inga mer restdagar

Sista dagen på förskolan är nu gjord, nu har jag tagit igen alla dagar som jag hade missat vilket känns bra. =)
Vaknade med as ont i nacken idag, vilket resulterade till huvudverk senare under dagen så har varit lite tungt då alla röster och allt bildas till en stor klump inne i huvudet som växer och blir större tills den snart exploderar..
Gick hem vid tvåtiden istället för tre så jag kan få ta det lite lugnt och vila. :)
Alla barnen hoppade typ på mig och vägrade släppa mig då jag skulle gå, söta små barn. ;P
Oftast söt iaf, inte lika roligt när man får höra att man ser gravid ut som jag fick höra idag.. Va en tjej som kände på min mage och frågade om jag hade en bäbis i magen för att det såg ut som så, och vad svarar man egentligen på det? visst min mage har varit och är jätte uppsvullen idag och ja jag kanske ser gravid ut men det är ju inget jag kan rå för då jag har en magsjukdom och just uppsvälldhet av magen är ett av symtomen..
Det var ju inte direkt så att jag orkade gå in på den detaljen med det barnet och bah: ja men hej jag ha en magsjukdom det är därför jag är så fet just nu. Vad skulle man få för frågor tillbaka då? säkert många som jag inte orkade svara på för tillfället, inte alltid så lätt, men det är ju något jag måste leva med hur mycket jag än önska att jag hade en frisk och normal mage..
 
Men men ikväll blir det lugnt för fröken Andersson, ska gå och handla lite till maten om en stund och sedan ska jag försöka röja upp lite här i lägenheten då det har blivit ganska kaos här, börja kan man ju alltid göra. =)

Ha en bra fredag/ eventuellt helg om jag inte skriver nått mer. :P

blandat

Gud vad längesedan det var jag skrev här nu känns det som, har haft så mycket annat för mig så har varken haft tid eller ork. :P
Fick ju iaf besök av Emma för två helger sedan och det var verkligen jätte roligt. :)
Vi såg på film, gick på stan, tjockade på tok för mycket godis och en massa snack och skratt, en rolig helg som slutade med att det kändes lite tomt här i lägenheten då man hade haft någon där hela tiden. :)
Annars så under veckan som var så var jag på förskolan under tisdag och onsdag, gick på phaddermöte för att skriva på ett kontrakt och sedan landade jag en sväng på en förfest med roligt folk innan jag satte mig på ett tåg hem till Timrå onsdagskväll.
Under helgen som har varit så har jag träffat Sara och Nita på fredagen då vi hade lite taccomys i Saras nya lägenhet. :D Väldigt trevligt! Annars blev det en sväng på crusingen på lördagen men det var så jäkla kallt så slutade med en myskväll framför tvn med mamma och pappa. =)
Helgen har bestått av lite träning då jag kunnat tagit del av mitt hemma gym vilket har kännts superskönt. :)


Igår åkte jag tillbaka till Gävle igen och hade min start av sista kursen för denna terminen så nu blir det till att kämpa de här sista veckorna sen borde jag förtjäna Rhodos!!! :D Juste, jag och Erika träffades i söndags och planerade massa inför resan och skrev ett helt dokument om saker som kan vara bra och veta/komma ihåg, skrev ut biljetter och allting så väldigt effektiva och duktiga var vi och nu börjar det kännas att det är nära. :D
 
Nu håller jag på laga lite mat, blir tidigt middag idag då jag ska iväg och träna klockan 18:00. ;P
Ha en bra dag/kväll, jag ska försöka att uppdatera lite mer nu. xD

snart helg! :)

Imorn kommer min fina vän Emma hit! :) Längtar, ska verkligen bli superkul!!! :D<3

Valborg i ord och bild

Hade en jätterolig valborg tillsammans med trevligt och roligt folk. :D
Dagen började med Champangefrukost i Paveljongen. Det blåste och var ganska kallt men det var rätt trevligt endå.
Var en tävling där man skulle göra en bakelse av lite olika saker. ;P och vi fixade även ett "ljus" på toppen. ;P
Sen blev det lunch!! Jag var inte så jätte förtjust i den lunchen som var så blev mest att jag åt bröd och efterätt. xD
 Efter lunch fick vi massa uppdrag att göra fram till middagen och uppdragen skulle ju dokumenteras genom bilder och videos så där gick ALLT mitt batteri åt så efter middagen och hela resten av kvällen/natten så hade jag ingen mobil, men då hade man druckit rätt länge ändå så man inte var så beroende av den som man är i vanliga fall.
Tänkte att jag kunde bjussa på några uppdragsbilder(INGA VIDEOS), jag har inte alla ¨bilder på min mobil heller men några bilder ska jag nog kunna bjussa på. :)
 
Team Gel-Girls (kommer från våra namn)
- bilda en pyramid
- Rasta hunden
 
- ove högt upp
-hitta Nemo
 
Ja vi ha en hel del roliga bilder och filmer.
Filmer som t.ex. då vi ska fria till en främling, då jag säljer en kondom för en 20:a, intervju med en gubbe i glasbur och ja massa. Det var roligt och göra uppdrag iaf. ;P
 
Efter det där så dog ju min mobil som sagt vilket kanske var lika bra så man slapp skicka massa fyllesms och ta massa fula, knäppa bilder. ;P HAHA
Men det blev ju iaf middag efter uppdragen, vi sjöng sånger och allt möjligt och hamnade vid ett väldigt roligt bord iaf.
Aa såg väl en majbrasa som faktiskt fortfarande står och glöder såhär 2 dagar senare. :P
Ja vi hade minifest i bilen där vi hade all vår alkohol och bytte om till en mer festlig klädsel, vi partade i skolan innan det var dags för kåren och massa annat skoj..
 
Jag hade iaf en väldigt rolig dag/kväll/natt som resulterade till att man var lite slut igår. Hade ont i mina ben och magen mådde väl lite halv kasst, men roliga och fina minnen fick man iaf. :P
Låter dessa två bilder få stå för bakisdagen..
PiggElin ;P
 
 

RSS 2.0