bilder från midsommar :)


blogdesign


Nananana

Det är ju tur att man inte alls ser ut som en dryg nörd på denna bild, eller hur var det? ;D
Ligger i sängen och dunkar bra musik i mina öron, ha nyss spelat lite Sims som det var super längesedan sen jag spelade sist. :P
Fick spela ett tag tills Hjalmar kommer in med ett band till en morgonrock och knyter fast mig och sedan dödar mig med ett svärd. :O
H- Nu ska du sitta här i 50 timmar!!
E- Men någon måste rädda mig!!
H- Ne nu tog jag ett svärd och skärde dig i halsen så nu är du död. xDSnäll kusin man har. ;P
Hahah fick veta ganska roliga saker av han ikväll, han började kittla mig och jag gillar inte riktigt att bli det så sa jag nått sånt han bah: H-Men jag är ju polis!
E- Får poliser kittlas?
H- Eller jag är doktor!
Jag- då vill inte jag gå till doktorn iaf om de kittlar än där. xD´

Sedan skulle han mäta hur lång jag var med det där bandet och bah:H- Du är 12 meter och 40..
E- 40 hurdå menar du?
H- Ja år, 40 år.
E- Tycker du att jag ser så gammal ut?
H- Ja!

HAHA ja så om ni ser någon 12 meter lång tjej i 40 års åldern så kanske det är jag då. Hahah en gång blev man kallad tant på Birsta av någon unge och nu är man nästan lika gammal som mamma också, vart tog mitt liv vägen, minn inte åren från 19 och uppåt till 40, ha redan blivit senil också, oj oj oj.. ;)

Aja imorgon är jag ledig, vilket innebär sovmorgon!!!! Hoppas på bra väder!! =)
Godnatt säger jag nu även om jag inte lär sova på ett tag. :P
 

miss u

Råkade se denna bild och många av er vinterhatare vill säkert blunda för denna bild nu och kommer nog tycka att jag är knäpp men då jag såg denna bild så längtar jag lite till vintern igen! 
Såhär i slutet på Juni eller i början av sommaren så saknar man brädan och snön, det är lite illa, tror jag måste skaffa mig en annan bräda tillsvidare så jag har något roligt att göra på sommaren också, typ en bräda med hjul ;), en longboard vill jag ha och ha sagt de jätte länge, men just nu är jag fattig så får se till att vinna lite pengar kanske. ;D Synd att man inte bodde på något ställe med stora vågor då kunde jag skaffa mig en bräda och surfa istället, skulle vara najs.:D
Men när jag såg den bilden så vart jag även sugen på att flytta, dit snön håller sig kvar länge typ! ;D haha

Midsommardagen

Idag har det blivit jobb uppe i Lillkök igen, var ganska segt idag men många är väl trötta efter gårdagens midsommarfirande sedan var det lite halvtråkigt väder på morgonen.
Hittade någon bok i rummet jag sover i som handlar om vikt och hälsa, tyckte den verkade intressant så tog med den och läste idag när det fanns tid, och faktiskt så var den intressant att läsa, stog en del bra saker där men när man läst ca halva boken och gjort ett test om hur mycket man får i sig av något ord jag inte minns nu som inte var bra iaf och inser att sin kost och hälsa inte kanske var så bra och att många saker av det man äter kan bidra till cancer, hjärt och kärlsjukdomar osv så började jag helt plötsligt må skit dåligt, så från och med nästa vecka eller kanske blir lättare då jag kommit hem härifrån så ska jag försöka ändra på lite dåliga vanor och försöka bättra på min kost och se hur jag lyckas med det.
 
Ja annars blev det middag på Kalle( Kallfors) och tror jag fick en portion för tre pers eller något så såg ut som att jag knapt rört talriken då jag var klar trots att jag ätit hur mycket som hellst så man nästan mådde illa efteråt. :P
Men aa då behöver man nog inte oroa sig att jag blir hungrig något mer ikväll iaf. xD
 
Nu ligger jag på sängen och tar det lungt bara, orkar inte göra något speciellt så då kan man chilla framför datorn istället.
Bjussar på två snygga bilder från mammas tele :
tyckte de bilderna var så OTROOOLIGT snygg så behövde bjuda på de ;) Ne men de passade ihop lite då jag på båda bilderna ha nån mat i närheten av min mun, vad de första är vette fan, skulle tippa på toamter eller jordgubbar. xD Den andra är från bilbingon då jag vann tekakor, ååh saknar bilbingo eller jag längtar tills jag kan gå på det. :D
Puss och hej, leverpastej!

Midsommar

Innan jag börjar skriver nu så måste jag säga : VAFAN HAR DE GJORT MED BLOGG.SE?????
Man fattar ju ingenting och är riktigt förvirrande då de bytt allting typ. Och vart ha de nya programmet, vad de nu
hette tagit vägen där man fixade med bilder åså.. :O Jag gillade ju de..
Blää hata förrndringar på sidor, sånt som lätt orsakar att man slutar använda sidan...
 
Nog om det, idag är det midsommar och jag har jobbat i lillkök med strålande sol och rätt mycket gäster.
Fick vara lite midsommarfin på jobbet med klänning också, tyckte den var rätt söt. :P
Efter 5 tiden ungefär så fick jag åka hem och byta om lite, sedan blev det middag och fem kamp vilket var väldigt roligt, bilder från det kommer imorgon eller så fort som möjligt. =)

Men det jag egentligen skulle säga här var Glad midsommar ! =)
 

rearearea =)

Hallåhallå!

Tog en skön sovmorgon idag sedan blev det till att rulla in till Södertälje med Cornelis och dra på stan där.
Ganska najs för nu har det börjat med sommarrean, ganska tidig start i år känns det som men fyndade ett par ballerina skor för 99 kr på Din sko och en tröja som jag spanat in jätte länge på Stadium för 199 iställer för 399 så det var ju bra köp tycker jag.
Vi tog även en liten lunch på donken och märkte att de bytt namn på mc chicken jr till chicken burger och sänkt den till 10 kronor, så nu borde ju den kunna göras som en lilla meny eftersom de kosta lika mycket nu eller vad tror ni? Hoppas det isåfall för det har jag frågat om länge nu, men varför byta namn? :o onödigt. 

Cornelis bah: Kan vi inte dra på Netonet? 
Jag bah: Öh vart ligger de då?
Cornelis: Ja men det ligger inte långt alls härifrån.

aa börjar kör och undrar om vi ska av motorvägen snart, men visade sig vara rätt långt endå + att man skulle in i stockholmstrafiken vid typ 4 tiden då folk slutar jobbet + att det blev trefiligt och det är ju inte något jag är van vid direkt så man bah: OMG SHIT!!!

Men det gick jätte bra, och det är ju en bra träning att köra på sånna vägar också men det hör inte direkt till vanligheten för mig.. :P

Nu ligger jag iaf på sängen och ska strax upp och äta något, får se vad som väntar ikväll. :)

Ha en bra dag!

Grönan

Idag har jag spenderat min dag på grönalund tillsammans med Leonard och Cornelis, väldigt roligt var det eftersom jag älskar karuseller, försökte även vinna lite saker men den turen har man ju inte, så slösade ju en hel del pengar på sånt i onödan men ville verkligen vinna något.. :O Vafan när ska jag få tur då? :o
Dagen slutade med en promenad till stan och åt lite mat på donken alltid trevligt..Skönt och göra något annat en dag också. =)

Nu chillar jag i soffan med en påse godis kvar sedan igår, är ju inte helt fel, dock så gillar inte min mage den idén och låter lite halft som en björn, inte så roligt men men min mage är ju som den är..

Ledig imorgon också så får se vad dagen har att bjuda på då och vilket väder det är. :D

hard work work

Hallå där!
Har jobbat rätt mycket denna vecka och kommit hem sent på kvällen/natten så har inte hunnit och orkat skrivit något här, därav den dåliga uppdateringen.
Men jag har gjort en bild här nedan som ska sammanfatta de senaste dagarna:


Jag har jobbat många stängningar, och eftersom jag jobbar på en restaurang så ska maten på bilden symbolisera serveringen, eventuellt någon matlagning i köket, disk och sådant som det förekommer mycket utav, ja och såklart ätit själv har jag ju, åt en jätte god brownies med chokladbitar i som en utav kockarna hade bakat, riktigt mumsig.
Det har inte bara serverats mat utan även en hel de öl och drinkar, så nu har jag fått sett lite hur man gör olika drinkar, alltid najs och se sånt, tror nästan man måste ta hem min drinkbok från gävle och testa lite nytt i sommar. =)
I fredags kom det ett helt gäng och kollade på fotboll, Sverige- England, och igår var jag i lillkök på dagen vilket är som en liten kiosk där det säljs korv, mackor, drickor, glass och ja det som brukar kunna finnas i kiosker typ. Det har varit jätte fint väder hela veckan fram till igår då jag skulle stå mitt ute bland golfbanorna, då jävlar skulle det regna så jag fick lite gäster och det blev ganska långtråkigt. Jobbade kväll också på restaurangen så  det blev ett jätte långt pass igår och då var det bröllop som stog på schemat, så då var det jätte mycket och stressigt tyckte jag så efter typ 27 timmars jobb på två dagar var man ganska död i kroppen, min rygg värkte ganska kraftigt så kunde knapt böja mig och mina fötter kändes som de skulle gå av så jag gick som en pensionär om inte värre igår och inte nog med det så var magen halft kraschad också så ja man skulle haft en rullstol eller rullator kanske. ;) haha nejdå, har några lediga dagar nu så jag få vila upp kroppen lite. :p hehe
Idag skulle jag varit i Lillkök men det spöregnade värre än igår, riktigt mycket regnade det så det blev översvämning på golfbanorna och de fick stänga, istället var jag i en väldigt lugn restaurang, ovanligt lugn för denna vecka tycker jag så blev mest städjobb, sånna där städjobb man kanske inte annars hinner med att göra, så aa jag har typ sorterat bestick, gjort ren salt och peppar grejerna och det äckligaste jobbet att göra ren toaletterna, men jag känner mig sjukt duktig.. Killtoan var riktigt äcklig men jag stog ut och såg till så att toaletterna på Kallfors glänser som aldrig förr. ;P Fick höra att de tyckt att jag gjort jätte noga och fint så ja det blev nog en stor skillnad och när man väl städar toaletten så ska det väl vara rätt noga.
För ett par år sedan hade jag nog vägrat att städa toaletten och speciellt om jag sett hur killarnas toa såg ut, jag åkte på ett sånt jobb tillsammans med en annan tjej för jätte många år sedan och seriöst jag gav de jobbet till henne och jag gjorde typ handfatet åså istället för jag tyckte sånt var äckligt, och ja det är det väl också och speciellt killars toaletter brukar kunna vara riktigt äckliga, men efter att man flyttat hemifrån och fått lära sig sånt där och verkligen måstat ta det på allvar eftersom jag vill ju ha en fräsch toa, så har det automatiskt inte blivit lite "farligt"  att göra sedan är sin egen toa alltid mindre äcklig, den ser ju ut som man gör det till, kan man inte vårda den så blir den ju äcklig..
Men jag tycker att jag var riktigt duktig och förtjänade en belöning av en tjockiskväll. :D
Tjockiskvällen startade med pizza och nu sitter jag och mummsar på godis och pringles.. Jag gick faktiskt ut och tränade lite också, promenerade lite + sprang upp och ner för en brant lerig backe.. sprang först upp och ner sen gjorde jag 10 upphopp sen sprang jag upp och gjorde 10 till sen ner, det var lite jobbigt men det var det som var tanken, haha man är väl lite skadad som väljer att springa upp i en blöt och lerig backe, och defenitivt att göra grodhopp utomhus men är väl nån skada jag fått från armyfitness, tror jag ska börja göra sånt oftare faktiskt för det är faktiskt roligt och jag vet att sånna övningar tar som fan. haha! :P

Aja nu börjar det här bli någon roman eller något så bäst man slutar nu, hoppas man slipper brottas med silverfiskar inatt, ursh!

Jobbdag 2


Godkväll gott folk!

Har nyss kommit hem från ett kvällspass på jobbet, började fyra och slutade typ 22:15 eller något så blev inte så jätte sent endå vilket var skönt.
Tyckte tiden gick rätt fort idag endå, det var grillbuffé så det var många som hade bokat bord där och fanns mycket att göra i stort sätt hela tiden, annat de dagar då det är mindre folk så kan jag tycka att tiden går rätt segt ibland.
Men tror även att det var lite otur bland oss, jag började typ det första jag gjorde med att tappa ett vinglas i golvet, de hänger rätt högt upp och då jag skulle plocka ner några så slant ett ur handen. Märkte då att glas verkligen sprider ut sig långt, så blev till att sopa då. En liten stund senare river en annan tjej ner någon flaska med nån drinkgrej skulle jag tro, eller kanske är något man blandar kaffet med, sån där smak så då blev det glas på golvet igen då + massa klet från det som var i, dock så kände jag mig lite nöjd över att jag inte var den enda som förstört något. ;D
Typ precis när vi nästan är klar med allt för stängning så välter en sopsäck ut med matrester i, och då kände man verkligen: NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! Det var verkligen inte roligt men sånt som kan hända.
I övrigt så har dagen varit bra och rolig tycker jag.

Dagens luring : När det var min tur att äta så trodde jag att jag tog kyckling, sedan gick mina tankar över till : Är det här kött, kyckling eller fisk? :o Asså till utsidan såg det ut som kyckling och tyckte det smakade det först men sedan fick jag smak av någon köttliknande men även fisk och när jag fick fisksmak så kunde jag verkligen inte äta mer, ursha!! Jag har alltstå ingen aning om vad jag åt och de sakerna brukar man kunna känna skillnad på lätt men inte nu tydligen.. så ja fågel, fisk eller mittemellan? :o Knepigt det där.

Nu står Tommy och fixar min rullgardin så jag slipper ha den öppen inatt, lite sent men de hade glömt bort, och jag sitter och äter lite risifrutti innan jag ska lägga mig, är ju en ny jobbdag imorgon så blir till att sova ganska så snart så man orkar med sig. =)

Godnatt mina vänner! =)



okänd tjej


Haha hittade denna bild och kollar lite snabbt, tänker där är ju nova men vem är hon då? Vem sitter hon med?
Bläddrade vidare bland bilderna och gick sedan tillbaka och bah: Men vafan det där är ju jag!! xD
Jag såg inte att det där var jag, tänk vad mycket en hårfärg kan ändra. xD Jag tyckte det såg ut som någon vuxen först, hahah aa lite roligt endå men illa när man börja tro att sig själv är någon annan. xD

allt och lite till :)

Igår var jag ledig så fick mig en liten mjukstart vilket var riktigt skönt, drog med Leonard till en grill och åt lite, sedan blev det till att kolla på Leonard och Cornelis skolavslutning. Var kul att kolla på hur någon annan skola gör på sina avslutningar. Leonard gick ju ur 9:an nu så han skulle ha lite party med klassen här hemma i huset så vi andra fick dra på Bk och äta sedan dra till deras farmor och farfar och typ chilla lite med yatsy och fotboll på tv, Jag vann föresten, men jag har oftast tur i spel med tärningar, typ som fia med knuff, typ inga som vill spela det med mig längre bara för att jag bruka ha turen att alltid vinna på det. xD

Senare när vi fått komma hem till huset så blev det chill i soffan med Cornelis och ja senare kom Leonard och hans kompis också, men jag och Cornelis var inte trött så vi satt uppe och läste onödigt vetande åsånt. xD

När man väl skulle sova så hade ena rullgardinen eller vad man ska kalla det dom har för något fastnat så fick sova med en uppe, super kul liksom när man ligger med huvudet så jag ser ut också, sen på morgonen så blev det inte alls ljust eller.

Inte nog med det så skrek Hjalmar nått så in i nordens mycket vid typ 7 på morgonen, eller ja han skriker och grinar varje morgon så man vaknar men idag när jag klev upp så var alla typ skit less för att de hade vaknat och knapt kunnat somnat om, jag höll för öronen så tillslut gick det somna om, hade blivit less annars om man skulle behövt varit uppe sen 7 imorse när man har sovmorgon.

Idag börjar jag 4 och jobbar till stängning så vet inte hur sent det blir, är det fotboll idag? isåfall kan det bli sent, men det ska nog gå bra..

Ps: Cornelis och hans kompisar badar i poolen utanför,det var bara 3 killar som badade för de tre tjejer som va med hade inga badkläder, helt plötsligt åker alla i vattnet av att de typ puttas i eller något och det roliga var att ALLA de tjejerna hade vita tröjor så de blev helt genomskinliga, var det kanske de killarna syftade på? ;D
Haha tyckte det såg lite roligt ut iaf. xD

jobbdag 1 =)


Tog bussen till Sthlm igår, som vanligt så hatar jag buss och tycker det är trångt och jävligt men det var ju en aning billigare än tåg så vad gör man inte då.
Kom fram vid 13:40, så mötte Leonard och Cornelis mig på stationen och eftersom det var ett stort glapp till tåget mot Järna dit vi skulle så fick vi gå runt på stan en sväng, dock var det lite halvdrygt och jobbigt i sol med tunga väskor, hatar typ gå på affärer när man har massa packning och grejer men tiden gick ju iallafall lite fortare så än om vi skulle suttit still den tiden.

För er som inte vet så ska jag jobba här på en golfrestaurang och hade min första dag idag, märks att man inte är van att stå och gå länge, mina fötter gör ont och känns svullen, men de vänjer man sig vid efter ett tag skulle jag tro. :P
Gick iaf rätt bra idag,fick sluta lite tidigare för fanns inget mer och göra då men det var rätt skönt, man är ju alltid trött efter första jobbdagen hur lång den än är så somnade typ redan vid halv8- 8 en snabbis tills jag bestämde mig för att jag inte fick sova då för att jag ska kunna sova inatt också, så nu ligger jag i sängen och ska strax stänga av datorn tror jag, imorgon är jag ledig så då får vi se vad som händer.

Godnatt!

ps: Bilden är tagen förra året då jag var och jobbade här.:D

Student 2012






Åsså blev det student för även denna fialotta, dagen bestod av att skjutsa Emma på morgonen till Västermalm, sedan fick jag låna hennes bil resten av dagen, så då blev det fixa sig lite och dra in till stan igen till två-tiden för att se på hennes student.
Tänk att det var ett år sedan jag själv tog studenten, känns som det var nyss och nu har jag t,o,m gått ett helt år på högskolan, shit vad tiden går fort ibland. Jag saknar tillbaka till min student, skulle lätt ta den igen bara för att det var roligt och speciellt. 
Men det var roligt att se på någon annans student också, jag har ju typ inte gjort det förut, tror att min senaste student var min morbrors eller något och då var jag liten så det minns jag knapt, så jag visste ju inte riktigt hur det skulle vara att titta på någon annans, känslan åså..

Efter att Emma åkt lite flak så plocka jag med henne, Jonas och Kevin och drog till nästa student på Timrå för att fira lite folk, märkte att det är alldeles för många man känner där så det var svårt att hitta folk och veta vilka man skulle ge något till, man kan ju inte ge till alla då blir det dyrt. :P hehe

Men aa nu har jag snart prickat in alla ställen att gå ut på: Västermalm, Timrå och jag själv på Hedbergska, fattas typ skvadern och Nti ungefär, men man vet aldrig, någon gång i livet kanske det blir att man kollar på någon där också.. :P

Dagen/kvällen fortsattes med mat och tårta hemma hos emma följt av lite förfest hemma hos mathilda.=)
Väldigt trevlig och rolig dag måste jag säga, dock så var det synd att jag inte kunde hänga med de ut efteråt, man behövde nämligen biljetter och de var slut men istället drog jag till Niklas och fortsatte parta lite innan Memman, rätt trevlig kväll endå blev det ju. :)

Om ni undrar så har jag tidsinställt detta inlägg eftersom jag haft väldigt mycket och göra och inte kunnat lagt in några bilder förän nu, men huvudsaken det kommer nångång satt säga.

*Fler bilder kommer att komma upp på fejjan. ;D

Kaos =)

Har varit på vårdcentralen idag och tänkte att de kunde få göra alla möjliga prover på mig eftersom min förkylningar aldrig går över, det enda de gjorde var ett stick i fingret fast än jag förklarade ganska många problem för dem, aja tydligen ska man gå till doktorn om man är döende bara annars kollar det ingenting.

Åkte på Ikea med mormor och åt lunch med henne, jätte god kycklingfilé med strips och bearnaisesås. :D
Sedan skjutsade hon mig till Jessica där det blev lite massage och fix av ögonbryna, alltid najs. :)

Nu tänkte jag skriva lite på min uppgift och plocka in sista kläderna i den proppfulla garderoben, bara resväskan kvar nu. xD Hehe


Då har man lämnat Gävle

Besviken jag blev att ingen ville eller vågade ställa lite frågor när chansen fanns, jag som hoppades på att få något annat och roligt och skriva om, men men jag överlever. ;P

Igår kom mamma och pappa hem till mig, så idag har vi tömt mina garderober, eller inte helt men fyllde 2 säckar med kläder + resväskan, inte dåligt, men ska ju spendera den mesta av tiden i sommar i Timrå så kan ju behöva lite kläder för alla väder. ;D Dock så har jag svårt att få plats med allt nu med tanke på när jag bodde här så hade jag yttligare en garderob vilket är upptagen nu, men det löser sig nog, få ta en hylla lite här och där då i värsta fall. xD eller pressa... de gå ju de åh. ;D Har dock bara orkat fixat i en säck ännu så ser halft kaos ut på mitt rum med en hel hög med skor på golvet, resväskan mitt på golvet, en säck med kläder och den tomma säcken, kläder på bordet och ja ni hör ju det är saker överallt och just nu så känner jag verkligen att jag inte  orkar städa upp allt, jag städade igår och ja städa är väl inte något stort intresse för mig så jag är en sån person som gärna dra på det tills jag verkligen måste eller får besök typ.  Men jag måste ha upp alla grejer innan söndag för att kunna packa om lite av grejerna i resväskan, så troligtvis får jag ta den sysselsättningen imorgon.

Va och shoppade lite grejer på Apoteket förut, nässpray och zink + C-vitamin tabletter som tydligen ska stärka immunförsvaret, så hoppas det hjälper mig att bli lite frisk nu.


Nu blir det snart tårta för att jag klarat ett år i skolan, fick en gratis på Ica Maxi i Gävle eftersom jag flyttat, stog inget datum så man fick hämta det när man ville och ett år efter passar väl perfekt, såhär på nationaldagen också. ;D Hoppas den är mumsig.


Frågestund !


Fick ett tips för ett tag sen om att ha en frågestund på bloggen, så ja varför inte..
Fråga om de är något ni vill veta eller tipsa om något till bloggen kanske?

Bingolotto


Jävla skit bingo, blev ingen vinst, men satt med en ifrån på alla tre spelen, först till en båt och 200 kr, satsade såklart på båten, hade varit najs, sedan satt jag en ifrån till mat 5000kr på coop, semesterkassa 10000,semesterkamera 5000 och en hundring och på sista var det nära på en volvo v60 momentum och mat 10000 på coop, åh jag blev lika närvös varje gång jag satt med 1 tal ifrån till något men ne det hann bli bingo innan mina vinster kom fram, som vanligt, jag ha sällan tur i spel och man blir så besviken när de ropar bingo, man bah: FAAAN!!!

tråååk

Igår blev det myskväll med mig själv med lite pringles och cola, kollade lite på tv och snackade även lite på skype, helt okej kväll endå, idag däremot så har hela dagen varit grymt seg, det är fortfarande regn ute så har hållt mig inne i stort sätt hela dagen.
Sjung t,o,m singstar med mig själv, alltså då har man rätt tråkigt, tröttnade ganska fort på det, känner mig som en pensionär idag för ha suttit och löst korsord ett bra tag och nu helt plötsligt sprang man iväg och köpte en bingolott, jadu då har man inte mycket och göra. xD
Men a hoppas jag vinner. x'D Ha något och göra fram till BB finalen iaf. ;D

ursh för förkylning

Ursh vad jag hatar att vara förkyld, kan knapt prata ordentligt för att det tar stopp i näsan,  min kind gör ont och jag vet inte om det beror på förkylning eller att det håller på komma en ny tand, läppen ha spräckts och jag ha tungt och andas, inte alls kul! 
Ute regnar det förfullt och jag som hade tänkt att gå till willys idag och köpa salladskyckling för de har de inte på närmaste affären, men i spöregn så nej tack, gick därför istället och köpte en pizza eftersom de va nära och snabbt gjort, gott var det iaf.. Gick även på coop endå för att köpa nässpray, självklart köpte jag allt jag skulle ha förutom nässpray så få väl gå tillbaka ut i regnet då. =( ursh!!

Just nu sitter jag i min mysiga onepiece och kollar på en prinsessas dagbok 2 som gå på tv, ikväll blir det mys framför film eller tv tillsammans med min näsas för tillfället bästa vänner: Toarulle och nässpray.TREVLANS ;)
'


Indiandansen

Igår förvandlade jag mig till indian och drog på sexfest/temafest hemma hos Anna och Linnea. :)
Riktigt roligt var det då sexEva kom och visade upp lite saker och vi fick smaka på glidmedel som smakade godis, ne de va en lite annorlunda fest en vad jag är van vid, men det var mycket skratt så det var kul. :D
Senare drog vi på Harrys och shakade loss lite på dansgolvet till skön nostalgimusik, alltid trevligt, Anna lurade typ hela Harrys att hon hade möhippa HAHA..
Rolig avslutning på skolåret, tack tjejer. :) 


RSS 2.0