B- byxor


Pösiga jeans                  Tighta jeans                 Chinos                     Mjukisbyxor            täckbyxor

Som ni ser finns byxor i många olika modeller, här ovanför finns ett expempel på 5 olika byxor och det finns såklart fler än så, Allt från tighta jeans till hängiga haremsbyxor eller stora baggy jeans, ett par färgglada täckbyxor till ett par strumpbyxor.. ja nått sånt.
Vad använder jag för sorts byxor?
Jag använder väl ganska många olika stilar på byxor för ena dagen känner jag för ett par slimmade stuprörsjeans som kan vara snygg till stövlarna eller liknande, medans en annan dag kan jag känna att pösiga jeans är så otroligt snyggt och skönt.

Jag använder inte mjukisbyxor så ofta, det var mer förr då jag gick på högstadiet och alla gick runt i mjukisbyxor jämt, på den tiden bodde man nästan i de där sköna, slappa byxorna men nu använder jag bara sånna ibland om jag inte ska göra något speciellt eller kanske en slapparkväll i soffan framför tv, något sådant. :P

Jag tycker väldigt mycket om märkesbyxor som en del kanske har märkt då jag lagt upp några jag köpt eller tänkt köpa, har lite svårt att lägga pengar på ett par jeans på en vanlig affär då jag vet att jag mycket hellre vill ha de as snygga rutmejeansen t.ex, jag lägger mycket hellre mina pengar på ett par riktiga jeans än ett par andra även om jag kan tycka dem är fina. Men om jag är ute efter ett par vanliga svarta eller något så skulle jag nog hellre köpa dem på typ gina eller något, för då behöver dem inte vara så speciell, om ni förstår hur jag mena? :) Samma med täckbyxor, också en sak som jag är beroende utav ett märke på då man vill ha stil och kvalitet. =)

Ne men jag tycker att byxor är något bra som vi behöver här i Sverige så vi inte fryser benen eller något annat av oss, speciellt på vintern. Det roliga är att dem kan se ut på så många sätt,olika material,detaljer och färger m,m.


Jag tror att dem byxorna, som är ett av mina nyaste par som får stå som mina favoritbyxor just nu. :)
Har ni några favoritbyxor? hur ser dom ut ? :)


SÄMST !!

Var i backen idag i det fina vädret, kom dit och såg att backen var opistad och tänkte gud så skönt och få åka offpist, men det var ju tösnö så det var inte alls så skönt, gick trögt att ta sig fram och tog ibland tvärstopp.
Inne i fiket så va servicen SÄMST, vi alla hade beställt 2 korvar och strips, det tar en kvart och få fram 1 talrik och en halv timme- 40 min och få fram två till, varav dem glömt att göra två korvar och vi bara fick 1, korvarna var kalla och jag fick ett grått hårstrå i min mat och den kunde man ju inte ersätta då man ätit mer än halva maten förstår ni... Ena av oss fick inte mat efter 1 timme ens och han i restaurangen frågar vad som är felet och vad vi gnäller på? seriöst, har man väntat en timme på mat så måste dom väl fan förstå..
Det står typ 10 stycken i kö till att få beställa, dem där inne står bara och tittar.. vi säger till att de står folk som vill beställa och ena tanten bah: Jahaa? och står ändå kvar..
En kille väntar på en hamburgare och ser att det ligger en klar och fråga om de är nått fel på den eftersom han inte kan få ta den? Ja det var det ju, de va fel på den... men varför slänger han den inte då kan man ju undra, skulle han ha den själv eller?

Ne så jävla dåligt, hur kan man sätta in helt nytt folk i restaurangen som försöker ursäkta sig med att dem är amatörer, man måste väl iaf ha någon med lite erfarenhet och det tycker inte jag att turken har som inte vågar stå för vad han heter, prata med oss eller nått, dampgubbe ju..

Efter ett tag började det regnsnöa och då va man väl ganska less redan över att det inte varit bra backe eller nått så då drog man hem.. :o

Har varit på en långprommis med mamma nyss, tror vi givk i över 1,5 timmar i nästan bara uppförs så det var jobbigt, blir dusch nu sen se lite på hockeyn skulle jag tro. Ha en bra kväll!


A- affischer

Då startar jag min bloggutmaning med bokstaven A som fick bli ordet affisch. Har jag några affischer på väggen nu?har jag haft det?vad tycker jag om det?

Affischer kan finnas i många olika storleker och mönster, med olika tryck från djur till fotbollsspelare, från spiderman till törnrosa, allt kan finnas på den fyrkantiga/rektangulära pappersbilden.
Jag har faktiskt inga affischer som hänger uppe på min vägg varken i Timrå eller i Gävle och tror inte att jag har några liggandes heller, när jag var liten hade jag jätte många affischer både på kändisar och av djur. Jag premumenerade på Okejtidningen och fick därför flera affischer på kändisar som var populär då och även på andra tidningar som man kunde få bilder på djur ifrån, gärna skulle det vara hästaffischer som hängde på väggen, sånna hade jag ju några stycken utav, men har faktiskt slängt alla mina affischer, man kanske skulle ha gett bort de till någon som ville ha de egentligen men skit samma. :P
Ett tips är väl att sätta in affischen i en ram för att den lättare ska hållas, de går lätt sönder. :p

Man skulle nog kunna säga att jag har varit en affish sammlare en gång i tiden.. gulligt till barn och om de inte ör för mycket men annars ser det bara konstigt ut tycker jag. :)


rubriklös

Nemen Hallå! ;P

Igår gick jag och Matilda ner på stan och tog en lunch på donken, väl nere där så såg vi att Seafun hade byggt upp en ställning med snö på där som man kunde åka skidor/bräda på och hoppa och raila lite, vart bra sugen men vi skulle inte hunnit med tanke på att vi hade ett tåg att passa.
Vi packade ihop våra saker, diskade och chillade lite av den tid som var kvar innan vi båda hoppade på tåget till Sundsvall vid 17:15.
Vi båda var något trötta och jag har dö ont i min ena arm, vet inte om det är från bowlingen eller då vi bärt väskor och brädorna så långt, kanske båda?
Men jag har haft en jätte rolig helg iaf. :)

Idag har jag legat och kollat på Big brother, och skrivit klart min hemtenta, så nu känner jag mig ganska färdig för att skicka in den. :D Känns as bra!

Har gett mig en egen bloggutmaning som jag ska prova, att skriva om någonting på varje bokstav i alfabetet, t.e.x: Dag 1, något på A, exempel Apor, Alkolister, arbetslös.. jaaa något man kan komma på på den bokstaven som kan vara rolig och berätta om, sedan fortsätter man med, B, C, D....
En del bokstäver kommer att bli svår så kan vara kul och prova, och ni vet att jag gärna tar emot bloggutmaningar från er också. ;D

Lördag

Kulkväll!

Vi bestämde oss för att dra och bowla med några kompisar till Matilda och var jätte längesedan jag bowlade innan, men det var kul och gick inte allt för dåligt iaf och gissa vem som vann? ;)
Efteråt drog vi hem till mig och sjung singstar och såg på film halva natten, ganska trevligt måste jag säga. :)
Synd bara att då hennes kompisar åkt hem och vi skulle lägga oss så ska massa otur komma.
utspillt glas,nästan krossad ljuslykta och jag kommer inte in på min spotify.. :O kuljul!!

Matilda var lite mer sömntuta än jag så därför jag passade på att smyga mig till datorn och lägga in detta inlägg. :)


Ett skämt!


Igår vid 5 tiden så hämtade jag upp Matilda på tågstationen, så släpade vi oss hem till mig med tung packning innan vi handlade allt som behövdes och ställde oss och gjorde taccos, som blev riktigt gott.
Kvällen spenderades i soffan med chips, godis, ett flumhumör, musik och tv, alltid trevligt. :)

I natt sov jag jätte dåligt, brukar oftast sova ganska bra men nu vaknade jag flera gånger och vred och vände på mig, vaknade 1 gång utav att det ringde också och jag brukar typ aldrig vakna utav det och speciellt inte då det va ljudlöst, vid halv 6- 6 tiden fråga matilda vad klockan är, då trodde hon att den var senare och hade klivit upp typ. xD Vid 9 ringde väckarklockan och det var dags att vakna på riktigt, vi åt frukost och gjorde oss klar för en dag i backen. Med lite bussåkning och en del guidning när vi fick gå en bit så kom vi rätt tillslut och det var då vi märkte det... BACKEN VAR ETT STORT SKÄMT!!! Seriöst, backen är mindre än rödkullen i Åre som är ett barnområde. :O xD Underlaget var helt cp så gick inte att svänga alls, hoppen var helt neråkt och nersjunkta,  nått hopp hade t,o,m blivit spårat, så man var tvungen att passa in i spåret för att komma upp och kunde därför inte välja vart man ville landa heller. NU förstår vi varför det var så billigt där. xD
Vi åkte väl ett par åk innan vi vandrade tillbaka den låna vägen till bussen, seriöst vi båda har skavsår och ont i fötterna nu men man ska inte klaga på att vi inte varit ute och fått friskluft och en rejäl promenad iaf. ;P

Vi stannade till på stan och tog en pizza på gallerian till lunch, kan lova att ALLA glodde då vi kom in med brädorna där. xD Aja det var goda pizzor iaf och mätt blev vi.
Nu är vi iaf hemma och dunkar musik, jag väntar på duschen fast Matilda är typ klar nu så nu är det väl min tur, men tur att jag precis skrivit klart nudå. ;)

Min morgon!

Ursh! Vaknade någongång tidigt imorse av att jag drömt en jätte läskig dröm, har drömt just den där drömmen flera gånger, bara att nu var det väldigt längesedan innan, men jag känner igen allt som händer i den.  Om ni sett på filmen Jeepers creepers, så kan ni tänka er utseendet på det där monstret med vingar.. ungefär något liknande den är det som jagar mig och massa barn på någon slags förskola/ Barnhem eller liknande och vi springer i mellan en massa snurrande portar, typ sådana som man går igenom då man ska åka liften i backen, åka karusell eller något sånt... jätte konstig dröm och den där drömmen har funnits i flera år och kommer tillbaka med jämna mellanrum. :o

Som tur var så kunde jag iaf somna om och vaknade av väckarklockan som jag hade ställt på 09:30, så klev upp och fikade lite och satte igång med städning, så musiken på hög volym och fönstret lite halvöppet, så här dunkar man både för grannar och de utanför förstår ni.  ;)
Passade på att gå ner och kolla om det var ledigt i tvättstugan också och det verkade det vara, listorna man skriver upp sig på hade gått ut och de har inte satt upp några nya med datum som gäller så jag anto att det var ledigt och slängde in den lilla tvätt jag hade och handdukar, så nu ska jag väl ner och hänga upp det snart.
Skönt och få bort de också.

Nu väntas bara plattning av mitt hår och kanske lite lunch innan jag planerat att sätta igång med pluggandet igen.
Får hoppas att jag får lite skrivet idag iaf, har ju iaf kommit en bra bit tycker jag. :)

Ha en bra dag!

bambi på hal is

Goddagens!

Drog upp persiennen imorse och såg till min förvåning att det måste regnat massor i natt för det är BARA is ute, termometern stog på +6, nu +9 så det är varmt ute, fan den här årstiden brukar det inte vara så här varmt ute.
Det är deprimerande att bo på ett ställe som bara har is i slutet av februari, hade det varit i slutet av mars så hade det varit lungt för då kan våren få börja komma men gärna inte nu då vi fick snön så himla sent i år. Snön kom ju någongång i december så 2 månaders vinter tycker jag är lite lite. :o
Man förstår ju varför man trivs bättre i Timrå på vintern när man är vintermänniska, nu har jag ingen aning om hur vädret är där, men där snöade det iaf en hel del igår har jag hört så där lär det ju inte se ut som det gör här.
Jag hoppas att det inte är blank is i backen här också eftersom att jag hade tänkt att prova på den i helgen.

Vattnet var avstängt i morse då jag vaknade, och ingen hade förvarnat heller så fick ju äta frukost utan drickbart idag, hade jag vetat det igår så hade jag ju kunnat köpt hem vatten/ jouice eller något. :o Aja nu är det tillbaka iaf som tur är. :)

Idag känns det som att pluggandet går segt, har ingen pluggmotiation och känner att jag orka inte sitta och skriva men jag vet ju att jag måste satt, får ju uppehåll i helgen då jag kan ha lite roligt. :)
Nu ska jag försöka skriva några rader till, herråh!

GE MIG!!


Ge mig en hund! gärna sötnosen på bilden kan få komma hem till mig.


Ge mig en diskmaskin!



Ge mig, ge mig ge mig en motorcykel och motorcykelkort !!!


Ge mig en cool bil, stylad och gärna rosa!!




Ge mig ett bubbelbadkar!!


Ge mig en till tatuering!!!
Ge mig en ny bräda!! gärna den jag såg förra helgen!!!
Ge mig alla snygga vårskor jag sett!!
( alla dom där vill jag inte bjuda bild på förän jag har de hos mig. ;P)

Ge mig några miljoner så jag har råd med allt de där!!!

inget speciellt

Hallåhallå!

Har kämpat på bra med tentan idag tycker jag,har klarat av ungefär hälften satt det flyter på, men nu vet jag inte om jag orkar göra något mer idag, känner mig trött och då orkar jag inte läsa något.
Visste inte vad jag skulle ta fram för mat idag, är lite fattigt i frysen nu så slutade med att jag inte tog fram något alls, så väl vid middagstid hade jag inget tinat så gick till thaivagnen och köpte friterad kyckling, ris och sötsursås, riktigt gott men fick nog mat för hela huset så om någon är hungrig så kan ni ju springa hit då. ;P
Ne men då får man lunch imorgon också.

Grattis till Mathias och Adrian idag som fyller år. =)


tentaplugg

Tänkte bara säga att jag har fått en hemtenta nu och kommer väl ägna så mycket tid jag kan i veckan fram till helgen att göra den, så om jag bli lite frånvarande här denna vecka så bli inte förvånad, jag skriver så fort jag får tid och ork över.
Blir ingen semla för min del idag utan kör på lite pluggodis istället för att orka börja skriva lite på uppgiften, känner att det känns svårt att komma igång och ska få ihop 3000 ord så lite socker skada inte så att man orkar ett tag iaf. ;P

Nu ska jag laga mat hade jag tänkt, ha det bra! :)

Fettisdagen

Hola!
Sitter för tillfället i skolan på en tråkig föreläsning, magen kurrar högt så har fixat en macka och en kexchoklad jag kan trycka i mig nu, är ju trots allt fettisdagen och då tycker jag att man kan få tjocka lite allt möjligt och inte bara semlor, en dag man kan få unna sig lite goda saker eller vad tycker ni?;p

I söndags så hade jag bott i Gävle i ett halvår så man kanske ska fira att man klarat av det så länge och att jag fick ett bra betyg i förra kursen.;D Få fira lite till helgen kanske.;p hehe.
Något som är lite roligt men samtidigt sjukt är att det tog ett halvår för min tvål och tandkräm att ta slut. xD

Nu börja batteriet och bli dåligt så ska försöka låta bli mobilen ett tag, bjuder på nån bild på dagens outfit:


tröttis

Idag har det varit en lång dag, klev upp 04:30 och gjorde mig klar för att åka med tåget 05:30, sedan hade man lång dag på skolan med föreläsningar och introduktion till en terminsammanhållande uppgift, så trött var man och är fortfarande. Uppgiften verkar stor och jobbig, verkar vara en uppgift som kräver mycket planering och tid så det är tur att man har lite tid på sig.
Köpte frukt och vaniljglass idag så gjorde lite fruktsallad och lyxa till det, sjukt gott och det är inte så ofta jag äter frukt så det är bra när man kan äta fruktsallad och få i sig mycket på en gång. ;P

Vet inte vad som hänt med mig, känner mig fortfarande yr och vinglig och förut skakade jag som att jag hade parkinsson då jag skulle äta, seriöst, varför kan det inte bara bli bra nu, det är nog illa att jag har problem med andingen, vill inte ha massa fler jobbiga saker som ska störas...

Aja ska ta det lungt framför tv idag bara, försöka komma på någon disskutionsfråga till en uppgift och lägga mig tidigt eller något. Imorgon får vi första hemtentan och jag längtar inte, och hoppas att den inte ska bli allt för svår.


seriöst?


Tror precis att de som tillverkar Burtonbrädorna ramlat och slagit i huvudet hårt eller något, vafan är det jag ser för något? Kan vara den fulaste bräda jag någonsin har sett, seriöst, vem åker runt med denna extremt överdrivet blommiga snowboard, och vem betalar 3699 kr för den där?
Asså förlåt om någon tycker den här var fin men det här känns inte som Burton, känns mer som något skämt eller något, jag skulle inte ens köpa den för ett billigt pris för jag skulle skämmas att åka runt på något som liknar en blomrabatt, nog för att jag gillar saker som lyser upp och sticker ut men det här var ju bara för mycket. xD

trevlig kväll och skidskola dag6

 sammanfattning av gårdagens kväll :

* Dö ont i magen så jag inte visste om jag orkade göra något, men eftersom jag planerat att hitta på något med Elina så stog jag ut och åkte hem till henne.
-Melodifestivalen

*  glida runt ute med bilen
- Ta något varv i en rondell
- besöka donken
- Suck my dick i hög volym

* Smaka på en rosa och en blå dildo( godis, men såg då ut som en dildo, kanske kommer upp en bild senare).
- Ätit annorlunda godis

* Drog hem till Elina och fixade oss lite snabbt och drog ut med bilen igen.
- tänkt att dra ut och dansa men så blev det inte och istället ett besök nummer 2 på donken, dock så åt inte jag båda gångerna om ni trodde det.


Lite knepig men rolig kväll tycker jag.=)
_________________________________________________________________________

 
Idag känner jag mig död, helt förstörd i kroppen eller vad man ska säga, kunde knapt sova något på hela natten och var jätte tung andad, så imorse då man skulle upp tidigt för att ta hand om barnen på skidskolan så kände man sig ganska död.
Det var avslutning idag på skidskolan så blev lite roliga saker vi gjorde och sedan fick alla hamburgare till lunch, inget jag hurrar för egentligen eftersom jag inte tycker om det men är man as hungrig så fick det väl funka då.
Blev diplomutdelning och lite sånt, känns lite skönt att skidskolan är över men samtidigt så känns det också tråkigt att inte få vara med barnen och gruppen längre, ledarna kan jag ju träffa endå, en del av dem iaf. :)

Vädret idag har varit jätte konstigt, i början var det soligt och det kändes precis som vår, det snöade i natt så i början var det udersnö i backen och hur härligt som hellst, tills det började snöa och snö-regna så det blev mer tösnö, känns precis som aprilväder, då det kan spöka lite hur som hellst.
Jag vill inte ha vår nu, vintern kom så himla sent i år så jag vill gärna ha kvar den någon månad till innan värme, sol och dropp från taken kan få komma...

Var på stadium förut en snabbis och köpte en väska till min snowboard, en rutig burtonväska som rymmer två brädor, om de nu skulle va så jag behövde frakta två brädor någongång, men jag har ju bara en satt, men ska ju ta ner brädan till Gävle för lite åkning nästa helg så därför behövde jag fixa en skyddsväska ganska fort. :)

Just nu ligger jag i sängen och väntar på mat, känner mig typ bakis fast jag inte drack igår, typisk sådan känsla och är helt yr så ibland känns det som att man ska trilla ihop eller något, jätte läskigt.
Förstår inte vad det kan vara som gjort det så för Elina kände precis likadant sa hon, och igårkväll kände jag mig också yrslig och man kunde fan tro att vi hade druckit med tanke på att vi inte kunde gå rakt, det är ganska illa, precis som att man skulle blivit drogad av något, men vafan skulle det ha varit liksom som man köpt från affären, men aa man vet aldrig, jobbigt är det iaf, så blir en tidig kväll för mig idag.

Nu är det mat, ha det bra. :)


utekväll och skidskola dag 5


Ja såhär snygga var vi igår, eller ja om vi bortser från hur jag såg ut på bilden då. ;o
Kvällen började hemma hos Elina med lite förfest, fix och skoj, sedan fortsattes den på den nya klubben på Aveny, minns inte vad de heter så. xD
Maria, vilket är tjejen längst till höger kom inte in så slutade med att det bara blev jag och Elina som gick in och partade lite.
Köpte världens äckligaste drink, vi bad om en överaskning som skulle va god, den såg cool ut, typ blå- lila men fy fan så den smakade, och ingen ny fick vi heller,men det är tur att vi äger dansgolvet endå. ;P

Men det var en rolig kväll, synd bara att jag inte kunde stanna tills de stängde eftersom jag skulle upp och jobba idag. ;P

Skippade skidlekis idag och tog lite sovmorgon, riktigt skönt måste jag säga , men skidskola har jag iaf haft idag och jag måste säga att idag har jag märkt att man behöver alla sina hjälpledare, så nu när någon var borta så blev det lite smått kaos ett tag men det funkade.
Blev brädåkning efteråt med Simon och Matilda och var längesedan man skrattade så mycket i backen, jag och Matilda hade för oss en massa konstiga saker och skulle prova på nå olika åktekniker eller hur man ska säga, roligt var det men måste sett helt sjukt ut för de som såg oss. ;P

Ska väl strax ta och byta om, måste bara veta vad jag ska göra ikväll först så jag vet vad de är för kläder som gäller, vill inviga mina nya Nikitabyxor som jag hämtade ut igår:

As snygga tycker jag, sedan får ju ni tycka vad ni vill. ;D

Hjälp?

Hallå där!

kom nyss och tänka på en sak, för dagar man inte har något speciellt att skriva om så kanske något tema kan vara roligt att skriva om, så jag tänkte om ni ville ge mig tips på något jag kan blogga om, är det kanske något ni är nyfikna på över mig?
Eller varför inte ge mig en sorts bloggutmaning?

Nu hoppas jag att många komenterar med något roligt. ;D

Skönt!

Skulle träffa Kattis på stan idag och luncha lite, men eftersom hon är sjuk så drog jag ner på gymmet och tränade lite istället, var nog där i ca 1,5 timmar innan jag gav upp och gjorde lite allt möjligt och kändes super bra, speciellt då jag avslutade på springbandet, Tack Army fitness för att ni gjort att jag orkar springa mer och längre, innan jag tränade army fitness så var min kondition SÄMST, och springa var det värsta jag visste, jag kunde springa några få minuter sedan var min kropp död, men efter de där 6 veckorna med både mycket kondition och styrka så såg jag en stor förbättring på testet vi gjorde på slutet, och nu orkar jag springa mycket mer utan att det ska kännas som man håller på dö efteråt, ganska nöjd måste jag säga och skulle absolut kunna tänka mig att träna med Army fitness igen för att förbättras ännu mera. :)
Efteråt så duschade jag och drog ut på stan ett tag, med mig hem blev det här:

2 tröjor i lite kortare modell, en sportbh och en ny mascara.
Hittade ett par super snygga shorts också men kom på mig att jag måste köpa en snowboardväska i helgen så blev inget av dem nu men kanske senare, nästa månad liksom. ;)
Skulle ju gå på apoteket och lösa ut en ny nässpray också, det som var typ viktigast och det glömde jag så får väl klara mig tills jag kommer till Timrå och gå på apoteket där då. :P

Resten av dagen ska jag bara ta det lungt, känns skönt att man redan har tränat idag så man slipper gå iväg på kvällen, ska väl gå och handla en ny yogurt, diska bort jätte berget jag samlat på mig, kolla om det finns en tvättid till veckan och packa resväskan, ungefär det ska jag göra. :P


Träning

Gud vad bra det känns efter dagens träning. Började med 1 timmes corepass och fortsatte sedan med 20 min springning och promenad i rask takt på löpbandet och några minuter på någon annan träningssak som inte ens var rolig, så ca 1 h och 30 min träning idag, duktigt gjort tycker jag och bra känns det efteråt.
Så nu har jag nyss kommit ut ur duschen och tryckt i mig lite yogurt, på tvn är det vänner som spelas upp för full rulle och det är inte helt fel, så ska väl fortsätta se på det.

Godnatt på er i förskott, för nu blir det inga fler inlägg idag. :)

pluggdag

Hej!

Gårdagen hade jag planerat att vara uppe länge och se på film men seriöst vid 11 var jag trött så då gick jag och la mig och såg på tv från sängen, och somnade ganska snabbt kan jag lova, var ganska skönt att sova tidigt endå för då vaknade jag inte så sent idag och kunde sätta mig med lite plugg.
Duktig som jag är så har jag läst ut ena av böckerna som ska vara läst till hemtentan, så imorgon ska jag sätta igång att läsa nästa bok som inte är lika tjock heller så förhoppningsvis är jag klar med den till helgen också. :D

Har suttit och skrivit lite på uppgift 2, så nu känner jag mig ganska klar med den uppgiften, fattas bara två diskutionsfrågor utifrån vardera bok, men det tänker jag inte göra idag tror jag, utan tar det någon annan dag, men känner mig nog duktig idag som har hunnit med så mycket plugg.
Vet dock inte vad jag ska hitta på nu, det är långt till middagstid så kan inte börja fixa med maten och detär långt tills jag ska träna också, så kanske man ska passa på att spela lite ps, har ju ett spel som jag lånat av Mathias kompis som jag ska testa för att se om de eventuellt är något jag vill köpa.

Ha en bra dag!

<3

När de flesta säkert är på bio eller sitta hemma och myser med sin pojk/flickvän så har jag krypit ner i pyamasen, eller iaf pyamasbyxorna och tjockar i mig lite godis framför tv, funkar precis lika bra, och jag har varit och shaka loss på danspasset förut och tagit mig en omväg hem för att köpa godis på willys så benen kändes som spagetti innan man var hemma så nu jävlar förtjänar jag godis.

Imorgon är jag ledig så då hoppas jag att man får sig en skön sovmorgon, inte vaknar en massa, blir till att lyssna på T4E innan man somnar så sover man nog gott resten av natten. ;)
Men nu börjar Big bang theory och det ska jag se så puss och kram från mig och min käre vän candy. ;)

Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag, för mig är väl denna dag inte så speciell, ingen som kommer och ger mig frukost på sängen eller någon allahjärtans kram inte, jag får istället ha lite myskväll med mig själv om jag ska fira denna dag, funderar faktiskt på att gå och köpa lite godis och ha lite filmmys med mig själv efter att jag varit och tränat, tycker att man förtjänar det en sån här dag.

Håller iaf på att laga lite mat nu, blir chicken nuggets till middag idag, sedan ska jag väl byta om till träningskläderna för att gå på ett danspass klockan 18:30, alltid trevligt, får hoppas att min huvudverk släpper lite innan dess bara, för just nu gör det ont både i huvudet och ögonen så är jobbigt och titta på datorn men har tagit ibumetin så förhoppningsvis bör det väl släppa snart.

Nu tror jag att det är dags att ta ut maten ur ugnen så vi hörs kanske senare. Kramisar


snart tåg igen

Hallåhallå!

Då var helgen över och idag ska man ta sig tillbaka till Gävle igen, är så himla less på att pendla emellan nu, förstår inte hur jag en gång i tiden kunde tycka att det var roligt att åka tåg.. men det var på den tiden då man inte åkte tåg så speciellt ofta.
Hade velat åkt i backen varje dag och göra andra vinteraktiviteter sånt som man inte kan göra lika mycket nere i Gävle, vintern är dötråkig där, inte alls lika mycket snö som det är här och sist när jag kom ner med tåget så smälte det från taken och i stan var det knapt någon snö alls, jag som tycker att det är mysigt att gå på stan när det är lite snö runt om kring på marken.
Aja bara 3 månader kvar sedan får man vila över sommaren ett tag, ska bli skönt, och apropå det så måste jag börja söka sommarjobb snart så att man har en chans att få något. Tänker inte jobba hela sommaren som sist iaf, i år ska jag ha ledighet och kunna hitta på mer roliga saker, sola, bada och bli brun. :P

Om en halvtimme ungefär kommer mormor och hämtar mig för att skjutsa mig till tåget så tills dess tänkte jag inte göra något speciellt, har läst några sidor av kurslitteraturen till en uppgift så nu får det vara nog tills jag kommer på tåget så jag orka läsa något där också.
Annars idag så lär det inte hända något speciellt, lär väl ska gå och handla lite kanske och försöka koppla in mitt playstation som jag nu ska ta med mig ner, kanske kör på någon träning om jag orkar, vet inte riktigt.

Ha en bra dag iaf!

skidskola dag4

Efter denna dag eller kanske denna helg så känner jag mig riktigt trött och slut, ögonen hänger på mig och jag sitter fortfarande i underställ för att kroppen är för trött för att orka byta kläder, ska väl ta mig in i duschen någongång hade jag tänkt men orken att lyfta sig ifrån datastolen är nu svag. Har träningsverk på insidan av mitt vänstra lår och i båda armarna, önskar att det fanns en till helgdag efter söndag som var gjord till att vila och inget annat, nog för att jag är ledig imorgon men jag ska ju åka tåg och bära tunga väskor så det blir inte så mycket till vila då.

Dagen var för övrigt bra, behövde inte leka ambulans och var lite på lekhumör, så körde lite med "skidbaletten" på morgonen som de kallar det för, lite skidteknikövningar såhär som jag kände för att prova på innan skidskolan.
Skulle prova på mer saker med brädan efteråt, typ att stå på händer på brädan men gick ju som det gick det, typ omöjligt, men skada ju inte att testa, men sedan fick jag nåt dampcpkramp i min ena fot så gjorde as ont och åka, får hoppas att det bara var något tillfälligt. :P

Nu sitter jag och väntar på att Davids brorsha ska komma hit och hämta Davids bräda åså, kul att man typ springer runt i underställ och grejer då det kommer folk, så bäst ma tar på sig en längre tröja kanske. xD

GODNATT PÅ ER, för nu orka jag inte skriva mer!

Håret och brillzen

Här är bilder på mina glajor och hår som jag lovade er, orkade inte anstränga mig att ta nå speciella bilder så de här få duga. Håret är ganska mörkt så är stor skillnad men jag tycker att det blev en fin färg så det gäller bara att vänja sig.;p hehe


En annan en jag

Kvällen spenderades tillsammans med Emma med lite melodifestivalen och snack, samtidigt så hjälpte Victoria mig med att färga håret så nu är man som en helt ny människa igen, ser inte ut som jag ju och undrar hur många gånger man kommer att få chock i spegeln innan man väl har vant sig vid att ha mörkt hår nu från att ha haft ljust hår ganska så länge nu ju. :P
Bild kommer imorgon både på mitt hår och brillzen som jag lovade er en bild på. ;P

Nu är jag trött och tänkte dissa datorn för en dejt med otroligt mysiga mr. Bed, blir tidig morgon även imorn satt känns onödigt att sitta uppe och göra ingenting, då lägger jag mig hellre i sängen och nördar med mobilen eller lyssna på musik. ;P
Godnatt!

skidskola dag3

Denna helg blev inte skidskolan iställd så det blev upp tidigt för att dra på skidlekis som senare fortsattes med min skidskolegrupp till klockan 12.
Jag själv tycker att det gick ganska hyfsat trots att man snabbt fick ändra på några planer för att några hade ramlat i liften osv, men det var iaf roligt, precis som det ska vara. :)

Åt lite lunch och bytte om till att åka bräda och tog med mig min kamera, så här kan en vanlig dag se ut på ett ungefär i backen, dock oredigerade bilder då jag inte ha tillgång till mitt ps längre men det får ni stå ut med.




Det var en helt vanlig dag tills efter den här filmen då vi skulle göra en seriös film i ett hopp också gick det lite snett så de där blev mitt enda åk på bräda idag för sedan fick jag leka ambulans och skjutsa David(han i blå jacka) till akuten, stackarn som gjorde illa knät och såg ut att ha jätte ont. :O
Skjutsade hem simon och for hem efter det, får hoppas å en längre tur imorgon om jag har någon att åka med.


Fredag :)

Godkväll! ;P

Min dag har väl sett ut lite som de flesta vanliga dagarna för mig, läste några sidor ur kurslitteraturen som ska vara läst tills på tisdag, tränade lite på min crosstrainer ca 15 minuter, spelade sims, fast det hade jag faktiskt inte spelat på en vecka nu så det kanske inte hörde till en vanlig dag, ska jag vara ärlig så dog min ena gubbe i sims och hennes kille och barn är typ helt förstörd och tänker bara på döden,skriker och grinar hela tiden.
Jag hade döpt henne som jag heter, Elin Andersson, så var det klart att hon skulle dö liksom, jag försökte ju skaffa barn med Stefan men det var mitt fel att hon dog, jag hade inte hittat mätaren som visar vad de har behov av, om de hungrig, trött eller något liknande så jag lät inte hon få sova och äta tillräckligt så då dog hon, därför jag inte spelat på en vecka nu för jag inte tyckte att det blev lika roligt när en av mina gubbar dog, men får försöka flirta med någon granne så Stefan hittar en ny som vill flytta in och som han kan skaffa ett till barn med. xD.
Har även varit och skickat tillbaka mina Jeans som jag hade till salu, var inte så många intresserade denna gång, lämnade även tillbaka ett par tights jag köpte förra veckan, de var alldeles för stora och fanns tyvärr ingen mindre storlek, men jag har inte bara lämnat tillbaka saker utan även hämtat ut mina brillor som kommit, så nu sitter jag och inviger de, men bild får ni se imorgon för ser lite trött och sleten ut just nu så känner att bilder får tas en annan dag, typ imorgon. ;P

När jag kom hem ifrån Birsta så drog jag till Backen, ganska trevligt och skönt att få vara ute och åka lite. ;P
Tyckte jag förtjänade lite godis och ett glas cola då jag kom hem, gärna en filt också men det tar jag sen då jag lägger mig, eller ja då blir det både duntäcke och filt, myspys <3 :)
Tänkte typ lägga mig nu snart, ska liksom upp 7 imorn och ladda för lite jobb. ;D


Så kan man också gö:p

Hejhej!!

Ännu en natt då man vaknar flera gånger innan man väl måste kliva upp, sjukt störande, varför gör man det för nu helt plötsligt?:p
Som tur var så skulle jag iaf upp rätt tidigt för att gå på skolan så man skulle behöva slippa kliva upp tidigt då man var ledig som igår.
Hade seminarium på skolan sedan var det tänkt att vi skulle sitta i studiegruppen och plugga lite men nu blev inte det av så då kändes det lite smådrygt att jag bokat tåg till 16:15, så körde på en fuling och drog ner till 14:05 tåget och drog en fin ursäkt att jag tänkt lite fel, att jag nästan alltid bruka ta 14-tåget förutom idag då jag boka senare så jag tänkte inte på det och råkade gå till de här tåget.;D som tur var så slapp jag släpa hem väskorna igen utan fick åka med.:)
Gud hade ju knappt nå krafter att bära/dra väskorna idag, seriöst min dataväska tyngde ner mina armar och kändes som om den vägde bly, ganska illa.
Är iaf i gnarp nu så inte så jätte långt kvar, ungefär en halvtimme, skönt för är jätte kallt på tåget så sitter och fryser och är tungandad som vanligt typ så känns lite jobbigt och åka tåg nu men med lite hardstyle i öronen så funkar de åh ;p dags att stoppa i laddaren så jag inte bli utan musik snart.
Ha det bra alla!:)


palla rubriker

Hola!

Har varit en grymt seg och tråkig dag om jag ska vara ärlig, det enda roliga som har hänt idag var väl aerobicspasset som jag gick iväg på vid 17-tiden, fick dock ont i huvudet under tiden så blev lite jobbigt och har fortfarande det men får väl hoppas att det släpper lite om ett tag.
Imorgon åker jag till Timrå igen vid middagstid ungefär så nu har jag nyss packat lite och blev förvånad över hur lite det var jag behövde ha med mig, har lite kläder kvar i Timrå som var i tvätten då jag skulle åka hem så blev inte så mycket jag behövde ha med mig utav det, så då får jag plats med min kamera också, planerar att ta med den till backen och fota lite någondag. :D Det är najs!! Och en annan najs sak är att jag kommer kunna ta med mig mitt playstation när jag åker tillbaka hit igen, det hade jag velat haft idag så man haft något och göra.

Tänkte ta mig något fika snart och blir nog tidig kväll idag också, speciellt nu då jag ha ont i huvudet, man måste ju sova för att orka med helgen. ;) HAHAH

sopit

Somnade rätt tidigt igår och skönt var väl det, värre då man vaknar jätte tidigt då istället, började redan vid 4-tiden och vaknade och somnade om så vid 8 kunde inte jag sova något mer, då hade jag tydligen sovit klart och det är ju jätte kul då man är ledig.
Hann iaf med lite städning idag så det är ju skönt att ha det gjort, hittade 2 usbminnen under bordet så ibland lönar det sig att städa och rensa bland saker. ;P
Ställde ut soporna utanför dörren medans jag städade för att jag skulle gå ut med de efter jag städat klart och ätit lite lunch, helt plötsligt ringer det på dörren och det är ju aldrig någon som ringer på här så vart väldigt förvånad, men jag öppnade och utanför stog 2 gubbar och frågade om de va mina sopor.. haha lite pinsamt att bli tillsagt över ett par sopor, men skulle dem komma hit varje dag i några veckor så skulle de se hur många de är som ställer ut soporna, de är aldrig någon som sagt till mig att man inte får det, och med tanke på att andra gör det så gör ju jag också det, fast en del kan ha sina sopor utanför dörren i flera dagar och sånt stör man sig på men jag brukar bara ha de utanför en liten stund och gå ut med de sedan.
Aja nu har jag gått ut med påsen så de blir nöjda och även pantat lite flaskor som jag hade.

Nu funderar jag på att läsa lite kurslitteratur, har seminarium imorgon så måste väl ha läst litegrann, lär ju aldrig kunna läsa klart den boken, men får läsa så mycket jag orkar och kan.
Känns som att det här kommer bli en ganska seg dag, och jag är jätte sugen på något gott och bara därför kommer det reklamer om marabou choklad, pringles chips och massa sånna saker, men har bestämt att jag ska inte ha något sånt idag så får väl stå ut, haha.
Aja dags att börja göra något..

Tisdag

Skönt med lite sovmorgon idag även om jag kanske inte sov så jätte länge, har läst lite ur Sommers bok, men tycker fortfarande att den boken är tråkig så det är ingen bok jag skulle kunna sitta och läsa hela dagen precis.

Har märkt att alla verkar ha börja köpa ägg nu bara för att jag skulle ha det, tydligen tar det slut så fort de får in ägg och förut har det varit tvärtom så de fått slänga en massa, knepigt, har alla nyårslöfte att köra på dieter eller är det många som har börjat baka? Aja fick köpa en storförpackning eftersom alla små var slut, så får väl trycka i mig massa ägg nu innan helgen då även fast det inte är något jag super gillar direkt, skulle ju göra omelett, därför jag ville ha äggen men de kräver ju inte många ägg så blev stekta ägg och rostbiff till lunch istället för att det skulle gå åt fler, men det funkade det också, får väl baka på dem i värsta fall. ;P

Satt nyss och kollade lite på en uppgift, mest vad det var man skulle göra, så tänkte jag att den kanske jag kan börja med, så läste jag frågan man skulle jobba med, då sjunk motivationen så den uppgiften tar jag nog senare i veckan.:o Att alla uppgifter och läsning ska vara så himla dryg och jobbig då, men snart är detta år över och man får lite ledighet, eller jag hoppas iaf att det ska gå fort så det blir snart.


tråkdag

Hejhej!

Har varit en lång dag idag, upp klockan 04:30,  åka till stan och hoppa på tåget vid 05:30, ganska trött var man med lite musik i öronen och halvsova på tåget så funkar det också.
Blåste en hel del när jag kom fram och snön var lite halvdålig inne i stan, kändes som en tråkig vinterstad att komma till, men tog bussen hem så jag slapp dra på tunga väskor.

Skola 9:15, hade seminarium på en bok, sedan lite planering i studiegruppen angående en uppgift, men vi hade inte mycket att göra idag så slutade tidigt och gick hem och slöa lite framför en film, hade så ont i huvudet så orkade inte läsa några böcker då, även om jag kanske borde, men är ju ledig två dagar nu fram tills torsdag så jag hinner väl läsa lite. :)

funderar på att fixa lite kvällsfika nu innan man ska lägga sig och titta på någon film, kvarteret skatan kanske så man får skratta lite, var även längesen jag såg den. :P
Ha en bra kväll!

kalas

Har varit på 2-års kalas och firat Nova som fyllt år och ätit snövitstårta. ;) Alltid trevligt. :D
Nu kom jag precis hem och bytte om till myskläder, ska ju va bekvämt när man bara ska sitta typ.
Tänkte läsa några sidor i nån av böckerna, har inte haft ork och tid till det på i stort sätt hela veckan, vet inte vart min motivation tog vägen, var ju duktig i början och läste massa men den orken försvann ganska fort den.
Känner mig ganska trött redan nu och tröttare lär jag vara i morgon, så bäst att man sätter i gång då..

Brödbakning och shopping


Igår bakade jag bröd, vet inte riktigt vad dem kallas, men jag tycker att dem blev väldigt goda och var super enkla att göra.
Tack Kattis för ett jätte bra recept, dem kommer att göras fler gånger. :)

Eftersom jag inte skrivit någonting om gårdagen så kan jag passa på att berätta lite snabbt om den nu.
Var och kollade på Mathias match på dagen innan jag bakade lite, sedan var vi bjuden på middag uppe hos Eva och Micke så vid 6-tiden for vi dit och åt jätte god mat, kollade på melodifestivalen och lite sånna saker innan jag drog därifrån för att jag tänkte se på några filmer som jag fixat, men eftersom det blev ganska sent när jag kom hem så slutade det med att jag pratade på skype med lite folk bara, rätt skön kväll endå.

Idag har jag och mamma varit på Birsta och köpt present till Nova och Siv som fyllt år, köpte även lite saker till mig själv, en rosa jeansskjorta, ett par gråa tights och hårfärg som jag hoppas kunna använda nästa helg, vill ha något nytt nu känner jag. :)
Ja så nu har jag börjat packa ihop lite grejer i resväskan, för denna gång behöver jag ha med mig hela väskan eftersom jag kommer vara i gävle mer än bara två nätter nu som de senaste gångerna, kommer bli tungt, men det får man väl ta då, känner mig redan trött bara av att tänka på hur tidigt jag åker imorgon, urshursh!!

Nu ska jag duscha och börja göra mig klar inför kalas. :)


köpa?


Jeansen ligger ute för säljning ett tag till om någon är intresserad.
Helt oanvända, finfina jeans. ;D

inte oväntat

Gud vad less jag blev förut och känner mig väl fortfarande lite less.
Hade som väntat mig hela dagen på att få höra att skidskolan kommer bli inställd i morgon pga av kylan, så när man får det där samtalet om att det blir inställt hela helgen och man har hoppats på att det kanske skulle bli något, ne fy vad less jag blev.

Var bjuden på några i klassens inflyttningsfest idag i Gävle, men kunde inte gå eftersom jag behövde åka hem till Timrå för att ta hand om mina barn på skidskolan, så nu ska man fixa fram pengar till att åka hem yttligare en helg nu då de här dagarna kommer att tas igen.
Det är en sak för de som bor här i närheten, men jag som får pendla ett antal mil emellan tycker väl att det är lite jobbigt när det blir så här, och visst ingen kan väl rå för att det blir kallt och det är inte så roligt att ha skidskola i över 20 minus men ni förstår kanske endå hur jag tänker och varför jag blir lite smått less?
Samtidigt så blir jag less för att jag har längtat lite smått till helgen och skidskolan, jag tycker ju att det är roligt och det är klart man blir mer peppad då man fått höra från ett barns mormor att de är jätte nöjd med skidskolan och att det ska vara heder åt mig. :)

Ne man kanske ska lägga sig i sängen och slå på T4E och försöka komma på andra tankar, kanske vad man ska hitta på imorgon, nästan så man vill göra något riktigt skoj för att känna att man inte åkt massa tåg i onödan. 
GODNATT!


Jag säger då det..

Burr vad kallt det är ute idag, man behöver bara gå ut ett par sekunder så har näsan frysigt till is känns det som, blev ingen backe och snowboardåkning för min del idag, och inte för någon annans heller, eftersom backen är stängd pga kylan. Ne ikväll håller jag mig inne med musik,tv, filt och chips, funkar det också. =)

Är ju tant ja tydligen så borde kanske göra tantsysslor som att sticka, lösa korsord eller liknande, var ju en liten pojke på Birsta förut som började prata med mormor och fråga vad hon heter, så helt plötsligt då han ser mig så frågar han: Vad heter den andra tanten då? :O
Jag visste inte att man blev tant innan man ens fyllt 20 men okej, kanske bör ta en titt i spegeln och se om jag blivit gråhårig eller fått rynkor, kanske jag bör dissa min musik och satsa på dansband eller något.;P
Är det en rullator man ska önska sig då man fyller år eller? xD HAHAH.

Nemen ha inte så mycket vettigt att skriva ikväll om jag ska vara ärlig, så ha en bra fredag mina vänner. ;P

Fulaste videon!


Det här kanske är den fulaste videon jag sett på länge, allt går så segt och alla ser något rolig ut, en video från Bydalen i början på det nya året, som jag bara kände att jag ville dela med mig utav. xD

Kollade statistiken imorse och den hade höjts ganska mycket, vilket jag tycker är väldigt roligt att se, kul att se att det finns folk som är intresserad att läsa min blogg, synd bara att ni är lite dålig på slänga in komentarer, alltid roligt när någon komenterat även om det inte handlar om något speciellt. :)

Idag är det - 20 ute, kallt, jag som hade tänkt att dra till backen ikväll, men lite kyla hindrar inte mig, har liksom åkt i - 26 förut, fast då var vi ganska så ensamma i backen också. Förstår inte ens att dem hade öppet då, eller att vi var dum nog att åka dit och frysa ihjäl.
Men får väl se hur temperaturen är när det börjar närma sig den tiden och vad hon jag ska åka med säger, om vi ska köra på det eller skippa det. :P
Håller mig inne nu iaf, dunkar musik och bara ta det lungt, mormor skulle hämta mig runt två tiden så ska jag följa med henne till Birsta en sväng, så då få man ju något att göra iaf.
Är väl bäst att man fixar sig då kanske så man är klar till klockan två, skulle vilja haft någon lunch känner jag men finns ju typ ingenting här och man kan ju inte äta sig mätt på mackor, men får väl leta något. :)


fix!!

Ja då ha man plågats lite och fyllt i tatueringen igen, tyckte att det kittlades till en början men ångrade mig ganska snabbt kan jag lova, minns ju när jag gjorde tatueringen att jag tyckte det gjorde ondast då den skulle fyllas i, och nu skulle jag bara de liksom, men vill man bli fin får man lida pin. ;P
Lite smärta nu när man sitter ner också men det går nog över om någon dag eller så. :)

Var ju hos optikern förut också och själva synen är det inget fel på,  men det var något med muskeln i ögat som blivit överansträngd så jag har en liten skelning på ena ögat, asså jag kan inte ens förklara men resultatet blev iaf läsglasögon som jag trodde, det är ingen större styrka på dem, utan det är förstoring så mina ögon ska slappna av vid läsning och inte anstränga sig så mycket, och den där skelningen verkade försvinna när jag tog på mig glasögonen också.
Tänkte först om man skulle sätta in riktigt glas i mina nördbrillor men det skulle bli dyrare än vanliga glasögon, och ville ju inte bara ha några läsglasögon som man kan köpa på vilken affär som hellst, jag vill ju gärna inte se ut som en tant och mn vill ju kunna trivas med dem, så hittade ett par bågar som var ganska snygga, men lär ju ta nån vecka innan man får dem, så ni får se någon bild när de finns på plats. ;P

Är super trött nu iaf, kollade lite på hockeyn men orkade inte se så mycket mer, så jag gick ner nu och ska se om man kan göra något annat, nästan så jag skulle kunna lägga mig men känns för tidigt för det än. ;P

dagens planer :)

Hallåhallå!

Idag är det rätt mycket som händer för min del, ska försöka läsa några sidor i kurslitteraturen, sedan kommer Helena och hämta upp mig så ska vi åka till han jag tatuerade mig hos för att fylla i den lite, den har tappat lite färg på en del ställen så idag ska man plåga sig själv lite med att fixa till det. ;)
Sedan vid halv 6 så ska jag till optikern och kolla synen lite, så återstå sen och se om man måste ha glasögon eller inte. ;P
Senare lär det blir hockey och hoppas att Timrå kan krossa Brynäs, men man ska väl inte hoppas på för mycket då de spelar som krattor nu.

Händer för er idag då? :)


shoppshopp ;p

Hämtade ett paket från Junkan förut, innehållande två par Dr denim jeans och ett svart Burtonskärp, Ena par Jeansen ligger nu för säljning eftersom jag inte tyckte att dom passade särskilt bra på mig, men de här paret blir iaf kvar:

Riktigt sköna och snygga tycker jag, har ingen bild på skärpet men det är också fint. ;P
Eftersom jag ställt in mig på att få två par nya jeans nu så funderar jag på att beställa ett par andra som jag sett istället. xD

Tog en sväng på Dollar också och inhandlade lite småsaker, som de hära :
Klicka för större bilder.
tre färgglada smörknivar, silikon muffinsformar i rosa och limegrönt, listerine,hårband och en burk med olika sorters strössel. :)
Alltid bra och ha smörknivar och ville ha några i någon fin färg också. ;p
Silikonformar har jag velat haft länge och när det var billigt och dessutom två snygga färger så måste man ju slå till, strösslet vill jag ha mest till dekoration till mina bakverk, och resten kan också va bra och ha, hade ju sånt där hårband förut som jag tappade då jag va ute och sprang, så nu fick jag flera stycken för typ en tia, as najs. :D

Vad bruka man säga : Lidl är billigt... fast Dollar är billigare.  ;) HAHA



Tåg

Hejhej!:)
Sitter just nu på tåget som för tillfället står still mitt i skogen typ, men det är bara tågmöte så det kommer snart att börja åka igen.:)
Har suttit och löst lite korsord, tänkte skicka in mina svar ikväll så jag är med och tävla.:)skulle ju ha passat på att läsa lite ur böckerna men är typ lite tungandad så då kan jag inte riktigt koncentrera mig, få försöka läsa senare eller imorgon ist.:) kan ju behövas med tanke på att i helgen blir det inget gjort.:) aja ska väl roa mig med något annat de timmar som är kvar.:p


...

Hallåhallå!

Skulle kliva upp halv 9 idag, men vette fan hur jag fick klockan att se ut som att den var en timme tidigare så jag klev upp fast klockan inte ens hade ringt, vet inte om jag trodde att den hade ringt eller inte, så när jag var klar märkte jag ju att jag klivit upp för tidigt och då ringde min klocka, knepigt.

Har iaf suttit med min studiegrupp på skolan ett tag och planerat in träffar, då vi ska jobba med en gruppuppgift, så ringde hyresvärden tror jag att det var, någon Bosse iaf som skulle komma och kolla på min spis, den har varit lite konstig, ena stunden kan det ta hundra år för lite vatten att börja koka och andra gången kommer värmen på en gång så det bränns, så jag vet inte om det kanske är något glappt eller något, men lite läskigt att ha haft någon hemma hos sig när man själv inte varit hemma, så nu väntar jag på ett samtal från han, för han sa iaf att han skulle ringa tillbaka efteråt, men jag ha ju varit hemma ett tag nu så måste ha varit ett tag sedan han drog endå.

Nu ska jag tömma min spargris eftersom man inte kommer kunna sätta in pengar på banken snart, sedan ska jag gå till coop och handla något att ha på tåget, så resten av min dag kommer att spenderas på tåget tills typ halv 5 tiden. :P
Ha en bra onsdag folket. ;P

RSS 2.0