Dags för plugg!

Dags att plocka fram bokhögen igen och skriva lite mer på tentan, kanske t,o,m skriva klart den eftersom att jag endast har två frågor kvar. Fast man ska inte säga endast, de är två frågor som kommer att kräva mycket text till svar och jag får inte skriva så mycket till eftersom det bara få vara 4 sidor..
Just nu hatar jag läraren, hon är snäll och så egentligen men jag hatar hur hon tänkt på uppgiften, det är ju för lite sidor!!!!!
Det som stör mig mest är inte att det är 6 frågor på 4 sidor, inte att det ska vara både fakta och egna reflektioner efter varje fråga utan det som absolut stör mig mest är att det ska vara 1,5 radavstånd.. jag vill ha enkelt radavstånd för då kan man få ut så mycket mer än att ta 1,5 som är för blinda folk som typ inte kan läsa verkar det som eftersom det är minst 1 cm mellanrum och det tar upp dubbelt så mycket plats..
Jag kan inte plocka bort något heller för det låter bra och plocka jag bort någon mening så kommer de bli helt kaos i texten.. Jag kommer inte bli nöjd med denna tenta tror jag, det känns som att jag hade velat haft iaf 1,5 sidor till att skriva på och eftersom att jag är arg på hur läraren har gjort tentan och less på att skriva så ska jag försöka göra klart skiten idag så jag slipper se den resten av veckan, jag hoppas att jag fixar det, den få senast vara klar imorn för min del för sen måste jag ju hinna plugga på ukuleleuppgiften också..
 
Aja dags och sätta igång hjärnan och dra på sig glasögonen och börja läsa/skriva..
Ha en bra dag!!!
 

Kommentarer
Postat av: nita

Själv har jag salstenta imorgon så ska plugga hela dagen. Är inte så pepp på tentan då jag knappt förstår vad det är vi ska göra. Vi skulle ha fått förberedande lektioner men de har försvunnit från schemat. :o

Svar: åh det är jobbigt när man inte förstår vad man ska göra, synd att ni inte fick de förberedande lektionerna, de hade säkert varit bra att lyssnat på. Lycka till och hoppas att tentan gå bra iaf :D<3
Elin Andersson

2012-09-30 @ 13:03:03
URL: http://zphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0