dagen

Känner mig så trött idag så därför har jag inte orkat bloggat idag, tänkte inte skriva nu heller men ångrade mig.
Imorse vid typ 07:40 eller något ringer telefonen, så jag tänkte att hmm, nu kanske de ringer om jobb, icket det var pappa som ringde och bad mig gå upp och kolla om Mathias va klar för han skulle hämtas och han svarade inte på telen eller nått. Irriterad vart man eftersom jag tänkt att ta en sovmorgon idag så skulle man kliva upp och de visade ju sig att den jäveln låg och sov, vem tusan vaknar om man ha en väckarklocka som endast brusar, lär dig använda klockan riktigt eller köp någon som tjuter som fan så slipper jag bli väckt och behöva kliva upp och bli irriterad. Det är ju inte de lättaste att somna om då man fått kliva ur sängen och ut i ljuset även om man känner sig supertrött för då har man endå vaknat, sen irriterad på de så blir det ännu svårare, men kunde somna om tillslut iaf och fick sova några timmar till skönt nog.
Har iaf lyckats klargöra sista uppgiften så det känns super skönt. Efter ca 12 dagar med plugg, ganska långt för en uppgift så har jag äntligen lyckats skrivit färdigt, nu fattas det bara att mamma läser igenom den och kolla om det verkar bra eller inte. Men nu kan man iaf säga att jag har jullov på riktigt för nu kan jag göra precis vad jag vill och det ska bli så himla skönt så nu vill jag inte ha nått med uppgifter och göra längre förän nästa år, det enda jag vill veta är betygen och det har börjat att trilla in lite betyg på en del av momenten och det ser rätt bra ut än så länge så få hoppas att hela betyget på kursen kommer snart med så att vi blir antagen på vårens kurser. =)
 
Annars idag så har jag sett på en julfilm : The christmas bunny. :) En väldigt fin film, lite sorglig faktiskt men bra. :)
Så har jag lagat mat och chillat lite i soffan, få se vad dagen bjuder på imorgon. :)
 

Kommentarer
Postat av: Zenitha Nordqvist

Vad jobbigt att behöva se om man blir antagen till våren och sånt. Vi söker bara in en gång och det är till hela utbildningen och sedan är det bara att köra på. Vi får dock inte börja år tre om vi inte är godkänd på år 1 och 2. :)

Svar: jahaa :) ja oftast kommer man ju in är typ om de fattas jätte många poäng som man inte kan få fortsätta, men de kan ibland gå och lösa också. :)
Elin Andersson

2012-12-11 @ 21:42:53
URL: http://nitashundvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0