Byebye Ove.




Sista dagen i min fina ove har dragit förbi och det börjar närma sig slutet av nollningen tråkigt nog.
Känns både tråkigt och skönt, skönt att komma tillbaka till sina vardagliga vanor och kunna träna/äta bättre men så tråkigt att inte se alla phaddrar/ nollor varje dag och kommer kännas jätte konstigt när man haft något att göra typ hela tiden, men jag tror att skolan kommer bli kul den med. =)
Igår var det en jätte rolig dag med såpabandy på dagen och helt ärligt så var det den absolut roligaste "sporten" jag någonsin utövat, skulle kunna spela det varje förfest om det gick och om inte alla va rädd för att bli blöt eller lukta såpa som man gjorde efteråt, skulle kunna spela det varje dag om jag ska vara ärligt även fast man halkar och slår sig lite här och där. :D
Kvällen var också grymt rolig, temafest med temat neon på midgård, följt av kåren senare på kvällen.
Alla var grymt snygga i sina lysiga kläder/ accesoarer, själv körde jag på en neongul magtröja ( typ enda rena neonfärgade tröja jag hade) Brukar inte gilla att ha magtröjor då jag festar egentligen just för att min mage sväller så tillslut kan man se gravid ut om man har otur men vafan folk får väl ha lite överseende med att man få lite fyllemage efter ett par drinkar.  Hade även ett par rosa örhängen, de som jag köpte här om dagen, rosa ögonskugga och läppstift, lite neonfärgade armband som inte hunnit på när bilderna togs och ett halsband i en knallig färg. Det behöver ju inte vara något avancerat men en del hade verkligen lagt ner jobb för att bli neonfärgad, en del hade hela kroppen färgad t.ex. :P
 
Men kvällen samt dagen var väldigt rolig iaf och idag är det vilodag så hittils har jag diskat och plockat upp lite saker som kommit fram de senaste dagarna, varit ner på stan en snabbis och fixat en väska till Ulrica och fyllt på kylen lite med saker som behövdes... Ikväll blir det dans som jag sett fram emot ett tag nu och sedan blir det mys i soffan med film och gotta, så behövligt tycker jag.. :D

nananana

Föreläsning idag mellan 9- 11, trodde jag skulle somna, jag är så sjukt trött efter gårdagen och värre kanske det hade varit om jag druckit igår, men som nykter phadder får man inte gå hem förän alla sina nollor gått hem och disney festa på de, fast jag gillar dom. :D
Eftersom man ville hålla sig vaken på föreläsning så gjorde jag ett litet fint konstverk bestående av en snögubbe ( Snögumma) på hawaii.. haha. =)
Efter skolan blev det stan med Ingela för att kolla lite på något smycke till neontemat imorgon, hittade ett par rosa örhängen jag ska ha, sen tänkte jag nog ta en gul, lite knallig tröja. :P Kommer vara färgglad iaf. ;P Lär väl slänga upp en bild imorgon på mitt neonval.
Hittade även ett fint linne som fick följa med hem, skulle inte köpa något annat hade jag bestämt men det brukar låta så också råkar man se något fint som är svår att motstå. ;P
Kanske slänger upp en bild på örhängena och linnet imorgon, för känns som jag inte har riktigt tid med det idag för ska snart börja fixa mig inför kvällen.
 
Ikväll väntas det :
Redovisning av nolleuppdrag
18:12 -  samling vid paviljongen
- Grillning med HP
20: 12- Trubadurkväll med HP och PA.
22:00 - BARacken/ Nya vall
 


 

This is how we party...

 

skolstart

Då har första skoldagen på termin 3 startat och det känns väl rätt så bra faktiskt, jag är peppad inför denna kurs, den verkar jätte rolig och jag hoppas såklart att mina förväntningar om att ha roligt ska kunna uppfyllas. Dock så var jag väldigt trött idag och även många fler verkade trötta, kanske efter nollningens festligheter men kanske också efter lite sömn och tidig morgon. Idag fick vi först gå runt på olika stationer där vi fick testa på lite slöjd, göra en animerad film och se någon konstig väska som jag inte riktigt förstog innehållet och allt med, innehållet i väskan var tydligen inspirerad från en skräckfilm, och jag vet inte... Om själva ursprunget kommer från en film och man inte kan visa filmen för barnen för att den är alldeles för läskiga för de så känns det på något sätt fel att jobba med den där väskan, iaf vad jag tycker men kanske är någon som gillar den och har god fantasi nog att komma på bra saker med den. Annars på eftermiddagen gick vi igen kursplanen litegrann och fick träffa våran mentor för kursen som verkade helt okej, rätt trevlig tror jag, men det visar sig ju alltid efter mer riktiga lektioner.

Vi blev indelade i små grupper och ska göra en fältstudieuppgift ute på olika kulturställen, så min grupp ska på kulturskolan som jag inte har en aning om vart den ligger men tur att google finns om inte de andra i min grupp har någon aning. Iaf så ska vi dit och fråga frågor och ta reda på massa saker sedan sammanställa det i en rapport och redovisa för de andra, får hoppas att det blir roligare än vad det låter iaf.

 Nu är jag hemma iaf, fick sluta lite tidigare och eftersom jag inte hade någon ove på mig till andra (dum nog att "glömma" den) och jag orkade inte cykla fram och tillbaka för att byta om och se på summergames så stannade jag hemma och väntar på kvällens aktiviteter istället. Och eftersom jag lagt upp lite scheman för er här på bloggen under tidigare dagar så tänkte jag faktiskt göra det nu med.

 

Ikväll väntas :

ca 4-5 tiden - Förfest uppe på Sätra i sina phaddergrupper

 

21:12 - Samling vid paviljongen

 

ca 22:00 - intro RödaBARacken

 

Och ikväll är jag nykter phadder och kommer alltså att nås på mitt vanliga nummer. :)
Och sen tror jag att mr. Kamera får hänga med som min dejt ikväll också så min nollningsmapp på Facebook kan fyllas på. :)

Bjuder på dagens outfit. =)

 

 


vilodag

Oj vad roligt och se att statistiken har höjts de senaste dagarna, det får mig att bli mer motiverad till att skriva fler inlägg och lägga upp fler bilder för att hålla bloggen uppe.
Jag tänkte lägga upp lite fler bilder från nollningen någon dag, har ännu bara slängt upp de på Facebook, så de som inte kan vänta på lite bilder kan ju alltid kolla in min lilla Fb.
 
Idag har det varit vilodag, så om ni såg inlägget tidigare så vet ni vad den dagen innebar för mig, för er som inte läst så är det så att jag städat i nästan 3 timmar, vilket var riktigt jobbigt.
Jag har också varit ute i regnet för att gå och handla lite mat åså, så nu på kvällen har jag suttit och laddat upp bilder på facebook och gjort fruktsallad medans jag spelat Bingolotto som jag inte vann ett piss på..
 
Det var rätt skönt med en vilodag kan jag lova för kroppen är ganska trött och sliten efter en veckas nollning och imorgon är det första dagen i skolan för den här terminen så kan vara skönt att lägga sig i tid då och hoppas på att man somnar fort. :)
 
Nu ska jag fortsätta att ta det lungt, godnatt på er i förskott. :)
 
 

Nollningen har lämnat sina spår

 
FÖRE:
 
3 timmar senare :
Vilket resulterade en trött och sleten Elin..
Äre sådär man ser ut efter en veckas fest hur kommer de då se ut efter två då nollningen är över? :O
 

nollning

Här vare nollning och bilderna är blandade från stadskampen, hatt-temat och ja skolan. :)
Stadsfesten var jätte rolig, vi hade så duktiga nollor som klarade sig galant i tävlingarna.
Det har varit Kårintro med hatt-tema vilket var väldigt roligt det med, jag hade en rosa ölhatt, även kallad duschen efter det med tanke på hur otroligt blöt man blev utav den, var typ dyngsur innan det var klart eftersom slangen hade rätt högt tryck så det sprutade ut nästan och glasen/ burkarna skvimpade lätt ut, så blöt och kladdig var väl kvällen för min del.
Trött som ett as var man igår åsså var det flottrace på det, men gick bara och kollade lite på bygget sen drog jag hem för ögonen hängde nästan till marken kändes det som, var så äckligt trött men endå kunde jag inte sova en stund då jag kom hem.
 
Iaf så igårkväll så var det förfest på sätraängarna, därefter blev det lite dricka i skolan innan vi gick in på Nya vall och härjade. Var inte lika mycket folk ute igår men det var skoj endå, somnade typ på en gång jag kom hem och hade tydligen snackat i sömnen om sprit inatt så hyfsat slut och sleten tjej måste jag säga...
 
 

grymt

Gårdagen var rolig, det var grymt mycket nollor som ville vara med och sjukt partypepp va dom också så de va jätte kul. :) Hade en jätte rolig kväll men har inga bilder att bjuda på idag, det kommer någon annan dag, funderar på att dra med mig kameran idag då jag kommer att vara nykter phadder.
Känns ganska skönt att vara nykter idag endå med tanke på att inatt hade jag så ont i magen att jag mådde illa, frös som en glaning så hackade tänder och skakade som ett asplöv, har fortfarande ont i magen och känner mig bra seg så en lite vilodag från alkoholen kan vara helt okej. :)
 
Dagens schema ser ut såhär :
15:00- Samling vid paviljongen för lite förfest för de som ska dricka
 
17:12 - Brännboll med studentföreningen Hp ( hälsopedagogerna)
 
Egen aktivitet med phaddergrupperna
 
22:00- Röda BARacken/ Nya vall
 
 
Ha en bra torsdag! ;D

Hej hå, hej hå, till nollningen vi gå..

Hallå där!!
 
Här sitter jag i en lärarförbundströja och trosor och ska aldeles strax hoppa in i duschen och göra mig i ordning inför kvällen.
Dagen har bestått av att "kidnappa" nollorna som satt inne i Valhall, så vi har haft lite rundvandring med de nya lärarstudenterna på skolan. Ganska trevligt faktiskt, så nu är jag taggad inför ikväll då hela allt startar på riktigt, vi kommer att ha grupper i olika teman(Disney,brat, superhjältar och troll) så från och med ikväll så kommer alla bli riktigt snygga, men jag tänker inte avslöja vad jag ska vara en för er som inte vet, kan bara säga att jag är med i disneygruppen. :D
Schemat för nollningen idag ser ut såhär :
 16:12 -  samling vid paviljonen, nollerna ska delas in i grupper, flaggbygge, sångskrivning osv.
 
Femkamp i nollegrupperna.
 
22:00 - Röda BARacken/ Nya vall.
 
Det kommer nog bli roligt med andra ord, så nu blire duschen sen handla lite smågrejer som behövs till middagen..
Ha en bra kväll..
 
Och juste så här blev min ove, men ni får vrida huvidet eftersom bloggen inte verka vilja ta in bilden åt rätt håll.

Nollningsstart

Igår startade nollningen med en phadderutbildning som handlade bl.a. om lika behandling, alkohol och hjärt och lungräddning. Dagen var lång men en del saker var ganska givand/lärorikt att höra, speciellt hjärt och lungräddningen även om jag redan kunde framstupasidoläge och sånna saker, men alltid bra med repetion. :)
Fick min fina ove, eller ja den kommer bli fin då jag pyntat den lite, också köpte jag det sk. nollebanden som gör att jag kommer in på alla festställen under nollningen + höstterminens kåravgift, alltid najs.
 
Efter phadderutbildningen så hade vi kort tid tills oveinvigningen började, så jag och Ingela drog hem till mig och köpte hem pizza och fixade oss lite innan vi drog till paviljongen som ligger vid skolan där själva oveinvigningen skulle hålla till. Det fula var att vi var tvungen att ha oven helt uppdragen och igenknäppt tills vi blivit invigda så man kände sig sjukt ful på vägen dit, man kände sig lite som en bonde blandat med en bilmekaniker, bosse bildoktorn eller något, just för att vår ove är blå och sånna har ju overaller i blått. :O
På Oveinvigningen så fick vi bl.a. göra en liten tävling där det ingick irlänsk julafton, doppa ansiktet i en hink med vatten för att försöka få upp ett äpple med munnen, typ omöjligt, och kan säga att det var inte kul att vara tjej med smink på när man gjorde den grenen och sedan skulle fortsätta med att få upp en sockerbit med munnen i en skål med mjöl, kan säga att man blev vit och kladdig över hela ansiktet och lite av håret. Sedan skulle man vidare och försöka få i ett långt colasnöre med bara munnen som kändes som flera meter långt och slutligen äta ett digestivekex och sedan vissla. Det var ju roligt men hade man vetat att man skulle se ut som ett vitt spöke efteråt så hade man nog inte sminkat sig så mycket kanske, det är tur att skolan ligger alldeles bredvid så det gick att tvätta av sig lite där. :P
Känns fint att efter första dagen så har man mjölfläckar på oven och eftersom att de "gamla" phaddrarna var tvungen att hälla öl över oss innan vi var helt klart invigda så luktar den ju finfint också, och vi får inte tvätta den.. :xD

Aja iaf så fortsattes kvällen på Baracken för lite party, riktigt trevlig kväll och var kul att träffa alla igen. :D
Idag har vi ingenting förän klockan 16:00 så idag är det en fixa ove-dag så nu har jag börjat litegrann men det kommer ju att ta lite tid med alla bokstäver och grejer jag ska ha på, ni får väl se en bild senare då jag är klar. :)

Back in Gävle.

Igår åkte jag tillbaka till Gävle med mamma och pappa, så blev till att packa upp alla kläder åsånt då man var framme, sedan drog vi till Valbo för lite middag på Ikea och för att fylla på kyl och frys.
På kvällen blev det lite minigolf som jag inte spelat på jag vet inte hur många år, gick ganska bra på en del banor och lite mindre bra på en del andra, man tycker ju att man siktar rätt men endå åker bollen åt ett annat håll.. Blev iaf att pappa vann, så får dra dit och träna lite tror jag så kanske jag kan slå han nästa gång. ;P
Men det var roligt och spela iaf, vet inte varför jag inte gått och gjort det innan.. :O
Efter minigolfen så blev det hem och sitta i soffan med lite fruktsallad och någon film på tv, alltid trevligt. =D

Idag åkte dom hem så drog på stan med Ingela och kikade runt lite, kom hem med tre nagellack och en bingolott, måste ju ha något och göra ikväll också så tänkte spela lite och hoppas att jag vinner något. :)
Ett blåglittrigt, ett lila glittrigt och ett lila nagellack fick det bli idag, är ute efter ett vitt också men hittade inga som var någon bra vitfärg just nu, men tyckte att de där var fina. :)
 

love<3

Dessa snyggingar hämtade jag ut från posten på Coop igår, typ kär i dom. :D

Selånger

Drog iväg på selånger med mamma och pappa, kikade lite och fick vara provdocka och få en nagel fixad, vart faktiskt ganska fint så köpte hem ett sånt här stämpelkit till naglarna, annars köpte jag faktiskt ingenting. Hittade väl en del fina saker men njae inget jag direkt ville lägga mina pengar på, tycker det är mer roligt och bara gå och kolla där, träffa folk också.
Senare på kvällen blev det mys med chips och dipp framför tv, så en ganska skön sista dag hemma i Timrå. :)

Idag kockar jag.

Idag är det jag som är kocken i huset och då får det bjudas på något enkelt, jag är ingen matexpert som har tid och lust till att göra någon lyxmiddag så jag gör något som jag är enkelt och som jag vet är gott, så idag bjuds det på kycklingenchiladas. :D
 
Det är både enkelt och gott så tänkte faktiskt bjuda på det receptet till er. 
 
Kycklingenchiladas i ugnen!
Det du behöver är :
* Creme fraiche, jag hade 5 dl nu men det beror alldeles på hur mycket fyllning du hade tänkt att göra.
* Taccosås av valfri smak och starkhet, jag gillar vanliga mild bäst, men eftersom det bara fanns halva burkar av den vanliga och av den med ananas i så fick det bli en liten mix av de två idag.
* tortillabröd, så många enchiladas du hade tänkt att göra. 
* Kyckling, jag brukar använda mig av salladskyckling eftersom de redan är färdiga så slipper man steka och hålla på innan.
* en bunke
 
Såhär gör du:
Börja med att hälla i creme fraiche och taccosåsen i en bunke och rör om, lägg sedan på en hög kyckling på tortillabröden och häll sedan över en klick av fyllningen du nu har i bunken, ta så mycket du vill ha, jag brukar ösa på rätt mycket beroende på hur många jag ska göra, det är gott med mycket smet!
Sedan är det bara till att vika ihop de, vik in alla kanterna och lägg de på plåten då du är färdig.. 
Toppa sedan med riven ost och skjuts in i ugnen..  och ett tips kan vara att ha bakplåtspapper om du inte orkar stå och göra ren plåten från ost sen. :P 
 
Ugn : 220
Så enkelt är det, då är det bara till att hacka grönsaker om man vill ha det till och äta!!! 


 

upp och hoppa !

Ursh vad jobbigt det var att kliva upp tidigt imorse, och tidigt för mig var nu klockan 9, går man i skolan/ jobba och kliver upp 9 så är det rena rama sovmorgon, men har man sovit till såhär 11- 12 varje dag så var det riktigt trögt att kliva upp vid 9- tiden, men det var bara till att kliva upp och dra ner till sjukgymnasten.
Varför jag gick till sjukgymnasten var för att min höft/rygg har börjat krånglat igen, har tidigare haft bekymmer med att höften hoppar ur och gör att hela ryggen blir sne, därmed får man ganska ont, men det var några år sedan som jag höll på springa fram och tillbaka med de problemet till sjukgymnasten, sen har det varit rätt hyfsat fram tills nu då jag börjat fått ont igen och visade sig att jag var ganska så sne nu också. Men efter lite våld och övningar så ska det vara någorlunda rakt igen nu men nu gör det ju ont och känns konstigt där eftersom sjukgymnasten har varit och rört där istället, men blir till att träna upp beckenet på något sätt så att det blir starkt och inte vill krångla.
 
Annars idag så har jag packat, två stora resväskor fyllda och då har jag endå lämnat några grejer i garderoben, plus att några saker inte ens fick plats, hahah märks att man ha en del kläder här, sedan har man ju faktiskt handlat lite nytt i sommar. ;)
Tog inte så farligt lång tid och packa och eftersom solen skiner ganska så bra idag också så blev det till att steka lite i solstolen, man måste ju passa på för det här blir väl min sista solning nu.
 
Nu blir det lite mat hade jag tänkt, hittade någon paj i frysen som jag hoppas ska vara god, sen blir det ut i solen igen någon timme så man kan vända på steken kanske. :P

Ha en bra dag!

fix och trix

Dagen har bestått av lite installationer på datorn, en stund i solstolen innan Linnea kom förbi. Med henne blev det en promenad i värmen ner till centrum och köpte dricka åså och satt och chilla lite.
Har varit grymt varmt idag så innan vi var hemma igen så var man ju alldeles svettig och solen hade t,o,m markerat lite streck på foten efter mina sandaler, men det är ju fint. ;)
På eftermiddagen så blev det fix och trix med bokstäver till oven och tröjan inför nollningen, en hel del jobb blev det och de är inte klart än med tanke på att man får inte sy på något på oven förän vi blivit invigda i de, lite små drygt med tanke på att jag inte kan sy, men i värsta fall har jag köpt ett superduper lim. ;D

Imorgon är det mycket som måste göras, ska upp tidigt för att åka till sjukgymnasten, sedan ska jag handla inför maten som jag ska göra, måste börja packa alla mina saker som jag ska ha tillbaka till Gävle så de kommer väl ta störst tid utav dagen. 
På kvällen tänkte jag dra en sväng på selånger och kika lite, missade ju den helt förra året så blir nog trevligt bara vädret är bra så. :)

Så nu blir det strax sängen och hoppas på att man kan somna i tid för en gångs skull.
Godnatt på er!

Birstaränn

Var på Birsta med mamma en sväng för att fixa lite saker, så nu har jag lämnat min trasiga dator och tydligen kommer jag att tjäna mer på om de kan laga den med tanke på att den inte är så gammal, så får väl hoppas på det då. Var också in på Classe Olssons och köpte en till låda att ha under sängen, har två stycken sedan innan men de är typ full och behöver en till att ha lite kläder/ skor i så det blir nog bra med den.
Annars blev det lite tyg, nitar och rosa diamanter från panduro, textil lim från Jula och ett par svarta kängor att kunna ha under hösten
.Tyckte de där vara snygga och kommer nog passa till en hel del så de fick de bli, såg ett par till skor som jag blev helt kär i, men plånkan var snål idag så funderar på om man ska beställa de kanske, de var ju faktiskt väldigt snygga. ;D
Nu ska jag sätta mig i soffan med en kopp te och bara ta det lungt, ha en bra kväll. :)

datorer hit och dit

När jag var på Öland så pajade min dator, vet egentligen inte riktigt vad som hände men då jag startade den så såg den ut som översta bilden, en del av skärmen var borta, en massa streck och skit så nu känner man sig lite halvnörd som sitter med två skärmar bara för att jag fått koppla min bärbara till en annan skärm eftersom att skärmen blivit värre så nu ser man typ ingenting av halva skärmen, inte bra.
Måste lämna in den ikväll så de kan bedömma om datorn går att laga eller om man får ut pengar för den, jag hoppas på pengar faktiskt, har ju köpt en ny liten pärla som kom hem igår så behöver inte två datorer isf men det löser sig,tänkte slänga upp några bilder senare på min nya. :D
Otur att min dator bara blev 1 år och 3 dagar gammal.. :o

Aja eftersom jag måste lämna in den trasiga datorn så sitter jag just nu och laddar över bilder och viktiga dokument m,m som jag vill ha kvar till ett usb minne och flyttar den till nästa dator, det tar tid kan jag säga men det får det vara värt för att ha kvar viktiga saker, nästa göra efter det blir till att få bilderna på skiva ist, drygt.
Tur att man har ganska stora usb så att det klarar att ta in en del mappar. :)
 
 

Bilbingo

Igår blev det bilbingo med Nita, mycket trevligt. Dock så blev vi inget rikare, men vi var nära till vinst typ hela tiden, men nära räcker ju inte. =(
Tror man får börja satsa på bingolotto istället, bli lite halvpensionär och satsa på en miljon eller något, vore inte fel.
Tur att vi hade gott fika med oss iaf så vi inte behövde sura över vår dåliga tur. ;P
BIlden är inte sedan igår.

Fin! :)

Dissa mina fötter, orkade inte klippa bort dom. xD
 
Tack Helena och Sandra för den fina brickan. :D

-_-

Igår blev det en sväng på Birsta med Jessica, hittade inget speciellt så blev nada köp för någon av oss, är så mycket jag vill ha nu eller rättare sagt så kan jag säga att jag behöver sakerna så jag vet inte riktigt vad man ska börja leta. Behöver en väska av större modell, ha sett några fina men kan inte bestämma mig om jag vill ha en brun eller svart väska för tycker båda färgerna är fina, sen skulle jag behöva en mindre väska, men det skulle jag kunna fixa till sommaren för det är det inte lika bråska med, sedan behöver jag även en ny partyväska, min senaste va ju skit snyg men den gick tyvärr sönder så nu ha jag lånat mammas på senaste tiden, få se om man hittar någon snygg, den får ju inte vara för stor eller förliten, den ska vara lagom stor.
Behöver nya skor, eller jag har massor av skor men inga kängor/boots eller va det kallas så det tycker jag att jag beöver, rättare sagt så behöver jag ett par svarta skor som jag kan ha mer till vardags, annars har jag bara svarta med klack och grejer till fest ungefär eller stövlar och vill ju ha några skor som passar mina vinröda jeans, då kan man inte komma med några lila, röda eller något iallafall.
 
Aja får leta någon dag på Birsta eller stan beroende på vart jag är, nu håller jag iaf på att flytta över lite grejer från min dator eftersom jag måste lämna in den så fort som möjligt, sjukt jobbigt, men vill man ha kvar bilder och andra saker så måste man väl, ska strax sno mathias bil och åka och handla men tänkte invänta Nita först som är påväg hit, vi ska nämligen på bibingo´ikväll och hoppas på lite vinst!!! :D
 
Ha en bra dag!!
 

Bullbak

Ble lite bullbak med mamma, blev ett antal så nu räcker det nog att fylla både min frys och deras frys. =)
 

Mustaschparty

Igår blev det mustaschparty@ Ellas place, med lite grillning, spel och fest, väldigt rolig kväll tycker jag.
Idag är man dock lite seg och smått snurr i huvudet men det är sånt man får ta efter sånna här kvällar.
Och en dag som denna förtjänar man att tjocka så idag har jag suttit och sett på film med Emma med chips, godis och cola, precis som en tjockis/slapp söndag ska vara. :D Sedan kom även Mathilda hit och va med en stund också, trevligt trevligt. =)
Ikväll blir det lugna puckar och säkert tidig sömn. =)

shoppingtur

Dagen har spenderats på Birsta med Linilimpa idag. :)
Började spöregna så reget verkligen studsade mot marken då jag stog och väntade på bussen och från busshållplatsen in till Birstahuset är det ju en bit så vi var ju nästan genomblöta innan vi var inne, ursh vad kallt det blev så det var tur att det var gott om värme inne på Birsta.
Blev ett antal varv där inne och innan det var klart så kom man hem med ett par vinröda jeans som jag spanat in länge nu, en svart genomskinlig blus eller vad man ska kalla det, en vanlig röd tröja som jag ska ha till nollningen och lite lösmustascher till ett mustaschparty som jag ska på till helgen, alltid najs.
 
Nu har man nyss kommit hem och funderar på vad jag ska göra ikväll, vädret är ju ganska boring idag så det är inget man vill vara ute i allafall.
fåsefåse vart man hamnar och vad man gör, hoppas ni får en trevlig kväll iaf. :)

lite fina saker :)

Två fina formar jag köpte på Öland, har även en större hjärtformad ugnsform i rosa som jag köpt tidigare. =)
Lite härligt glassiga grejer som  jag fick i namnsdagsresent av mamma och pappa. =)
Bäställde även hem 4 coola vinglas för inte så länge sedan och fick 4 likadana av mamma så nu har jag 8 stycken av samma set. :) Så nu kan vi ha vinkväll om någon känner för det. ;P
 
 
 

minitrip till Gävle

Nu slänger jag upp en urgammal bild, ja ni se ju själv datumet, men lägger upp den endast för att visa att det är ungefär sådär jag suttit flera dagar nu, i bilen påväg någonstans långt bort med säkert en dricka för att orka med.
Först blev det stockholm för en natt för att sedan fortsätta resan några timmar till Öland, och väl där så har vi åkt runt i bilen till olika sevärdigheter. Hemresan var tio timmar lång, sjukt jobbigt, var hemma i ca 3 dagar sedan for jag, mamma och pappa på en minitrip till Gävle.
Visade pappa lite bra promenadvägar och ett utomhusgym, sedan blev det mys hemma framför tv med ost och kex och lite grönsaker.
I måndags satte vi oss i bilen igen och åkte några mil till Grisslehamn för att stiga på Eckeröbåten mot Åland. :)
Var väldigt trevligt på båten med buffé,shopping i taxfreen och lite spel för att vinna några slantar. ;P
Väl tillbaka i Gävle igen så blev det god middag på Olearys så efter det kändes det som om man bar på 3 ungar eller något, hua. 
Igår kom jag hem till Timrå igen så nu har jag bilat färdigt för några veckor, nästa resa blir om ca 2 veckor igen och då hinner man ju vila upp sig innan dess. ;P
Lagrade lite i Taxfreen, så nu har man lite inför nollningen åså framöver. ;P hehe alltid najs.

Bildkollage från Öland

Hejhopp!
Istället för att skriva en hel roman så slänger jag upp en hel del bilder idag istället så det blir som ett bildkollage, bilderna är inte redigerade eftersom mitt ps inte funkar så färgerna och allt kan vara lite piss på en del bilder, men hoppas att ni gillar de endå och förstå vad jag varit med om när jag befunnit mig långt långt ner på en fin ö såkallad Öland.
 
Långe Jan och dess fina utsikt.
Kostopp på vägarna!
Kinesiska murens bror. ;)
Fina hästar!
Fanns ju massa får också men de är ju inte lika fina så vi skippar dom tycker jag.
Borgholmsslott!!
De blev less på mig så vakterna låste fast mig. Men var väl inte duglig nog iaf då så åkte in i finkan..
Men inte ser man sur ut för det, kanske gillar att vara instängd och fängslad, kanske trivdes där, vem vet. ;P
Avslutar med lite mönsterbilder och ja lite coola tycker jag. ;P
 
Resan var rolig, var där tillsammans med min familj och vädret var bra i stort sätt hela tiden, kom bara några småskurar någongång då och då.
Dock pajade min dator när jag var där så det var ju något mindre bra eftersom jag inte hade förväntat mig att lägga ut pengar på en ny nu. Därav också den dåliga uppdateringen.
 
Men nu kommer ni inte hinna sakna mig för kommer snart att skriva om nästa resa. pucc och kram skumbanan.
 

RSS 2.0