söndaaaaag, bra helg..

 Då va denna helg över också och har än en gång haft en superhelg. 
I fredags var det en jätte härlig dag på förskolan, fint väder, lek i sandlådan, show och massa skoj. Hann med en pw på nästan 8 km och taccos och mys med Mr. J. 
Lördagen startade med en välförtjänt somvorgon som man inte fått på länge sedan blev det thaimat och lite förföris med Ingela hos mig innan vi drog vidare på fest hos Ronja med trevligt folk och därefter Heartbreak. 
Fyllenivån var hög hos varenda kotte och idag har man mått som man förtjänat, men kvällen var rolig även om smärtan i fötterna av klackskorna satte sina spår mot slutet. 
Idag har jag haft mysigt bakishäng med fina personer, tjocka, sega, dö i solen och ja.. :P
Kvällen avslutades med Bingomys och plankstek med Ingela, utan vinst dock men riktigt nära som vanligt..
Lyckades också bränna mig på plåten så mina fingrar dog typ..och ingela den skadeglada jäveln bara skratta hon.. :P typiskt.. 
Men men nu är det snart dags att dra sig mot sängen för att ladda för en vecka med två dagar på småbarnsavdelningen, valborg och massa festligheter. 
Mycket nu!!! 
GODNATTT!!!

tillbakablick

Oj vad tiden har flugit förbi, var flera veckor sedan jag bloggade. Jag vill bli bättre på blogga men så länge jag har praktik kommer det att bli lite hackigt då jag varken finner tid eller ork nu. 
Ska iaf berätta lite som hänt de senaste veckorna/dagarna. 
♥Hela v.15 var jag i Åre, hade det super bra. Åkte massa bräda, myste, kolla på Jon Olsson invitational och massa mer. Vädret kanske inte var lika perfekt som tidigare år men backarna var bra och det gick att åka så man får väl vara glad för det iaf, solen är mer en bonus.
Har massa bilder på kameran ifrån Joi, men har inte kameran här nu så får visa de bilderna senare då kanske. :)
 
♥ V.16 var en väldigt konstig vecka, två dagars innedagar på skolan med redovisning och två dagars praktik.
Klädde ut mig till påskkatt på skärtorsdagen och hade en mysig dag på förksolan tillsammans med alla påskkärringar. ;P For därefter hem till Timrå för att fira påsk. 
Har hunnit med att träffa både familj, släkt och fina vänner. Har både festat och myst och tjockat alldeles för mycket onyttigheter, men påsken har varit bra och nu är jag tillbaka i Gävle igen för att fortsätta praktiken.
 
Nu är det v.17 och jag har 4 veckor kvar av min praktik, flera evenemang framöver som väntar bl.a fester av olika slag, valborg, dammiddag, födelsedagar m,m.. Kommer gå fort tills sommaren känns det som..

RSS 2.0