Gott nytt år!

Blev väckt tidigt idag av mamma för att vi skulle fara in till Birsta och handla en blomma och jag skulle ha en partyhatt och lite annat tillbehör till nyårsfesten. :)
Tycker det varit dåligt med nyårssaker i år, typ hattar,tutor och allt det där, brukar finnas på varenda affär men nu finns det knapt på någon, men fick ju tag i en i Birsta iaf som tur är.
Efter åkte vi förbi jessica för att hämta min mössa och andra saker som jag glömt där igår, så nu håller jag på packa, och rummet ser helt kaos ut för just nu ligger det väskor och kläder utpsridd över golvet bara så det är tur att jag har ett stort rum, annars hade det varit ännu mer kaos.

Om det inte går att mobilblogga, vilket det sällan bruka göra, så kommer ni inte få någon uppdatering ifrån mig på 1 vecka. Jag hoppas att det är bra täckning dit jag ska så det går att använda iphonen, annars dö man ju om man inte kan använda mobilen på en vecka. :o
Tar med partytelen ifall att det är 0 täckning men jag hoppas på att ha tur med mig. :D

ser framemot kvällens partaj, ser mindre framemot morgondagen då man ska upp tidigt och lär vara död men vafan är det nyår så är det, då ska man ha roligt. :D

Nu ska jag fortsätta packa, Gott nytt år alla ! :)


nyårsnaglar

Tog en promenad med Cornelia ute i kylan, skulle ta ut pengar och fixa en partyhatt, men fanns ingen i hela Timrå, så måste ju ta mig in till Birsta imorgon då.
Hann nästan bara hem och få lite värme så skulle man vandra upp till Jessica för att få naglarna fixade till nyår, så svartglittriga med stjärnor på fick det bli, schnyggt! ;P

Få hoppas de inte hinner förstöras innan imorgon nu bara, jag är så försiktig jag bara kan, huvudsaken dem är fina imorgon. :)

Iaf så efter nagelfixningen så drog jag hem och åt middag, sedan for jag på hockey med mamma, Timrå- Färjestad, men man kunde lika gärna stannat hemma för gud så dåligt dem ska spela, men skönt att tränarna blev sparkad, borde de blivit för längesen, dem bryr sig ju inte om laget.
Men de borde införskaffa sig nya målvakter också, för man kan ju inte påstå att dem är bra iaf.

Har börjat lägga fram lite kläder som jag ska ha med till fjälls, får väl packa färdigt imorgon på dagen, känns inte som att det är nyår imorgon, och att det snart är dags att åka till fjällen, men tyckte inte att det kändes som att de var julafton dagen innan det heller. :o
Men förhoppningsvis kommer jag ha väldigt roligt imorgon. :D

Nu ska jag gå upp en snabbis tror jag, godnatt på er för nu kommer jag inte skriva något mer idag. :)

fix

Drog på Birren med Emma igår, alltid trevligt, köpte dock ingenting förutom mat, men handlade ju massa i veckan satt behövde ju inget särskilt heller, ska vara ett halsband jag velat haft till nyår, men hittade ju inget fint.
Såg kanske mitt livs värsta syn, ursh vi fick typ panik. :o

Idag ser mina planer ut ungefär såhär:

* Ta en promenad ner till Centrum och ta ut pengar och köpa en partyhatt

* Kanske börja kolla på sista uppgiften lite

* Börja packa inför fjällenresan

Vad jag vet än så länge. =)




vårdcentralen

ursh vad trött jag är!
Mamma ringde och väckte mig klockan 8 och sa att jag hade fått tid hos doktorn vid 9, har ju varit förkyld och tungandad i över 1 månads tid så nu skulle det kollas upp, men som vanligt så säger dem ju bara : det är virus. Ja men vafan man ska väl inte vara förkyld och så i flera månaders tid.
Men hellre virus än någon bakterie som lurar i kroppen, förhoppningsvis blir man väl bra snart.

Såklart så frågar hon ju om jag använt nässpray under den här tiden, och jag svarade ju såklart ja, så hon bah: Ja men du vet väl att man bara får ta nässpray tio dagar i följd, annars blir man beroende och det är inte bra.
Man bah : jo tack, jag vet, jag tar nässpray dagligen året runt typ.
Så eftersom jag var röd i näsan eller något sånt, så skrev hon ut en "nyttigare för näsan" nässpray, och föbjöd mig att använda vanlig nässpray.
Hur fan klarar man att inte använda nässpray om jag blir täppt, då får man ju ännu svårare att andas, men klart om det fräter i näsan utav det och jag tar det i stort sätt varje dag så kan jag ju förstå om min nösa inte må bra utav det, men ändå får hoppas den nya hjälper åtminstånde lite annars vet jag inte vad jag gör.

Ska försöka skriva lite på uppgiften och kanske börja på nästa uppgift om jag fattar något, lika krånglig den som den andra, skulle behöva vila ett tag, så trött, man är inte van att kliva upp den tiden längre nu då det är lov.:P
Aja ha en trevlig dag :)

Ursh på uppgifter!

Godmorgon!
ligger i sängen och ska försöka ta tag i en uppgift, har ingen motivation alls när man varit ledig från plugg ett par dagar, men behöver bli klar med så mycket som möjligt innan nyår med tanke på att jag kommer att vara borta en hel vecka sen.
Men uppgiften är krånglig och dryg bara, man ska skriva ett anmälningsbrev till en början, och hur vet man vad man får skriva i ett sådant brev, och hur lätt är det ens att komma på en situiation i förskolan som jag vill anmäla men som personalen inte tar på allvar, den här uppgiften är säkert jätte lätt för någon som varit med om en sådan situation eller dem med mer erfarenhet, men av tre veckor i förskolan så har man ju knappast hunnit uppleva något sådant.
Hur långt ska ett anmälnings brev vara?
Finns många frågor kring denna uppgift men det får bli som det bli, få hoppas att jag få till något bra och att jag gör på rätt sätt.
Längtar tills man slipper se dessa uppgifter.

Gör ju det inte bättre att man är trött, gick lite trögt att sova inatt så fick ligga och spela spel på telen tills jag somnade, och gjorde the idiot test 3, och ja man är fan ganska smart ändå, kan man lösa dryga ekvationer på natten så då är man nog inte så dum ändå, men än har jag inte klarat spelet, har bara kommit till nivån då man är riktigt smart, sedan tog det stopp, men ska fan klara ut det där någon dag också. ;D

Ne men man kanske ska börja med plugget så jag får något gjort. :p

Birsta City

Drog på Birsta med mamma efter maten för att checka lite på mellandagsrean, och skulle byta ett par skor och en fleecetröja, och med mig hem fick jag två par skor istället. ;P

Ett par stövlar

Och ett par lägre skor, som man även kan ha till fest. :)


En ny bh fick jag med mig hem som såg väldigt knövlig ut på denna bild ser jag nu, svarta leopardstrumpbyxor och ett par röda trosor. :D


En piggelingrön tröja, men det synns inte att den är den färgen här men det är den, en typisk mig färg med andra ord. ;P

Istället för fleecetröjan jag fått i julklapp så bytte jag den mot en svart och en större storlek, hade nyss köpt en rosa fleecetröja innan jul så därför passade jag på att byta färg då jag endå skulle byta storlek. ;P
En grå kavaj till nyår och ett par svarta mjukisbyxor.


Så det blev några påsar man kom hem med, och det är ju najs.

Så nu är birsta presentkortet borta, och glömde ju använda det först och glömde använda bonusen på stadium också så då missade jag 50 kronors rabatten på mjukisbyxorna men men...

Vad händer på nyår alla, vart är festen?
I år vet man seriöst ingenting och verkar som att alla letar fest, är det ingen som tänkte ha något eller? :P

lillajulafton :)

 Igår hade vi lilla julafton, tillsammans med de här folket. ;P
åt mat, massa lek, åt god marängswisch och öppnade lite julklappar. ;P
Väldigt trevligt. :)
Fick hundbesök på mitt rum också, en pluttig lite golden, söt, men mindre söt då den börja tugga i sig mina nya tofflor, men men gå nog ordna så dem ser fin och fräsch ut igen. ;P
På kvällen var man ganska trött så tog en bok av mamma och gick och la mig i sängen med lite musik, sjukt skönt att inte somna så sent för en gångs skull. :)

Juste, ska kanske berätta vad jag fick för julklappar också, fick ett biopresentkort och en pyamas, och pyamasen invigde jag redan samma kväll. ;P heheh alltid najs.



Jaru. xD

Vilken kväll det blev igår..

Förfest hos Nicklas, och innan vi väl kom dit då, ingenting hände utan alla satt och snackade på skype och jag höll på få något fel för jag var klar och ville åka, slutade med att vi fick plocka upp några på väg dit, för att vi skulle komma någon vart.
Men förfesten var blöt kan man säga, det spilldes här och där och tro att det var blött i hela nicklas rum och lite mer kanske, men det var rätt roligt ändå.
Kvällen fortsattes på Memento... ett tag.
Niklas var för full och började spy en massa och blev därför utslängd, någon timme senare råkar andra Nicklas gå in i någon människa så dem började tjaffsa och åkte därför också ut, Larsson följde efter eller något och efersom man inte fick någon stämpel dåligt nog så kom ju inte han in igen heller, så 3 av 5 utslängda, toppen!
Ja gansa less som man blev så var Simon och jag tvungen att gå ut till resten och försöka hitta något annat ställe. Precis då alla roliga folk man kände kommit till Memento.
In på marmaris som typ sög, kollade stads som var fullt, oscar med fetkön och avenyn som hade 20 års åldersgräns så där ute gick vi runt runt ett bra tag och halt var det, 1 efter 1 ramlade, inte av oss men andra så kommer jag då, stackars liten.. tre sekunder senare dra jag till med storvurpan och vad tro ni dem där säger då? Jo, ååh stackars liten..
Mina strumpbyxor var ju ganska förstörd efter den vurpan och mitt stackars ben blödde lite.
Tillslut hämtade jocke oss så vi åkte hem till Nicklas och hämtade mina grejer och vidare till donken en snabbis innan man kom hem.
Slog huvudet typ 4 gånger på en kväll, varav ena gången var Niklas fel, jadu vet inte hur man lyckas med det.
Men ont i huvudet hade man på slutet iaf, men det berodde nog på att jag slutat dricka då. ;P

Lite konstig kväll men så kan det bli ibland. ;P

Nog om igår, idag blir det väl ganska lungt, blir lilla julafton med lite släkt senare, blir nog roligt. ;P
Lär nog skriva mer senare kanske.

julafton

Hade en trevlig julafton tillsammans med familjen, farmor, robban, farfar och Siv. :)
Mat och massa tjocksaker så det räcker för ett bra tag frammåt tror jag.


Det här var väl lite av julklapparna då. :D

*Ljudsystem till datorn, så nu kan jag ha musikkrig med Mathias, vilket vi även hade då alla gått hem, sjukt najs.
Kan ju även ha party för gävlegrannarna. ;P

*muffinsmaskin

* brödrost, så nu kan jag slänga mitt skit jag har där nere.

* Lampa

* Presentkort på birsta 200 kr

* benvärmare

* en liten snäcka av Adrian, gulligt. :D<3

* En blåsapa

* Värmetofflor

* kuddhögtalare

* sånna där man sätter ihop påsar med xD, de var de som lät som lego som jag nämde innan. xD

* En fleecetröja


Vet inte om jag glömt något, men tack så mycket alla :) <3
Imorgon bli det lilla julafton med några andra i släkten så julafton är inte slut än. ;P

Ikväll väntas party, har varken skor eller kläder för det och Birsta är stängd, men aja löser sig nog, lär nog bli roligt vilket fall. ;P
hör av er på 070-6126629(partymobilen) om ni vill något efter klockan 7. ;P


=)

Vafan ska jag få i julklapp asså?
blev nyfiken och började som barnen och kollade lite bland paketen och fann ett paket som det stog från tomten på, om man rör på det så låter det som kulor eller lego. :o Var det någon som tyckte jag behövde lego och leka med då jag ha lite och göra eller? Ne ska bli spännande och se vad det kan vara.
Har tittat på en julfilm nyss, fred claus fick det bli, man måste ju söka julstämning någonstans. De flesta sitter och kollar på bingolotto nu men jag föredrar hellre en påse godis och julfilmer på sängen. :) Inte helt fel. :)


* Känslan då man hört en låt man tycker är bra och chansar sig till vad den heter och hittar den <3 :D*
Bara så ni vet liksom. ;P

en dag kvar

Ja det är dagen innan julafton, vilket man inte alls kan tro, snön kom alldeles för sent i år så man har inte hunnit fått någon riktig julkänsla, känns som att det ska vara en helt vanlig lördag imorgon, men man får hoppas det blir en rolig och mysig dag imorgon iaf och att man kanske har tur att få se lite snöfall utanför. :)
Har nyss slagit in de sista julklapparna, tappa en stor rulle silvertejp över foten så tro fan att jag fick en bula där, gjorde ont iaf, och ja jag hade silvertejp till ett paket, men det var mest för att dölja lite saker på kartongen och för att kartongen inte gick att stänga riktigt så man behövde en starkare tjep att he ihop den med. :)
Paketen under julgranen har åkt fram också, och blev extra nyfiken över ett stort blått paket från mamma och pappa, inte för storlekens skull, utan för att paketet var rätt så tungt, undra vad de kan vara, det får man vänta och se tills imorgon. =)
Längtar tills man får se sista avsnittet av julkalendern, spännande nu och vill veta hur det hela slutar, roligt att det är en julkalender som passar mer för de äldre i år än något som passar för 3 åringar, förra årets var väl också bra och anpassad för alla, men flera år innan dess såg jag inte ens på julkalendern för har bara varit något skit. :o

Ska väl ta och bädda sängen och kanske göra något åt pudelhåret, ikväll ska jag ta mig till Emma en sväng och ha lite julklappsbyte hehe. ;P
Ha en bra dag :)

xD

Vaknade runt 11:30, så gick upp och fikade och gjorde mig i ordning, la mig i sängen igen och läste några sidor ur kurslitteratur som skulle vara läst för att kunna göra en uppgift.
Tog en promenad med min vän Cornelia som det var ett tag sedan man träffade, alltid lika roligt på våra promenader då det finns mycket att prata om.
Efter det så har jag suttit och fixat en framsida till vfu-rapporten och skickat in den på nytt, eftersom jag glömde bort att göra en framsida först, sedan har jag suttit och gjort en annan uppgift, bara 2 uppgifter kvar då, eller bara och bara, en uppgift mindre då kanske man kan säga för att det inte ska låta som att de andra två lär gå jätte fort att göra.
Känns skönt att man kan stryka mer och mer på uppgiftspappret, snart har man ingenting kvar, hade varit skönt och vara klar med så mycket som möjligt innan skolan börjar igen, men ska ju bort en hel vecka så får se om jag hinner med det.

Kan ju säga att Chatroulette är en väldigt rolig sida ibland, jag och Emma ha sagt länge att vi båda ska vara inne på det och se hur troligt det kan vara att hitta någon man känner, och seriöst, de är ganska stor chans kan jag ju lova, och satans så vi garvade då vi hittade varann, ne det var roligt kan jag säga, men jag tro inte man förstår det roliga om man inte provat. xD

Ne nu ska jag se på julkalendern, ha det bra. :)


lilla julafton :)

Lite sammanfattning från gårdagen!

Tog min tunga packning och böjade att gå mot bussen vid 14:00, kändes som att man skulle bryta axlarna av sig, skyller på paketen och datorn, de som var de tunga sakerna.
Inte nog med de, så halkade man ca 3 gånger och var nära på ett antal gånger så trodde nästan att jag skulle missa bussen, men klarade mig.
Så på bussen mötte jag upp Sofie, sedan mötte Nita upp oss på busshållplatsen inne i Härnösand för att sedan bege oss vidare hem till henne.

Vi åt först lite mat innan vi började med pepparkaksbaket.
Våra pepparkakor blir alltid så fina och speciellt då glasyren blev för lös först så det förstörde typ allt, men huvudsaken de går att äta. ;P
Senare spelade vi lite spel, Tick tack bom, Twister och Cluedo tror jag att det hette, och även tjockade i oss massa gosaker så det kändes som magen halft skulle spricka sedan.
Bytte julklappar gjorde vi också, fick en rosa, söt cupcake som man kan hänga upp och en annan cupcakeliknande typ skål eller vad man ska kalla det, som man kan ha något i, av Nita, sedan fick jag något nagelkit av Sofie, Tack så mycket till er båda.:)
Sofie behövde åka hem på kvällen tråkigt nog, men jag och Nita fortsatte kvällen med två julfimer tills vi somnade.

Idag gick vi på stan en sväng och kikade runt innan jag väl hoppade på en buss påväg hem.
Så nu på kvällen har jag varit ute och gått lite med mamma, kändes i låren och i rumpan kan jag säga, märks att man inte kunnat rört sig på länge nu. xD


Inte lite kladdigt efter glasyren då. xD

Vad tycker ni om kaninen? ;)
HAHA vafan peppisar har väl också kön. xD

tjockismåndag


Här ser vi Härnösands lyxkök och de två mästerkockarna, den tredje sitter här för tillfället, för skulle fixa lite julmusik från datorn och passade på att ta en ful bild från mobilen och slänga in ett inlägg.
Än så länge har vi bara varit på affären och handlat allt vi behöver inför kvällen och jag har handlat batterier så att vi kan spela Tick tack bom sedan, ett roligt spel men inte om man spelar det med simon och få kategorier som på restaurangen eller i köket kommer upp.
Men verkar som att det bir en tjockiskväll idag, dricka, chips och godis är laddat så det nog räcker hela natten. ;D Eller ne vi är ju tre stycken, det räcker nog bara ett tag om vi är på tjockishumör.
Men först blir det middag, vilket blir min och Nitas standardmat, Fläskytterfilé, potatisgratäng och sallad, vi kommer bli så duktiga på det med tanke på att det är tredje gången vi kör på det nu, och nu gick det ju ännu fortare att göra klart allt med tanke på att vi är tre stycken denna gång.
Min mage lär nog strejka imorgon efter allt man ska trycka i sig. :P


Nu ska jag vara social med de andra igen så ha en jätte bra dag, för det ska jag ha. :) PUSS!

hejsan hoppsan, fallerallerah, när julen kommer ska varenda unge vara gla

Här snöar det stora snöflingor idag, och jag peppar med julmusik, lite julstämningen måste man ju försöka få och hela denna dag kommer nog hjälpa mig med det ganska mycket, eftersom idag ska jag på lilla julafton i Härnösand hos min käre vän Nita, tillsammans med hon och Sofie. :D
Baka peppisar, laga finmiddag, kolla på massa julfilmer, spela spel och massa annat mys, lyssna på jullåtar lär vi också ska göra, när man bakar peppisar kan man slänga in lite sånt så man får någon känsla i det hela. ;P

Ska väl börja gå mot bussen om en halvtimme och hoppas på att man slipper halka och slå ihjäl sig. ;D
Lär väl ska få plumsa i snön då det snöat massaoch förmodligen ingen har skottat hästvägen. :O
Äh ska inte klaga, jag vill ha snö och då får man stå ut med att plumsa i snön. :D

Jag vill bygga en snögubbe, haha finns det snö som räcker till det i H-and Nita? ;D

Ne nu måste jag packa klart det sista så jag har det färdigt, hejs! :)

ingen rubrik!

Känner att snart åker kameran fram, har blivit dåligt med bilder nu på sista tiden men har haft lite mycket och göra och imorse hade jag fixat en bild jag skulle lägga in men ska jag vara ärlig så försvann den till något bra ställe jag inte kan hitta den på, så blev inget av de.
Två till julklappar är nu inslagna, en är till Nita och 1 till Sofie och ni kommer aldrig kunna gissa vad det är på utsidan iaf. Tror jag måste träna på paketinslagning, seriöst jag kunde krulla snören förut, men nu går det inte längre utan att man her sönder snöret, och att sätta snören i kanterna på paketet är också svårt, finns det ingen paketkunskapskurs man kan söka? ;) HAHA
Aja det är ju trots allt det inuti som räknas, inte hur det ser ut utanpå, fast i år hade jag velat fixa till mina paket med en extra sak men än en gång har jag glömt att köpa det, och nu har jag ju bara två paket kvar och då känns det inte lika roligt. =( besviken man blev att man aldrig ska komma ihåg att köpa det man vill innan man väl behöver det.

Juste, gick igenom förrådet och kollade jackor som man hade där, både någon gammal dunjacka och vårjackor och finns alldeles för mycket som man inte använder, så någon lycklig människa kan ju få bli en jacka rikare. ;P
Och apropå få något, så skulle Mathias ge bort ett par byxor han inte kunde ha längre, ett par vita chinos typ, och mamma bah: Vem skulle kunna tänkas kunna ha de här då? och tänka sig att lilla jag kunde det så jag snodde mathias gamla byxor ja, känns lite smått fult, trodde inte jag skulle kunna ha dem, men jodå. ;D

Iaf så har det snöat typ hela dagen så nu är det vitt och fint igen och hoppas det kommer mer imorgon, och gärna efter de och efter de, ja massa snö vill man ju ha och gärna på julen. :D
Skulle behöva styla om mitt hår lite innan jul ja, men alla frisörer är ju så dyra och så rik är man ju inte efter att ha köpt massa julklappar och sånt, så om det är någon trevlig människa som känner sig som ett med sax och hår så hör gärna va dig så kan du tjäna en slant. Skulle vilja färga håret också, men klippa känns viktigast så får vi se hur jag gör med färgningen. ;P

Ne nu ska jag ta mig en macka innan det blir sängen , godnatt!

julbord ;P

Dagen har spenderats framför datorn för att skriva lite på rapporten, och nu är jag äntligen klar med den uppgiften, nu ska bara mamma läsa igenom den sen sa jag slänga in den på Blackboard, skönt.
Vid middagstid har jag varit och ätit julbord på ikea med familjen, mormor och jonas m.f, alltid trevligt förutom att ikeabordet pajade mitt halsband, suck enda kedjan jag hade kvar ju som va bra.
Men förövrigt så var det bra. :P

Nu håller jag på att fixa lite julfilmer inför lilla julafton imorn, så ska strax slå in de julklappar som ska med imorgon och leta fram något sällskapsspel, vet inte om jag har något roligt så vi få väl se om man hittar något.

Sedan blir det julkalendern också, kände att jag inte hade tid att kolla på den nu då den går på tv, så det är tur svtplay finns så man kan kolla senare. ;P

Aja dags att börja med allt om man ska hinna ta det lugnt sen också.

Twilight maraton

Klev upp runt halv 10 idag för att hinna med att skriva lite på rapporten innan Emma kom hit för att ha Twilightmaraton med mig, vilket innebar att vi såg 1,2 och 3:e filmen och drog senare vidare mot stan för att se den nyaste på bio.
Breaking dawn som filmen hette var riktigt bra, verkligen sevärd om ni inte sett den,längtar redan tills nästa del av filmen. :P
Nu ligger jag på sängen och lyssnar på musik och bara ta det lugnt, ska väl inte vara vaken så jätte länge idag hade jag tänkt, ska ju orka plugga lite imorgon också. :P

Blev ett kort inlägg det här men vafan man har inte alltid romanlånga inlägg i huvudet, även om det så kan verka så ibland. ;P


En fullspäckad dag

Hejsan hoppsan!

Vaknade av väckarklockan imorse och ville bara sova mera, kunde ju knapt sova igårnatt för låg och frös, hade ont i huvudet och kändes tjockt i halsen så tillslut gick jag upp och tog ibumetin, zyx och Bricanyl, och försökte tvinga mig till att sova.
Men trots att jag var väldigt trött imorse så tvingade jag mig upp för att tillbringa en rolig dag tillsammans med Nita. Det började med att vi drog till Himlabadet och plaskade runt lite, hade aldrig varit där förut, men det var helt okej, men Paradisbadet i Övik är mycket roligare.
Men att åka runt i strömmen var roligt, eller hur Nita? ;D Sedan fanns det två rutchkanor(stavning) som var jätte läskig, den ena var riktigt brant, gick typ stuprätt ner kändes det som, och fort gick det så vattnet splashades upp i ansiktet så man såg INGENTING, rekordet på att ta sig ner var 4 sek, så ni kan ju tänka er hur fort den gick.
Sedan var det en annan som der var kolsvart i med massa skräckljud i, kändes som att man åkte något spök tåg och väntade hela tiden på att det skulle hoppa fram ett skelett, men inte då. xD
Ne men det var roligt, men efter ca, 1,5 timmar var vi trötta och less, inget ställe att vara på när man är förkyld märkte jag, satans så anfådd ma var efter alla trappor, vi fick seriöst sätta oss och vila då vi gått upp, det är illa. HAHA xD
Efter badet så drog vi på donken och åt lunch, gott var det, sedan blev det en snabb tripp på stan då jag klpte ett par julörhängen, det är inget som man ser att det hör till julen direkt, men dom är röda och får bli mina julörhängen så aa, 50% om man är medlem, men bara idag så man måste ju passa på. :P

Tog en tripp upp till gamla skolan och hälsade på också, träffade Malte, men Svanthe behagade inte vara där då man kommer och hälsar på eller, kanske nästa gång. Nästa gång får vi väl köpa med oss bullar, då känner ju Svanthe fikalukt på långa vägar och stannar, eller vad tror ni. ;D HAHA.
Men det var roligt och hälsa på där också och det kommer vi göra fler gånger, hvfoto går väl aldrig att lämna. ;P

Märks att man inte är i Sundsvall så ofta längre, märkte att dem bytt namn på massa bussar, 1a och 1b t.e.x, hur förvirrande var inte det då vi skulle med 1:an för att hälsa på Sara, så fanns det helt plötsligt två stycken. :o
Och ja som ni såg så hälsade vi på Sara efter det, gav henne en julklapp och fikade lite i hennes nya lägenhet, alltid trevligt, så vi har hunnit med ganska mycket idag innan vi väl drog oss hemmåt, men det har varit en rolig dag.
Nu blir det middag och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Ha en bra helg. :)

tråk!

Vaknade först runt 6- halv 7 tiden och var så trött att jag såg i syne, tyckte att datorn stog i sängen fast det bara var min mobil som låg där, så trodde jag hade somnat med datorn. Sen märkte jag att datorn stog på golvet och somnade om, haha trött tjej, vaknade igen runt 11:30 och tvingade mig upp och fika och duscha lite innan man la sig i sängen igen för lite plugg. Så sjukt jobbigt att man måste koppla massa saker i uppgiften till litteraturen och hittar fan inget som passar, orkar inte kolla mer nu, måste börja skriva snart, för bara det lär ju ta sin tid, så får väl se vad jag kan få ihop.

Ikväll lär jag väl också ska plugga om det inte är något annat som dyker upp.

Juste, såhär snyggt färgglad var jag igår då jag skulle åka hem, inte undra på att en del folk kollade. xD Men vadå, det är väl fint. ;)


Jullov

Ursh, kunde inte sova så mycket inatt för hade så jäkla ont i bröstet då jag andades och hostade, så kände att jag ville hellst inte als kliva upp imorse då klockan ringde, men man var väl tvungen.
Fattade ingenting av dagens föreläsning, vad den hade med oss att göra, det jag tyckte skulle vara intressant att höra på som han tog upp innan var om mobbing, men det började han inte med och vid pausen så kände jag att, ne jag dra hem, är bara onödigt att lyssna på något som inte ger något, sen var det fler som gick hem så då tyckte jag också att jag kunde få göra det. ;P HAHA.
Tog istället en trip på coop och köpte cola och choklad till hemfärden, och drog sedan hem och packade ihop det sista, och kan säga att trots att mama tog ungefär hälften av alla mina saker igår så kan jag säga att min är överfull och väger bly, så blir nog bussen ner till stan/tågstationen idag om jag inte ska bli pensionär imorn pga ryggskott eller liknande.
Tåget går strax efter två, så är en liten stund kvar, tycker tiden kan gå lite fortare, vill komma iväg nu. :P HAHA.

HAHAH kom på nu, att jag kommer se riktigt snygg ut då jag åker hem, färgglad om inte annat, för måste åka i onepiecen om jag ska få med mig den hem, vilket jag vill ha, och den är rosa, har uppsatt hår så tänkte ta mitt pannband och det är gult, min jacka är blå. HAHAHHA FINT!
Kanske ska ta ett kort så ni få se hur man kan se ut om man heter Elin Andersson och har hundra olika färger på allting. xD

Ha en bra dag <3


vårdcentralen

Idag har jag varit på vårdventralen och kollat lungorna typ, eller ja om jag har astma eller något,  och just idag lät det bra på lungorna men eftersom att det ligger i släkten så kan det vara så att jag har en lindrigare astma, men så fick jag veta att jag kanske hade luftrörskatarr också, det kanske är därför jag har ont vid bröstet. :o
Fick en ganska stark dos bricanyl, så har varit jätte skakis hela dagen, har sett ut som att man haft parkinson nästan, är fortfarande lite skakis, men det är nog borta imorn för hoppningsvis.

Efter det blev det lite shopping på stan med mamma och  en fika på Waynes, kom hem med en ny partyväska, en röd stickad kofta till julafton, en svart klänning till nyår, ett par lila täckbyxor, en blå mössa och en ny mascara.
Så nu har jag handlat i stort sätt allt jag behöver innan jul, känns bra.

Nu har mamma åkt hem och jag har nyss duschat och dragit på mig lite myskläder, så nu ska jag kolla igenom lite böcker,  hejs!

äntligen funkar bloggen igen :D

Äntligen har felet rättats till här på bloggen och nu kanske man kan få börja skriva lite igen då, som man inte har kunnat gjort på 1 vecka ungefär.
Har varit grymt jobbigt, man vill ju gärna kunna skriva av sig lite vad som händer och sker, men kan ju berätta lite om min helg iaf.

Åkte ju hem till Timrå i torsdags, så kom Emma och hälsade på, vilket var väldigt trevligt eftersom man inte träffat henne sedan haloween.
På fredagkväll åkte jag hem till Emma och var med henne och några grabbs, lyssnade på då dem sjung karaoke, vilket var väldigt underhållande.
På lördagen hamnade jag inne på Mathias rum, han skulle ju lära mig något spel förstår ni, har inte riktigt fattat hur man gör än, lite svårt sånt där så lär ju bli ett spel jag spelar då jag har lite och göra eller något. :P
Sedan samma dag så firade vi mamma eftersom hon fyllde år, så blev smörgåstårta och kakor då.

På kvällen blev det lördagsmys framför tv med en påse chips,julmust och Så mycket bättre, ganska najs. :)

Söndagen spenderades på Birsta för att köpa julklappar, hade inte köpt någon innan och kom hem med allihop. ;p + en rosa fleecejacka, ett knallgult pannband och ett par uggs till mig själv. ;P
Känns skönt att ha det där klart och slippa ränna bland 1000 folk och trängas, var nog många då jag var där. :P
Pluggade lite och såg på hockeyn på kvällen, vilket inte blev någon vinst tråkigt nog.

Imorse blev det till att kliva upp halv 5 för att hoppa på tåget som gick halv 6.
Tog bussen hem från tågstationen och råkade kliva av en busshållplats för tidigt så fick gå i regn en längre bit än jag skulle fått annars, sprang upp med väskan och ställde den innan för dörren, skynda mig att ta cykeln och trampa iväg till skolan, trots att det var glashalt ute så man höll på halka, ursh.
Dagen började med en redovisning om vfun, skönt att man var tvåa att få redovisa för sedan halvsov jag seriöst, jag var så himla trött, och det pinsamma var att vi satt i en ring och då ser ju alla om man somnar, så blev att man blunda till ett tag och sen röck man till och kolla sen blunda också fortsatte det så, hade ju varit pinsamt om läraren bah: Ja Elin, vad säger du om det? eller något liknande, så kan jag knapt hålla upp ögonen. HAHA.

På lunchen blev jag bjuden på pizza av Olivia, hon var skylldig mig sedan sist vi åt det, så idag hade ingen av oss med sig lunch så då bjöd hon tillbaka så att vi delade på en pizza idag med, inte helt fel.
Gick och la mig i en soffa efter jag ätit, eller soffa och soffa, den var hård som fan så kaske man ska kalla det bänksoffa, men med lite bra musik spelandes ur hörlurarna var ju inte helt fel tills man började nästa lektion som var ett dramapass med en rolig dockteater och en rituppgift, ganska roligt så då höll jag mig mer vaken iaf.

Nu har jag nyss ätit pizza igen, ni hör ju vad tjockt, men mamma kom hit idag för hon ska följa med mig på vårdcentralen imorgon, och hon kom ju vid 7 satt behövde bli något snabbt, men efter nyår blir det till att ta tag mer i träningen och äta lite bättre, så att man inte bli något svullo.
Båda vi är helt slut efter att ha klivit upp tidigt idag så blir en tidig kväll. :)

Packelipack

Verkar vara något knas med min blogg, det visas bara ett halvt skrivfältet och då känns det ju jobbigt och skriva, så provar nu ifrån mobilen och se om det vill funka bättre.:)
har haft heldags föreläsning, ganska drygt så tycker att jag förtjänade pizzab som jag och Olivia delade på när det var lunch. Det ända bra är väl att det snöat en hel del här idag så nu är det äntligen vitt på backen och är väl snart dags att ta in cykeln i förrådet.:)
Efter att ha varit här i Gävle i 5 veckor så börjar jag faktiskt längta hem till Timrå så bestämde mig för att åka hem några dagar tidigare än planerat. Tajmar in det bra tills då släkten är på besök också eftersom mamma fyller år.:) så nu ha jag packat det som går att packa dagen innan och drar hem imorgon, mitt på dagen.:) nu blir det snart sängen, godnatt!


Lunch!


Har handlat grejer så jag kunnat göra egen kycklingröra, blev helt okej, fast de man köper brukar faktiskt vara godare om jag ska vara ärlig, men den här baguetten var också god och mättande. :P

Nu ska jag börja skriva lite på Vfu-rapporten, iaf börja lite med inedningen, sedan ska jag försöka läsa lite ur kurslitteraturen som ska vara läst tills imorgon.

Skönt att ha eget arbete idag så man kan vara hemma och ta det lite lugnt bara. :)

Den stora frågan.

Ikväll har jag haft Olivia på besök, vi har försökt att göra vetenskapsteoriuppgifterna, men kom bara igenom en av dem, krånglig uppgift det där, men huvudsaken man gjort del 1 som ska vara klart först.
Satt och letade några bilder på mina skivor och funderar, vart fan har mina studentbilder tagit vägen? Jag ska iaf ha dem på ett usb om jag inte ha dem på skiva, och då är den stora frågan, vart är det usbminnet någonstans? :O
Och isåfall, fattas det fler bilder? Svar: Ja det känns faktiskt som att det gör det, men vilka kan jag inte komma på.
Ne måste gå på jakt, vart mina bilder kan ha tagit vägen,ligger dem i Timrå kanske?

Ne nu ska en trött tjej gå till sängs och försöka sova. :) Godnatt!

ÄNTLIGEN!

Hejhej!

Då har man klarat av första dagen i skolan på ett tag då, haha ne men det var inte så illa faktiskt, vi satt mest och diskutterade lite frågor, var ganska roligt att å träffa alla igen. :)
Skulle göra mig ett nytt försök på pannkakor idag fast med min större stekpanna, men antingen var smeten väldigt dålig eller så är mina talanger för att göra pannkaka riktigt dålig, det gick ju inte, så slängde skiten och gick och på affärn och köpte mig en kycklingmacka och lite Merjouice istället. ;P
Men det var bra att jag gick ut för då märkte jag att det hade börjat snöat ute, äntligen säger man åt det, tog ju inte alls lång tid. Hoppas att det snöar hela natten så man får se lite vitmark när man vaknar imorgon.

Nu ska jag se på tv ett tag och se om det är något roligt att titta på. :)

Godmorgon!

Vaknade imorse av att jag var tungandad, hade tänkt sovit länge idag men det gå ju inte sova om man har svårt att andas så blev till att ta lite bricanyl och kliva upp och se om det blev något bättre.
Just nu har det blivit lite bättre iaf som tur är. =)

Idag ska man tillbaka till skolan igen, börjar klockan 13:00, kommer kännas jobbigt att sitta still i ett klassrum och lyssna i hundra år då man kunnat varit ute och lekt och annat nu på dagarna, men det ska nog gå bra, är ju trots allt inte långt kvar innan vi slutar för det här året.
Idag åker Timråtröjan på, har sagt länge nu att om Timrå vinner över Brynäs så tar jag Timråtröjan på skolan, och eftersom dom vann i helgen så får jag inviga tröjan där idag. ;P HAHA

Aja ska väl börja packa ner sakerna jag ska ha med mig i väskan så man inte glömmer det. :)
Ha en bra dag!


helgbesök

Helgen är snart över och jag kan nu uppdatera bloggen lite igen, har haft besök av Nita i helgen så har inte kunnat skrivit så mycket, man vill ju vara social mot folken som kommer och hälsar på mig. ;P

Helgen har varit jätte rolig och började med att jag mötte upp Nita på tågstationen vid 5 tiden på fredagen, vi drog oss hem till mig och käkade lite Sibylla och såg på julkalendern. Därefter tjockade vi massa gott till tv/film och hade det trevligt.
På lördagen så tog vi oss ner på stan och letade efter julklappar, Nita kom hem med en del men själv kom jag bara hem med ett par överdragsbyxor till mig själv. Intersport hade lagerrensning så var lite billigare än vanligt, 200 spän är ett bra pris tycker jag, annars hade det kostat 400 liksom.
Köpte en julsmothie på Naked juicebar, ganska gott fakiskt, hade ju lovat Nita att vi skulle gå dit då hon kom och hälsade på mig bara för att de har så goda Juicer,smothies där. :D

På eftermiddagen så ställde vi oss och lagade finmiddag, fläskytterfilé och hemmagjord potatisgratäng, vi kommer snart vara proffs på den maträtten eftersom vi åt just det sist också. xD HAHA.
Vi kollade på Elf som gick på tv och andra filmer, sen gjorde vi massa annat skojs också. :)

Idag blev det mest lugnt, en promenad, film och ja massa skratt och prat, tycker vi fått skrattat och haft roligt hela helgen, kändes lite tomt när hon åkte hem bara, men det gör det ju alltid då man haft någon hos sig en helg.
Men vi får ju snart träffas igen, eftersom vi ska ha lilla julafton hemma hos henne i år. :P

Nu väntar jag på att Copycats singers ska börja på tv, funderar på om man kanske ska duscha nu innan så man har det gjort och bara kan lägga sig sedan.
Hoppas ni också har haft en rolig helg, kram!


sista dagen!

Dagen böjade med en besvikelse, Gävle bocken har brunnit ner utan att jag ens hunnit se den, jag hade liksom tänkt att gå och kolla på den i helgen, men nu fick man visst inte se den. Det värsta är att den inte ens varit uppe i en vecka, sjukt störande.
Aja nästa år ska jag fan gå och kolla på den samma dag som den sätts upp för att vara säker på att jag får se den.
Var sista dagen på praktiken idag, lite tråkigt att lämna alla, kommer kännas jätte konstigt att gå tillbaka till skolan igen, men men 1,5 vecka kvar ungefär sedan får jag jullov skulle man kunna säga. :D
Fick en present/Julklapp av en pojke idag, sjukt söt unge, inte varje dag man får riktiga paket av ett barn. :D
I paketet fanns det julservetter, ahlgrens julgranargodis och en jätte gullig tomte som fick ta platsen på min hylla. De tackar man för. :D
Har även fått jätte fina teckningar och sånt under den här tiden och bara idag har jag fått 2 stycken, så har en hel låda typ. xD
Nu längta man bara tills skolan är över så man får börja jobba på riktigt.

Slutade vid 2 idag, så har städat lite här hemma och varit och handlat massa godis och chips inför kvällen, man måste ju ladda med gosaker då man ska få främmande, nämligen så att min käre vän Nita kommer och hälsar på idag. Jag ska alldeles strax dra mig neråt mot tågstationen och hämta upp henne, sen blir det väl äta något gott och film/tv mys ikväll skulle jag tro. :D

Ha en jätte bra helg, kramisar!

Kalas ;P

Idag var det näst sista dagen av Vfu, och jag hade bestämt mig för att kalasa lite med barnen och bjuda på något gott, vilket blev marängswisch, mums! Det ända jag inte hade fixat innan var glass eftersom det inte får plats i min frys, och självklart så öppnade ju coop senare idag, men fick låna en cykel av Sussane och ta mig till Willys.
Barnen var glada över kalaset och verkade gilla det, men vem gillar inte marängswisch liksom? ;D

Mina uggs gick sönder idag, sprack i sömmen, snacka om dålig kvalitet. Blir till att ta hem dem när jag åker hem och skicka tillbaka dem och köpa nya, tänker ju inte gå med ett stort hål i skorna. ;P

Efter en vecka så var redan min fina julduk förstörd, råkade tappa en gaffel på den som det var tomatsås på självklart, lär ju knappast gå bort, sen har ju inte jag någon tvättid nu för att fixa bort fläckar på dukar.
Typiskt!

Väntar på att julkalendern ska börja nu, man vill ju se om det är något som är värt att se, och juste, idag få man öppna första luckan av chokladkalendern, hade glömt det.
Men tills julkalendern börja så är det ju såklart Greys som gäller. ;P

Ha en bra kväll! :)

RSS 2.0