Ingen rubrik

Hejhopp!

Har nyss tryckt i mig lite köttbullar och mackaroner och tittar lite på greys, ungefär som en vanlig dag då jag kommit hem, att titta på något tvprogram. ;P
Brände mig på stekpannan förut, så gör jätte ont nu. =( Går förhoppningsvis över om ett tag. :)

Idag har jag pysslat lite på förskolan, typ som jag gjort många andra dagar, men jag tycker att pyssel är roligt och finns så mycket olika sorters saker att pyssla med och som man kan göra.
Känns så tråkigt att det är sista veckan av vfun, nu vill man ju att de här tre åren ska gå fortså man får komma ut och jobba på riktigt snart.

Ikväll tänkte jag nog lägga mig och titta på några avsnitt av Julens hjältar och bara ta det lugnt, sånt kan man behöva då man är lite förkyld. =)
En kopp varm choklad låter inte fel heller. ;P


Hello kitty ;D

Hallåhallå!

Imorse då jag vaknade, kändes det fortfarande som natt, ville bara somna om och sova lite till, men så skönt få man ju inte ha det på en tisdag, så var bara till att kliva upp och fika och göra sig klar.
Var knytte idag på morgonen, ganska skönt att komma ut en stund så man vaknar till liv, var skönt väder ute, lite isigt men snön saknas kan jag säga, vill kunna gå ut och se hur marken är vit och hur snön dalar ner från himlen, inte massa is,lera och gräs, är trött på sånt nu.

Slutade halv 5 idag också, så har nyss ätit lite och nu sitter jag och kollar på Greys på tv, ska strax ta cykeln och cykla iväg till Emelie där vi ska göra klart en uppgift idag.

Juste hade beställt ett nytt skal till min iphone som kom idag,gick jätte fort, för beställde det i söndags tror jag. Har bara en jätte dålig,oskarp bild, men kan bjuda på den ändå. Det är hello kitty, men den va så typisk mig, för det är rosa och en rosett på den, så kände att den måste jag bara ha, jätte söt tycker jag. :)


Måndag igen

Hejhej!

Sista veckan på Vfun har startat, vad konstigt det kommer kännas efteråt då man ska tillbaka till skolan igen och börja med alla uppgifter, men kanske är bra också för idag hörde jag att det var många barn som hade ögoninflamation på en avdelning, ingen avdelning som jag är på som tur är, eller som man träffar på så mycket heller, man vill ju hellst inte dra på sig något sånt skit, räcker gott och väl med att jag blivit förkyld.

Idag har jag pysslat lite med några barn, tomtar och snögubbar har vi gjort, och antvänt både filttyg, knappar, glitter och allt möjligt, så vi har inte bara ritat något om det var de ni trodde.
Men det var roligt,lite mindre roligt och försöka få bort allt lim och glitter som var lite överallt sen. :P
Gillar att jag fick låna nycklarna till förrådet och hämta precis vad jag ville och göra vad jag ville, sånt gillar jag då jag kan få komma med mina egna idéer.:D

Slutade halv 5 idag, så gick på affären och köpte lite grejer som jag behövde för att göra maten idag, hade creme fraiche som går ut imorgon, så behövde hitta på någon mat med de, så fick bli enchildas till middag. :D=)

Nu sitter jag och ser på tv, The big bang theory för tillfället och längtar efter att kunna ta fram brädan och ut och åka i backarna, få nog vänta ett tag till, men nu är reklamen slut så tjarrååh!

Första advent

Ja idag är det första advent och några hade ju turen att få snö idag, men inte jag eller, jag som längtat väldigt länge nu, ne jag får visst bara se regn ja, aja får hoppas att det fortsätter snöa i Timrå och att det som kom nu stannar kvar satt det finns snö då jag kommer hem iaf.

Idag har vi varit och handlat lite och gjort pizza till lunch, så nu har mamma och pappa nyss börjat rulla hemmåt igen, så jag ha börjat plockat in lite tvätt i garderoben och lyssnar på musik bara.
Vill kunna träna men har blivit så förkyld så kanske lika bra att vila lite, kanske ska läsa lite medans man orka ha ögonen öppna. ;P

Känns som att denna söndag kommer bli seg!!

Julfint


Idag har jag, mamma och pappa gjort det julfint i lägenheten, blev väldigt mysigt. =)
Har fått en julkalender av mormor också som de hade tagit med sig, man blir aldrig för stor för en chokladkalender, tack! :P

Har druckit årets första glögg och invigt glöggmuggarna som jag fick, tror det var hjortronsmak på den, en jätte god glögg som ni borde testa, den är orange om ni undra. ;P
Blev bjuden på den på min praktik förra året och tyckte den var godare än vanlig glögg och så hittade vi den i år också. ;P

Tvättade idag, så nu får jag hoppas att jag slipper det på ett litet tag, för nu har jag passat på att tvättat andra saker än bara kläder, typ handdukar, hallmattan, sängkläder och sånt som man kanske inte kan då man har jätte myket kläder. När vi var klara så drog vi oss in till stan för en middag på Allstar, väldigt gott var det och mätt blev man.
Nu har vi suttit och kollat på Så mycket bättre med lite chips dipp, alltid trevligt, skönt med en lugn kväll efter att ha festat igår. 
Nu lär det snart bli godnatt, känner att sängen lockar idag. Godnatt!

segtjej

Godmorgon, Godmorgon! :)

Idag är man ganska trött och seg sedan igår, men det var en trevlig kväll så det får det vara värt.
Tror förkylningen som gått och lurat hela veckan har slagit ut nu och det verkar som att någon startat en snickerifirma i mitt huvud, tycker att det bankar lite där inne.
Aja på med Onepiecen och ett glas cola så blir det här bra, fast då måste man ju ta sig till affären först om jag ska ha cola, egentligen ska man ladda upp så det alltid finns cola till dagen efter fest, och choklad. xD

Klockan 12 så väntas tvättstuga, jippie, otroligt sugen på att tvätta nu och idag, men även mamma och pappa kommer om ett tag, så idag blir det julpynta lite och umgås med dem, alltid trevligt. 
Slänger väl upp någon bild sen hur det blev efter att jag mysat till det med julgrejer. ;P

Tro jag ska ta mig ut och slänga soporna så att det inte ser ut som att jag bor på en soptipp som har fullt med påsar innanför och utanför dörren, jobbigt det där då det inte finns ett sopnedkast utanför dörren bara, utan jag måste ta mina ben och gå ut och bort mellan andra hus för att komma till ett sophus, inge lyx här inte.

Aja ha en trevligdag ! :)

Grattis Pappa

Idag har det varit pepparkaksbak med barnen, alltid lika roligt och få baka lite.
Min garntuss som jag gjort var borta, var väl något barn som tyckte den var fin och tog hem den kanske. ;P
Gjorde en ny iaf som jag hängde på en krok vid mitt fönster.

Var lite roligt, för satt och läste för några barn på morgonen då det kommer in en mamma till en pojke som kom precis då, så bah: Är det du som ritar så fint?
Jag bah: Va?
Hon bah: Ja men jag såg dem där fina menyerna du hade gjort då ni lekt mcdonalds, och du var ju jätte duktig och rita.
Vart lite chockad, liksom hade ju inte direkt ritat det finaste jag kunde, men hon började prata om det där med någon fröken, minns inte vem, och sen tyckte hon det var roligt att jag hittade på så mycket pysselaktiga grejer med dem. Men aa man får väl tacka för det då, roligt att någon gillar det man gör. :P HAHA

Slutade två idag, jätte skönt, så när jag kom hem så har jag städat lite och bytt sängkläder så nu ser det fint ut igen.
Håller på målar naglarna nu och lyssnar på musik, ska så fort naglarna torkat börja att fixa mig lite och pröva lite kläder inför kvällen, blir en kväll på kåren, lite party sådär. ;P

Och idag fyller min pappa år, så grattis till han. :)

Ha en supertrevli helg. =)

Första julbaket!

Idag har det varit lussebullsbak på förskolan, alltid trevligt att få baka lite med barn också än bara själv eller med vuxna.
Berättade att jag tycker om att baka och då fick jag höra att jag gärna får ta med något och baka något jag vill med barnen, skulle vara roligt faktiskt. =)
Vet iaf att jag ska baka något till min sista dag och ta med och bjuda på, undra om man får bjuda till barnen? Skulle ju faktiskt vara roligare och bjuda något till avdelningen jag varit på än till alla vuxna från alla avdelningar, men jag vet inte, kanske borde kolla om man får bjuda på något till barnen. =)

Har börjat fått ont i halsen, inte bra, kanske man borde gå till affären och köpa lite halstabletter, fast känns jobbigt och gå ut nu, men det får det kanske vara värt ifall halstabletterna kan hjälpa.

Tror det blir en tidigkväll idag faktiskt, känner mig ganska trött idag. :)

mumma ;D

En pizza på en onsdag är väl inte helt fel eller, seriöst kände mig verkligen inte sugen på något av det som fanns hemma och hade ingen ork att laga mat, så kollade mitt bankkonto och märkte att jag hade mer pengar än vad jag trodde kvar denna månad, så kände mig för att unna något gott och tog telefonen och ringde pizzerian.
Men för att det inte ska låta helt tjockt så kan jag ju säga att jag kört hemmaträning idag, och hemma träning kan betyda mycket, men idag betydde det att köra träningsappar från mobilen. ;P Funkar faktiskt ganska bra ändå. :)
Och skulle man använda vikter, då tog jag ett gäng böcker, funkar det också.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl kanske tv eller så, eller kolla run på någon trevlig sida. ;D


Dagen

Idag var det dags för mig att göra en lek för barnen, och fick t,o,m in två lekar, och båda gick faktiskt ganska bra.
Det roliga var att senare på dagen så hade några barn börjat att leka en av lekarna själv, det är ju ett tecken på att dem gillade den. :)
Vi har lekt mcdonalds idag också, barn verkar gilla sådana restauranglekar, när jag har lekt med min kusin så har vi kunnat lekt pizzeria som blivit väldigt populärt efter det, och idag var det Mcdonalds.
Så jag fick sitta och rita menyerna i början, sedan började ju alla och ville ha egna menyer och få färglägga, och efter att ha ritat en hamburgare eller glass flera gånger så började man ju undra om det inte fanns någon kopiator, kan ju inte sitta och rita en alla menyer till alla barn.
Tillslut började jag rita en monsterburgare, var till en början ett skämt för en kycklingburgare, den teckningen var inte till för att säljas på Donken, slutade med att det blev ett slags monster, haha elak jag är, men vi sa sen att det var bara marsipan, så det var inga riktiga kycklingar. ;P


Min hand har blivit så fin, har fått som sår så är alldeles röd, inte så mysigt men det beror säkert på att man tvättar händerna mycket mer nu och sen kanske man inte få dem riktiga torra och går ut sen, fast har ju vantar men aja nått liknande beror det nog på skulle jag tro.


Juste! vi gjorde en djurpark idag, jag och två till, fint va? ;D
Vi byggde även till ett garage för de besökande av kappla, haha tur att fantasin finns. ;P


Är hungrig, men ingen ork till att laga mat och defenitivt inte då man tittar i fryden och hittar samma mat överallt, och såklart ska ju det vara mat som jag inte ör sugen på nu, suck, vad gör man då? xD
Sugen på att gå på affären och köpa något, men känns ju så fult för var ju på affärn förut och hämtade ut ett paket som innehöll mina rosa foppaskor som jag ska ha som inneskor. Men då visste ju inte jag att det bara skulle finnas tråkig mat hemma, men ändå.. drygt!

Tror det blir hemmaträning sedan, låter ganska skönt. =)




bebis


Ha skaffat en bebis, ni ser ju på bilden. ;P
När det börja gå mot stängning och det var lite folk ville en tjej att jag skulle leka med henne i dockvrån, och det är väl klart att man kan ställa upp och göra det. ;P
De där var mitt barn, söt va? ;D

Idag var det också knytte, lite småkyligt men är väl alltid trevligt ändå och fick varm choklad så det tackar man inte nej till. Barnen fick hjälpa kaninmamman att hitta sina försvunna ungar i skogen. ;P
Annars idag så har vi sjungit julsånger och varit ute och lekt.
Ganska rolig dag tycker jag. :)

Efter att jag kom hem så ha jag lagat mat, diskat och plockat in tvätthögen i garderoben, tagit en varm och skön dusch eftersom det är kallt här inne, och sen ha jag bara legat i sängen med datorn och sett på tv typ.
Skulle ju på affärn och lösa ut ett paket, men orkade inte klä på mig efter duschen så få göra det imorn.;P

Ska skriva i loggboken nu innan jag glömmer bort massa från gårdagen. :P

SLUT TJEJ

Efter att ha varit tillsammans med barnen mellan kl 9 - 5 och varit med på möte till klockan 7 så känner jag mig riktigt trött och slut nu. Hände en hel del saker på förmiddagen som fick mig att bli ganska chockad, var väl något som inte riktigt tillhör de normala dagarna, och sånt kan ju vara lite drygt.

Gick och handlade direkt efter jag slutade men då jag kom hem så hade ju tiden gått så långt så jag var inte sugen på mat längre och inte den mat jag tänkt direkt så blev toast till middag iställett.
köpte även med mig lite choklad hem för det kände jag mig värd efter denna långa dag.

Nu ska jag leta reda på en lek som jag kan utföra på onsdag, vill egentligen bara lägga mig och sova men ska försöka leta litegrann iaf. :P
Skulle ju ta rätt på tvätten också, det orkar jag inte heller, känner att jag skjuter på mycket tills imorn men så kan det vara då man är trött, det är ju trots allt måndag också. ;P


drygtvätt

Idag har jag gjort ganska mycket ändå, har skrivit lite om mig, att jag pluggar och hur länge jag kommer befinna mig på förskolan så får jag se imorgon om dem tycker att jag ska skriva något mer, ska ju inte vara värsta presenationen vart jag bor, och hur mitt liv ser ut direkt så det jag skrivit nu borde ju räcka gott och väl.
Har städat garderoben, så nu ligger inte alla kläder i en klump, försvann några plagg också, inte många med tre kanske. Har tvättat idag också och precis nu då jag skulle skriva att jag hoppas det inte blir kaos då man ska lägga in de nytvättade kläder så kommer jag på att fan kläderna hänger kvar nere i torkskåpet i tävttstugan, jag hade helt glömt bort det så jag gick ju omkring i morgonrock sedan jag duschat åsådär, så fick skynda mig dra på mig några kläder och dra ner nu och ta upp det som blivit torrt, men var mycket som inte hade blivit det så får springa ner en gång till då, drygt!!

Var på vardagsdisco förut, spinning med andra ord och det var faktiskt ganska roligt, men det var lite jobbigt också. ;P
Ska kanske plocka in första högen med kläder innan det blir en dubbelt så stor hög och jag inte kommer orka. :P
Det är så roligt och tvätta.... NOT!

Vart är snön? =/

Asså seriöst vad deprimerande, det skulle ju komma snö idag, vart är den?
Snön är jobbigt sen i år, förra året kom den tidigt i november och nu är liksom november snart slut, tänk och få fira en julafton utan snö, det finns ju inget värre.
Om inte snön vill komma så önskar jag iaf att det blir riktigt jävla kallt så dem kan sätta på snökanonerna i backen, jag vill ju kunna åka till jul ju, men det lär man väl få drömma om.

Ne hade inte varit fel och dragit till Alperna eller. ;P

Mumsigt

Har varit och lyxat till det lite med att äta ute tillsammans med Nathalie, Anna och Linnea. :) Vi gick runt på lite olika ställen innan vi väl hamnade på Allstar och köpte in värsta stora köttbiten som man fick ha mördarknivar till, men det var gott och mätt blev man så det var ju bra.
Dom har nyss öppnat Allstar här så var väldigt fint där inne, syndes att det var nytt. =)

Så nu tittar jag på Så mycket bättre och äter chips och godis som blev över sedan igår, ganska najs det också, imorgon är det ganska mycket att göra, ska intervjua mamma,skriva en liten presentation om mig själv att sätta upp på förskolan på måndag, för det tyckte min llu(handledare) var bra även om dem har skrivit på en tavla att jag ska vara där så kunde det vara bra om jag ville ta en bild på mig och skriva något själv, så får väl göra det då. :) sen kanske jag hänger med på spinning om jag hinner för ska tvätta också, tvätta är väl det jobbigaste, fast egentligen skulle jag behövt städa lite i garderoben innan jag tvättar och ska in med fler kläder, för typ allting har rasat och då blir det ju knappast bättre om jag slänger in fler kläder, får väl se om jag får någon tid över till de också. :)
Ska iaf ha sovmorgon först så är det bra med det. ;D

Godnatt på er <3

=)

Gud vad skönt det var med sovmorgon idag, kunna ligga och dra sig ett tag utan att behöva skynda sig upp till något speciellt.
Gjorde mig klar för att ta cykeln ner till stan, då jag låst upp cykeln så håller jag på halka direkt och ser att hela vägen är typ isig så låste fast cykeln igen och tog mina ben och gick.
Skulle leta inneskor men hittade ju inga någonstans och hittade inget annat heller så kom hem utan påsar idag.

Sedan jag kom hem har jag inte gjort något speciellt, ska iväg och äta med några snart, eller ja ikväll , så får jag se vad som händer sen.
Vad ska ni själv hitta på en sån här lördagkväll? :)


Dag 20 – Favoritsport.

Ja asså det här var ganska svårt, favorit sport att spela eller så vet jag faktiskt inte, men man behöver ju inte vara med i något lag för att det ska räknas som en sport heller, räknas inte snowboardåkning lite som en sport? man kan ju faktiskt tävla i sånt, isåfall skulle jag nog säga det.

Men favoritsport att titta på är nog ishockey, om det är elitserien då, kollar inte på allsvenskan och sånt där direkt sånt är tråkigt. Fast nu då jag bor själv så har ja ju inte dem kanalerna så har inte riktigt kunna följa vad som händer lika mycket som tidigare år, men det är tur det finns appar till mobilen så man kan se lite vad som händer. ;D



Fredagsmys?

Var på ett corepass förut och var faktiskt ganska roligt, hon som höll i det var ganska bra tyckte jag. :)
Tog cykeln och cyklade iväg till Willys och hadla lite godis och pringles inför kvällen, därefter for jag hem, duschade och lagade mat, så nu ikväll har jag tittat på idol åsådär, är jätte trött nu men känns så dumt att lägga sig redan på en fredag,men jag gör ju ändå inget speciellt och man kan ju alltid se på tv från sängen tills man somnar så kanske ska ta en dejt med mr.säng ;P

Ska försöka lägga upp lite mer bilder också, lovade ju att jag skulle lägga upp visst många bilder/ vecka, men kom en liten period nu då jag inte har haft tid till att fixa några bilder, men jag ska fixa det, så att det blir
lite roligare att läsa. :)

Aja Godnatt

Fredag igen!

Vilken lugn och skön dag det har varit, många barn var lediga så vi var en ganska liten grupp barn idag.
Min llu har kommit tillbaka så nu har vi pratat lite och fixat lite med en del papper som inte har blivit av än.
Slutade två idag, så gick på coop och hämtade paketet jag glömde ta ut igår, har inte öppnat det än men vet att det är mina böcker så har inte så bråttom med att öppna det, utan fixar nog det då jag går igenom resten av posten, kom ganska mycket post idag, inte bara reklam utan brev för en gångs skull. :)

Just nu sitter jag faktiskt i träningskläderna och ska snart iväg och träna lite, ska passa på att slänga soporna och boka tvättider också så kanske ska börja gå neråt snart.
Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, men jag vet iaf att jag ska ha något gott iaf. :D

Nu ska jag kila och låta musklerna få arbeta, tjarråH!

snart helg

Okej nu ska jag faktiskt svara på en komentar här iaf och överst också så att människan ser eftersom någon Emelie komenterat igen utan att lämna mail så jag kan svara. Jag dissar din fråga just för att du inte lämnat någon mail/blogg eller liknande, så ganska svårt att svara eftersom att det inte finns någon svara knapp på bloggen, så om du ser det här och vill ha ett svar så var vänlig skriv din MAIL, annars får du skylla dig själv. =)

Ännu en dag och gått och snart en hel vecka, gud så fort det har gått, snart har mina 3 vfu-veckor sprungit iväg.
Var lite roligt då jag kom idag, en de barn satt och gjorde loppor som jag visat igår, det var tydligen väldigt populärt. :D
Har varit ganska kallt idag så mot slutet var det ganska kyligt att vara ute, tur man hade med sig täckisar idag. ;D

Gick på affärn nyss för att hämta ett paket, panta som jag inte hade gjort än och handla någon sak, gick det mest för att hämta paketet, vad tro i man märkte att man glömt då man kommer hem, jo paketet, suck, tänker ju knappast gå tillbaka så får väl hämta det efter att jag slutat imorgon då, drygt men aja.

ikväll blir det bara tv och säkert en tidig kväll för min del. :)

Onsdag

Idag har jag varit trött hela dagen, trots att jag la mig tidigt igår, Mullebarnen gick iväg innan lunch idag så det var endast knyttebarnen kvar och det var ganska mysigt och lugnt då det inte var lika många.
Så vi har suttit och pysslat lite idag, målat fåglarna som vi pratade om igår och jag passade på att visa några några pysselsaker jag tyckte om att göra som barn, och de verkade de tycka var roligt. =)
Jag har väl alltid varit lite pysslig av mig och tyckt om sånna saker, så jag tyckte det var roligt faktiskt. =)

Senare på dagen fick man känna på hur man kan hantera de stressiga situationerna för en liten stund, för då blev de inte lika lugnt eller hur man ska säga, men tyckte ändå att det funkade ganska bra.

När jag kom hem blev allt typ kaos, mitt simkort till internet hade spärrats så kom inte in på internet och jag hade bokat aerobixpass klockan 5, men när jag väl kom hem och var jätte trött och hungrig så kände jag att jag inte orkade så hade tiden börjat gått över den tid man senast får avboka och kom ju inte in på internet och hittade inget nummer först, när jag väl hittat ett nummer och ringt så svarar ingen, men efter att ha ringt några gånger så löste det sig tillslut.
Drog med mig Olivia ut och gick till Telia för att fixa nytt simkort, så nu har jag internet igen, tur att det gick att fixa.

Juste, när jag skulle gå ut så stå tre killar på våningen längst ner och ena av dem har låst in sin nyckel, där jag bor så låses dörrarna av sig själv då de stängs, och det stället man ska ringa till då sånt händer hade ju såklart stängt, stackarn, men han skulle väl få sova hos någon granne idag då, men man träffar knapt någon i trapphuset, ganska sällan så tänk om dem inte ens känner varandra, känns ju lite konstigt då.
Och det är skitdyrt att lösa ut ny nyckel ju om han måste göra de. :o

Aja nu ser jag på bonde och ska strax gå och göra mig en macka innan jag går till sängs, är lite kallt här inne så är nästan skönast att ligga i sängen under ett varmt dumtäcke+ min mys filt. :D

Men eftersom jag inte kommer skriva mer idag så säger jag godnatt redan nu. :) GODNATT!

Knytte

Idag har jag varit på knytte och träffat Maria Nyckelpiga och fått sett vinterns fåglar, och vart lite smått chockad över hur duktig barnen var på fågelarter, asså inte ens jag kan så många fågelarter, jag trodde någon fågel på gården igår var en kråka, visade sig vara någon annan fågel, men tro vi skulle få lära oss mer om fåglar till våren så kanske blir lite duktigare dådå, men anledningen till att man inte har så mycket kunskap om dem är kanske att jag hatar fåglar och är rädd för dem, så håller mig lite på avstånd från alla fåglar.
Men var riktigt spännande och roligt att få följa med och se vad de hittar på när de är på knytte.

Slutade vid halv 3 idag, ganska skönt, så gick hem och fikade,duschade och tog lite mat, så nu sitter jag redan i min pyamas trots klockan inte ens har slagit 7 och funderar på att lägga mig i sängen, seriöst är sjukt trött och skulle nog vara super skönt att kunna lägga sig och se på tv eller nått tills man somnade.

Tänkte ta upp en sak som jag inte riktigt gillade..
Fick en komentar, en fråga, asså de va inte själva frågan jag störde mig på utan att tjejen som skrev inte lämnade någon mailadress/blogg eller annat som jag kunde svara till, så om ni vill ha svar på era komentarer så kan ni faktiskt inte vara anonym, för jag svarar inte så ofta på frågor i inlägg och tycker heller inte om då folk inte våga stå för vilka de är, så om ni vill ha svar på era frågor, så skriv mailadress/blogg eller liknande, så svårt är det inte. =)

Ha det bra mina vänner :)


Första dagen

Hejhej!

Vfun har dragit igång och den börjar med att min llu inte var där och verkar inte ska vara på hela veckan, ingenting som jag fått informerat direkt, sedan var det många sjuka så var många vikarier som fått hoppat in, och jag som skulle få veta schema och allt idag, men nu fick vi bara ta min handledares tider tills hon kommer tillbaka, tur att de andra på avdelningen kunde hjälpa mig och vara till stöd idag iaf, jag är iaf på en avdelning som heter Bullerbyn och är barn mellan 3-5 år, några 2 åringar fanns också i gruppen som jag fattade det som.

Många barn och många namn att hålla koll på, men det ska nog sitta innan det här är klart.
Dagen har varit rolig trots allt strul och det har ju faktiskt gått ganska bra också så känns bra. =)

Slutade vid 3 tiden så då jag kom hem märkte jag att det kommit 2 av mina böcker jag behöver och även en trisslott av mamma och pappa med ett grattiskort för att jag haft körtkortet i ett år, tack så mycket, vann faktiskt 25 kr om någon är intresserad att veta. ;) HAHA
Cyklade iväg till Willys och handlade lite innan jag gjorde ordning lite taccos, hade lite körrfärs och sånt kvar sedan i helgen så kände att det fick bli lite taccos igen då, men det är gott så det skadar inte mig. :)

Har suttit och försökt minnas tillbaka till min barndom nu, har en uppgift då man ska göra en barndomskarta, så har börjat lite på den och det var nog den roligaste uppgiften vi ha haft på länge, ganska roligt och få minnas tillbaka allt roligt man lekte då man var liten och massa sånt där.
Men måste ta hjälp av mamma på en del frågor så ska fortsätta en annan dag.

Nu sitter jag i soffan och känner mig ganska trött, ska gå och göra i ordning lite kycklingsallad tills imorgon, så är väl bäst att man gör det nu innan jag blir ännu mer trött eller fastnar vid något tv-program.

Ha en bra kväll alla :) <3

Farsdag

Goddagens!
Idag är man ganska trött och seg efter gådagens partaj på kåren.
Jag och Ida har legat i sängarna hela dagen typ och bara tittat på tv, riktigt skönt måste jag säga, sedan vid halv 4 tiden så drog vi ner på stan och åt på donken, och kan säga att de var då ett väldans strul där idag, killen som jobbade var skit konstig och verkade inte vara så bra på att jobba där. Först fick alla i kön vänta på maten typ så vart jätte mycket folk runt omkring som bara stog och väntade, sen då vi kom upp och satt oss så kom vi på, han hade aldrig frågat vad vi ville ha för dricka utan tagit förgivet att vi ville ha cola, och vi fick inget kvitto heller och kvittot behövde man ha för att gå på toan eftersom det tydligen stog en kod på det, snacka om bra gjort. :O

Lämnade iaf av Ida på tågstationen vid 5 tiden så cyklade jag hem sedan och nu ser jag på tv och sega bara, orkar inte göra något, blir nog en tidig kväll idag om man ska orka upp imorgon för första dagen ute på förskolan. :) Måste diska upp min jättehög som jag har också, sjukt jobbigt men man måste väl.

Och idag är det farsdag också, så grattis till alla pappor eller vad man säger. :D

segt

Klockan är strax efter två och jag ligger fortfarande i sängen och titta på tv, ganska skönt faktiskt.
Fick besök av Ida igår så vi tittade typ på tv, åt pizza och chipssmulor, hahah påsen måste ha legat lite klämd.
Vi gick väl och la oss vid halv3 kanske, så imorse vaknade man av ljudet från tv, så fastnade lite vid en film där.
Vi har nyss ätit frukost, pizza som blev kvar och oboy, hahha fin blanding, funkade iaf. ;D Eller nyss, de va ett litet tag sedan kanske.

Glömde panta igår så lär väl ska göra det idag kanske så man blir av med påsen, bör väl handla ny skinka också efter att min blivit smått luden, ursha!!
Vi som var sugen på toast.

Ikväll väntas party på kåren, lär nog bli skoj. :D

11/11/11

Roligt datum idag, eller ja ganska häftigt faktiskt.  =)
Ett sånt här datum som många väljer att gifta sig på eller liknande, kanske ger det tur för någon, eller kanske inte, vem vet.
Jag har iaf haft heldag i skolan idag, lite musik/drama typ, ganska roligt, sedan på efter lunch så var det massa snack om vfun och uppgifter som ska göras där.
Nära nu, redan på måndag startar jag min första vfu, så ska bli spännande och roligt.

Tänkte gå och handla lite och panta nu snart, måste även slänga lite sopor och diska så bäst man börja då. ;P

1 år

Yaaaay märkte nyss att det är den 10:e idag, vilket betyder att jag haft körkort i ett år idag, känns ju bra. :D
Dock så känns det mindre bra att snön kom på det här datumet förra året och vart fan är den nu? Inte ens ett spår efter snö, och jag vill ha hit vintern NU.

Men grattis till mitt körkort som blivit hela 1 år och grattis till mig som såklart var duktig att fixa det och såklart ha fått behållt de.;D HAHA

kortdag

Skola 1 timme idag, sedan gruppuppgift. Vi kände att vi ville få den uppgiften klar idag så vi gick ut och fotade lite saker till uppgiften och gick hem till Emelie och satt oss och gjorde klar uppgiften.
Så nu kan vi stryka 1 av alla hundra uppgifter typ. Skönt!
Gick på stan en sväng med Olivia också, var massa rea överallt men är lite smått fattig nu så blev inget för mig, sedan skulle hon till frissan så då drog jag mig hemmåt, skulle också behöva gå till frisören, innan jul kanske? :P
Man vill väl ändå se lite normal ut. ;D

Ikväll har jag faktiskt inga planer, ska försöka läsa lite ur kursliteraturen och se på tv bara. :P
Skulle behöva handla lite smått, men de tror jag att jag tar imorgon, orka inte gå ut nu. hehe.


Resultatet

Ta på er glasögona om ni har dålig syn, för idag råka jag välja kanske lite väl ljus text på det jag ville visa, jag ser ju galant, men  kanske borde tänkt på att inte alla gör det.
Men nu har äntligen samanställingen från Army Fitness kommit, eller ja fick ett mail där Daniel( Tränaren) hade fixat det super bra med procent och staplar och allt möjligt så man skulle se riktigt.
Så skrev av mina resultat bara lite enkelt så här så tänkte dela med mig utav min förbättring, jag känner mig nöjd och om ni tittar så förstår ni säkert.
Testerna gjordes under 2 minuter då man skulle klara så många som möjligt under den tiden,
förutom 1600 m och jägarvila då, då tog de ju tid på oss hur lång tid de tog och hur vi orkade, och för er som inte vet vad jägarvila är så r det 90 grader mot en vägg, dö jobbigt.



Var även roligt att se vilka som förbättrats bäst i de olika grenarna eller vad man ska säga, vilka som förbättrat konditionen bäst och vilka som förbättrat styrkan mest, massa sånna där saker. :D

Men aa, jag hoppas ni ser vad som står i min lilla ruta. ;D

Schnyggt


Som ni ser har jag odlat en mustasch ;D Har blivit lite skelögd också, de kanske blir så när man få sitta still i massa timmar och lyssna på olika föreläsare, ne men kände att jag behövde bjuda på någon ful bild. ;D
Har suttit på föreläsning i 5 timmar, ganska drygt, den första snackade svengelska så ibland kunde man inte riktigt höra vad han sa, han pratade mycket om incest och sådär så var väl ganska intresant, men att veta att den där gubben bruka ha morgonstånd och sånt ibland var väl kanske inte lika roligt och höra. :O Vafan hörde de till förskola och göra? :o Och ibland snackade han massa om konstiga sexgrejer så man började fundera om man läste till att undervisa i sexualkunskap eller något.
Den andra föreläsningen handlade väl om introdutionen till den andra kursen vi startar nu, och hon var verkligen tråkig att lyssna på, och hn drog alldeles för många exempel så folk blev ju trötta.
Tror de flesta tyckte att hon var ganska tråkig att lyssna på.

När man slutade var det mörkt ute, kändes som att klockan var runt 10 eller något, om snön kommit så hade det iaf varit lite mer ljust ute.
Gjorde köttbullar och mackaroner då jag kom hem, kändes jobbigt att göra mat då man känner sig trött men man måste väl.
Just nu ser jag lite på tv, man orkar inte göra så mycket mer idag.

Ha en bra kväll =)


Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Hade glömt att jag höll på med såna här dagteman, har några dagar kvar att berätta om olika saker på, så ska försöka fortsätta på det igen.

Tyvärr har jag ingen bild på de jag köpte senast men kan berätta att det var : 2 bananer, proviva och nyponsoppa, och sprutgrädde.

Inga super roliga saker direkt. ;D

Godmorgon!

Har nyss klivit upp ur sängen, har legat och tittat på Greys ett tag, så nu tänkte jag göra i ordning lite frukost och insåg att mina mackor har möglat, sjukt roligt asså, så få bli en kopp nyponsoppa nu så får jag köpa mig en macka på skolan istället. :)
Börjar inte förän 13:00 idag, så det känns skönt, då behöver man inte stressa, men ska väl börja göra mig i ordning snart så man har det gjort. =)

Vill kuna dra upp persiennen och se att vägen är täckt av snö..


När ska man bli helt frisk?

Ja som rubriken säger, när fan ska man bli helt frisk? Jag kände mig bra igårkväll och imorse, så mitt på dagen började jag känna mig trött och hänging, kändes lite som att jag hade feber, sen kom de här med att man blev lite tungandad igen så som tur var så hade jag med mig astmasprayen, så provade med den för att se om det skulle bli lite bättre då.
Så har nyss köpt lite nyponsoppa och grädde som får bli min middag idag, känner mig inte så sugen på någon mat och absolut inte att laga maten.

Var värsta tråkiga föreläsningen idag, tro hälften av de som var i salen satt med mobilerna istället, för man orkade inte länge och man var trött av att ha suttit så länge.
Var iaf kursintroduktion till den nya kursen, och känns som att det kommer att bli mycket framöver igen, så många uppgifter som det var på den här kursen så, fast ena kan faktiskt vara rolig att göra för då kommer man få minnas tillbaka massa från sin egna barndom, men det fula är att vi har uppgifter som ska vara inlämnade på julafton, vem an sätter ett inlämningsdatum på julafton då? :O
Ne måste se till och bli klar med den innan så man slipper sitta vid jul och hålla på skriva massa, det är ju ganska drygt.
Imorgon eller om det var på torsdag så är det kursintro till ännu en kurs, vi ska alltså läsa paralelt med 2 kurser denna gång och med Vfu i det också, så det blir mycket nu, men hoppas att det ska bli bra.

Man kan ju hoppas jag klara mig undan att bli sjuk under min Vfu nu då jag är lite småsjuk nu, tänkte det är många som bruka bli sjuka när de får komma ut till förskolor, men man får hoppas man har lite tur.

Tror faktisk att jag ska lägga mig i sängen och se på film nu och ikväll, ha det så trevligt.:)

Yoga

Har suttit på tåget typ halva dagen, eller ja kändes som så iaf, kändes som det tog extra lång tid idag men det kanske var för att tåget var för tidigt och skulle stå still i Huddik i hundra år.
Aja hade min bok och läsa, och en påse gott och blandat så jag klarade mig finfint ändå.
Hade fixat en baguette med kycklingröra som jag skulle ha på tåget, så när jag kommer in till stan så märker jag att jag glömt den i kylskåpet, blev man nå less eller, hade sett fram emot just den mackan, men de är tur man har en snäll mormor som ser till att jag inte svälter och fixade en ny macka åt mig. <3 =)

Stannade till på Friskis & Svettis på väg hem och fixade ett kort där som jag velat gjort länge nu, så senare på kvällen drog jag ner och körde ett yogapass med några girls, visade sig vara som en avslappning, men det var rätt skönt det också så kanske kan sova bra i natt då. ;D
Har nyss duschat och ätit upp den andra halvan av mackan som blivit över sedan tågresan, så nu ska jag göra mig klar för att lägga mig i sängen och se på tv en stund. =)

Godnatt


Söndag igen

Hallåhallå!

Var skönt att komma hem och bara göra ingenting för en gångs skull, satt och tittade på "så mycket bättre" med mamma och pappa, och kände mig lite småtrött efteråt så letade fram en gammal bok som jag hade på rummet och la mig i sängen och började läsa, Någon annanstans heter den och jag har läst den förut, för jätte många år sedan men jag minns att den var väldigt bra så kan vara värt att läsa den igen. =)

Imorse följde jag med och kollade på innebandymatch, Mathias var inte med eftersom han är skadad, men alla andra skulle ju dit och kolla så hängde med jag också.
Efteråt for jag hem och tröck i mig lite panpizza och for med mamma till kyrkogården och tände ljus för morfar, sedan drog vi vidare mot Dollar och Birsta och kikade runt lite. :)
Sedan ringde pappa och sa att farmor och Robert var på väg så då for vi hem, så nu har vi nyss fikat lite tillsammans med dom, så nu vet jag inte vad jag ska göra, man kanske ska se på tv kanske, passa på medans det finns ett antal fler kanaler. :P

kanske uppdaterar lite senare!

=)

Hejhej!
Har blivit dåligt med bloggning nu med tanke på att mamma och pappa kom i onsdags och Jessica kom i torsdags så var på vårdcentralen först med mamma, medans pappa hämtade upp Jessica på tåget, ska få komma på någon kontroll snart för att kolla upp astma, för skulle kunna vara en lindrigare astma som jag har, med gtanke på att halva släkten har det plus att det hör ihop med pollen, och nu då jag tagit sprutor ocyh blivit immun mot pollen så skulle ju astma kunna bryta ut istället, fick iaf en astmaspray att kunna ta och se om det blir bättre.

Sedan åt vi lunch med mamma och pappa och därefter for dom hem och jag och Jessica drog till Valbo köpcenter och gick runt där ett tag, kom inte hem med något förutom sprayen som jag löste ut.
Senare gjorde vi taccos, såg på tv och satt och fördrev tiden på chatroulette. ;P

Så igår hade jag skola till kl 12, så Jessica fick ligga hemma och sova medans jag drog iväg för att ha kursavslut en liten stund. Senare blev det stan och bio, svensson svensson såg vi och den var väl helt okej, ganska bra iaf. :)
Vi hyrde även 2 filmer och kollade på dom , fast var dötrött redan vid 10 så blev inte så mycket titta på den andra filmen.
Så idag har vi packat och fixat för att sitta på tåget några timmar, bestämde mig för att hänga med med tanke på hur min anding har varit och är inte riktigt bra än så känns bäst att vara här, så nu är jag hemma i Timrå och har nyss ätit middag så ska slå mig ner i soffan nu, ha en bra helg. :)

=(

Något jag inte tycker om med att bo ensam är då man får svårt att andas och det börjar kännas konstigt i halsen.
Jag får ganska ofta svårt med andingen av någon anledning och just igår började det klias mot halsen och hakan och blev röd och sen började det kännas konstigt i halsen, och jag vet att man kanske inte ska oroa sig så mycket men det gör jag, jag blir jätte orolig så fort något känns fel eftersom jag vill ju inte direkt dö.
Jag tycker det är sjukt läskigt att vara ensam när sådant händer, så igår kväll tog jag mitt första besök på akuten i Gävle, de är tur att jag har så nära till sjukhuset.
De gjorde massa prover åså sen fick man ligga i ett vilorum i massa timmar tills jag kände mig lite bättre och kunde gå hem.
Imorse då jag vaknade var jag tungandad igen ovh hade domningar i armarna, ganska läskig känsla, så ringde vårdcentralen, fel vårdcentral råka jag ringa eftersom jag inte visste vilken jag tillhörde, då jag skulle ringa den jag ska till så gick det inte att komma fram för att det var fullt i kön.
Mamma och pappa är påväg hit för att ge mig sällskap då man inte mår riktigt hundra, men känner att det börja bli lite bättre iaf så kanske slipper ta ett besök till, vi får väl se hur det är ikväll, men måste iaf fixa en tid för att göra om sånna här allergitester, man vet ju inte om det är något jag ätit som kan ha orsakat detta, så har knapt vågat ätit något idag, en liten yogurt fick jag tillslut i mig, ska försöka äta lite mer till middagen.

Det jobbiga är att man ska få in en uppgift idag också som jag tänkte bli klar med igår men vart ju lite förhinder nudå, men skulle få lite hjälp sen så det känns skönt, 1 liten grej kar bara sen kan jag skicka in den.
Ska orka städa sen också eftersom jag får besök av Jessica imorgon, skönt och få hit en kompis också så man får andra tankar, lite roligare tankar och få hitta på massa skoj. :)
Blir nog en tidig kväll idag får jag hoppas för jag är jätte trött.


plugg igen då

Idag har jag varit i skolan och haft literaturseminarium och det gick väl ganska bra, slutade 12 så gick och köpte en macka och satte mig med studiegruppen och skrev klart allt till uppgiften om vindskydd, därefter cyklade jag hem och började skriva på slutuppgiften, ska försöka göra så mycket som möjligt idag så jag slipper sitta och stressa imorgon då det är sista inlämningsdag. Man ska skriva 4-6 sidor och har snart skrivit 4, eller ja 3,5 sidor har jag fått ihop nu så är på god väg, sedan ska man ju in med bilder också, skulle ju ha ritat också men mina kunskaper i paint är inte dom starkaste, men hade kunnat ritat förhand men har ju inget att scanna in bilden med till datorn och hade väl tänkt göra det i helgen men blev aldrig av pga lite tid.
Det blir nog bra iaf skulle jag tro.

På sidan om spelas musik från T4E radio, och man är glad så länge musiken spelas för fullt, men när de börjar snacka tyska i mellan åt ibland så blir man lite förvirrad, fattar ju inte vad de säger så inte lika kul då, men musiken är najs så det får man vara glad för.

Nu tror jag att jag ska ta en paus och fixa lite mat så jag orkar fortsätta skriva igen.

RSS 2.0