besök

Veckorna går och helgerna springer iväg och denna helg har jag haft trevligt besök av min vän Nita. :)
Egentligen skulle Sara och Sofie komma också så det var synd att det inte kunde bli så ändå men vi hade iaf jätte roligt med massa surr och skratt.
En sväng på stan, bio å massa onyttigt så man blev alldeles sockerflum men det var trevligt. :D
Vi såg på Hungergames på bion och den var verkligen as bra, vart typ less för att den slutade så spännande som vanligt.. vill ju veta nu vad som händer inte om ett år.. :P HAHA
 
Nu är det måndag igen och denna vecka har en hel del saker framför sig som väntar, massa fix å spänning. :D
 
 

helg i Timrå

Hejhopp!
Kom nyss tillbaka till Gävle igen efter en helgtrip till Timrå. :)
Även om helgen bara sprang iväg så har jag både hunnit träffat lite vänner och familj och haft det trevligt.
Kom fram vid 20:00 i fredags och då var man ganska trött efter en jobbdag och tågresa så då blev det myskväll framför tvn med familjen, rätt skönt faktiskt. 
I lördags på dagen drog jag till Birsta med Linnea som jag inte träffat på sjuuuukt länge för att vi nästan aldrig åker hemöver samtidigt(Hon pluggar i Umeå). Handlade dock ingenting mer än lunch på tacobar som tog över 30 min att få.. helt sjukt!
Hann bara hem och byta kläder så drog jag till Emma och åt middag och surra massa innan Mathilda och Andreas också kom förbi på lite filmmys. Var en jätte trevlig kväll och hela dagen i helhet. :)
 
Idag har jag faktiskt också ränt lite på Birsta.. Fast på helt andra affärer, ha spanat på tv inför flytten och handlade lite saker på dollar åsånt. 
Börjar ju faktiskt närma sig flytt snart så det är mycket som ska handlas åså. :D
 
Nu ska jag ta en dusch och kolla på BB och PH avsnitt som jag har missat i veckan.
HA DEEE!!! ;D

JAG ÄR TILLBAKA!!!

Ojojoj vad tiden har sprungit iväg och min stackars blogg har tyvärr fått varit tystlåten och ensam men så kan det gå när det är mycket som händer både i skolan och på fritiden men nu ska jag försöka ta tag i både denna och min träningsblogg ännu en gång.. Mycket har hänt sedan sist och massa roligt så tänkte berätta lite om vissa speciella tillfällen.
 
Nollningen- 18/8 - 29/8

Denna nollningen var så himla grym, så speciell och någon som jag aldrig lär glömma. I år fick min käraste Ove ligga undangömd, och min roll som phadder fanns inte heller riktigt där, den var täckt av en annan roll som fusknolla istället. Jag fick spela ny student, sitta med alla nya inne i Valhall som är skolans aula, jag fick vara med i alla aktiviteter/lekar, flumma mig, dricka utan att behöva ha ansvar och lära känna andra fina nollor på sättet som man kanske inte gör om man har rollen om phadder. :) Men jag hade min roll, jag var ny student från en ny stad vilket innebar mycket jobb att fixa en ny facebook och inte få känna alla fina phaddrar som jag egentligen känner. Fick inte kramas, pussas eller känna min pojkvän i typ 2 veckor liksom, de va lie svårt men hade så himla roligt med massa skojiga uppdrag och festligheter. :) Jag ångrar inte att jag valde att bli fusknolla, kommer aldrig glömma allas min då jag avslöjade mig under tacksittningen, hur alla tappade hakan, blev besviken och liknande, ne det kommer vara minnen för livet och jag kommer sakna nollningen eftersom det var min sista.. buhuhuhu vill typ alltid vara med i nollningen ;) HAHHA
JOBB- från 1/9
Vad hände sen liksom.. jo jag fick jobb och började jobba från 1 september och jobbar nu 60%(3 dagars jobb och 2 dagars plugg i skolan) Jag jobbar numera på en mångkulturell förskola i Sandviken vilket både har varit lite upp och ner. Känns positivt och få komma in i yrket innan man slutar skolan men har också känt hur mycket stress det blivit då man samtidigt läser en kurs med massa uppgifter + skriver examensarbetet.
Men jag trivs jätte bra med mitt arbetslag och ser framemot Januari då vi flyttar till en helt ny förskola och grupperna ska göras om lite och även arbetslagen ska skiftas..
Nya stället verkar bli jätte fint, högt i tak, stora, ljusa lokaler och en stor fin gård, jag tror det blir jätte bra.
FÖDELSEDAG-13/9
Fröken Andersson blev ett år äldre, hela 22 år så blev hela 3 kalas! Först släkt, sedan utgång med fina Timråvänner och helgen efter blev det fest med fina Gävlevänner istället.
2 fester- 2 teman!!
Fest nr 1 hade temat regnbågensfärger just för att bryta det där att nästan alla är svartklädda på fest.
Fest nr 2 hade temat att man skulle komma som något som började på samma bokstav som en själv. Hette man Anna så kanske man kom som Askungen, jag börjar ju på E och jag förvandlade mig till Emo. ;D
Båda festerna var sjukt rolig och hade en super bra födelsedag.
PUBRUNDA, BARNKALASTEMA- 26/9
TEXMEXsittning- 3/10
HAHA så störd kväll, taccos och fylla.. mer fylla än vad vi trodde tror jag!! xD
SJÖSLAGET- 5/10- 6/10
Studentkryssning.. behöver man säga något eller.. sjukt roligt, svettigt, kaosigt och allt på samma gång..
Skulle gärna åka igen.. typ nu. :P
EMMA KOM PÅ BESÖK!! 10/10- 12/10
Bästa Emma kom till Gävle på besök, var jätte trevligt. :D
HEADHUNTERZ!!!!!! STOCKHOLM 17/10-18/10
WOW!!! Jesper gav mig kanske bästa födelsedagspresenten.. Jag fick se Headhunterz live i Stockholm!!
Det var sååååå grymt!!!! Hoppade så jag fick träningsvärk i vaderna, hade ingen röst den där helgen och man var sjukt svettig och äcklig då man gick därifrån men kul var det och var super mysigt och sova på hotell med hotellfrukost och så.. en helg värd att minnas iaf!! :D
HALLOWEEN, Jespers födelsedagsfirande. 24/10- 1/11
Blev en trip till Falun för att fira Jesper med hans släkt, massa middag och sånt.
Sedan helgen efter blev det halloweenfest hos David och Sedan på kåren.. hög fyllenivå och var äckligt bakis dagen efter men det var bara på´t igen för då fyllde ju Jesper år så var bara försöka få i sig något och tagga till igen då med temat: White trash.. Tog med mig min drogbebbe och ja det var en rolig fest där jag skapade en ny karriär som tatuerare.. vem vill boka tid?;)
 
 
Nu en helg senare så har Mamma och pappa varit här så jag har varit till Mio och betalat min soffa samt fixat hemkörning på den så blir super. Köpte med mig sänglampor hem och haft mysig middag med dom och Jesper.
Var trevligt.. Nu är jag själv.. har varit så mycket varje helg nu så just nu känns det ganska skönt med liten egentid.. Köpte en tidning jag tänkte bläddra i nu, har tänd ljus och är lite onyttig för sista gången då jag ska försöka komma tillbaka till mitt nyttiga jag igen.. :)
Sjukt skön kväll och jag taggar verkligen för att ta tillbaka min relation med mina vänner Nyttig kost och herr gym.
Nu mina vänner känner jag mig även taggad för att ta min blogg i liv igen.. mina bloggar.. alla tre ;)
 
 
 
 

RSS 2.0