bra vecka :)

Vilken bra vecka det här har varit och fort ha den gått också. :O
Har fått Csn, hunnit med lite träning, Var på after school igår och åt Taccos med Ingela, något gott!!! :). Hade vinmys med fina vänner igår också, var mysigt. :)
Vi va hemma hos mig och hade lite chillkväll med spel, vin och surra lite bara, dock var man ganska trött idag då Ingelas klocka ringde 07:30 haha.. ;P Blev en sväng på förskolan till kl 9 för att filma en bokläsningsstund, var riktigt mysigt faktiskt och hade så gärna velat stannat kvar med barnen. :)
Blev dock tröttare under dagen så blev inte så mycket pluggande, blev senaste avsnittet av Paradise Hotel och lite vila istället. ;P 
Ikväll har jag haft en trevlig kväll med Elin på stan, lite shopping och middag. :) Själv köpte jag bara en ny mascara och laktostabletter som var riktigt dyra men de får de vara värt för jag behöver de till olika tillfällen framöver, dels i helgen och sedan till London speciellt! :)
Fortsätter min lyxdag lite med att unna mig lite godis, blir alltid så sugen på saker dagen efter jag druckit så tyckte jag förtjänade lite godis idag. :) Jag är ju iaf lite duktig som läser igenom alla innehållsförteckningar på godisarna för att vara säker på att jag får gluten och laktosfritt!! :)
Annars så är det packning som gäller för min del nu då jag ska ut på lite äventyr i morgon. ;P Ska nämligen tillbringa min helg i Ljusdal tillsammans med bästa Elin, kommer bli riktigt roligt. :D
 
Mer av mig lär ni höra efter helgen, ha de bra! :)

Helgen i sthlm.

 
Då var det söndag igen då och helgen som jag hade längtat till är nu över. :)
Mamma och pappa kom hit i fredagskväll, så fixade vi lite julfint här hemma så jag hinner njuta lite av julmyset i min lägenhet innan jag drar mig hemöver. Annars blev det mys framför idol bara. :)
På lördag blev det frukost och sedan åka neröver mot stockholm för lite skojsigheter. :)
Rock of ages var min överaskning till mamma och pappa, pappa fyller år imorn och mamma i början på december så jag slog ihop deras presenter i år och valde och göra något roligt och lite dyrare än vanligt. :)
Dessutom var pappas favvis komiker Per Andersson med så det passade utmärkt och han är ju så himla sjuk, han tog över hela showen, så jävla bra. xD
Jag har faktiskt inte varit på en musikal förut tro ja, men det var riktigt roligt och speciellt denna som hade både musiker och komiker med, grymt sevärd, blev många skratt och en riktigt bra kväll. :)
 
Vi bodde på ett hotell i kista så hann ju även ta en sväng inne på Kista Galleria, vilket är najs. :)
               Kom hem med dessa snyggingar! spetströjan är blå, den ser mer grön ut på denna bild. 
Hittade massa fint men de tillät inte mina pengar och sedan får jag inte shoppa allt för mycket nu då jag snart ska till London. :) Men lite nytt är ju kul. :)
 
 Såklart så var vårat rum/lägenhet på 12:e våningen och jag åker ju som sagt inte hiss.
Vi hade ett lägenhetsrum och var jätte fint, stort också så jag fick t,o,m ett eget sovrum, de ni. ;D
Men 12:e våningen och dubbla trappor till varje våning då de va en mellanplan emellan till varje våning.. Herre jesus vad de sög i låren, jag sprang upp en del gånger, jag snubblade i den en gång och jag kom t,o,m upp halft svettig och anfådd när jag väl var uppe, tänk och gå i de varje dag, vilka jävla benmuskler man skulle få och kondis om inte allt. ;P
Jag blev typ intvingad i hissen en gång, då vi kom hem från showen för att de va rätt sent och man va trött då men fyfan, hissen gnekade ju t,o,m.. ne jag få lära mig åka hiss den dag jag få barn och måste för att jag ha barnvagn men före dess så avstår jag gärna från hissar..
 
Dock så blev jag besviken på hotellfrukosten, de hade varken glutenfritt bröd eller laktosfritt smör eller yogurt så min mage blev väldigt ledsen.. Magen är helt i obalans och har mått lite illa hela dagen.. inte bra!! 
Förutom det så har jag haft en super bra helg, rolig och mysig. :D
 
 

känner lugnet

Halloj!
Sitter och lyssnar på jullåtar och känner lugnet, jullåtar är verkligen avslappnande tycker jag, det är typ mysig musik som man blir på bra humör utav.  Dock så kanske det inte är så avslappnande för de som inte tycker om julen kanske men för mig fungerar det jätte bra.
Lyssnade nyss på "mössens julafton" och fick en rolig tillbakablick till min första Vfu(praktik) här i Gävle.
Det var den här perioden alldeles innan lucia så vi skulle ju träna på jullåtar såklart och jag minns hur fel det kändes för mig att sjunga den låten när alla andra pratade/använde helt andra Ö än jag, så skulle man sjunga ord som nöt och söt. Jag minns också hur jag blev "rättad" när jag sa ett efternamn med Ö i och jag tyckte ju att vafan jag säger ju så, spela roll om jag inte ha samma ö men det är fan samma efternamn tyckte jag.. :P Lite roligt när man tänker efter, inte alltid så lätt att komma till en ny stad då det gäller dialekter.
Blir fortfarande halvt mobbad av vissa kompisar här för att man säger vissa ord "konstigt" enligt dom. :O :P
 
Aja kul och tänka tillbaka på gamla minnen ibland, men men ikväll kommer iallfall mamma och pappa hit, sedan drar vi vidare till Sthlm imorgon så ska bli jätte mysigt och roligt. :D
Ska också julpynta ikväll, så min lägenhet kommer också bli mysig de här sista veckorna jag kommer att vara här innan jul. :) Egentligen är det ju onödigt att julpynta då jag drar hem över jul men jag tycker att det är mysigt och vill göra det iallafall!!!  Har inte så överdrivet mycket julpynt heller, lite lagomt sådär till min lilla lya. ;P
 
Men men nu ska jag slänga lite sopor och handla lite yogurt till frukosten imorn så jag uppdaterar mer nångg i helgen och såklart efter sthlmstrippen så ha en superbra helg alla<3 :)
 

effektiv dag

Hej och hå vad trött jag blev nu.. Blev gymmet med Elin vid halv 10, ca 25 min på springbandet och träning av mage körde vi idag, kändes jätte bra. :)
Efteråt blev det cykla till Willys och Coop för att handla kesella och ta ut ett paket jag hade att hämta och sjukt vad blöt man blev, jävla pissväder som Gävle bjuder på idag medans alla andra ställen runt omkring i närheten har fått snö, orättvist som fan!!!
Kom iallfall hem lagomt till min tid till tvättstugan så idag har jag en sån där tvätt och städdag, verkligen behövligt, speciellt städa!
Skulle dock behöva ha en pluggdag också men det får jag ta imorgon, städa är ju också viktigt, jag kan ju inte bo i en svinstia direkt..
Nu ha jag iallfall hämtat upp min tvätt så nu fattas det bara att  sortera och lägga in kläderna i garderoben innan man är klar med den delen. 
Städningsdelen har jag lite kvar inne i köket och på toan, men det får jag ta tag med efter middagen för nu ska jag snart börja rulla lite köttbullar, man får inte va allt för slö inte. ;P
 
Ha en super bra torsdag mina vänner! :)<3
 

Måndag igen och längtan efter helgen

Idag hade vi seminarium på två böcker, fast ena tog så lång tid så vi fick ta andra boken lite snabbt, gemensamt. Synd att de va den bok jag skrivit mest om bara för den var vädligt intressant men var skönt och ha de där gjort iallafall. :)
Var till förskolan efter skolan och lämnade lite lappar inför en uppgift då vi ska observera en bokläsningsstund, och jag vill gärna filma så då måste man ut med lappar om tillstånd, får hoppas jag får svar snabbt så jag kan komma ut och börja med uppgiften snart. Känns som det är hundra uppgifter ungefär, ursh och fy, vill ju ha julledigt men man får försöka hinna klart med så mycket som möjligt innan jul. =)
 
Iaf så längtar jag tills helgen då jag ska inta huvudstaden. :D
Det jag ska göra där kan jag inte berätta än ifall pappa skulle läsa min blogg, nu tror jag inte att han gör det men bara för att jag skriver det så lär han ju göra det om inte annat.
Jag kan iaf säga att jag ska fira mamma och pappa, mamma vet dock om det då jag behövde hjälp med hotell och sånt, men för pappa har det varit överaskning i ett par månader nu. ;D
Kommer iallfall bli en rolig och mysig helg, och jag längtar efter hotellfrukost<3 Så långt kan jag säga än så länge, hihi.. :D
 
Klockan är snart 8 och jag funderar seriöst på att lägga mig, tiden går så sjukt segt och jag orkar ändå inte göra något, så då kan man väl lägga sig och glo i en tidning eller något då tills jag somna. xD 
Sen om jag få ligga där till 11-12 är ju en annan 5:a men vore skönt om man faktiskt kunde somna tidigt. :P
 
Ha de bra folket! :)<3

Lan@Hig

Foto: Lan@högskolan Elin AnderssonJulia SundqvistMadeleine Jansson
Igår blev det lan med snygga brudar på skolan. ;P
Dock ville inte Elins spel funka och hon kände sig inge pigg så de slutade med att det bara blev jag, Julia och Madde men vi hade väldigt trevligt ändå. :P
Vi satt där och nördade i 10 h, kom hem runt 7 imorse så idag har man varit en aning trött och seg men det får det vara värt för en rolig fredag kväll.
Märkte dock i morse att jag råkat klickat på fel knapp vid avstängningen så mina 10 h simsskapande var borta, IGEN!!! fan också, det tog ju bara sådär 2 h och BARA bygga huset. :P Men så kan det gå när man börjar bli lite slut i huvudet. :P Aja bättre lycka nästa gång. :P Såg en mus inne i skolan iaf.. och jag kan lova att vi flög upp ur soffan vi satt i. xD HAHAH
 
Idag har det inte alls blivit mycket gjort, blir nog en tidig kväll så man orkar upp i tid imorgon och skriva klart en uppgift inför måndagens seminarium och även tvätta ska jag hinna med.
 
Ha en fortsatt bra helg! :)<3
 

fredaaag :D

God morgon!
Eller ja god morgon var ett tag sedan för min del men sitter fortfarande i pyjamas och rufsigt hår så det ser ju ut som att jag nyss vaknat iaf. :P
Idag är det fredag och dagen består av lite pluggande än så länge, så otroligt drygt för har fastnat och det står typ samma saker på alla sidor så det är lite krångligt och måste få ihop minst 400 ord på den boken. Ibland är inte 400 ord mycket men vissa gånger är det alldeles för mycket, som typ NU!
Aja får se hur långt jag hinner på den uppgiften idag, måste snart ta itu med min diskhög som jag tyvärr råkade vara lite för lat för att göra något åt igår. Sedan blir det en sväng bort på Willys och handla lite inför kvällens händelser. :) Ska på lan.. ;P Nä men vi är ett gäng tjejer som ska lana på skolan hela natten, höhö.. ;P Måste se till att bunkra på mig lite ätbara saker så jag klarar att leva en hel natt. ;)
Själv så är det sims som kommer att nördas från min del, en annan var ju så smart och råkade radera hela simsminnet på datorn så ALLT jag kämpat med länge försvann så jag har det jag har att göra som sagt då jag behöver börja om allting. ;P Kan tänka mig att det blir mycket skratt och flum då vi blir övertrötta, ska bli kul. :P
Pappa sa föresten att han trodde det bara var pojkar i typ 15-års åldern som brukade lana, men klart tjejer kan lana också, så lite nostalgispel på det, bli perfa de. ;D xD
 
Innan lanet och allt så ska jag försöka träna lite också, känner att det behövs lite träning idag om man ska orka sitta still sen och inte få allt för mycket ångest om man ska vara lite halvonyttig. ;P
 
Men hoppas ni får en super bra helg, eller ja iaf fredag, ska försöka uppdatera något imorn. :)
kram på er<3

Bra dag!!

Idag blev det upp och hoppa tidigt och iväg till skolan för lite plugg! Pluggade fram till lunchtid sedan blev det en lättare lunch och iväg till gymmet och träna med Elin.:)  vi körde lite ben idag så det känns skönt!
Nu ikväll fick jag världens bästa besked: att jag äntligen klarat mördartentan, kan ni förstå hur bra de känns? Kanske de som varit där i samma sits och klarat den nu men annars tror jag fan inte de för det går inte att beskriva vilken lättnad jag känt inom mig nu!
Som man har kämpat med den där helvetes tentan i 7 månader, hur otroligt jobbigt det har varit då man varit sjuk(som jag varit under typ hela den tentatiden i stort sätt), hur många gånger man mått dåligt, varit arg och besviken över just den där tentan.. Hur mycket man hatat lärarna för deras bedömning och sätt att dumförklara folk. Seriöst jag har gråtit glädjetårar, det känns så bra, 7 månader och nu är du ute ur mitt liv, och denna gång med förvånadsvärt bra kommentar också då hon hade skrivit att hade det inte varit för att de va komplettering så hade hon höjt mitt betyg för att jag hade skrivit på ett bra sätt och verkligen visat att jag förstått!! Så tack och bock, de va roligt och höra men denna tenta skiter jag tusan va jag få för betyg då jag är så less på den, jag ville bara bli godkänd och slippa se den nå mer!
Jag ska fira massor för de här!!! Började ikväll med lite morötter och dip!:p 


Annars ikväll har jag lyckats skrivit klart uppgift 1 och tam i tusan lyckades jag få exakt 1000 ord som de skulle vara. Läraren sa att de är en utmaning och väldigt svårt och skriva exakt men jag lyckades så den du.. Sen om de är bra innehåll va ju en annan femma men det hoppas jag!

Aja nu ska jag snart sova då det väntas plugg på en ny uppgift imorgon och även träning!:) godnatt!!

Söndag igen!

Helgen försvinner allt för fort ibland och idag har det varit en sån där riktigt seg söndag men som ändå slutade lite spännande och händelserik. 
Försökte läsa lite kurslitteratur på dagen, gick väl sådär.. var så jäkla trött så man somnade ju nästan hela tiden.
Blev träning vid 6 med Elin iaf, Step körde vi på idag och det var både jobbigt och roligt, precis som det ska vara. Kommer hem till världens tjut i hela huset från lägenheten under mig.. vette fan vad det var men det lät precis som en blandning mellan en skrivare/scanner, ett överfallsalarm eller ett klockalarm.. Lät ju lite läskigt så var nästan så man inte ville hoppa in i duschen ifall huset skulle sprängas typ.. ;P 
Gick iaf ner och kikade och stötte på två tjejer som stått och plingat på och kollat in och massa länge, lampan var liksom tänd där inne och det stog sopor utanför dörren så man tänkte ju att ingen åker väl iväg utan att slänga soporna och släcka lampan? Kanske att det hade hänt något, han kanske låg död där inne liksom!
Slutade med att vi stog 4 tjejer ute i trapphuset och funderade vad vi skulle göra åt det, så ena ringde både hyresvärden och polisen.. Spännande på Brännis serni, nästan lite Bäck det här. ;P

Tydligen hade det tjutit sedan klockan 6 och slutade kanske vid 9, för då jävlar kom snubben som bor där hem, verkade som han hade blivit uppringt av polisen och massa. Men vad tusen var det som lät? Jag vill gärna veta det och hoppas att jag får veta de en vacker dag. :o
Man blev ju halvdöv på köpet liksom!
 
Men tack å lov så är det avstängt nu så man förhoppningsvis kan få sova inatt!! :)
Godnatt!

Lördag

Idag vaknade man med härlig träningsverk i både rygg och mage, riktigt så det tar emot av att bara andas men jag klagar inte, det är skönt och få träna igen så träningsverk är bara ett gott tecken för mig just nu. :)
Blev en tidig morgon idag då det blev en sväng ut till Hemlingby för att storhandla med mamma och pappa. =)
Och när man ändå är där så måste man ju passa på och gå in på Stadium Outlet där jag kom ut med tre nya träningströjor(Bilder på dessa kommer upp i min träningsblogg).
Blev en aning fattigare efter turen på Ica maxi men nu slipper jag ju svälta iaf!! :P
 
Min frys före:
Något tom!!
 
Och efter:

Lite mer!!! :D Nu klarar jag mig ett tag till skönt nog!
 
Efter handlingen så blev det lite fika på Waynes. :) GF kaka och cola light! Bli man bjuden och de är lördag så kan man ju inte tacka nej. :P

Nu ha mamma och pappa lämnat mig och min lägenhet för denna gång, eller ja de var ett antal timmar sedan nu men.. Så ikväll blir det en lugn kväll med frukt och film. :)
Ha en bra fortsatt helg alla. :)<3
 
 

Fredag



Bra fredag!
vi fick se på pippi en stund på skolan och man fick sån nostalgikick och vart sugen på se på hela Pippifilmen någon dag. Jag älskade Pippi när jag va liten så man blir glad när man ser sånna där nostalgiska filmer! :)
slutade klockan 12, stack hem och bytte kläder och drog ner på gymmet med Elin och Sandra.:) som jag saknat att träna så kändes as bra! :)
Blev en sväng på hm och Intersport med Elin sen innan vi drog hem till mig och pysslade med vår nya gemensamma blogg: Conqueryourbody.blogg.se :) 
Så nu ligger en liten presentation av oss själva där och även bloggens första utmaning och dess första resultat! 
Känns jätte roligt med en tredje blogg och en blogg som iaf kommer att göra mig mer motiverad kring träningen, jag är jätte pepp för att skriva och dela med mig olika grejer där!!:D 

Vi försökte leka modeller utanför dörren förut men tror jag håller mig bakom kameran i fortsättningen för blev då inge  bra alls!;p men roligt var det och tro nog hela huset hörde oss skratta där ute! XD 

Annars så har mamma och pappa kommit hit idag!:D kortvisit dock då de åker hem redan imorgon eftermiddag men det är mysigt iaf och ha de här en stund.:) blev lite mys framför idol och imorn väntas en tidig morgon med storhandling som är sjukt behövligt nu! 

Godnatt!!!


BRAPOST!

Idag plingade brevbäraren på och gav mig min fina Rhodosbok som jag fixat ihop!! :D 
värd varenda krona, jätte fin blev den!!! :D 
Nu fattas bara lite inklistring av biljetter och sådant som jag sparat och vill ha med. :D Ha lämnat plats för sånt längst bak. :)
Men om nån är nyfiken på kika så få ni väl komma över på en fika! ;P Haha fint rim.. ;P 
 
 

onsdag :)

Idag har det varit en rätt bra dag faktiskt! :)
Var nere på gymmet runt 7 på morgonen och tränade lite, drog sedan ner till tågstationen och mötte upp Ingela för att ta bussen till skolan. :) 
På skolan blev det frukost och lite tentaplugg för min del så nu har jag ändrat om mördartentan som jag kallar den för typ hundronde gången känns det som så jag hoppas verkligen att det duger denna gången.
För att trösta all den där tentaskiten så kan jag säga att jag fick väldigt bra betyg på en kurs igår, fick B och jag har aldrig fått så bra förut så jag vart väldigt glad och jag kände att jag behövde se något sånt där också för att känna att jag är inte så jävla dålig som de här äckellärarna verkar tro.
Jag kan visst din jä*** skata och jag är också en bättre lärare än vad DU är, jag dömmer inte alla olika iaf och jag dumförklarar inte folk om de kommer och vill ha råd/hjälp!!
 
Iallfall så hann jag klart med det där lagomt till några föreläsning, två frivililliga faktiskt, inte ofta man gå på de, men då det är "fråga olle" Olle och man missat han typ 2 år nu så GÅR MAN!! :P
Lyssna på lite snusk där innan det blev samtal om droger och sådant efter, lite annat. :P
Någon tjej som suttit i fängelse i Usa för att hennes pojkvän sköt en polis typ, började knarka som 13 åring och massa. Båda föreläsningarna var faktiskt väldigt intressant.;P 
 
Efter det ville jag gå på afterschool men som vanligt då det väl är taccobuffé och jag kan så kan ju ingen annan. :( Jag som var megasugen på taccos.. :( Men men blev iallfall en promenad med Elin så det var trevligt. :)
 
Aja nu ska jag fixa lite yogurt innan arga snickarn börja, verkar ju spännande idag då det tydligen ska börja brinna i huset de fixar, måste ses. ;P
 
ha en bra kväll alla! :)

Helgens festligheter

 
I fredags så hamnade jag i rejäl fight, därför jag var så sjukt blodig och äcklig.. ;P Haha eller så vare så att halloween var kommen och det vankades lite halloweenparty. :D
Fången kom lös och såklart ska det synas att hon fick kämpa för det. ;P
Dagen blev iallfall så att jag åkte tillbaka ner till Gävle, tåget var knökfullt så fick sitta baklänges vilket jag inte riktigt känner mig bekväm med.. Kom därför fram med lite åksjukskänslor vilket inte är super kul.
Släpade med min tunga resväska in på systemet och drog sedan hem och började fixa mig för lite halloweenparty. 
Precis när jag tagit mig genom Boulognern och tänkte: bra då va de avklarat!! Så kom jag på att jag hade glömt min biljett till kåren hemma.. Så fick låna en cykel av Elin och tror aldrig att jag cyklat så fort nångg, fyfan vad jobbigt det blev. Först att gå i rätt snabb takt genom skogen för att sedan cykla som en dåre fram och tillbaka.  men men kom iallafall till förfesten tillslut där man hittade allt från poliser och disneyfigurer till olika slags monster. ;P
Köade i typ hundra år för att komma in på kåren, var sjukt drygt men kvällen var väldigt rolig iaf om man bortser från en läskig insident där någon föll ihop på dansgolvet och slutade andas för en stund.. Riktigt obehagligt men det hade illafall löst sig med henne som tur var. :)
 
Igår blev det party nummer 2, mycket som händer nu och ha gjort på senaste tiden.. men iallfall så var det dags för Ladies night med två snygga brudar. ;P
Förfest hemma hos Bea för att sedan dra vidare till Läckerolen och se på showen. Vi hade såklart hoppas på lite mer naket men det var en bra show och roligt/trevligt iaf. :)
Haha jadu sen blev kvällen både rolig och kaos. ;P Orkar inte berätta allt men slutade iallfall att min mobil dog, jag missade sista bussen hem så kunde varken ringa nån taxi eller nått..  kallt som fan var det så när jag väl kom hem sov jag med tjocktröja!! :o
 
Men men idag kunde man ju ha varit lite piggare, blir pyjamasbyxor på hela dagen och orkar inte fixa mig ett dugg. Ska bara se på film/tv, spela sims, äta chips och dricka cola och bara ta det lugnt!!!
 
Hoppas ni också haft en bra helg! :)

RSS 2.0