brev till en elendig och jobbig typ

Kära Mr.plugg!
Varför ska du vara så jobbig för? Det hade varit så mycket enklare om du hjälpte till och var snäll och enkel, om du endast skulle bestå av några få lätta ord. Varför kommer jag ingen vart i din närhet? Det är som att min hjärna stängs av så fort jag tänker på dig, jag får inte fram några bra ord då min hjärna försöker stänga dig ute.
Jag försöker att ge dig en chans i några dagar, försöker att lösa vårt krångel, men vårt förhållande mellan dig och mig har aldrig varit riktigt bra och det vet du, jag gillar inte dig men tar hand om dig för att jag måste för ibland måste man saker här i livet för att kunna gå vidare.
Jag måste kämpa och stå ut med dig i 2 år till men jag kan klara det, det vet jag men just nu behöver jag det här lovet så min hjärna få vila och för att jag ska kunna få det så måste min hjärnas motor börja starta igen och ge mig ny kraft och ork till att göra klart allting. Jag vet att det inte är långt kvar för min del men det känns som en evighet endå, så snälla elendiga Mr. plugg släng in idéer i mitt huvud och släpp ditt svåra betéende som är svår att förstå.
 
Mvh/ En väldigt pluggless tjej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0