segtjej

Godmorgon, Godmorgon! :)

Idag är man ganska trött och seg sedan igår, men det var en trevlig kväll så det får det vara värt.
Tror förkylningen som gått och lurat hela veckan har slagit ut nu och det verkar som att någon startat en snickerifirma i mitt huvud, tycker att det bankar lite där inne.
Aja på med Onepiecen och ett glas cola så blir det här bra, fast då måste man ju ta sig till affären först om jag ska ha cola, egentligen ska man ladda upp så det alltid finns cola till dagen efter fest, och choklad. xD

Klockan 12 så väntas tvättstuga, jippie, otroligt sugen på att tvätta nu och idag, men även mamma och pappa kommer om ett tag, så idag blir det julpynta lite och umgås med dem, alltid trevligt. 
Slänger väl upp någon bild sen hur det blev efter att jag mysat till det med julgrejer. ;P

Tro jag ska ta mig ut och slänga soporna så att det inte ser ut som att jag bor på en soptipp som har fullt med påsar innanför och utanför dörren, jobbigt det där då det inte finns ett sopnedkast utanför dörren bara, utan jag måste ta mina ben och gå ut och bort mellan andra hus för att komma till ett sophus, inge lyx här inte.

Aja ha en trevligdag ! :)

Kommentarer
Postat av: nita

Jag ska köpa julgrejer imorgon, kommer bli kul då mamma ska hjälpa till och köra hem allt, har inte städat alls och har också massa sopor. Hade städat innan jag åkte till Jocke om jag hade vetat om det. XD

2011-11-26 @ 15:53:49
URL: http://zphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0