sista dagen i skolan.. CHECK!

Har haft min sista dag i skolan nu med seminarium och tenta och båda gick bra, klarade tentan så det känns jätte bra, då kan man gå på sommarlov med gott samvete. :D
Dock så är vädret piss idag, småregna väl lite så känns inte som sommarlov, men det kommer väl, hoppas iaf på en bra sommar i år. :)

Aa tog en promenad igår och fick värsta skavsåret på ena foten så självklart var man ju tvungen att gå till skolan idag då bara för att cykeln har punktering, smart som man är så glömde man ju cykeln på coop och märkte inget förän dagen efter(igår) då jag skulle gå till affären och började fundera om någon stulit min cykel, så var det ju självklart punka på den så det inte gick att cykla på den. Tur det inte är så lång tid tills jag drar härifrån då så behöver jag inte cykeln på ett tag. :P

Nu ska jag fundera på något att äta, glömde ta fram mat imorse så vet inte alls vad jag ska hitta på. :O
HA EN BRA DAG!! =)

hmm?


Ja det är frågan, behöver jag plugga? Har teknikprov imorgon men då jag läser igenom instuderingsfrågorna till provet så känns det som att jag redan kan det där. :o
Bara därför kommer det väl inte komma någon av de frågorna imorgon då, men varför skulle man annars få instuderingsfrågor till ett prov om inte de eller liknande frågor kommer att komma? Aja hoppas att det går bra iaf, tror jag dissar plugget nu och gå och handla lite så kan jag förhöra mig ikväll om jag kan då..



CHECK!!

Fröredovisningen... CHECK, Platsredovisningen.. CHECK, ännu två sakar att bocka av på listan, nu är det endast ett seminarium på en bok och en tenta i fysik kvar i stort sätt, ska göra en restuppgift också istället för att gå på ett seminarium i juni, så snart är man klar för i år, känns sjukt skönt. :D Har endast 1 dag kvar denna vecka  i skolan, deni. ;D

Fick sluta halv 1 istället för 4 idag, hur skönt är inte det liksom, vi skippade lunchen och körde på istället. :D
Så har nyss kommit hem från stan, drog ner på apoteket en sväng och även gick runt en snabbis, fast var inte så kul då man ha värsta hostan så det låter som man ska dö eller något, så drog på affärn och köpte frukter och gjorde en fruktsallad iastället med Ananas, banan, päron och vaniljglass, riktigt gott var det. :D


=)

Nu har man varit dålig på skriva igen, i lördags drog jag som sagt på taccobuffé på Memento med familjen, victoria och Helena, riktigt gott var det och fanns mycket mat att välja för en rätt så billig peng, sjukt najs. :)
Efteråt orkade jag inte göra något så segade i soffan framför Eurvision song contest där faktiskt Sverige vann, riktigt najs, redan efter tredje 12:an så sa jag att jag tro att Sverige vinner och tro på fan, så det var ju kul. :)

Igår var det morsdag, så grattis till alla mammor i efterskott, min söndag började med plugg, sedan blev det middag hos mormor. =) När jag kom hem så fick jag och pappa fara och hämta mitt körkort så nu har jag det äntligen i handen igen tack och lov!!! Därefter blev det en promenad i solen med pappa och lite film på kvällen, alltid trevligt. :D

Vid halv 9 ringde klockan idag, så då vare dags för lite plugg innan Emma kom till mig och det blev lite film och snack. :) Fick även skjuts av henne in till tågstationen, så det var snällt. :)

Så ja nu gör jag inte mycket, kollar på big brother avsnitten som jag missat från helgen och chillar bara, känns tråkigt att jag är förkyld IGEN!!!! hann känna mig bra i några dagar och nu i helgen blev jag hostig, igår fick jag ont i halsen och idag återigen snorig så nu sitter man där och ha ont i näsan som är helt förstörd. :/ VAFAN VILL INTE VARA FÖRKYLD, HAR VARIT DET NOG LÄNGE NU!!!!

Aja ska fortsätta titta nu så jag hinner klart innan kvällens BB! :)

--

Igår efter att jag kommit fram till Sundsvall så stog mormor och Nova och väntade på mig där, så då följde jag med till mormor och åt lunch och lekte lite med Nova, kollade på Teletubbies och gungade lite, alltid trevligt. ;D
Efter 4 kom pappa och hämtade mig så då blev det hem och äta och fixa sig lite innan kvällen så det blev lite förfest hemma hos Claudia och därefter fortsättning på Aveny, rolig kväll med roligt folk, dock så ser mitt knä lite fult ut och svider en aning men det var säkert en finfin kullerbytta jag gjorde.. ;)
Märkte i morse att mitt körkort va borta, så idag har vi hållt på anmält de hos polisen och spärrat det och skit och 5min senare säger Niklas att han hittat det, han kunde inte sagt de lite tidigare eller...

Ja annars idag så har jag varit på Birsta en sväng och fixat morsdagspresent, studentpresent och nån grej till mig själv, har tagit en promenad i solen med pappa och ätit jordgubbar, helt okej dag. =)
Har väl lite ont i huvudet och känner mig seg idag men sånt får man ta om man ska ha roligt. ;)

Nu ska jag göra mig klar för lite taccobuffé på memento. :D MUMMA!!!

sommrigt

Klockan är strax efter 9 och det är redan stekhett ute, ca 19 grader och det skulle ju gå upp mot 25 idag så kommer bli värsta sommardagen. Tycker det har varit varmt varje dag denna vecka vilket har varit super skönt. Så idag blev det frukost ute i solen, dvs på tågstationen, väldigt najs endå måste jag säga och nu börjar tåget att rulla. Pga banarbete så kommer jag bara få åka tåg till Huddik och sedan fortsätta med buss, känns ju riktigt drygt men men, får hoppas man hittar den där bussen så jag inte blir kvar i Huddik, skulle ju sitta fint.. :O
Känns också drygt att åka tåg/buss i finväder, lär ju bli rikt varmt här inne.. :O



En helt ny jag.

Efter dagens besök hos frisören så känner man sig som en ny människa. Jag antar väl at ni är nyfikna och vill se så ni ska väl få göra det då. ;D

Före!
Håret såg råttfärgat och tråkigt ut, syndes bättre irl, det var slitet och fult. NI får nöja er med uppsat hår för såg ut som ett troll utan.


Efter färgning och klippning :

Lite ovant med såhär mörkt hår men tyker att det blev en snygg färg och nu känns håret mjukt och fint igen.
Sen provade jag med mitt nya löshår och wollaah så ser man ut såhär:


Jag är nöjd!!! =) Var ett trevligt och bra ställe, det var mysig stämning där med avslappningsmusik och de bjöd på varm choklad medans man fick sitta och vänta medan behandlingar, sjukt najs. =)

nöjd!

Fick lite sovmorgon idag vilket var rätt skönt, träffade studiegruppen vid halv 10 på skolan och fixade en powerpoint över våra resultat på fröuppgiften som ska redovisas snart, så nu kan vi bocka av ännu en grej. =)
Känns att det är nära till sommarlov nu, det är varma dagar ute vilket gör att man blir på bra humör, man kan bocka av sak efter sak och känna att nu har jag bara de grejerna kvar sedan får jag äntligen vila, bara att kämpa en vecka till då!!! Grymt!
Efter lunch var det teknikföreläsning om el och magnetism som gällde, det var riktigt dålig luft i rummet så gick knapt andas och av dålig luft så blir man ju jätte trött och en del fick t,o,m ont i huvudet så de där borde de ju nästan kolla upp ifall det är något fel. 

Annars idag så har jag varit ut och fotat eftersom det inte blev något igår och nu var det första gången jag kunde se en tydlig skillnad ute i naturen. Vi ska fånga skeenden i naturen, vad som händer under vissa veckor, och måste säga att växterna utvecklats väl nu när solen pressat på.. :p
Efter det så drog jag på gymmet och tränade trots träningsverk från gårdagen, men jag är riktigt nöjd efter 35 min på springbandet och lite styrke. :) Jävlar om jag skulle bli sjuk nu när jag precis kommit igång ganska bra igen efter en lång frökylning, då jävlar!!!! Peppar peppar!!!

Nu har jag nyss tagit mig en dusch så nu ska jag sitta här i soffan resten av kvällen, känns riktigt skönt! =)

Ha en bra kväll mina vänner!! =)

=D

Skön dag endå!

Eftersom jag gick hem från skolan vid lunch så hann jag skriva klart fröuppgiften och skicka in den så då va den avklarad, då ska man bara fixa ihop en powerpoint i studiegruppen med våra resultat sedan kan man lämna den uppgiften helt bakom sig.
Dissade träningspasset jag bokat vid 18:30 och känns sjukt skönt för hade inte orkat vänta så länge och varit och tränat nu typ, ne jag drog ner och gymmade lite istället, sprang 3 km och cyklade typ 2 så 5 km har jag trampat och sprungit idag, ganska najs endå, sedan blev det lite träning av ben och armar, skönt!

På kvällen fick jag besök av Kim och Petter så då blev det en prommis förbi vårruset, eler ja där starten va och sjukt mycket folk var det, sedan blev det fika och snack hemma hos mig, alltid trevligt. :)

Nu äre skype som gäller ett tag så ha en bra kväll :P


Insekter


Insektsexkursion idag!

Ursh kryper på kroppen att bara säga ordet, blir till att duscha sedan så man känner sig fräsch efter att ha varit bland massa äckelkusar. Vi sprang runt med håvar, burkar och samlade in både vattendjur och på land, och kan säga att efter att ha sett någon riktigt stor äklig sak i vatten så är man inte så sugen på bada iaf..
Skippade fågelföreläsningen för den kändes så onödig när vi hade ekursionen för en vecka sedan, undra om det var någon som gick dit ens, känns mer värt att vara hemma och plugga fröuppgiften som ska vara inlämnad imorgon istället.

Funderar på om jag ska gå och träna nu på dagen då ist så slipper jag vänta enda till halv 7 då jag hade bokat ett pass, så fota platsen efter de så kan man ta det lungt ikväll, vore najs. :)


my baby is back :D

De dagar man måste göra något speciellt eller viktigt då är man som tröttast och de dagar man måste upp som tidigast så kan man inte sova.. :O Just precis så äre och inatt kunde inte jag alls sova, var super pigg så låg och löste lite korsord tills jag fick nog och provade ladda ner en avslappningsapp på telen, var typ ljud från havet, skogen och massa och sånt funkade inte riktigt på mig, fast man fick faktiskt en del härliga tankar när man låg och lyssnade på vågorna, kändes som att man låg på stranden och stekte i solen, men riktigt så var det ju inte, men kan ni tänka er känslan, vilket fall som hellst så fick jag sova 1,5 timme inatt eftersom jag skulle upp klockan 04:30, pigg och glad kexchoklad, eller hur var det... trodde jag skulle få sova en stund på tåget men icket men endå gick seminariet rätt bra, dock fick jag den längsta och svåraste frågan men aja.. däremot så på föreläsningen efter lunchen så kunde jag knapt hålla ögonen öppna för att jag var så trött och det kändes lite som att han som föreläste kollade lite på mig så jag smet hem i pausen, varför ska jag sitta där och nästan halvsova för? Då är jag endå okoncentrerad, sen tycker jag inte om småkryp så är bara äckligt att lyssna på sånt, drygt också för den delen då gubben sitter och säger att det bara är tjejer som är rädd för insekter och killar ska vara tuff och det, men så är det ju inte, finns många killar som är rädd för insekter, men tydligen är det som inlärt som ett arv att tjejer ska vara rädd för sånt.. tyckte det bara lät dumt, vafan det stämmer väl inte alls..
Fick iaf ett sms om att min kära mobil var klar nu, gick ganska fort endå så cyklade ner och hämtade min lilla bebis som varit riktigt saknad. Fast egentligen är det min nya bebis för då jag kom hem märkte jag att jag fått en helt ny telefon, jag fattade inte de först för han i butiken sa typ inget så nu är ju mitt spegelglas borta, de borde fan ge mig ett nytt ju.. :O
Håller på uppdatera den nu iaf så jag har ju de jag ha och göra en tid framöver och ladda ner alla appar igen som nu är borta. :P

Nu ska jag ta och dra bort till affären och fylla på mitt för tillfället tomma kylskåp, nästan tomt iaf, vet dock inte vad jag ska äta idag och har ingen vidare lust med att laga med men ska inte köpa något heller så får se vad det blir.. :O 

Puss och kram skumbanan. :D<3



Godnatt!


Tid hos frisören bokad, träningspass bokad, tåg bokad och resväskan packad, så då äre bara godnatt då så man orkar upp klockan 04:30 imorgon för att ta sig tillbaka till Gävle för ännu en vecka i skolan och en vecka närmre sommarlov.


Söndag

Gårdagen spenderades först hos farfar för att fira han, så där blev det massa goda tårtor, sedan drog jag och mamma in på Birsta en snabbis för hade hört att det skulle vara 50% på Gina, men det var ju inte alls på allting som jag hade uppfattat de som så åkte hem och beställde från deras hemsida istället där det var lättare och se.
Jag och mamma tog en pomenad sedan satt var jag inne resten av kvällen, var trött efter allt partaj och de så tog en hemmamyskväll med familjen istället. :)

Jag och mamma vann på trav igår, 1500 kronor, så nu är man 750 kronor rikare då efter att vi delat på vinsten, känns ju bra, alltid najs med lite extra pengar. :P

Men aa förutom att ha hämtat ut den vinsten idag så har jag varit på loppis, ganska tråkigt men behövde följa med så mamma och pappa hittade dit tydligen. Annars idag så har jag läst lite i kurslitteraturen inför seminarium imorgon, dock vet jag inte på vilken bok det är för det står inte. :o Något drygt!!
Måste skriva ut lite svar på instuderingsfrågor som vi suttit och gjort i studiegruppen så jag har de som hjälp. :P

Inte långt kvar av skolan nu!! :D

Härnösand

Igår blev det en promenad i regnet följt av en skön massage hemma hos Jessica, trodde inte att jag skulle klara av att bli masserad så här på riktigt för jag är så kittlig, men det gick bra, var faktiskt rätt skönt och hade ju en del knutor att få bort. :P Därefter drog jag till Härnösand för att ha en trevlig och rolig kväll med Nita. :)
Blev lite taccos, en sväng på alla härnösands mataffärer, lite fruktsallad, eller nää ganska mycket fruktsallad så vi gav bort en del till Jocke och även gjorde smoothie av en del, men  6 kg melon är ju inte fel, tung var den och det känns i mina armar. ;)

Idag har vi gymmat lite, väldigt skönt, sen gick vi ut på picknik en sväng tills de stora svarta molnen kom.
Men det har varit roligt som vanligt iaf. :D
Dock så har jag fläckar på alla mina kläder efter denna kväll/natt.. :O Jeansen sölade jag taccosås på, t-shirten äre fläckar bak på ryggen så vet inte om det kan vara fettfläckar från oljan efter att jag blivit masserad, sen mina mjukisbyxor är ju värst, på något jävla sett så måste det åkt ut choklad i min säng då vi fraktade över den från ett bort till ett annat, men ingen av oss såg det men vilket fall som hellst så märkte vi mitt i natten att mina byxor var alldeles brunkladdiga, och inte lite heller, såg fan ut som om man suttit/legat och gosat in sig i bajs, så även sängen var ju lite kladdig men innan vi kom på att det var choklad då, trodde det var målarfärg först och förstog inte alls vad de kom ifrån.. Ne så dom byxorna är det väl godbye med nu för det är så pass tjockt och mycket så tror aldrig att det kan gå bort. :O

Ikväll vet jag inte riktigt va det blir, fåse, men nu ska jag iaf upp och lämna en melonbit som jag fick med mig hem och trycka i mig lite onyttig mat.
Byebye!



Teknik

Hade tekniklabb idag om mekanismer, så vi har gjort en del rörliga saker vilket har varit jätte kul. Tycker tekniklektionerna är både rolig och skön, gillar att bygga saker och pyssla åsånt och samtidigt får vi lyssna på musik vilket man inte får å typ någon annan lektion.
Sludade 11:45 så efter det så har vi suttit i studiegruppen och letat svar på några instuderingsfrågor till 2 böcker inför ett seminarium, riktigt svåra frågor måste jag säga så en del var riktigt kluriga att hitta svar på så det var skönt att vi kunde hjälpas åt på den uppgiften. :)

Nu är jag hemma och känner mig ganska seg, fast det gör jag varje dag efter skolan typ, förstår inte hur man kan bli så himla trött även om vi inte ens går full dag.
Ska strax ut och fota min "plats" till en uppgift innan det blir allt för mörkt.
Senare vet jag inte om jag ska träna lite lätt, fåse hur jag orkar göra, ska iaf packa resväskan inför imorgon då jag dra till Timrå. =)

Ha en bra dag! =)

-



Bjuder på tre bilder från helgen, får dock inte in resten och har provat nog länge nu så får försöka när jag kommer till Timrå och se om jag kan bjuda på de bilderna då istället. :)

Blev cruising på lördagkväll en sväng, riktigt mycket folk var det och lite udda, roliga bilar, även traktorer faktiskt. :O xD men vi var inte där så jätte länge endå eftersom det var rätt kallt ute. Så efter att vi hade kommit hem så blev det mys framför tv med onepiece och grönsaker och dipp, blev även lite kortspel där jag vann. ;D Men det var trevligt. :)
På söndag morgon åkte jag och pappa till Biltema och köpte en ny slang till cykeln eftersom min exploderat. :o
Tur vi märkte de iaf, så man slipper gå, inte för att det blir långt men det är skönare att cykla. :P
Iaf så var det en rolig helg. =)

Idag är det måndag igen och jag hade seminarium på förmiddagen, började bra med att jag tappade mobilen så den dog och koden till att starta den igen låg hemma så blev utan tele reste av dagen, inte kul.. hemskt och inte veta vad klockan är t,ex, eller om någon behöver nå mig.. :O
På eftermiddagen var det exkursion i Valls hage, kallt och eländigt.. är typ storm ute idag, plus att det regnat lite, så drygt för det är jämt dåligt väder då vi ska vara ute med skolan flera timmar.
Det var myggit överallt och en massa gröna kryp på en bänk så det kliade verkligen över hela kroppen, kändes som allt kröp på mig, ursha!!!
Aja är ganska trött och slut efter dagen, skulle kunna gå och sova men måste tyvärr plugga lite först. =(

stan


Skaffade mig en ny leksak idag, en segway ;P haha ne men jag och pappa gled runt en sväng på en sådan i stan bara. Ganska kul endå, höll dock på köra in i några, fast de var i vägen så de skulle isfåfall fått skylla sig lite själv. ;P Man ser ju sjukt snygg ut i hjälm iaf, NOT!
Om ni undrar hur jag fick tag på den så var de cykeldag på stan idag, typ bmx tävling och grejer, var t,o,m minitivoli och marknad. :P

Annars tog jag, mamma och pappa en fika på Waynes, jätte goda toast hade de där. :D
Jag köpte med mig en randig sommarklänning hem från Carlings, har dock ingen bild just nu och visa. :)
Annars lämnade jag in min tele på lagning så nu har jag en samsung som jag håller på att bli tokig på. :o Seriöst, man fattar ingenting så hoppas verkligen att det går fort att fixa min. :O

Nu har vi nyss ätit taccotårta, och nu ska jag försöka skriva lite på någon uppgift så jag får något gjort. :)
BYEE!

fågelskådning

Hellue!

Idag blev det på med gummistövlar och regnjacka och ut i regnet för lite fågelskådning, ja med skolan förstås, är inte direkt något jag skulle komma på att göra själv. Det var något bondeställe vi åkte till där det var blött och lerigt och fåglar fanns det gott av.  Ingen fågel kom oss så nära att jag höll på dö tack och lov, man såg de på håll och mest hörde allt kvitter. Vi fick klättra upp i något svajigt fågeltorn också, inget för de som är riktigt höjdrädda men tur att inte jag är så höjdrädd då.
Efter fågelexkursionen kom vi finfina, trötta, frusna tjejer in på max i våra snygga kläder och tog en lunch där, men jag var duktig och tog en sallad istället, inte den godaste jag ätit men den funkade, krutongerna til var ju iaf god. xD
Eftermiddagen fortsattes med teknik labb, riktigt roligt faktiskt för man fick en sorts känsla av träslöjd.
Vi fick olika uppgifter att utföra och min lilla grupp byggde bl.a. en stor och en liten bil, ena hade t,o,m baslåda och jeansklätt säte, de ni. ;) 
Kom hem vid 4 ungefär så började jag städa direkt, duktigt så nu är man trött och slut, har t,o,m kramp i mitt ena ben som stör mig väldigt mycket, gå ju knapt gå normalt för att det gör så ont. :O

Aja nu kom mamma och pappa hit, trevligt trevligt, så ska umgås lite med dom, ha en bra kväll. :)


Yaaaaayy :D

Hallå där! :)

Dagen började bra med att jag klarade tentan, känns hur bra som hellst och skönt att bli av med en grej iaf. :)
Datorerna startade om sig bara några minuter innan start så tror många blev stressade, jag blev stressad av det men de hade tydligen uppdaterat windows dagen innan, fel och göra det på en helg liksom.  
provet gick bättre än förväntat iaf så jag är nöjd, det ska firas med något, har dock inte bestämt vad än. :P

Har nyss varit och handlat, super bra pris på fläskytterfilé så man fick så så lov och passa på lite där, as najs. :)
Tänker på Nita när man ser eller äter det, bara för att det är typ "våran" mat som vi nästan jämt tillagar. ;D

Nu ska jag sätta mig och skriva lite på kemihandledningen så man blir klar med den nångång, inte så mycket kvar tror jag, sen måste man tydligen plugga fåglar till imorn också. :o Så efter imorgon kanske jag inte skriker då jag ser en fågel utan kanske säger : Men titta en lärka! xD HAHHA fast ne jag kommer aldrig sluta hata fåglar, never! xD

Aja ha en bra dag! =)

Trött!:/

Hej hopp!
Sitter på tåget påväg till Gävle, blev ett sent tåg denna gång med, mest för att jag skulle kunna vila hela dagen.
Mår väl lite sådär nu också, har ont över bröstet när jag hosta och andas så vet inte om jag dragit på mig luftrörskatarr eller något, får ju typ alltid något sånt skit då jag bli förkyld, känner mig helt konstig och yr i huvudet och inte nog med de så ska man ha svårt och andas också så bättre dagar ha jag väl haft.:o
Anledningen till att jag inte kan stanna hemma i Timrå tills jag bli bättre är för att jag ha prov imorgon och Fågelexkursion på fredag som jag inte kan missa eftersom de är obligatoriska, fast jag hatar fåglar så jag peppar inte efter fredag direkt.:(
Trött tjej nu! Kommer hem sent också så de är tur jag inte börja förän 10, sen sluta när jag är klar med provet så jag kan gå hem och sova då.:)
Men godnatt på er i förskott för min del!:)


lite sjukis

Igår jobbade jag på böles skola i samma klass som förra gången, skulle jobba till 16:30, men vid typ 11 började jag få jätte ont i magen och väl vid lunch så mådde jag illa så satt bara och petade i maten, så då for jag hem vid typ 12:30 och missade några timmar, men sånt får man ta, man kan ju inte rå för att man blir sjuk.
La mig i sängen direkt då jag kom hem och sov några timmar tills mamma kom hem.
Hade sprängandes ont i huvudet så kunde inte plugga eller något så det enda jag gjorde resten av den dagen var att förflytta mig mellan att ligga halvdöd i soffan eller sängen.

Fick kliva upp tidigt idag för att någon gubbe skulle komma och byta nått vattentjofsanhejsan som självklart sitter inne på mitt rum, så var bara att kliva upp åtta, hoppain i onepiecen och gå och lägga sig i soffan framför två bigbrother avsnitt. :P
Idag ska jag försöka plugga lite till kemiprovet som är i morgon och får hoppas att jag mår bra då annars får jag offra mig att gå dit iaf så jag får skiten gjord.Hoppas hoppas hoppas verkligen att jag ska klara det bara trots att jag inte hunnit plugga så mycket mer på det.
Men innan plugg så ska jag försöka hitta något att äta till lunch. :)

Ha en bra dag!


Skönigt :)

Igår var det filmmys hemma hos Mathilda tillsammans med hon, Ella och Julia, mycket trevligt. =)
Sov kvar där så idag har vi ätit vofflor till frukost och legat ute och stekt lite i solen. Kan säga att solen tog så nu har man finfina linjer asså. ;P
Fick skjuts hem av henne så nu sitter jag på altanen och försöker få något plugg gjort, orkar inte plugga så tråkigt men man måste ju. Tur man har musik och lite godis kvar sen igår som jag måste äta upp så jag blir av med det. :P  HAHA

Ha en trevlig dag! PUSS!


PARTIEPARTIE

Gårdagen bestod av lite klippklipp i hår, några varv på Birsta med Mathilda och Erika där de var riktigt mycket folk kan jag ju säga, sedan lite fix hos Mathilda innan vi drog på partaj hos Annie för att fira att hon fyllde år åså.
Så där blev det lite taccos, tårta, lite dans och andra trevligheter. =)
Så efter en kväll med lite sånt här:



Jadu, tror jag hittade min nya stil där ett tag, eller hur var det? xD


Ja som sagt, efter lite sånt där så kan man se ut såhär idag:

Sleten tjej! :P Men onepiece såå in my heart. <3

Vaknade typ 8 av att jag kände mig helt tjock i halsen, halsen kändes typ svullen och bortdomnad eller hur man skulle säga så kunde inte somna om mer efter de även om jag gärna ville de. :o
Har fina blåmärken på benen och ont som fan i låren.. hmm? känns som jag sprungit flera mil eller något för benen känns tunga. Mina ögonlock känns också tunga... :O

Ja idag ska jag försöka plugga lite så småning om, annars blire lungt kan jag ju säga. :P

biologi

Biologiföreläsning om näringssystemet idag, helt okej! Vi fick några småuppgifter och hålla på med så vi behövde inte sitta tyst och lyssna hela tiden så man somnade, vilket jag tycker är bra.
Fixade även lite energigivande saker på rasten eftersom vi suttit i mörkret och man blev jätte seg. Kan säga att nya Burn var super god. :D Smart också för den delen då man kan återsluta den igen när den är så pass stor. :)

Vi fick sluta lite tidigare så nu är jag hemma och dunkar musik innan jag ska ut i skitvädret igen( Regn och kyla) och gå på affärn och kanske handla något att ta med mig på tåget. :) Sedan blir det buss ner till stationen kan jag lova. :p

Vad händer denna fredag gott folk? ;D


blä på plugg och skola

Idag har jag haft en lång dag på skolan, skulle egentligen bara gå till 12, men lärarna kan fortfarande inte låta schemat vara och ska hålla på ändra hela tiden så gick fram till 4 istället.
Jag tycker det är skit drygt att de inte kan göra klart schemat helt från början och sedan låta det vara, det är okej men en liten ändring men inte så här pass mycket som de har varit in och ändrat nu, man blir ju fan irriterad eftersom man kanske hunnit planera in andra saker när de stått att vi inte går i skolan t.ex. och nu helt plötligt ska vi göra det. Ja en annan sak då är ju att lärarna inte förstår att vi studenter faktiskt har en fritid också, en del har barn och del jobbar t,o,m på sidan om skolan och då kan de inte mata på med fler och fler uppgifter, vilket de gör hela tiden. Det som står på pappret vi får, de är väl de som ska gälla för man håller inte koll på sånna uppgifter man får på sidan om, och inser inte de hur mycket vi har nu, man lär ju vara helt utbränd innan det här är klart.
Hade iaf första lektionen av biologi och teknik idag, biologin var riktigt tråkig, förstog inte ens vad de hon pratade om hade med biologi att göra, på tekniken fick man vara lite smart när ingen annan kom ihåg att det var Edison som uppfann glödlampan, haha jadu nånting hade iaf fastnat sedan tekniken på högstadiet. ;D hah

Måste försöka plugga lite på handledningarna ikväll, började lite på fysiken igår och skrev kanske en halv a4 så ska skriva lite mer där idag, det ska ju bli två sidor så inte så farligt. :) Bäst vore om jag fick klar den idag, så kanske jag kan börja skriva på kemin imorgon och göra klart den i helgen så får jag hela nästa vecka fram till torsdag på mig och plugga till tentan som ska vara på torsdag. Få se hur duktig jag är med pluggandet men måste ju försöka göra så mycket som möjligt så man kan bocka av några saker till.

Ha det bra hurni <3 :)

jadu..

Hallå hallå!

Tänkte berätta om de senaste dagarna eftersom jag varit dålig på uppdatera IGEN.
I måndags var det sista april och jag var i Bergsåker på en fest och grilla och hade skoj. Det roliga var att jag trodde jag skulle till skönsbergs så bara tur att jag frågade en extra gång annars hade vi stått där och det är ju helt fel håll från stan t,o,m. xD Men festen var rolig och mer behöver man inte säga om det. :)

Igår så tog jag och Mathilda en lunch på donken och kikade runt lite på Birsta en stund, kom hem med ett linne fast jag inte skulle handla något, men 99 kr liksom är ju typ ingenting. :) Vågade inte låta det vara med tanke på att för någon månad sedan såg jag ett liknande och det försvann efter bara några dagar och kom inte tillbaka mer. :o Vi avslutade med lite glass innan vi åkte hem igen. =)

Satt mig på altanen och försökte plugga lite till tentorna, sedan blev det kvällståg tillbaka till Gävle så idag har jag gjort de två äckeltentorna i kemi och fysik, fysiken klarade jag så det känns bra, kemin gick det lite sämre med, ett poäng ifrån att klara det, vet ni hur surt det känns med endast ett jävla poäng eller?? :O Det värsta är att på sista frågan som jag svarat fel på tänkte jag ta det rätta svaret, ska aldrig i hela mitt liv ändra mig på något mer.. BAJS TENTA!!!
Aja känns bra att inte failat två iaf, så ett är klart och det firas med pringles och cola. <3 :) Måste ju faktiskt fira att jag klara ett och sedan trösta med att jag inte klara det andra. :O HAHA.

Har också varit på förskolan idag och gjort två experiment, var roligt och barnen verkade också ha roligt och började tillslut göra egna experiment. Dock glömde jag fota men men får klara mig utan bilder då, fast iförsig jag skulle ju kunna rita i paint. :D Smart jag är!!! ;D

Fick två roliga saker med posten idag, en ny korsordstidning och lite hår. ;) höhö, alltid najs. :D



Ha en bra dag! :)


RSS 2.0