Helgen!

Min blogg och jag hinner fortfarande inte riktigt med varann tråkigt nog men det kommer, vi återförenas snart igen och bloggen kommer bli mer livlig och rolig igen, antar jag. :)
 
Iaf så tänkte jag berätta om helgen som har varit rätt rolig och skön. :)
I fredags var jag på bio med Linnea och såg på Twilight, del 2 av den sista filmen, en annan är ju lite efter som inte sett den medans typ halva världen gjort de för längesen men nu har vi också sett den och kan säga att filmen var riktigt bra och jag tycker det är synd att det inte kommer några fler Twilightfilmer nu för jag älskar de filmerna, de är så fina och ja bra också. Men det fanns ett litet problem med den här biovistelsen, före första så var vi dum nog och inte kollade på klockan så när vi väl handlat och satt oss på plats så märkte vi att vi var en timme för tidig, sjukt bra gjort asså.. xD Men sedan så det största problemet var att filmen stannade/hakade upp sig 3 gånger och stog stilla så i någon minut varje gång, så jävla drygt. Det stannade mitt i de spännande scenerna och mitt i dialoger så det förstörde en hel del tråkigt nog så nu har vi både mailat och ringt dit och sagt att vi borde få pengarna tillbaka och det får vi inte men däremot så får vi typ pengarna på ett biokort som vi får använda inom en månad, kort tid tycker jag men bättre än inget då, hoppas bara att det går någon film man kan se då. :)
 
I lördagskväll så drog jag hem till Erika och hade lite myskväll med film och lite snack, alltid trevligt. :D
Dock var det jävligt halt då jag for dit, extremt halt kan jag då lova så gick inte att köra nå fort alls för då slirade man runt och alla håll och kanter så det var inte så kul och köra direkt. :P
 
idag då har jag varit hemma hos Emma och umgåts lite med henne, också trevligt. :)
Och nu ikväll så har jag sett på en Johan Falk film med mamma och pappa och försökt funderat över morgondagen som fortfarande känns lite halft oklar, är lite less över allt de där med  nyår i år, känns som allt suger..
Typ inga fester och de fester som finns är långt bort så det är svårt och ta sig dit, ingen krog är öppen utom stadshuset som har 23 + i inträde så jjaaayy, kuljul liksom och typ alla kan ju bara ha förfester så var bär de av sen liksom?? Sedan vet jag inte vad jag ska ha på mig eller nått, allt känns så oklart. :O
Men jag antar att det löser sig, det blir nog bra i slutändan. :)

Ska iaf lägga mig nu så man orkar med allt fix imorn, har iaf en lampa idag vilket jag inte hade igår så fick ligga med ficklampan påslagen på mobilen så man skulle kunna lösa korsord. xD Tjejen som inte kan lägga sig i mörkret och bara sova utan måste göra något först för att bli trött.
Sedan sover jag oftast med lampan på också även fast den är stark, men jag tycker det är skönare och sova i lite ljus än i kolsvart och det är inte av någon mörkräddskänsla utan att jag gillar bara att sova med lampan helt enkelt.. :P hehe
 
 

Dä ä bar å åk (trots träningsverk)

Träningsverk i ljumsken och låren men det hindrar väl inte mig från att ta nå varv till i spåret idag med pappa. :)
Gick ju lite bättre idag iaf, man orkade också lite mer så det är ju bra. :)
Svettig och slut som fan då man kom hem så då var det riktigt skönt med en varm och skön dusch kan jag lova.
Nu ligger jag på sängen och känner lugnet, ikväll blir det bio med Linnea, trevligt trevligt. :D
Inte bara på skolan man får vara clown inte, dom coolaste clownerna fanns ju redan för ett par år sedan, eller ja ganska många år sedan. xD

skid invigning

Idag har jag tagit premiäråket på min julklapp(längdskidorna) i spåret. :)
Kan ju säga att det var 100 år sedan man åkte längdskidor så kan ju inte påstå att man var direkt bra på åka längre, trodde seriöst inte att det skulle vara så jobbigt som det var men kämpade mig igenom hela 5 km iaf så det tycker jag var duktigt gjort för att va första gången på väldigt många år man åker. :)
Längdskidåkning är ju iaf en riktigt bra träningsmetod så om jag åker lite varje dag eller så ofta jag kan så ska ni nog se att jag får in tekniken och det blir mycket lättare och åka, så kanske man får en snygg kropp på de om man har tur. ;) haha
Nu har ja iaf nyss kommit ut ur duschen och känner mig super trött, tror jag ska titta på någon film eller så en stund så man få vila lite, har endå inget bättre för mig. =)
 
Ha en bra dag. :)

juldan och annandan

Det var mycket och ta igen här på bloggen nu då man inte haft tid och skriva, är ju så himla mycket annat man vill göra under jul så bloggen har tagit ett litet jullov tror jag. :)
Igår var det juldan och då går ju de flesta ut vilket jag var jätte sugen på för typ en vecka sedan men igår njea.. Mamma, pappa och Helena ville tydligen ha med mig på Avenyn så slutade med att jag hängde med dit till brist på annat och gö och för att jag fått en biljett dit. Var väl inte så jätte sugen på utgång egentligen så var nykter och körde och kan säga att det var ju det värsta jag varit ute på en krog, man visste inte hur man skulle bete sig ch allt kändes bara pinsamt. :O Råka gö krokben på nån kille så han flög pladask magplask på golvet och mosade min fot istället.. xD
Stog ut i typ 2- 2,5 h, sedan tro jag fan att min höft hoppat ur led för hade så satans ont och gjorde ont bara jag andades typ så då fick jag veta att Jocke var ute och körde så då drog jag och åkte runt lite med han istället och snackade lite eftersom det var jätte längesedan man träffade han så det var trevligt. :)
 
Idag började mellandagsrean på Birsta så drog dit i kaoset med mamma och trängdes lite. Med mig hem fick jag en klänning, 2 bhar och ett par strumpbyxor för 260 kr så det var ju verkligen billigt och bra. :D fast eftersom det var rea så kan man ju säga att köerna var enorma i varje affär typ.
Juste en hockeybiljett skaffade jag mig också så ska på hockeyn med Sandra i eftermiddag vid klockan 16:00, är egentligen svin trött men var ju längesedan man var på hockeyn nu så blir nog kul, hoppas på vinst bara. =)
Sedan ikväll få jag se vad som händer. :)
 
 

julafton

Julafton firades hemma med familjen och mormor med god mat, tv, spel, julklappar och annat mys. :)
Var en bra dag med många fina och bra julklappar, så tänkte bjuda lite på vad jag fick. :)
Men bilderna är skitdålig så ni vet.. :P
 
Längdskidor med tillbehör. :D
Pjäxorna till, även i junior storlek bara för att det inte fanns i damstorlek, men det skiter väl jag i. :)
Träningsrockring, så nu ska man få en fin rygg och mage. ;)
sodastream =)
En ny vattenkokare. :)
Ett stort smyckesskrin :D
En tröja, halsduk och ett presentkort på 350 kr på Birsta. :)
Super mysiga tofflor :)
 
Sedan fick jag en pyamas också som jag glömt att tagit en bild på bara för att jag fick den någon dag innan. =)
Men jag är nöjd, det var bra julklappar i år, tack så mycket. =) <3

Bjuder på några andra bilder också. :)

Glögg 4 och 5

Någon vanlig sort från Lidl som är alkoholfri. =)
Var ganska söt och sliskig tycker jag men den funkade väl.
Betyg: ♥ ♥ ♥ 3/5 hjärtan
 
Nästa glögg jag provat är också en alkoholfri glögg från Saturnus 1893, med smak av choklad.
Denna var riktigt äcklig tycker jag, kan inte påstå att det smakade riktigt choklad utan smaken var riktigt konstig och inte alls som jag hade förväntat mig.
 
Betyg: ♥ 1/5 hjärtan

go jul !

Julafton idag och jag är svintrött, förstår inte hur jag kan vara så otroligt trött då jag somnade på en gång då jag la mig igår, jag tittade ju inte ens klart på bingolotto utan gick ner då tredje bingon varit.
Jag vet inte om det kan bero på att är förkyld, helt frisk kan man ju inte vara iaf, vaknade imorse och hade jätte ont i lungorna idag, så fort jag rör mig, hostar eller bara prata så gör det ont på både bak och framsidan och även vid revbenen så jag hoppas jag inte ska få nå luftrörskatarr eller lunginflamation som jag typ få varje vinter. :o
Har fortfarande ont i övriga delar av kroppen typ sedan i lördags, man känner sig lite halft handikappad då det t,o,m gör ont och le för att man är alldeles öm vid kindbenet, det gjorde ont att sminka sig m,m, men men man får väl offra sig lite nu då det är jul, kan ju inte se ut som ett helvete iaf.
Men jag vet inte hur jag ska fixa mitt hår, jag är seriös så trött att jag skulle kunna sova en stund till, men klockan är ju halv 2 så kanske är bäst att jag fixar mitt hår lite och byter om snart, kanske bara fixar luggen också så få jag ha mina vanliga lockar eller jag vet inte, få se hur jag gör.
En rolig sak som är ett tecken på att man är lite trött är att jag råkade skicka grattis istället för god jul till 26 st. xD
 
Men min julmorgon har iaf börjat bra med julfrukost framför sista avsnittet av julkalendern och skrapat några lotter som jag fick av mamma och pappa, vann typ 30 kr på ca 7 lotter så det var väl inga höjdar lotter men alltid något ju. :P
 
 
God jul till er alla. :D <3

-

Fest igår i Härnösand. Började bra med bowling och lekar vilket var jätte kul, jonny fick en fet barbara i present som sedan någon hedde sönder, hon levde inte länge den tjejen, stackarn.
Kvällen slutade lite sämre, eller natten kanske man ska säga för det var ganska sent och denna fest resulterade till att ha ont typ överallt, höften, vristen, axeln, armarna, fingrarna, halsen, käkbenet,pannan, huvudet, magen ja typ varenda kroppsdel som finns i stort sett känner jag mig lite handikappad i nu och mycket av de där kan jag inte ens förklara vart de kommer ifrån.. :O
Är helt slut idag, super trött så ska strax gå och sova, vila upp kroppen lite inför morgondagen, få väl se om man ha ondare i kroppen då eller om det är bättre. :)
Blev iaf ingen vinst på bingon men nära var man.. :O



Godmorgon

Gick jorden under inatt eller? Nopp!
Surrades ju om en hel del tider, 00:00, 02:12, 12:00 och hittils så har jag inte sett något, eller sett en kraschande sol som alla typ prata om. Seriöst nu får ni ju ge er, det kommer inte hända något ni kommer leva den 22:a också.
Tycker det är stört hur gamla gubbar gå ut och skrämmer vissa folk, en del tar det verkligen på allvar och sitter och är livrädd, men som sagt efter denna dag så kommer ni inse att ni gått på det igen, och jag kommer att skratta åt de som trodde på de, fast tyst kanske.. ;P
 
Iaf så har jag nyss ätit frukost och ska strax hoppa in i duschen och göra min kropp babylen med lite spaprodukter, så najs. :) Resten av dagen får jag se vad som händer, ska iaf fixa lite småsaker inför imorn då jag beger mig till H-sand en sväng. ;P

lilla julafton. ;P

Har haft lilla julafton med lite kusiner och släkt från mammas sida. :)
Blev god mat och efterätt, lite julklappsöppning och lek typ, helt okej kväll. :)
Kan lägga upp bild på vad jag fick imorgon kanske.
Hej där bakom! ;D och hej fina fläckar på spegeln som hamnade mitt i facet. ;P
Är man hungrig så är man.. ;)

suck

Typiskt! Nu börjar jag att bli förkyld också, inget bra läge att bli de nu inför jul och nyår, känns som att jag inte har riktigt tid med det nu.
Har kännt mig jätte trött de senaste dagarna, så igår började jag bli hes och nästäppa gånger tusen, tacka vet jag nässpray som kan vara som att komma till himlen ibland, vet inte vad jag skulle göra utan den.
Idag känns huvudet konstigt, känner mig lite yr, trött åså och låter som om jag är 70 år och rökt i 50 år ungefär, ursh. Hoppas verkligen att det är bättre innan lördag.
 
Idag fick jag kliva upp tidigt för att jag skulle skjutsa Mathias till skolan, när jag väl klivit upp och så så får jag veta att jag inte behövde och gud vad less jag blev när man kännt sig as trött imorse också.
Men men jag drog iaf hem till Jessica så fick hon fixa mina ögonbryn, färga och noppa så känns skönt att ha fått de fixat då jag är lite för slö för att göra det själv. ;P
Sedan drog jag hem och sminkade mig lite snabbt och drog till Birsta en stund med mamma för att överaska Ingela, mormor och Hjalmar lite, sedan lunchade vi lite och jag köpte ett par lösnaglar också. :)
 
Nu är jag hemma och ha nyss fikat lite med Hjalmar och Ingela som är på besök, ikväll kommer typ resten av släkten på mammas sida hit för att ha lilla julafton med middag och annat mys. :) Blir säkert bra. :)
 
 

backen invigd.. :)

Sjukt snygg bild från kvällen, eller? ;)

Var iaf iväg och åt en senare lunch med Erika förut sedan drog vi hem till henne och hämta hennes snowboardgrejer innan vi for iväg till mig och bytte om för en kväll i backen.
Trodde hela backen skulle vara öppen men visade sig bara vara halva men det var rätt okej endå och med trevligt sällskap så blir det alltid bra. :D
 
Just nu ligger jag på sängen och efterfryser sedan man kom in, tyckte inte att det var så kallt ikväll men när man varit lite kall och kommer in i värmen så brukar man endå kunna frysa lite efteråt. Ska väl göra mig klar för att krypa ner under täcket snart, man måste ju tydligen kliva upp i tid imorgon och skjutsa en viss bror, drygt som fan men aja ska ju endå fixa massa imorn satt. :P

Godnatt på er då!! ;P

Glögg nr 3

Denna glögg är av märket Saturnus 1893 och har smak av godisen hallon-lakrisskalle.
Den är alkoholfri och faktiskt väldigt god. Jag gillar de godisarna så tänkte att den här glöggen måste man ju bara prova,
Den var lagomt söt, smakade lite som saft blandat med godis, och den var faktiskt godast hittils av de tre jag smakat, så den rekomenderar jag att ni prova.
 
Betyg: ♥♥♥♥  4/5 hjärtan
 

stökigt...

Det kanske behövs städas lite ?
Eftersom att jag känner mig svintrött nu så tror jag att jag börjar med det efter maten, kan ju inte se ut som ett bombnedslag här till jul.

En helg i Umeå

Tänkte berätta lite om min helg i Umeå, kommer bjuda på lite bilder som är något fula då de är tagna med mobilkameran och ofta i rörelse så det blivit oskärpa men vafan de duger. ;P
 
I fredags så hoppade jag på tåget i timrå vid 09:23 eller något, i härnösand fick jag även sällis av Nita som hoppade på tåget så vi satt där och pratade och hade det trevligt.
Vi var väl framme runt 12:30 ungefär så då mötte Linnea upp oss så drog vi hem till henne och dumpade lite grejer innan vi gick ner på stan en sväng och kikade samt handlade lite mat och mötte upp Ella som kom med bussen lite senare mot kvällen. :)
På kvällen blev det taccomys sedan gick vi och hälsade på Johan en sväng som bor alldeles neranför så det var trevligt. :)
Linneas "fina" kakor som hon bjöd oss på, de var iaf väldigt goda. :D
 På lördagen så gick vi på stan, jag handlade ingenting förutom på systemet inför kvällen då. =)
Så på kvällen så gjorde vi en god kycklingsallad och förfestade lite tillsammans med två kompisar från Linneas skola så det var trevligt. :) Blev lite spel och gotta innan vi drog vidare till ett ställe som hette Corona tror jag.
Där firade vi Linneas födelsedag efter 12-slaget med shots och massa galen dans, kulkul. =)
lyckades bränna mig på plattången, mys!
 
söndagen/igår så var vi lite trött och sega och började därför dagen med julkalendersmys i sängen.
Därefter blev det bakning och städning eftersom Linnea fyllde år och det skulle komma lite folk och fira henne. :)
Så det blev cheesecake och chokladrutor, gott var det iaf. :)
Sedan fick jag och Nita rusa ner till tågstationen för att ta oss hem igen, dock så var tåget inställt så vi fick åka buss, jätte drygt.
Bussen tog 4,5 timme, alltstå 2 timmar mer än vad tåget skulle göra, så kändes jätte drygt och komma hem senare än vad vi räknat med, tur att jag hade Nita som sällskap, och min mobil och musik efter att hon klivit av i Härsnösand.
En najs skylt som Linnea fick av Ella. :)
 
Helgen har iaf varit väldigt rolig, en riktig tjejhelg så det har varit mysigt. :)
Dock så har min mage inte tyckt att det varit lika roligt, vilket resulterade till en väldigt ond mage och till att nästan se höggravid ut, inte bra, få se hur många dagar det tar innan den blir normal, kommer ju spita ut alla mina tröjor som min mage sväller, får väl snart börja gå på mammahörnan på affärerna, ne fy vad illa. :O
 

=)

 
Helt okej dag än så länge, vaknade dock ganska tidigt men ha sovit med mina kuddhögtalare så har haft bra musik i öronen hela natten, en bra julklapp jag fick förra året. :) Skönt och vakna till musik också och veta att man behöver inte stressa upp ur sängen.
Gick iaf upp och gjorde gröt till frukost sedan kollade jag på julkalendern och en julfilm, man måste ju kolla på lite julfilmer så man får mer julkänsla. :)
Nu har jag precis tryckt i mig toast så man ska bli lite mätt och funderar på vad jag ska göra nu, man vart så himla rastlös helt plötsligt då allt plugg är borta, sen verka ju ingen annan va ledig än tråkigt nog, men i helgen blir det iaf skoj, drar nämligen till Umeå och hälsar på Linnea tillsammans med 2 andra goa tjejer så då blir det en riktig tjejhelg, kommer bli mysigt. :)
 
Bjuder på en gammal bild på mig och linilimpa från då vi var barnvakt åt mina kusiner. xD

vill ha..

Varför kommer man alltid på mer saker man vill ha då man redan skrivit en önskelista och då alla redan köpt julklappar typ.
Te.x. dessa hårväxande shampon på bilden nedanför, detta är ju nått jag kollat på jätte länge och tänkt köpa så varför tänkte jag inte på att önska en sån sak?
http://harmonylife.se/index.php?route=product/product&path=59&product_id=52
 
Eller lagerhouse har en jättefin vit pläd/filt i  typ päls som jag också tittat på ju. Den synns inte så bra här men den är jätte fin och mysig.
Aja får vara bättre på önska saker nästa år då och inte försöka glömma bort saker som jag faktiskt spanat in länge, blir nog lätt så när man inte kommer på något och måste börja fundera ut något. :O
 

Birstahäng

Halloj!
 
Ikväll har jag varit på Birsta med Sandra. :)
Köpte bara det nödvändigaste som jag faktiskt behövde så känner mig lite duktig som fortfarande inte köpt massa kläder sedan jag tog mitt köpstopp, det enda jag köpt som är klädesmässigt är trosor men de var ju faktiskt något jag behövde och inte något jag köpte bara för att de var fina, och ja juste min julklänning men det är ju endå till något speciellt så det tycker jag inte räknas heller till klädesgrejen då det var något jag ska ha till en speciell dag.
Men idag har jag iaf bara köpt nödvändiga saker som nya hårnålar, det fattades 1 då jag skulle göra en uppsättning och då tyckte jag att det var lika bra och köpa några fler så jag har. Köpte dessutom den längre sorten så mer hår kan tas upp under den. =) Annars har jag köpt en läppsyl med nå återfuktande grejs och aloe vera, vanliga läppisar funkar ju typ inte och nu under vintern så blir jag torr överallt, händerna, kroppen, läpparna och det är jätte drygt och va torr om läpparna för när läppsylen tar slut som min nu hade gjort så får man ju nästan panik och vill slicka sig runt munnen men då vet jag att man bara blir röd om läpparna istället och det är inte vad jag vill, så tänkte jag beställa en speciellt läppsyl jag hittat så var den slut, sen sprang jag omkring på affärer igår och hittade ingen läppsyl alls, men nu äntligen har jag hittat en läppsyl så hoppas den funkar bra nu.
Annars blev det lite julkort och ett par örhängen som jag fick utav mamma så jag köpte inte alls nå mycket och inget onödigt så det känns bra. :) Måste försöka hitta ett par lösnaglar innan jul också men finns så många fina så kan inte välja. :O :P
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa 47:an löken som jag lånat utav pappa, måste ha lite variation från korsorden som jag bruka syssla med på kvällarna ibland, böcker med bilder är ju mycket roligare än en vanlig bok tycker jag, hehe. :P
 
 
 

12/12-12

Idag är de sista gången de kan bli ett sånt datum och verkar som att typ ALLA satt vid Facebook klockan 12:12 och tyckte det var skit coolt och behövde skriva om det. :O Bara för att de är sista gången det händer så är det inte skit coolt, det har varit sånna här datum förut, sen verka folk tro att världen ska gå under bara för att de är sista gången det blir ett sånt här datum, men hallå snälla!
Världen sägs ju ska gå under den 21:a men det tror jag inte heller på, känns som att det måste hända något i typ HELA världen ett tag innan, inte att det kommer nått samma dag och bara poff borta, neru.. Tycker det är hemskt att knäppa folk går ut och säger sådär och tro att de är skit smart, finns jätte många som sitter hemma och är svin rädda för de där, en del har tagit självmord ha man hört och många kan inte sova natten till den dagen eller till dagen efter, sjukt ju vad de skrämmer upp en del.
 
Aja idag har jag iaf fått min sovmorgon som jag länge längtat efter, sov till typ 11 så det var jätte skönt. :)
Så nu har jag duschat och bytt sängkläder i sängen till mitt tomtepåslakan, mysigt!!
Funderar på om jag ska dammsuga sen också, är så dammigt här så skulle behövas, men först ska jag se på julkalendern. :D

dagen

Känner mig så trött idag så därför har jag inte orkat bloggat idag, tänkte inte skriva nu heller men ångrade mig.
Imorse vid typ 07:40 eller något ringer telefonen, så jag tänkte att hmm, nu kanske de ringer om jobb, icket det var pappa som ringde och bad mig gå upp och kolla om Mathias va klar för han skulle hämtas och han svarade inte på telen eller nått. Irriterad vart man eftersom jag tänkt att ta en sovmorgon idag så skulle man kliva upp och de visade ju sig att den jäveln låg och sov, vem tusan vaknar om man ha en väckarklocka som endast brusar, lär dig använda klockan riktigt eller köp någon som tjuter som fan så slipper jag bli väckt och behöva kliva upp och bli irriterad. Det är ju inte de lättaste att somna om då man fått kliva ur sängen och ut i ljuset även om man känner sig supertrött för då har man endå vaknat, sen irriterad på de så blir det ännu svårare, men kunde somna om tillslut iaf och fick sova några timmar till skönt nog.
Har iaf lyckats klargöra sista uppgiften så det känns super skönt. Efter ca 12 dagar med plugg, ganska långt för en uppgift så har jag äntligen lyckats skrivit färdigt, nu fattas det bara att mamma läser igenom den och kolla om det verkar bra eller inte. Men nu kan man iaf säga att jag har jullov på riktigt för nu kan jag göra precis vad jag vill och det ska bli så himla skönt så nu vill jag inte ha nått med uppgifter och göra längre förän nästa år, det enda jag vill veta är betygen och det har börjat att trilla in lite betyg på en del av momenten och det ser rätt bra ut än så länge så få hoppas att hela betyget på kursen kommer snart med så att vi blir antagen på vårens kurser. =)
 
Annars idag så har jag sett på en julfilm : The christmas bunny. :) En väldigt fin film, lite sorglig faktiskt men bra. :)
Så har jag lagat mat och chillat lite i soffan, få se vad dagen bjuder på imorgon. :)
 

håret!

Efter en dag med plugg och pyamas så kände jag för att det var dags att fixa sig lite inför kalaset ikväll, men eftersom att jag ha lite halft dålig hårdag så fick det bli en hårdonut och jag tycker faktiskt att det blev ganska coolt med olika färger i den.

Grattis Mamie :D<3

Hittade ingen bättre bild så den få duga.

plugg!

Godmorgon! :)
Idag tänkte jag som de flesta andra vardagar ägna tiden åt plugg, inte direkt något jag gärna vill göra men jag tänkte ju som sagt bli klar någongång i år gärna. Jag har inte så mycket kvar, ska leta något bra i böckerna att koppla lite till det jag har skrivit sen få jag se om jag behöver ändra om lite om jag behöver lägga till något eller ta bort något eller bara formulera om någon mening så det ska låta bra. Längtar iaf tills jag är klar och kan göra precis vad jag vill resten av lovet. =)
 
Bäst att sätta igång!!!
 
 

Resa bokad. :D

Har varit hos Erika ikväll och bokat en resa som vi ska åka på, så i Juni 2013 sätter vi oss på planet och drar iväg till Rhodos i 2 veckor, all inclusive och allt så kommer att bli både härligt och roligt. :) Nu blir det till att spara massa pengar, fast jag ha ju redan börjat lite men får försöka snåla så gott jag kan, jag vet ju att det kommer att gå till något roligt och minnesvärt och nu har man ju även något och längta till. :D
Vi kommer att komma hem bruna och fina som pepparkakor, eller får man säga så nu för tiden? Man får ju tydligen inte ens klä ut sig till pepparkaksgubbar på vissa skolor längre, inte äta pepparkakor och inte sjunga pepparkakssången, de är ju bedrövligt hur invandrare kan komma hit och förstöra våra traditioner, låt de va som de är för tusan, sjukt..
Men det här skulle bli ett bra inlägg så ska inte dra mig in på de där allt för mycket de kan jag göra en annan dag kanske, men ja peppa Rhodos om 182 dagar typ. :D wohoo
Bjussa på någon googlebild från nått ställe på Rhodos. :)

Gävletrip

Åkte till Gävle igår med familjen och fam. Olofsson. Hann äntligen se bocken som stått uppe ovanligt länge i år, typ en vecka, förra året brann den ner typ samma dag så jag hann inte se den då tråkigt nog, men det är ju tur att man hunnit sett den nångång nu i fall att man skulle missa den övriga år också.
Blev iaf middag på Allstar innan vi alla trängde in oss i min lilla lägenhet för att byta om till varma och tjocka kläder för att kunna stå ute i några timmar i -12 grader.
Därefter blev det till att gå till Gävlebockens arena och kolla på jubeleumsutematchen(hockey) som spelades mellan Brynäs-Timrå. Invigningen var väldigt najs, det bjöds på dans, Panetoz och en riktigt cool raketuppvisning eller vad man ska kalla det för, ritkigt fint var det.
Det var häftigt att vara på en sådan match, lite synd att det var väldigt kallt bara så att tårna och fingrarna frös och mest synd var väl att Timrå förlorade, men det var trevligt iaf och en upplevelse att ha varit där på en sådan hockeymatch som inte var som alla andra.
Efteråt var vi väldigt kall och frusen så då blev de hem till mig och dricka varm oboy/ te och mackor, riktigt gott var det när man hade varit ute länge. Lägenheten var dock svinkall, de drar från fönsterna så de borde man kanske säga till om, men tur att jag hade min gosfilt som gav lite mer värme iaf.
 
Idag har vi åkt tillbaka till Timrå så har nyss kommit hem. Idag var det iaf inte snökaos som det var igår och gången innan då vi åkte så de var skönt, fast var ju lite olycker iaf efter vägen.
Men men ska väl göra något, så ha en bra dag!! :)
 

Lavinfara?

Bilderna är tagna genom fönstret så därav kan man se lite reflektioner av t.ex. lampan innifrån.
 
Börjar bli lavinfara på altanen tror jag, och mer snö faller ner från himlen. Det snöar för fullt och det är väl najs men tro nog att man skulle se ut som en snögubbe efter att ha gått ut i detta väder en stund. xD
 

less

Åh vad arg jag blir efter denna match på Eon arena. Vafan Timrå spelade ju rätt bra där ett tag och speciellt i sista perioden tyckte jag, sedan så har vi ju målvakten som inte kan hålla sig i målburen och skänker bort 2 mål åt Aikfanskaparna. Jag gillar Lundström, bättre än Bellisimo iaf men då kan han väl för tusan visa att han kan stå där i mål också och inte hänga på sidan om målet så puckar kan gå in, han hade kanske räddat den om han varit på sin rätta plats. Jag tycker att Timrå var värd vinsten idag, jag tycker inte om Aik för drygare människor får man leta länge efter. Hatar sånna här fans som tro att de är störst, bäst och vackrast och de är precis de som de tro, en del står och hänger över kanterna mot timrå spelarna och skriker och tror att de är skit cool, de skriker t,o,m ute bland folket i pauserna precis som att de tigger om att någon ska skrika något tillbaka, en gick och ställde sig framför några timråfolk då Timrå gjorde mål så de inte såg något, hur moget är de liksom, hade de varit en ungom så hade de kunnat klappat på de där, jag skulle bli jävligt irriterad om de kom och skulle retas så på mig.
Liksom vem som hellst skulle kunna skrika och va precis lika dryg och äcklig som de är men tikare kanske har lite bättre hyfs än de, vi vill inte sjunka på deras omogna nivå, nej tack!!
Ne men jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att just Aikfans är så otroligt dryg och snobbig, och väldigt väldigt omogen.. Så en tjej som va där står och riktigt svankar och pushar upp brösten och tror att hon är skit snygg, men lilla du man blir inte så mycket snyggare om du står där och trycker upp brösten, om inte annat så blir du inget smalare då du svankar så magen står utåt, aja finns mycket konstigt folk..
 
Skönt och få ur sig lite, ha mer saker jag skulle vilja få ur mig från dagen men vill inte ge er en roman och ett argt inlägg till.
Nu blir det sängen, var och fyllde i min tatuering innan matchen så nu är man halft handikappad igen men hoppas att det blir bra denna gång nu, de fula är ju att jag är typ mer röd och svullen nu än då jag gjorde hela tattueringen typ. xD Fast är inte därför jag ska lägga mig om någon undra, utan mer för att jag fick jätte ont i magen av slutet av matchen så därför blir det godnatt nu, sen så äre för att jag måste plugga imorn..
 

brev till en elendig och jobbig typ

Kära Mr.plugg!
Varför ska du vara så jobbig för? Det hade varit så mycket enklare om du hjälpte till och var snäll och enkel, om du endast skulle bestå av några få lätta ord. Varför kommer jag ingen vart i din närhet? Det är som att min hjärna stängs av så fort jag tänker på dig, jag får inte fram några bra ord då min hjärna försöker stänga dig ute.
Jag försöker att ge dig en chans i några dagar, försöker att lösa vårt krångel, men vårt förhållande mellan dig och mig har aldrig varit riktigt bra och det vet du, jag gillar inte dig men tar hand om dig för att jag måste för ibland måste man saker här i livet för att kunna gå vidare.
Jag måste kämpa och stå ut med dig i 2 år till men jag kan klara det, det vet jag men just nu behöver jag det här lovet så min hjärna få vila och för att jag ska kunna få det så måste min hjärnas motor börja starta igen och ge mig ny kraft och ork till att göra klart allting. Jag vet att det inte är långt kvar för min del men det känns som en evighet endå, så snälla elendiga Mr. plugg släng in idéer i mitt huvud och släpp ditt svåra betéende som är svår att förstå.
 
Mvh/ En väldigt pluggless tjej

Torsdag

Hade en rolig kväll tillsammans med Emma igår. :) Först såg vi på någon sjuk, norsk film, sjuk var den verkligen.
Annars blev det lite snack och annat skoj, roligt var det iaf. :D
Idag snöar det massa igen, fick offra mig och kliva upp tidigt och skjutsa Mathias till skolan imorse, som tur så var det inte tidigare än 09:00, men jag som ville ha lite mer sovmorgon idag då jag klivit upp tidigt typ varje dag nu ett tag men man får väl va snäll nångg så man får nå julklappar. ;) haha.
 
Har nyss sett på dagens avsnitt av julkalendern och ska väl strax ta orken att plugga lite, ville ju hellst vara klar idag men det är jag icket och kommer nog inte att bli det heller då jag har en bok i Gävle som jag behöver och ha en bit kvar att skriva men tänkte att jag gör klart så mycket jag kan imorgon innan helgen så jag förhoppningsvis kan vara klar på måndag så man slipper skiten. Är less på att plugga nu och behöver en låååååång ledighet vilket jag får så fort jag är klar.
Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer tänkte jag säga men det vet jag visste, ska iväg och fylla i min ena tatuering vid 5 tiden och efter det så blir det Hockey med Sandra. :)  Trevligt trevligt !!
Ha en bra dag ♥

lussebullar

igår blev det lussebullsbak i alla möjliga former, vart less på att göra den vanluga formen, så gjorde snurror, flätor, bockar, kringlor och sånt tillslut med, dock så är det nästan bara vanliga med på denna bild.
De ska vara tills mamma fyller år, men kanske blir över lite om någon vill smaka eller till julafton, annars få jag väl baka nya då. :P
Idag vaknade jag med huvudvärk, inte bra!! Speciellt inte då jag tänkte vara flitig idag med plugget, så jobbigt och läsa då man har ont i huvudet men ska såklart offra mig litegrann. :) Jag har lite naturgodis som tröst. :P
 

trött!!!

Trött tjej efter en dag med jobb på förskolan med 1-3 åriga barn. Var jätte roligt och få jobba lite men såklart så tar det på krafterna och sedan då man ska plumsa runt i snön med både förstora skor och snön snöandes mot ansiktet så man knapt såg något så kan jag säga att man blev helt slut när man kom hem.
Blev till att trycka i sig lite risifrutti så att man skulle få nya krafter och god var den kan jag lova.
 
Ikväll blir det lite lussebullsbak, julkalendern och sedan lungt resten/ sova, tror jag sparar plugget till imorn då jag förhoppningsvis är lite piggare. :)

godnatt

Har sett på hockeyn ikväll, Rögle-Timrå och Timrå tog såklart hem segern med 1-3, skönt. :)
Nu blir det till att lägga sig så man orkar upp imorgon, börjar jobba kl 08:15 så kommer bli en tidig morgon.
 
 
 

bläää

Går segt att plugga idag, jag har halft nackspärr efter att ha legat och hållt upp huvudet ett bra tag och sedan går det inte att hitta något vettigt i böckerna heller så jag bestämde mig tillslut att skriva på och ta allt från böckerna senare och det gick väl iaf lite lättare när man kunde tänka själv än att måsta tänka på vad som passar från böckerna också, men jag är endå inte riktigt nöjd med mitt skrivande idag, hade velat kommit lite längre men allt tar ju sådan tid.
Har börjat titta på ännu en gammal julkalender nu också, Kaspar i Nudådalen, minns ni den? Jag har bestämt att jag ska se flera julkalendrar i år, årets självklart, sedan kollade jag på gamla greveholm förra veckan och nu är det Nudådalen som står som näst. =)
Fick en bra nyhet förut också, jag ska få jobba imorgon, ha verkligen hoppas på jobb nu i december så ska bli kul och spännande för har inte varit på de stället förut. :) Får även lite ledigt från plugget då och få tänka på något annat ett tag så ska bli skoj.
 
Nu ska jag bara skriva några rader till på uppgiften sedan så nöjer jag mig för ett tag, kanske skriver något mer ikväll annars får de bli imornkväll. :)

planering


Kalasigt. :)

Har varit på lite kalas hos min vän Ella och firat att hon fyllt år för ett tag sen. Vi firade med att göra pizza, se på film och tjocka godistårta. Var riktigt trevligt och gott var allt också så jag ser ut och vara gravid nu, kul! Men ibland får sånt vara värt, speciellt vid kalas. =)
Nu är jag hemma igen och ska snart göra mig klar för att gå och lägga mig, imorgon väntas plugg typ hela dagen.. har nu haft 2 dagars ledighet så nu är det bäst att man pluggar lite så man blir klar någongång och kan förtjäna ledigheten.
Godnatt ♥
 
 

Höhö!!

Nyss hemkommen ifrån Birsta, fast har knapt varit inne i själva birstahuset så mycket utan mer på affärer runt omkring. Pappa råkade ju iaf försäga sig igår med vad jag ska få i julklapp, De pratade om att de skulle köpa julklappar och då sa jag att jag kan ju inte följa med om ni ska köpa något till mig iaf, då råka han säga att du måste ju med eller något sånt och då förstog jag precis vad jag ska få för julklapp. Men den julklappen får jag försöka glömma lite nu, hehe. ;P
 
 Nu har jag ju precis kommit hem och ska äta lite lunch och klä på mig ännu mer kläder innan jag och mamma ska bege oss in till stan än sväng och gå på julskyltningen, samt kolla en del affärer där inne efter några presenter. Är ju kallt idag så kan behövas lite varma kläder då. :)
 
 

Glöggprovning

I år har jag bestämt mig för att ha glöggprovning här på bloggen, vilket innebär att jag kommer att prova ut en del olika glöggar och sedan ge betyg på de och lite olika bedömningar för att se vilken glögg jag tycker är bäst och kanske också för att ge er lite tips, så varför inte starta med att lägga in två glöggsorter idag/ 1 december.
 
Denna glögg hittar du på Ikea och är alkoholfri. "Fruit flavoured cocktail".
Jag smakade denna för drygt en månad sedan kanske men har inte haft tid att börja med min glöggprovning förän nu sedan tyckte jag såklart att det skulle passa in att börja med de i december.
 
Denna glögg passar dig som gillar mycket sött, själv tyckte jag att den var alldeles för söt, smakade nästan som jätte stark saft och var riktigt sliskig.
Mitt betyg: ♥♥ ( 2/5 hjärtan)
 
Nästa glögg jag vill presentera är årets glögg från Blossa med smak av Yuzu ingefära och är en starkvinsglögg.
Denna provade jag nu ikväll och kan säga att den var ingen höjare alls.
 
Denna glögg passar dig som gillar lite udda smaker och även glögg med alkohol i. Jag gillade inte alls denna jag tyckte den var stark och hade en väldigt konstig smak.
Mitt betyg: ♥ (1/5 hjärtan)
 
 
Fortsättning följer.. :)

Det ska synas att det är jullov.

Att packa för ett jullov kan vara svårt, speciellt då man ska vara borta rätt länge, så det krävdes ju en stor hög med kläder, ett antal mössor, lite skor att variera med och en överfylld STOR nesecär.
2 stora resväskor fylldes och några mindre väskor, höhö men jag antar att det är så det ska vara.
Cyklarna har fått gått i ide nu eftersom de inte gillade sitt kalla täcke som börjat dra sig över dem och vintern har verkligen kommit och landat. I gävle har det snöat massor och inatt/idag har det även snöat en hel del i Timrå så jag lämnade inte mitt Vinterland för inget utan för ett annat vinterland, vilket jag gillar väldigt mycket, jag älskar snö så kan inte annat än att vara glad för detta snöfall, men snökaos i trafiken är något jag gillar lite mindre och de enda de snackade om på radion hem var snökaoset i Gävleborg och västernorrland så ja vad ska man säga, köer som stoppades så folk började köra i motsatta fil, även pappa hakade på den grejen, man var ju lite orolig att det skulle komma bilar från de hållet men jag antar att de måste ha varit stopp åt de hållet någonstans med, men vi kom iaf iväg från kön lite fortare. På vissa ställen var de kmlånga köer och trafiken stog helt still, av och påfarter på motorvägen var inte skottade och sikten var riktigt dålig på en del ställen eftersom det blev världens dimma va snöröken, lite läskigt att inte se något typ. Men hem kom vi helskinade tack och lov, men det tog ju en aning längre tid än vad de brukar göra.
Så vad har jag hunnit gjort sedan jag kommit hem då? Jo jag hann nästan bara hem så skulle vi iväg igen till Ikea och äta julbord tillsammans med en del av släkten, mormor som bjussa så de tackar man för. :)
När jag kom hem så har jag packat in kläderna i garderoben så att jag fått bort lite väskor, men det känns fortfarande lite kaos här inne på rummet men det kommer väl i ordning någon dag, nesecären får jag packa upp imorgon för det orkar jag inte nu.
Nu ska jag gå upp och prova min julklänning jag eventuellt ska ha på julafton, om jag kan ha den såklart. :P
 
 
 

RSS 2.0