kaka eller något annat gott.
 
Nedersta bilden till höger: Denna gång skulle vi gå med ramen på stora bilden igen och välja ut något vi trodde kunde bidra till något fint, jag valde kaninen.. :) Sen fick vibara använda fantasin för att göra denna bild fin( fin för sig själv, de andra behöver inte tycka det).. Så vi fick använda glitter och paljetter så det var jätte skoj. :) Jag själv tycker att min se ut som någon sagovärld, candyland ungefär.. :P Den är färgglad iaf vilket är väldigt typiskt mig. ;D
 
Men de var roliga uppgifter så hoppas att de bli lika roligt på nästa bild.
 
När jag kom hem så hade min efterlängtade datasladd kommit så nu är min dator efter 2,5 dygn äntligen återupplivad, jag har verkligen saknat dig datorn... ;P Ni kan ju tänka er vilken abstinens man få och panik när man vet att man har saker att göra på dator och saker att kolla, sen när man är hemma i Timrå så har man ju familjen hemma i huset att umgås med så då tänker jag inte lika mycket på datorn men när man är här hemma helt alone så blir det riktigt tråkigt efter ett tag att typ se på tv eller skriva på papper då man plugga m,m
 
Aja känns skönt att ha my pink baby tillbaka och nu har jag sk. helg, med sk. menar jag att jag är ledig från skolan men har endå plugg att göra men helg som helg får iaf ta det lungt på morgonen och gå runt i pyamas hela dagen om jag känner för det.. :D
Men ikväll ska jag iaf boxas med Nathalie så att gäddhänget försvinner. ;) HAHA 
 
Ha en bra fortsatt dag!! :D <3

Död!

Min dator är död, död på batteri och när man väl behöver sin otroligt behändiga laddare så befinner den sig i Timrå.. Lämnade min dator en sväng till en på gatan för att han skulle kolla en sak, tydligen så glömde han lägga i min laddare i väskan och jag var väl dum och inte kollade igenom väskan då jag fick tillbaka den men jag trodde seriöst att allt skulle va i.
Så ja.. Efter lunchtid igår så blev de ingen dator nå mer och jag fick först panik, kan typ inte vara utan min dator för är beroende av den till flera anledningar, jag behöver min dator till plugg för ta dubbelt så lång tid och skriva på papper men man får väl offra sig tills min laddare finns på plats och kan återuppliva min bebis.
Mamma har iaf skickat den med posten så hoppas att den kommer fort!!!

Så vad ha jag då gjort de här två dagarna när jag inte kunnat använda min kära dator..?
Jo jag va och lunchade med Ingela på waynes igår och kollade igenom lite uppgifter och annat kring skolan, var trevligt och komma ut och prata lite när det inte blev någon skola under dagen.
På kvällen blev det tv och tv och rota i kylen som är ett tecken på lite och göra.. Ha jag tråkigt så blir jag sugen på saker och rotar i skafferiet och kylen, få skärpas lite med de men de bli bättre då jag få igång min dator igen..
Idag ha jag försökt plugga lite, tagit en promenad och varit bort på förskolan och lånat två sångböcker.. Annars är jag trött och seg så har typ ingen ork att göra något alls, borde plugga mer men det ska jag inte göra för förstå endå inget om jag läser när jag är super trött, orka inte laga mat och är inte sugen på köpmat så vet inte vad jag ska äta då.. Och är jätte sugen på allt med socker och allt som är onyttigt så kanske håller på bli sjuk eftersom jag känner mig så trätt och hängig.. Blir ofta sugen på saker då också.. Hoppas inte de för ha inte tid att vara sjuk...

Vill ha min laddare till datorn!!!!


långvarig dag...

Igår var det möte med frilufsfrämjandet på bowlinghallen så var först 1 timmes bowling sedan fika och möte inne i konferansrummet, var ganska trevligt.
Därefter blev det hem och packa klart väskorna och gå bort till grannen som var min chaffis till Gävle, fick åka lastbil för typ första gången i mitt liv, kom fram ganska sent så idag är man väl lite små trött men var väl samtidigt bättre än att åka super tidigt tåg på morgonen istället, sedan fick man ju någon och prata med.
 
Dock så är man väl lite less nu för skolan blev ju inte direkt långvarig, hela klassen väntade typ en timme och läraren kom inte så vi ringde kursansvarige så fick hon försöka få tag i henne men hon ha inte på telefonen eller nått så man få hoppas att det inte har hänt något, typ att hon krockat på väg till skolan eller så..
Ne så jag drog hem, eller ja de gjorde väl de flesta, kände att jag får mer gjort om jag går hem och börja plugga lite istället för att sitta och leka på skolan, men är lite små less just för att jag är ledig på riktigt imorn och hade jag vetat igår att de inte skulle bli något idag så hade jag kunna varit hemma i Timrå tills på tisdag och kanske sluppit åkt sent igår kväll..
 
Aja inte mycket och göra åt nu, får trösta mig med choklad, har typ inte hunnit handla så har typ bara massa onyttigt hemma så får väl bli en onyttig dag idag då och vara mer seriös resetn av veckan.
Ska försöka plugga lite till tentan tänkte jag, packa upp resväskan och kolla tider då jag har tid för ett styrelsemöte så ja vi få se hur mycket jag orkar och hinner med.
 
Hörs senare gott folk. :P

Presentshopping

Detta blev det för tom och Mikaelas presentkort de gav mig då jag fyllde år.

- En typ lilaaktig kofta som är hur skön som hellst och ett par lila örhängen. (vila)

- en blå tröja som vart lite halvdålig på bilden men ha inte tid att fixa en bättre nu men den är också skön och fin på.:) sedan ett armband med mitt stjärntecken som symbol. (gina Tricot)

Tack så mycket!! :)


Helgen

Ha inte riktigt haft tid med bloggen i helgen då jag har haft massa annat för mig hela tiden och har varit social istället.
I fredagskväll så blev det en prommis med mamma för att smälta maten lite, kände mig som en flodhäst efter taccotårtan som vi åt så kände att en promenad skulle inte sitta fel, men jag tycker promenader med andra är ganska bra för man kan byta idéer och sånt när man har lite tankar kring saker, som nu då jag ska ha en tenta och måste komma på massa konstiga frågor så kunde vi tänka tillsammans medans vi gick och faktiskt så kom vi på några iaf så nu fattas det två frågor och då står jag typ still, kommer inte på något utifrån HUR och VILKA, men ska tänka mer idag.
 
Igår(lördag) så drog jag och mamma på Birsta för att kolla om jag kunde hitta något för mitt presentkort jag fick när jag fyllde år, ville ha lite koftor så inriktade mig mest på att kolla på det och kom hem med 1 kofta, en annan tröja, ett par örhängen och ett armband, tänkte lägga upp bilder senare under dagen så ni får se. =D
 
Annars på lördag så drog jag, mamma och pappa på hockeyn, Timrå ik - Hv 71, jag och pappa satt för vi hade fått två sittplatser av en kompis till pappa och mamma stog med Helena så det var ju najs, mindre najs att Timrå förlorade men man kan ju inte vinna varje gång..
Efter det blev det hem och laga mat och sedan lite mys i soffan, samt kolla lite i några böcker och märkte att en bok verkade väldigt intressant och kunde t,o,m ge mig tips inför skidskolan då det stog en del övningar på skidor och liknande så de känns ju roligt, tro de är en sån bok jag kommer att vilja ha kvar sen. :)
 
Helgen har hittils varit lugn och skön och idag ska jag packa lite, försöka att komma på frågor till tentan/kolla i böcker sedan blir det bowling och möte med frilufsfrämjandet sedan innan hemfärd ikväll med lastbil så kommer att komma hem sent men hellre de än att åka super tidiga tåget imorn, ursh..
 
Nu ska jag göra mig klar, ska hänga med mamma på affären tänkte ja så man  kan köpa lite saker man behöver, lägger upp bilderna senare... :)
 
 

Mumma!!

Eftersom jag vaknade tidigt idag så hade jag inget och göra på flera timmar.. Beslutade mig för att ta bussen ner till stan och äta god mat på Waynes, deras super goda toast med ost och skinka, sallad och road Island till, inte direkt vad min diet säger att jag få äta idag men jag tyckte jag var värd de och sen så var det ett bra tidsfördriv också.:)

Nu är jag mätt i magen och ha precis kommit ner på stationen, solen lyser på så nu ha det blivit ganska varmt jämfört med hur det kändes när jag gick ifrån lägenheten.:)
Tåget går 12:03 men är redan på plats, dock så är tåget låst vilket är synd för hade gärna klivit på en halvtimme innan och tagit en bra plats men de kanske öppna lite tidigare vilket fall.:)

Skriver kanske något mer när jag kommer fram om jag orkar och känner att det finns tid. Kramis!!


pensionär snart!

Varför ska man vakna så tidigt jämt för? Jag brukar ju kunna sova en aning längre än typ halv 8 då jag är ledig, men men kroppen börjar väl redan ställa in sig på att bli pensionär och kliva upp tidigt. ;P
Aja då har jag tid på mig och fixa mig lite, fast jag orkar sällan fixa håret nu för tiden, då tänker jag på typ platta det eller liknande, oftast blir det att jag sätter upp håret på något vis istället för att jag blivit för lat för att göra något åt mina lockar. :P Mitt hår mår ju säkert bättre av att inte bli plattad varje dag fast tycker mitt hår är så fult vilket fall nu och vill göra något åt det men har så mycket annat jag behöver och vill ha som jag prioriterar före.. Vet endå inte hur jag vill klippa och färga håret än, vet bara att det behövs och att jag vill göra det.. Förslag kanske?
 
Aja dags och göra sig klar så kan jag slappa lite sen eftersom det är ett tag tills jag ska bege mig till tåget. :P
 
 

rörelse hela dagen lång ;P

Tänka sig att det redan gått en vecka sedan jag fyllde år, shit vad tiden flyger iväg, snart är det jul också, gud vad mysigt.. :p Fick en liten mini julkänsla idag föresten, vi rullade med bollar på varandras ryggar som massage och en boll bjällrade så tänkte på typ i julfilmer då tomten kommer med sina renar och det bjällrar lite, alltid trevligt att tänka på julen, jag gillar ju den högtiden satt. ;P
 
Idag har det också varit en rörlig dag då jag haft rörelse i skolan från 9-15:30. Man ska vara glad för att det är roligt annars hade man ju dött på en sån lång dag, nästan så man gör de endå för att man blir så seg efter lunchen.
Sedan blev det hem och äta lite mat innan dansen klockan 18:00, lyxade till det lite med thaimat ( Wokade grönsaker och kyckling) Utan ris såklart och gud så gott det var, de där kryddorna eller ja den smaken kändes ja vet inte, speciell jämfört med veckans tidigare tråkigare maträtter. ;P
 
Och juste måste berätta en rolig grej då jag skulle hämta min cykel vid skolan idag, någon var ju så rolig att den han lutat cykeln lite lätt mot min för cykeln hade ju tydligen inget stöd, och de tänkte inte jag riktigt på så när jag började fippla med min cykel så rasade ju den andra cykeln på min och min på en annan åh ja så det blev värsta dominoeffekten, men kändes ju kul när massa cyklar rasade och där stog jag typ, bah bah: amen tjena!! ;P
 
Aja förövrigt så var dansen rolig och jobbig precis som det ska vara, var lite nervös inför denna gång eftersom jag missat gången innan och hade dålig koll på de nya rörelserna som jag fått senast så jag trodde det skulle bli helt kaos och komma in i det nya men som tur var så var de nya stegen från förra gången inte så super svåra så gick rätt okej endå och komma in i det endå. :D
Kändes skönt i kroppen efteråt då den var helt slut typ så skulle man cykla hem på det så ja jag har rört mig nästan hela dagen. ;P
 
Nu håller jag på att packa min resväska inför imorgon då jag ska till Timrå, är ett möte på söndag jag måste gå på vilket är det huvudsakliga anledningen till att jag åker hem just denna helg, men det känns rätt skönt endå att få komma hem lite igen.
Så ja undra så flundra hur tung min resväska bli denna gång, har denna hög att ta itu med i helgen, börja iaf..
Det är inför tentan som vi ska ha, drygt..
Sen så ska jag ha med min ukulele så jag kan hitta en sång och träna lite på till en annan uppgift, men den bör ju inte väga så jätte mycket endå..
Ne nu ska jag sluta skriva för idag och fortsätta packa samt ta rätt på diskhögen så att jag slipper göra det imorgon..
 
Godnatt i förskott. ;P
 

Morgoninlägg

Hejhej!:) nu sitter jag på gymnasals golvet och snora, va så himla kyligt ute idag så blev jätte snorig. Tro jag måste införskaffa mig en sån där ullgrej på cykelsadeln så man inte bli så kall om rumpan.:p
Idag är det rörelse som stå på schemat så drf jag sitter i en gympasal, börja inte förän 10 min så då hinner man blogga.;)

Klarade mig från att ta chokladen igår iaf, tog en pajbit istället som iaf kändes lite bättre att äta så känner mig fordrande duktig som låtit bli chokladen i flera dagar nu, jag bruka inte kunna de.:p

Aja man kanske ska va social istället nu då de kommer folk, see ya ;)


ååh såå sugen...

Dumma reklamer som endast ska visa upp gosaker just nu, chips, choklad och massa annat mumsigt, på facebook/blogg/ instagram lägger alla upp bilder på nybakta kakor och andra desserter.. och just nu ikväll är jag grymt sugen på något sånt, jag är både hungrig och sugen, har låtit bli mina choklader jag har i godisskålen, de har seriöst stått framme på bordet sedan i söndags och jag ha inte ens varit nära på ta en så jag känner mig duktig men ska alla reklamer komma upp så kommer jag snart att göra det, vilket jag egentligen inte vill.
 
Sen är jag lite småhungrig och vet inte vad jag ska ta för ha endast lite yogurt kvar och ta jag de nu så ha jag ingen frukost imorn och det är ju inge bra, orkar inte direkt laga mat heller de känns ju väldans onödigt klockan 7. :P
 
Har typ tuggat tuggimmi hela dagen för att få någon söt smak mellan måltiderna men börja bli less på den smaken nu, vill ha nått annat..Aja få se hur jag löser det här och om reklamerna vill vara snälla mot mig...

konstig granne...

Nu vet jag vem det var som skickat in en lapp och tyckt att jag stört fast än jag varit så tyst..
Den personen plingade på min dörr nu och berättade att klockan två i natt hade det stängts skåpluckor och låtit som att jag var i köket eller något och jag bah: Öh då sov jag för jag har även om jag varit ledig lagt mig jätte tidigt för att jag varit trött eller känt att det är onödigt att sitta uppe om jag inte ha något att göra endå.
Ja så nu kanske han fattar att det är jävligt lyhört här och att det kan höras från någon annan lägenhet eller kanske t,o,m de under.. Annars är det spöken som varit i köket isf.. Kanske han inte anklagar en viss person nästa gång!!
Jag har iaf inte hört nånting under natten fast jag vaknar inte ens om det är storm ute som en del bruka göra.. :P
 
 
Skaffa öronproppar om ljudet nu stör dig.. eller flytta till ett pensionärs hem där det kanske är ännu lugnare..

mycket röra på sig ;P

Var ner och tränade medel jympa idag, rätt skönt och fått träning gjord på dagen så kan man ta det lungt på kvällen. Hittade en najs väst när jag var på stan idag och eftersom det var lite blåsigt och kallt ute så tyckte jag att det var ett bra läge att köpa den nu. :)
Cyklade hem och åt lite lunch innan jag drog ut på en timmes promenad med Elin, så idag har jag rört mig typ hela dagen vilket känns skönt.

Dagens lunch bestog av köttbullar och guacemole, förstår att ni blir sjukt frästade av denna otroligt roliga mat asså. ;) Ni måste ju bli sjukt avis asså, det är ju såå gooottt.. eller hur var det.. ;P
Nu är jag trött så ska vila lite innan jag ska göra någon mat igen, tro vad jag ska hitta på för "kul" nudå.. :P
 

vinter

Vintertider hej hej vintertider,..  jag tycker herr. snö ska ta och falla ner nu.. ååhåhååh, jag vill ha vintertider nununu....  (8)
 
Ja jag saknar vinter och snö ja, tycker hösten är lite tråkig, blåsig och regnig bara så jag tycker årstiderna kan hoppa över de lite och börja dra sig mot kallare grader för att det ska kunna bli vitt ute, det behöver ju inte bli minus 30, gärna en lagom kyla med sol det är det bästa och mycket snö på det, love it.
 
 
Nu hoppas jag att min önskning om tidig vinter kommer att slå in!!
 
 

Regnet bara öser ner...


Bjuder på en riktigt charmig bild från i fredags, dock så missade vi lite folk som inte blev med tyvärr, hade varit roligare om vi fick en bild med precis alla på, men aa den är fin den här också. :)
 
Idag har jag varit på stan med Julia och kikat mest, ingen av oss köpte något fast jag hittade en hel del saker som jag är sugen på men tänkte vänta med att köpa de tills jag är på Birsta och kan använda mitt presentkort jag fick då jag fyllde år. :)
Vi tog iaf en god lunch där vi åt taccobuffé, de var ju ett sånt lunchställe som passa mig också, pizza, donken eller något är ju inte direkt så nyttigt men det var ju några timmar sedan och nu borde det väl snart vara dags för en middag också men då är frågan: Vad ska man äta? Jag har ingen ork till att laga mat idag, jag orkar inte ens steka ett par köttbullar och då är det väl illa.
Ute regnar det så avbokade min träning för känns bara drygt och cykla fram och tillbaka i regn och jag blir så opeppad då de regna så istället tänkte jag köra egen träning hemma som säkert ska funka precis lika bra.
Kanske ska göra det nu på en gång föresten så har jag det gjort och då kanske regnet har gett med sig lite så att jag kan gå och köpa nötter på coop , ja nötter är väl nyttigare än godis iaf så jag tillåter mig och äta de ibland för det känns som att de inte kan skada.. Sedan vann jag 60 kr på en trisslott igår så ska väl lösa in den också så att jag får en ny och pengar för ena lotten (30kr).
 
Ne nu börja jag säcka ihop h'r i sofan och bli super seg så bäst jag gör något.. :)
 
 

fegisar!!!

Sorry Nita för att jag glömde skriva presenten från dig och Jocke, fick rosa muffinsformar i silikon och en cupcakebok till, lägger upp en bild då jag använt dom. :D
 
Igår hade jag drama under hela dagen, gjorde en hel del saker så jag inte ens minns allting, vi ska ju skriva loggbok efter de passen och vi brukar gå igenom till lunch vad vi gjort på förmiddagen och vid slutet vad vi gjort på eftermiddagen men de hann vi inte då för tiden drogs ut så jag minns inte alls ALLT så jag hoppas de räcker med de man minns.
Drog hem och slängde i mig lite mat innan jag drog till fjärran och tränade lite jympa medel, hade förväntat mig att passet skulle vara jobbigare än vad det var men det var iaf ett roligt pass och känns skönt att jag tränade så tidigt för då hade man hela kvällen på sig och göra vad man vill, dvs att sitta och ta det lungt framför tvn, ja jag spelade lite ukulele och sjung ur sångboken vi ska ha till kursen också, en liten stund iaf.. ;P
 
Just nu väntar jag på att mina ägg ska bli färdigkokta och känner mig lite irriterad, när jag klev upp ur sängen så ser jag att det ligger ett brev innanför dörren så visar det sig vara nån jävel som tyckt att jag stört sent i natten, det roliga är att jag gick och la mig tidigt igår så jag sov typ vid 10 och 10 kan inte jag påstå är sent i natten, jag hade dessutom tvn på en volym som var väldigt låg så den kan inte ha stört heller så personen måste ju ha lagt i fel brevlåda men hade personen vågat stått för vem de va så hade jag fan skickat tillbaka ett brev eller plingat på och frågat om han/hon va dum i huvudet, tro på en han för va riktigt ful handstil och tjejer brukar ha lite finare normalt.
Får jag ett till brev så kommer jag knacka dörr på denna våning och fråga asså, en sak om de skulle klagat under nollningen men jag ha ju gått och lagt mig rätt tidigt varje kväll sedan dess och kan ju inte vara någon annan natt de menat för då borde jag väl fått lappen då och inte nu och eftersom de stog att personen jobbade idag..
Aja ska försöka att inte bry mig om de där och ha en rolig dag istället...
 
Är ledig idag så jag och Julia ska på stan och umgås lite, blir säkert trevigt. :) Ska väl göra mig klar nu så att jag är färdig till elva då vi ska mötas. :)
Ha en bra dag !!

tjockishelgen är över..

Tillbaka till verkligheten igen då det gäller att vara nyttig och hälsosam.
Jag har nu under hela helgen fått ätit vad jag vill och tjockat på så nu kanske jag har kicken för att klara mig några dagar till utan sockersug.
Dock så hade jag velat kört bara proteindag idag men problemet är att jag kommer få fuska till lunch för jag har ingen färdiggjord matlåda idag, inte bra, men isf få jag väl offra mig till lunchen och äta riktigt resten av dagen.
Jag tänker inte redovisa några vikter denna vecka just för att jag inte vågat ställa mig på vågen efter denna festliga helg så det kommer nästa vecka istället så bli kanske mer spännande och vänta yttligare en vecka för att se om det blivit något framsteg i vikten.
 
Igår kväll fick jag besök av Julia så då spelade vi bingolotto där man som vanligt bara var nära på, varför kan aldrig rätt nummer komma då man sitter med ett ifrån? Vann iaf en tia på nå smsbingo på sidan om, wooow ;)..
Sedan blev det Xfactor med lite choklad och bullar så jag undrar hur mycket jag kommer frestas av att inte få ta av chokladen som blev kvar, jag är inte sugen just nu men senare idag lär ju fingrarna klia på mig så kanske ska gömma undan den skålen isf.
 
Men nu ska jag snart ut i regnet och trampa till skolan, känner att jag hade velat legat kvar i sängen några timmar till men jag är ledig imorn så bli väl lite sovmorgon då istället då.. :)
 
VI hörs senare gott folk. ;P

birthdayparty

               I fredags hade jag lite födelsedagspartaj med lite vänner, så hela dagen gick åt till att fixa i lokalen med ljud, bordsflyttning, mat och annat, sen skulle man ju inviga systemet och hinna fixa sig själv också innan folket kom så först vid klockan 6 kom mina fina vipgäster och åt lite mat, sjung lite snapsvisor och hade det trevligt innan resten av folket kom. Kvällen bjöds på lite lekar, spel, dans och andra galenheter. :P Hade en superrolig kväll med underbara, roliga personer så på lördagen mådde man som man förtjänade, kände mig mer död än levande, rösten skärde sig i typ varannan mening, var karusellsnurr i huvudet och höften verkte utav en anledning jag faktiskt inte vet/ minns..
Men inte fick man vila för det, de var bara till att kliva upp och städa lokalen men som tur var så hade jag mamma och pappa till hjälp också annars hade man ju aldrig blivit klar med tanke på allt klibb på golvet, glas och annat.. Toaletten var ju värst iaf och jag som är så känslig för spya och sånt höll på dö, stog nästan med tårar i ögonen , tröjan uppdragen över halva ansiktet och mådde riktigt dåligt..
   Mådde man inte dåligt innan så gjorde man de efterår kan jag lova, trodde jag skulle spy själv så mamma fick ta över när det började närma sig toaletten så vi gjorde typ halva rummet var. Som tur var så hade jag fått en blomma med choklad i som satt ganska fint som energi efter all städning.     Hade pillat i andra saker där i också och de roliga var att jag hade ställt in blomman i kylskåpet på kvällen, undra varför. xD Vid klockan två kom släkten och fira mig så då blev det smörgåstårta och annat trevligt och gott, så i helgen har jag fått lite sånna här saker:
- Blomman med två chokladkakor i på bilden ovan.
             -En fin byrå eller vad de kallas för.
            - Blommor som jag ställde ovanpå byrån
             -Ett fint hjärta som nu hänger vid sängen.
             -Tårtspade
            - Örhängen och ett halsband :D
            - En "fin" klubba..
 
            - plunta
-Bad/dusch grejer och en penisskrubb(borste) ;) HAHAH
            - Kondomspö som jag var tvungen att gå runt med, plus en bjällrande kjol men den ha jag ingen bild på. xD
 
            - En vinöppnare som man kan trycka fram den lilla knorren under på.. xD
- En vinflaska
- bakispiller
- två presentkort på systembolaget ( 500 kr)
- presentkort birsta city ( 500 kr) - En biokväll med Ella
- En pyamas
-pengar som ska gå till en upplevelse då jag ska få hoppa skärmflyg i Åre till våren.. :D
 
Jag vet inte om jag glömt något nu men jag är helt klart nöjd, tack allihopa. :)
 
En present till mig själv som jag hämtade ut idag är denna :
Såhär slut kan man se ut efter lite partaj!!! ;D men de fåre va värt:P
 

Rörelse

Rolig dag idag med rörelse. Lekar, dans, balansövningar m,m, va riktigt roliga uppgifter som gav inspiration och nya idéer.:)
Dock så vart jag super seg efter lunchen så då ville jag bara hem och sova men eftersom vi slutade rätt sent så blev det bara hem och hämta resväskan, dra och köpa mat och sen till tåget, så det var lite stressigt och man var ju helt svettig och äcklig innan man var framme så kände mig lite ofräsch..

Tågresan var ganska skön då man var trött, lite musik i öronen och vila lite lätt så gick resan ganska fort endå.

Kan säga att kroppen kan luras ganska mycket, jag trodde jag var sugen på fet mat och skulle tycka det va super gott men det var inget speciellt alls längre, inget jag hade saknat speciellt mycket när jag väl kände efter..konstigt att man kan tro att man är sugen fast man egentligen inte alls är det.
Men chokladen jag köpte den var god den, så choklad kan man alltid njuta av de stunder man unnar sig de. ;D

När jag kom hem så fick jag en super god tårta som satt ganska fint till hockeyn.


20 år

Ja då har stora dagen kommit, då det är min tur att få lämna tonåren och kliva upp i vuxenlivet.
Idag fyller jag 20 år och ha fått massa gratulationer under dagen och det strömma bara på mer och mer så batteriet på mobilen har dragits väl idag kan jag säga.:)
Känns väl inget speciellt att fylla år, inte än iaf då dagen endast bestått av skola och nu tåg så kommer nog kännas mer att man fyller år ikväll och i helgen då jag få bli firad av mina fina vänner, släkt och familj. :)

Men eftersom jag gå på helg idag och jag fyller år så startar jag min onyttiga helg nu med donken och choklad!!
Helt ärligt så trodde jag att donken skulle vara gudomligt gott nu men det var inget speciellt, visst gott men inte så jag njöt av den som jag trodde jag skulle, återstå och se hur god chokladen kommer vara efter 2 veckors nyttighet. ;p

Nu ska jag äta upp min mat så får jag skriva mer om vad jag gjort för skoj idag sen, ha ju endå ett par timmar lediga framför mig på tåget..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2859398/images/2012/pic_5051eeabddf2b31f9a00198c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2859398/images/2012/pic_5051eeabddf2b31f9a00198c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2859398/images/2012/pic_5051f15f9606ee0678e0ce71.jpg" class="image">


längtar!!

Ikväll har jag promenixat med Julia och snackat massa, mycket trevligt måste jag säga. :)
När jag kom hem så gick en lampa sönder och då har jag nyss lagat en i badrummet och nu gick den stora lampan i stora rummet sönder, typiskt!! Tur att jag har en lampa brevid soffan tillsvidare. Imorse gick förövrigt ett handtag till en av skåpluckorna i köket sönder också så vet inte om jag använt våld för att öppna skåpet eller om de är ett skitskåp helt enkelt.. får ta itu med de en annan dag också för de orkar jag inte idag.

Annars ikväll har jag beställt hem en sångbok, bokat tåg och klickat hem en ukulele så snart ha ni nästa ukuleletrubadur ;) haha.. Juste har ju fixat en partylista också på spotify, eller börjat iaf.. :)

Ja och imorgon blir man stor flicka, då fyller man tydligen år också, och med tydligen så menar jag att det känns inte som att jag fyller år direkt men får hoppas att dagen kommer att vara bra och att helgen kommer att bli awsome!!!! =) Och i helgen får jag äta gosaker och jag LÄNGTAR!!!! jag längtar efter att trycka i mig chips och kakor och choklad och allt, ska verkligen passa på i helgen då jag fyller år och FÅR äta onyttigt.. :D WOHOOO!!
 
Aja nu blir det strax sängen, godnatt!!!
 

Musik


Idag har jag haft min första musiklektion på den här kursen så har sjungit och spelat ukulele idag, fick reda på att de skrivit fel år på en bok vi skulle ha och fanns två som hette lika så jag har ju självklart köpt fel, dock så går böckerna ihop med varann för ena är en sångbok och andra är tips och idéer på vad man kan göra utifrån de sångerna som finns i boken men känns surt att jag måste beställa ännu en bok på nytt.
 
Men det har varit jätte roligt med musik, var många låtar man sjöng själv som liten som man kunde lite och en del var helt ny. Att spela ukulele var svårt, fingrarna ville inte riktigt komma på plats men efter lite träning så kan jag iaf en låt på två ackord. ;)  HAHA.
Tydligen ska vi ha en praktisk uppgift då vi ska lära oss en låt på ukulele och kunna sjunga den i gruppen som att det är jag som håller en lektion och spelar och jag hoppas att de andra få sjunga med för det här med att sjunga själv inför en större grupp då man inte ens sjunger bra känns väl inte så jätte roligt, sen ska vi få in rörelser och de i uppgiften också, har inte läst något om den än men fick höra lite om det idag och för att jag ska kunna lära mig en låt på ukulele( Sjunga den kan jag ju lära mig endå) så behöver jag ju en ukulele hemma hellst, hur ska jag annars kunna träna om man inte har någon ukulele hemma så ja nu är jag sugen på en ukulele så jag kan sitta hemma och jamma lite och lära mig mer.. ;P Rosa och turkos är finast.. :D
Efter dagen var man trött och slut i huvudet efter all musik och alla håll och kanter så skulle man laga mat, diska och börja packa på de så man känner att det få bli en lugnare variant av träning idag också och ska därför ta en prommis med Julia snart äre tänkt.
See ya later, aligator ;)
 
 
 

Drama


Idag har vi haft våran första dramalektion i den här kursen och det var väldigt roligt måste jag säga, vi gjorde allt ifrån namnlekar med rörelser, någon slags sångdagbok till frysna bilder utifrån vissa rörelser och teman, mini teatrar eller vad man ska kalla det och sagor av ett varsitt djur utifrån olika verb, adjektiv och platser som vi fick skriva ner på lappar och dra några ifrån.
Vi fick drömma tillbaka till något roligt barndoms minne och prata om det och jag själv tycker det är roligt och tänka tillbaka på allt roligt man gjorde när man var liten, man blir glad av att tänka på bra minnen och det är roligt att höra vad andra har upplevt i sitt liv. I början av första året tror jag att det var så fick vi göra en intervju till någon äldre om deras barndom så då intervjuade jag min mormor och det var faktiskt rätt spännande att höra vad hon fått gjort när hon var liten med tanke på att det var helt annorlunda då jämfört med nu, jag tror säkert att hon också tyckte det var roligt att få tänka tillbaka då och få berätta lite. =)
 
Hästarna och bocken på bilden är från min lilla grupps saga, den konstiga saken bocken står på ska föreställa en stubbe i skogen. Jag gillade den här övningen/uppgiften vi fick för man kände sig som ett litet barn igen då man skulle komma in i en roll och komma på hur man skulle göra i leken/sagan som vi skulle utföra och sedan visa upp för de andra i klassen.
Just att vi låg på golvet på magen och lekte/ tänkte oss fram fick mig verkligen och tänka på när jag var liten men även på andra barn, jag låg typ alltid på mage när jag lekte med typ barbiedockor, leker man med bilar så ligger man ofta på magen och kör runt bilen, en skön känsla att ligga ner då man leker med ett föremål just för att man kommer det nära tro jag.
Ne men jag gillade att leka på skoltid, det var roligt. =)

Dock så var lektionen väldigt lång, vilket jag inte är så van med så man blev väldigt trött, salen låg dessutom på 6:e våningen och jag som inte åker hiss fick ju springa upp och ner där när man väl skulle gå på lunch eller så och ursh vad jobbigt det var, men vi kommer att gå länge typ varje lektionstillfälle nu så man får väl vänja sig helt enkelt.
Fick ont i huvudet på eftermiddagen och jag som tänkte köra dubbelpass träning idag fick istället bli en promenad ute i friska luften, valde att ta en stadspromenad idag, brukar vanligtvis gå i boulognerskogen men lite variation skadar ju inte, kan ju vara roligt och se lite annat.. =)
Hittade dessa coola gator:

Jag älskar sånna här gammeldagsa gator då husen är pluttismå och söta, skulle också kunna tänka mig att bo på en sån gata, super mysigt tror jag.. :) 
Nu ska jag bara ta det lungt framför tv, önskar att jag hade en fet godispåse men jag ska stå ut till fredag, få äta sånna här nutriletbarer som ersätter måltider för de är ju nyttiga och goda och kan smaka choklad så de kan vara som godis för mig.. ;) HAHHA
Aja tv vare ja.. :P

mini pensionär

Hallå där!!
Idag for jag tillbaka till Gävle så har suttit på ett tåg nästan hela dagen och ja idag fick man åka tåg som tur var.
Var lite halvtrött efter resan och alla trappor upp med resväskan till lägenheten så fick bli ett lugnt träningspass idag, eller ja lugnt mot hur jag brukar träna iaf.
 
Dagens träningspass:
- Vattenjympa
 
Det var typ jag och massa tanter som var där, kanske borde ta och förtidspensionera mig eftersom jag håller på med pensionärssysslor, bingo, korsord, vattenjympa och sånna saker.. xD Ne men jag tycker att det är skönt att träna i vatten, man blir lätt i kroppen och vattenjympa är faktiskt ganska roligt.
 
Nu sitter jag och lyssnar på lite musik, ser på tv och dricker en kopp te, ganska skönt faktiskt. :)
Imorgon är det första lektionen i Drama och jag hoppas att det ska bli roligt så man orkar vara på skolan hela dagen.. ;P

Ha en bra kväll!!!

1 vecka!!

1 Vecka avklarad av mitt nyttiga liv och det känns faktiskt rätt bra, det känns bra att jag idag kan börja äta grönsaker så att maten kommer att bli godare och roligare, det känns också bra att jag kommit igång bra med träningen och känner att jag kommer att hålla det här nu, så jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu så det ska sabba det här.. Bara till att käka zink varje dag så kanske jag klarar mig. :)
 
Det som har varit jobbigaste den här veckan är att hålla sig borta från allt det goda: Bröd, choklad, jouice och annat som finns i vardagen, men jag tycker att jag kämpat på bra och verkligen försökt att blunda för de sakerna när jag varit på affären eller sett någon annan äta något gott.
 
Vikt och mått :
På en vecka så har jag minskat 2,4 kg och tappat 5 cm i midjan. Jag vet inte om det är bra eller inte, jag hade önskat att jag kanske hade gått ner något kilo till men jag började fel vecka, då man sväller och går upp i vikt istället, ni förstår vad jag menar, så jag tror och hoppas att man tappar lite till denna vecka. :)
Minns inte hur mycket jag hade minskat på övriga delar av kroppen och har inte pappret i närheten men midjan hade minskat mest så då redovisar jag bara den och känner mig stolt över att det minskas på rätt ställe iaf. ;P
 
Nu blir det kämpa för Vecka 2 tills helgen då jag får unna mig lite gosaker, jag längtar!! :)

Dags att vinna lite!!

Då var det söndag igen då och idag har jag inte gjort så mycket om jag ska vara ärlig, gick en runda gåbingo med mamma och pappa och var jätte nära på vinst, 1 ifrån till två rader och 2 till fullt så det var synd.
Annars har jag skaffat nytt premium till spotify eftersom att mitt försvunnit. Vi kom även på varför de försvann för mig och det var för att jag bytte ut mitt bankkort så inte konstigt att de slutade funka då de inte kunde dra pengar ifrån mig.
 
Har såklart också tränat idag och dagens träning bestod av:
 
- 30 min löpning
- 45 min powerwalk
 
Så det var skönt och få röra lite på sig så nu ikväll blir det lugnt i soffan, tänkte spela bingolotto med pappa och hoppas på att man kanske har turen och vinna där då istället.
Ska också packa lite och göra ordning inför resan tillaka till Gävle imorgon men dröjer inte så länge innan jag kommer tillbaka hit till Timrå igen eftersom jag fyller år snart. ;D

Men nu är det 3 min till bingon så ska inta soffläge, ha det bra.:) 
 
 

Kämpar, sliter, svettas..


Här ha ni en bild på mitt köp av träningskläder idag.
Passade på och inviga de gula linnet och sportbehån på dagens träning.
 
Dagens träning:
-15 min löpning på springband
- 15 min cykling
 
Varför inte variera när man kan. ;P

Pepp tjej som ska träna som resulterade till att man såg ut mer såhär efteråt:

Det ska synas att man tränat, det ska vara svettigt och jobbigt.
Tycker att man gör inget annat än att träna, duscha, träna, duscha nu för tiden, men det är helt okej, eller? ;P
 

Lördag!!

Har suttit och kollat på träningskläder hela veckan och tänkt att det skulle vara behövligt med lite nya och som texten säger så går det faktiskt att förbättra motivationen till träning genom att unna sig lite nya träningskläder, man vill kunna känna sig bekväm och lite fin då man tränar och då känns det roligare om man har något man kan variera med.
Så idag har jag och mamma varit på Birsta så tog mig en sväng på både Stadium och Usport och kikade lite och kom ut därifrån med 2 träningslinnen, en sportbh och träningsstrumpor, kan slänga upp en bild på de senare då jag hunnit packa upp de ur påsarna och vilat mina ben från allt spring på affärer.
 
Har också handlat lite grejer tills nästa helg då det bli lite partaj, saker som plastmuggar, talrikar, servetter och annat behövligt, inte så långt kvar nu så man måste ju börja fixa lite.
Börjar att längta lite faktiskt. :)
 
Måste också säga att det var svårare att hålla sig till en diet då man är hemma hos familjen, föreförsta så väljer jag inte maten själv och kan undvika samma saker som då jag är hemma själv.
Så jag måste erkänna att igår fuskade jag lite för första gången denna vecka, var taccos hemma och hur gott är det utan grönsaker och taccochips? Jag skippade iaf bröden så var ju inte onyttig så bara att jag inte skulle äta gränsaker egentligen. Idag på Birsta blev jag och mamma hungrig och mamma ville bjuda på en korv, man bah: asså nja.. ååh .. ah men okej dåå en korv kan väl inte göra så mycket.. Så idag har jag ätit en korv men tänkte träna senare så försvinner nog den korven, hade vilodag igår så igår tränade jag ingenting om inte städningen ska gillas som träning då för det var faktiskt jobbigt. ;P
Men funderar på vad det ska bli för träning idag, jag har ju både en crosstrainer och ett springband, det finns en motionscykel här i huset och en bänkpress, nästan som ett litet minigym. ;) Det regnar ju ute så vill hellst inte göra något ute iaf så får se vad jag väljer att göra, tränas ska det iaf!! :)
 
 
 
 

Bussresa i några timmar

Till brist på något och gö så bloggar jag från mobilen nu och hoppas att det ska bli bra endå.
Lyckades med all min städning på endast 1 timme så det tyckte jag att jag gjorde bra.
Bestämde mig typ efter städningen såhär huxflux att jag skulle åka till Timrå, har mycket och fixa inför nästa helg då jag fyller år och allt så tänkte att jag får väl offra en helg extra för att åka hem då, hade endå inte så mycket planerat.
På tågstationen märker jag att tåget ersatts med buss och hade jag vetat de innan så hade jag inte åkt för buss är något jag inte alls tycker om att åka långt med. Buss är trångt och oftast varma och äckliga..
Iaf så skulle jag ta mig till busstationen som ligger bakom tågstationen, hitta rätt busshållplats och slutligen leta reda på rätt buss bland ett stort antal människor och trängsel och bland 4 olika bussar som det inte stog nånting på så man fick tränga sig fram till alla och fråga och självklart var det bussen längst bort som jag skulle med.

Nu sitter jag iaf på bussen och är glad över att jag fick ett säte ledigt bredvid och ha väskan på, hata när man få ha den i knät.. Jag är mindre glad för att en tjej på bussen spyr och det luktar lite halft illa. Tur för mig att jag ha musik på för klara inte av att höra någon som
Kräks och absolut inte se så kollade bort.. Fel och ge barnen åksjuksmedicin om de nu ska titta på tingeling för de är många som bli åksjuk just av att läsa, se på film eller något på resan och då kan man väl ta en tablett eller något annat hjälpmedel i förebygge.:o
Jag själv är åksjuk och använder åksjukband som man sätter en bit nedanför handleden och liknar ett svettband ungefär, tycker att de är jätte praktiska att kunna ta på och av som man vill och faktiskt så funkar de bra också men jag ha alltid ett paket åksjuketuggummi i väskan ifall att de inte skulle hjälpa och det är ju till en fördel.:)

En annan sak jag skulle vilja ta upp är nötter på tåg/bussar, va en mamma som gav sin dotter en påse nötter och man får ju typ inte ha med sånt på bussar och sånt kring människor som man inte ha en aning om ifall de är allergisk för finns ju en del som inte klara av att vara i samma rum som nötter, skulle ju sitta fint om nån håller på kvävas och dö på bussen och vi måste stanna extra länge för att vänta på ambulans och så, fel och tänka på andra och kanske ta med något annat istället.:o

Själv känner jag sug efter godis, resegodis är typ ett måste då man åker långt men inte denna gång så de enda jag ha med mig är vatten och yogurt och det är ju inte alls lika gott, de brevid sitter och mumsar i sig rån, pannkakor och annat som förtillfället se gott ut, aja nästa helg så är det min tur och mumsa på!!

Men nu blir det inge mer skrivande förän senare så ska försöka att roa mig i de hundra timmarna på bussen, tur de va sköna säten iaf..

Vi hörs!!


Att göra..


Detta är mitt städschema för dagen så får se om jag lyckas hålla mig till det.
Sist tog de tre timmar, kan jag slå den? ;P Kanske ska köra en tävlingsstädning och se hur fort jag kan städa.. xD

slut tjej.. :P

Dagens träningspass:
- Jumpstyle
 
Jao, som sagt så har jag dansat jumpstyle ikväll och dödens åt mina ben nu asså, det är mycket benarbete och som jag nämnde tidigare idag så har jag träningsverk i låren sedan igår så benen kändes lite tunga idag men jag kämpade på bra endå tycker jag så känner mig riktigt ofräsch nu måste jag säga eftersom det var hårt och svettigt, har precis kommit hem och behövde sätta mig en stund innan jag hoppar in i duschen man är ju lite mör i benen efter trapporna upp till lägenheten haha... Men dansen var grymt kul iaf!!! :)
 
Ska ta och sätta på tevatten medans jag duschar så jag har till fikat sen. :)
Sen blire myspys med filt och tv/film och bara ta det lungt.
 
 
Dagens saknad: grönsaker( men det kommer jag kunna äta på måndag och jag LÄNGTAR)..
 

Trött!

Nu har jag precis ätit lite mat och känner mig lite seg, skulle vara skönt och vila en stund men det hinner jag tyvärr inte eftersom jag ska iväg och dansa klockan 6 så måste typ börja cykla 5- kvart över, men får ta det lungt när jag kommer hem istället. Är ledig imorgon så har helg nu vilket innebär att jag kan ligga uppe och se film eller något ikväll. =)
 
På skolan idag så hade vi redovisning på kulturarbetet och det gick väl ganska bra, innan satt vi i gruppen och skrev på rapporten så nu är vi i stort sätt klar med den så det känns jätte skönt, ska bara in lite bilder typ. :)
Höll på glömma bort att jag inte ska äta godis också, de hade framme på skolan så man fick ta och jag bah: ååh godis och slängde fram handen, sen bah: Nee juste ja och drog tillbaka handen snabbt.. FAN var det någon som sa i mitt huvud då. ;P
 
Aja resultatet av gårdagens träning vart som jag trodde träningsverk i låren, känns lite då man går i trappor och böjer sig ner så jag får hoppas att det går bra och dansa ikväll endå, ska iaf bli roligt. :)
 
Men nu måste jag byta om, see ya later!! :)
 

kämpa!!

 
Dagens träningspass:
- Core 1h
- Boxning 1h
 
Dagens träning var hårt och det känns i mina lår att det tagit där så jag hoppas inte att jag kommer ha världens träningsverk imorgon så man knapt kan gå eller så då blir det jobbigt för mig och dansa.
Corepass brukar ju rikta in sig på mage och rygg men tyckte att de blivit sämre att fokusera på magen åså, var ju massa andra rörelser som jag inte alls tyckte kändes något, så det har absolut varit bättre förr eller så tycker jag att det är lite tråkigt eftersom jag har ett riktigt bra corepass jag varit på innan att jämföra med.
Men efter en halvtimmes vila så kördes det på igen med boxning vilket var ett grymt jobbigt pass, jag ville bara skrika av trötthet, men jag gav inte upp jag kämpade på tills hela kroppen var helt lam.. ;P
 
Men dagens träning var iaf värt varenda liten smärta, blir lite lugnare i helgen skulle jag tro. :)
Nu sitter jag i morgonrocken och har precis tryckt i mig en skål yogurt och ägg, så snart blir det sängen eftersom man ska upp tidigt imorgon, tror det blir lite korsord innan man somnar kanske. ;P
 
Godnatt på er ! :)

laddar :)

Sån här lyxig mat får jag äta idag ;D haha.. Det ser inte så gott ut om jag ska vara ärlig men det var nog det godaste hittils under veckan.
Fläskytterfilé, creme fraiche och matlagningsgrädde med så lite fett som möjligt. ;P
Det var helt okej och mättades väl vilket är huvudsaken för mig som snart ska dra ner och träna. :)
Blir till att möta upp Carro vid 5-tiden och dra in på stadium för att köpa en vattenflaska, hon hade tydligen ingen och min är glömd i timrå så jag har bara en platt modell som jag hade under nollningen och den tyckte jag var jobbig att ha när man träna märkte jag igår, men stadium har ju både billiga och fina så bli nog bra.
Sedan kör vi dubbelt upp med två rätt jobbiga och hårda pass.
Får väl se om jag överlever och kan uppdatera bloggen efteråt. ;P hehe
 
Nu blir det byta om, peppa och vänta!! :)

krigar mot mr.nollning...


Bild tagen av google.
 
Äntligen har jag hittat en lampa som passade i badrummet, en glödlampa asså så ni inte tro jag bytt ut hela lampgrejen. Var väldigt svårt och hitta en med tanke på att det bytt namn på alla glödlampor och nu är tydligen alla lågenergilampor, men men chansade och köpte hem den så nu ha man stått och skruvat lite och vips så lyser det igen.. :D En vecka senare såhär efter att den gått sönder, men bättre sent än aldrig.
 
För övrigt så gillade jag inte willys idag.. jag skulle typ längst in i affären vilket betyder att jag måste gå förbi typ allt som frestar mig just nu och typ allting såg så himla gått ut men försökte blunda för de sakerna och låssas att jag inte såg de..
Det är lite hemskt när det blir så, när man frestas för minsta lilla man ser och önskar att man kunde ta med de hem och äta upp det men jag vet att jag inte ska, jag ska försöka nå mitt mål och kriga mot mr.nollnings fett som spridits i mig..så det blir inget fusk förän nästa helg då jag fyller år så får se fram emot den dagen och riktigt njuta av allt det goda..
Jag tror att det kommer bli lättare nästa vecka då man kommit i det här och kan äta lite mera/ andra saker, när man kanske vant sig från att avstå lite gosaker och kanske inte känner lika mycket sug för de mer, jag hoppas iaf att det blir så.. :)
 

Godmorgon

Ingen sovmorgon här inte, trots min lediga dag så vaknar jag av mig själv vid 7, riktigt drygt måste jag säga så måste vara någon liten sovfé i mitt huvud som tycker att jag ska vakna nu så jag ska bli trött tidigare på kvällarna eller något..
Iaf så har jag klivit upp nu och håller på att fixa lite frukost, ska lära mig att koka ägg.. Jag är inget fan av kokta ägg, tycker väl inte det är så jätte gott men ägg är proteiner och det är nyttigt så jag ska trycka i mig ett vilket fall.        Har aldrig kokat ägg i hela mitt liv typ så hoppas jag lyckas, har faktiskt tagit hjälp av kalles äggklocka app på telefonen, den ni. ;)
Nu är min frukost klar så ska chilla lite framför tv, så hörs senare gott folk. :)

Dagens träning avklarad

Dagens tränings pass :
Powerwalk 1h
Spinning 1h
 
Körde dubbelt upp idag med två träningstillfällen,var lite tveksam först om jag skulle på spinningen och velade länge om vad jag skulle träna, så tillslut hade det gått för lång tid för att avboka spinningen så det fick helt enkelt bli det. Skulle ju på Aerobics men jag kan sällan boka ett pass och hålla mig till det, för jag får ofta andra planer och vill ändra tiden eller så känner man helt enkelt för något annat innan det är klart.
Spinningen var kanske det jobbigaste spinningpasset jag någonsin varit på och klart att ett pass varierar beroende på personerna som håller i det men jag var seriöst död efter en kvart och svettades som en gris så jag hoppas att jag lyckades bränna tillräckligt med fett som kanske visar något minus på vågen imorgon eller någon cm kring kroppen. ;P
Men huvudsaken man känner den sköna känslan efteråt och det gjorde jag, jag kände mig nöjd av min prestation och kände mig riktigt trött och tung i kroppen när man cyklade hem och sedan skulle upp för trapporna, men som sagt bara tagga för mer träning imorgon.. =D
 
Sedan måste jag bara säga att jag är stolt över mig som klarat 2 dagar utan att vara onyttig, inte ens en liten brödbit har fått kommit ner i min mage och seriöst mackor som är så gott, men jag ska fan klara det här.. :)
 
Dagens saknad: fortfarande mackor!!! men har även haft en saknad av choklad och av någon konstig anledning har jag haft sug av dipp !! :o
 
 
 
 

kulturskolan

Imorse vaknade jag en hel timme innan klockan skulle ringa, somna om, vakna, somna om vakna och sånt tycker jag är skit drygt, vafan vill väl sova tills jag ska upp istället.. Gjorde ju inte saken bättre att de verkade arbeta med nått utanför så det smällde och levde om som fan, sånt tycker jag att man kan börja med lite senare än typ halv 8 som klockan var då.
Var på kulturskolan till 10, var nära och bra dit för mig så kunde gå på några enstaka mintuer bara, riktigt skönt.
Vi fick lyssna på vad de var för något och ställa frågor samt gå runt i lokalerna och kolla lite och jag hade med min kamera så passade på att fota till våran rapport vi ska göra sen. Efter besöket på kulturskolan så drog jag hem och hämtade min cykel och en drickyogurt och mötte upp gruppen på skolan och satt oss där och plugga en liten stund så vi ska få en ledig dag imorgon istället. ;P
Ganska skön dag endå, blev inte så långvarit så jag har t,o,m hunnit med en promenad som jag precis kom in ifrån, kände för att ta en hyfsat lång prommis och är så himla kvavt och varmt ute så blev extra jobbigt på det, kom en regnskur men då var jag nästan hemma så det var lungt. Nu blir det duschen och fundera om jag ska ner på passet jag bokat för idag eller om det räcker bra med 1 timmes promenad, få se vad kroppen orkar om typ några timmar. :)
Kanske ska träna på dansen också tills torsdag.. :P
 

en smart idé?

Då har jag klarat av 1 dag med nyttig och proteinrik mat, duktigt gjort tycker jag.
Det löste sig tillslut med maten och känner mig duktig som inte gav upp där och tröck i mig något onyttigt men jag löste det på bästa sätt.
Det roliga var att eftersom min första mat var så grymt äcklig så började jag bli sugen på mat som jag inte alls tycker om i vanliga fall och då slog mig den brilianta idén att det kanske är så jag ska lära mig att äta mat, jag äter något extremt äckligt så man mår illa och sedan äter något som jag inte tycker är gott men klassen bättre än de innan för då kommer jag automatiskt att tycka att det är gott.. Vad tror ni om det, kan det funka? ;P
Skulle kanske ha sparat quornfiléerna endå och haft användning för de i sådanna fall, men de fick hamna i soporna så jag slapp se de, lika bra de än att de ska ligga och mögla av att jag inte tänker äta upp de..
 
Dagens saknad : Mackor och kakor !

Fan!!

Ne fyfan vad less jag är nu, jag är jätte hungrig och skulle prova på något nytt, var på affärn förut och kikade runt lite och eftersom jag ska vara nyttig nu ett tag så är det klart att man fastnar på något som de skyltar på paketet att det är nyttigt, proteinrikt, och t,o,m nyckelhålsmärkt så kollade jag på bilden och tyckte det såg rätt gott ut och tänkte men det ska jag äta idag.. Stekte på hela packet för tänkte ju på min lunch imorgon också och då hade jag sluppit göra något då men aa det var ju ganska onödigt för redan efter första tuggan så rös jag, att tugga ner den där saken jag egentligen inte har en aning om vad det är var hemskt.. Nu är jag en sån person som är ganska kräsen då det gäller mat, men seriöst den där maten slog min hittils värsta maträtt, det slår alla mina top 5 hatmater som jag absolut inte äter.. Jag försökte tvinga i mig det här men ne det går ite, jag mår fan illa bara att se på det...
Så kan säga såhär att nu är jag såååå sugen på att dra fram billypizzan i frysen och trösta mig med den men jag vet att jag kommer ångra det sen och då kommer jag behöva gå ner på gymmet och träna en gång till för att det ska kännas bra.. Men seriöst vad ska man äta nu, är inte alls pepp på laga en ny mat, inte alls pepp på vänta flera timmar till då min mage kurrar nu..
 
Sånna var det och tack och lov att jag inte köpte något annat av den sorten för fanns mer saker som SÅG gott ut, nu vågar jag aldrig prova de och ska aldrig i hela mitt liv mer köpa dessa.. ursh ursh ursh!!!!


Swimswim

Bestämde mig tillslut för att dagens träning fick bli simning på Fjärran. :)
Kände mig ganska förvirrad när jag kom dit, har ju bara varit där förut på ett vattenpass så hade inte riktigt koll på vart simbassängerna låg eftersom det inte är ett vanligt badhus direkt, eller jag har tydligen varit där då jag var mindre har mamma sagt men jag minns inte riktigt det, fast det kan nog stämma för kände igen utomhusbadet.
Trodde att de skulle ha stängt igen utomhuspoolerna men tydligen var de den som gällde och trodde jag skulle frysa ihjäl och simma ute nu, de är ju trots allt september men det var ganska skönt faktiskt, solen lyste på lite och vattnet var ganska varmt. Det var nästan skönare att simma utomhus än inne för man har mer frisk luft att andas med där ute, sen är utomhus poolen dubbelt så lång som den inne och klart man simmar i den jobbigaste då. ;P
 
Så dagens träning blev 20* 50 m / 1000 m simning. :) Tyckte jag va ganska bra gjort endå, så jag är nöjd.
Blev en stund i bubbelpoolen också innan man hoppade på cykeln och trampade hem igen. :)

 
 

dag 1 :)

Dag ett av "my new healthy life" har startat och hittils har det gått ganska bra även om det bara pågått i några fåtal timmar än så länge, lär väl döda någon för socker om några timmar eller om någon dag.
 
Som tur var så höll skolan inte på så länge idag, vi har eget arbete i grupp där vi ska göra ett fältstudiearbete om kultur, så idag var våran uppgift att planera och komma på frågor som vi ska ställa till chefen på kulturskolan imorgon och eftersom vi var flitiga och jobbade på bra så tog det inte så mycket längre tid än en timme så fick vi gå hem. Jag tror att det är lättare att inte fuska med massa onyttigt och jag är hemma och kan laga till bra mat än om jag har en super lång dag i skolan, kanske är lätt hänt att man råkar fuska då, men NEJ den gropen ska jag inte falla i..
Så nu till lunch gjorde jag omelett med skinka och lök och den blev väl helt okej, bytte ut mjölk mot vatten för att vara lite nyttigare och den blir ganska fluffig och så iaf så tycker inte mjölken har så stor betydelse när man gör omelett.
Nu sitter jag och funderar över dagens träning, tanken är att jag ska på spinning vid klockan 16:00, men jag vet inte vad jag ska göra nu innan så funderar på om jag kanske ska dra ner på gymmet istället och träna på det sättet, eller om jag både ska gymma och spinning men jag är även sugen på att dra och simma så funderar på att kolla upp vad det kostar med bad på fjärran.. Velig tjej asså..
 
Lär ju uppdatera med något trevligt sen, ha en bra dag :)

söndagsshopp ;P

Halloj!
Idag blev det en dag på stan med Elin, en till Elin med samma coola namn som mig. :D
Hittade massa fint som man blev sugen på men eftersom min hyra inte har dragits konstigt nog så vågar jag inte köpa så mycket.. Blev iaf lunch på subway och en väska som fick följa med mig hem. :)
Hade spanat in en väska ett tag nu men har haft svårt och bestämma mig om jag skulle ha en brun eller svart eftersom båda är fint, men det blev iaf en svart eftersom det passar till mest. Ville ha en hyfsat stor väska så man får plats med mycket och nu hade de en fin med 100 kr rabatt så man måste ju passa på. :)
 
Sen jag kom hem så har jag bokat träningspass mån,tis och ons och försökt att göra ett matschema över veckan, så det är ju bra, tror det blir lättare att äta bra om jag bestämt innan vad jag ska äta.
 
Nu blire chill framför tvn :) Hare bra :)

NU FÅRE VARA NOG!!!

Godmorgon! :)

Inte alla som sitter som jag och äter chips och dipp till frukost, ska väl göra något mer riktigt snart istället men anledningen är till att under nollningen så har man samlat på sig lite chips och godis här hemma som det finns ganska mycket kvar av och jag vill ha bort det, men jag kan inte slänga det för då slösar man pengar och jag kan inte gömma det bara så jag slipper se det för jag vet att jag kommer småäta där då och anledningen till att jag vill ha bort det är för att nu får det vara nog, det har blivit så sjukt mycket onyttigt under nollningen så jag både ser och känner mig gravid nu.. och nej jag skämtar inte, tänk er alkohol nästan varje dag i två veckor, fet mat för att man inte hunnit göra något och har oftast köpt mat ute, nattkorvar eller som en del har ätit pizzor om nätterna, de sätter sina spår tillslut, jag har inte märkt så mycket skillnad på min kropp förän nu de sista dagarna då jag måste svällt som en jävla ballong under natten.. :O

Asså skulle jag gå runt på barnavdelningen på t.ex Hm så skulle nog nån tro att jag väntar ett barn iaf.. ursh det är hemskt, sen vet ju inte jag hur mycket andra tänker och ser kring det, men jag själv ser och stör mig på det och vill få tillbaka min kropp jag tidigare haft, så från och med imorgon ska det bli ändring på det här, ska kriga med Mr. nollning för hans resultat på mig, ska starta ett litet nytt liv skulle man kunna säga...

Idag är min sista dag på ett tag och antingen äta upp allt tjockt som finns i lägenheten eller se till att det kommer ur min syn iaf och imorgon, måndagen 3/9-12 så blir det andra bullar..

Mina mål är :

 -Äta bättre, lite nyttigare med andra ord.

- Träna hårt och mycket.

- Inge mera alkohol på ett tag framöver, med undantag då jag fyller år.

- Slutligen gå ner de kilon jag nu gått upp och få tillbaka min normala kropp.

 

För att jag själv ska bli mer peppad och motiverad på det här så kommer jag försöka skriva om hur det går och liknande, och självklart så får ni, mina läsare jätte gärna peppa mig så jag klarar det här för det här är svårt och jag hoppas att jag ska kunna klara det utan att ge upp.

Önska mig lycka till!!!


Biomys

Igår blev det Biomys och 3D med Julia. =)
Vi såg på modig och den var faktiskt ganska bra, helt klart sevärd. :)
En väldigt trevlig kväll blev det iaf. :)

finsittning

Hade skrivit ett jätte långt och fint inlägg igår morse också försvann allting och jag hade inte tid eller lust att skriva om allting så därför blev det dåligt med uppdatering från gårdagen, men såklart så är jag snäll nog och berättar lite om den dagen nu istället. :)
Igår var det finsittning, den dagen då vi phaddrar släpper ansvaret om våra fina nollor och tar av oss vår ove, den dagen då alla klär upp sig i kostym och klänning och alla blir jätte fina.
På dagen var det jätte stressigt, min tvättkorg var totalt överfylld så hade bokat tvättid vid 12, så slängde in lite tvätt och stack sedan ner på stan i spöregnet för att träffa ingela och fixa lite grejer inför kvällen, som lite strumpbyxor och behövliga grejer, tog en lunch på gallerian också så vi inte skulle hungra ihjäl innan kvällens middag.      Därefter blev det hem till mig och fixa oss lite innan förfest hemma hos Emelie, och allt kändes så stressigt även om vi började fixa oss rätt tidigt endå så var väl inte riktigt helnöjd med mitt hår men var ju ingen bal jag skulle på så det fick duga. Jag hann inte ta någon bild på hur jag såg ut tyvärr, hade en svart tubklänning och ett par mönstade strumpbyxor, blåa högklackade skor och en svart kavaj ungefär, kändes ju lite roligt när man springer upp och ner till tvättstugan finklädd och man träffar massa folk i trapphuset, inte direkt den klädsel man brukar ha då man tvättar vanligtvis. xD
 
Iallafall så var finsittningen väldigt trevlig och rolig med tvårätters middag.

Baconinlindad kyckling med typ nå mosaktigt i muffinsform och nån gegga med grönsaker till - Helt okej faktiskt, kycklingen var väl lite sladdrig så den var svår att skära men det var rätt gott endå. :)
 
Till efterätt blev det chokladtårta och melonsallad, men jag tyckte mer att det var som brownies, men det var väldigt gott även om man var så mätt så man knappt kunde äta något. :P
 
Alla nollor gjorde varsit spex och allas var väldigt bra gjord och rolig att se på, tyckte att det var nästan roligare att få se på spex än när man fick göra det själv speciellt då våra nollor skrivit en fin sång till oss phaddrar, helt klart mer roligt och få höra något sånt än att stå inför alla och dansa/ sjunga eller liknande själv.
 
Efter finsittningen så visade det sig att någon rolig jävel tagit min sprit som jag gömt i en buske och även några tills, men jag hade ganska mycket i min påse och tycker att det är dålig stil om det är någon av vårat gäng eftersom det bara var pedagoger där, men man vet ju aldrig, kan ju lika gärna vara någon alkis eller något som vetat om att vi var där och kollat runt. Man blev väl ganska less som gick miste om en del alkohol och då tyckte några synd om mig så då blev jag bjuden på 3 cidrar haha, fina tjejer <3 :)
Kåren på kvällen var också grymt roligt även om det kändes som att mina fötter skulle gå av, hade inte hunnit gå in mina nya klackisar så var väl nååågot mycket smärta mot slutet.. Men jag försökte dansa på så mycket jag kunde endå eftersom det var sista kvällen med alla folk.
Kommer kännas så konstigt att inte träffa alla varje dag, att inte följa ett visst schema för roliga aktiviteter, men man får försöka hitta på roliga saker iaf, man skulle ju inte palla nollningen jämt, kroppen behöver ju vila lite också. :)

Men tack alla som medverkat i detta års nollning, har varit grymt roligt. :)
 
 
De här är typ den enda bilden jag har sedan igår, ser ut som att mitt bröst ska ramla ut men det är nog bara för att jag satt åt sidan hoppas jag.. :P
 

RSS 2.0