julstök i stugan

Hallå där!
Här är jag i vinterland och stökar omkring i lägenheten! Det har varit snöstorm hela dagen så jag har hållt mig inne men jag har inte varit sysslolös för det, dagen har faktiskt gått ganska fort och varit rätt mysig och bra.
Har pluggat lite och idag gick det lite bättre än vad det gjorde igår så har kommit en liten bit iaf och hade nog hunnit ganska långt om jag inte hade haft massa annat att göra, men det känns endå bra att jag har kommit igång så jag är nöjd. Annars har jag tittat klart på Greveholmserien så nu är jag redo för årets julkalender som är en fortsättning på den serien och den startar ju såklart imorn, spännande.
Så har jag börjat packa och man kan nästan tro att jag ska flytta då man ser på min hög som ligger på sängen, drog nog ut halva garderoben om inte mer, men ska man vara hemma rätt länge så vill man ju gärna kunna ha lite variation på kläderna sen kommer jag säkert att kunna lämna lite grejer där efter jul också eftersom att jag vet att jag kommer vara hemma ganska många helger under vintern, dels för att jag jobbar i skidskolan och sen för att jag vill åka bräda såklart. =D Men aa min resväska är full så jag kan inte packa klart högen förän jag har en till resväska och som tur är så kommer mamma och pappa hit snart och "hämtar hem mig", eller vi åker ju hem imorn men de har iaf med sig en till resväska till mig, kanoners va? ;P
 
Nu ikväll så har jag börjat julpynta, hade helt glömt bort vad jag hade för saker och vart har jag haft alla tomtar nånstans? :o Började iaf att stryka gardinerna, haha sån kul fredagssyssla har jag, ne men det här med gardiner asså, det är nog inte riktigt min grej... väcken vill inte räta ut sig ordentligt, grejen i mitten som håller upp ena gardinstången gick sönder, eller ja den låssnade så tröck väl för hårt då, så nu måste den skrivas fast. och det är bara ena sidan jag får på knoppen som ska vara längst ut, jag förstår nu varför jag byter gardiner så sällan, skitsaker..  xD
Aja börja få ont i huvudet, förmodligen för att jag inte ha varit ut och tagit luft på hela dagen men men.. ska vila en stund tills mamma och pappa kommer och fortsätta då. :)
 

MYSPYS!

Idag känns det som att det kommer bli en bra dag, tända ljus, julmusik och massor av snö ute som kommit under natten, t,o,m mitt fönster ha fått sig ett litet täcke. Jag älskar snö och känner mig super glad över denna syn som jag fick imorse, de är också typ snöstorm nu och det ska snöa hela dagen så det kommer att komma mer!!! Perfekt vintersyn då jag ska julpynta senare idag, hoppas snön på fönstret stannar för de kommer att bli mysigt tillsammans med julpyntet.
Mina planer för dagen ser typ ut såhär :
- plugga lite
- en lättare städning
- packa
- se klart på sista avsnitten av Greveholm som jag började titta på igår.
- Träffa mamie och papie
- Julpynta
 
De står väl inte i korrekta ordning kanske men ungefär de där ska jag roa mig med idag :D
 

Torsdag

Hallå där :)
Snön fortsätter att dala ner från himlen och marken har plötsligt blivit ganska mycket vit, vilket gillas och något som gillas mer är att det ska snöa hela helgen, då blir det ännu mer mysigt. Jag har ingen aning hur det ser ut i Timrå, hur mycket det har snöat där eller om det ska snöa i helgen men jag hoppas på att det kommer massa där också eftersom det är dit jag snart ska och det är där jag ska tillbringa min jul så jag hoppas att det blir snöstorm eller något så det kommer jätte mycket snö.
Idag har jag iallafall försökt att plugga, hur det gick var ju en annan femma då pluggmotivationen var ganska låg och jag inte kunde koncentrera mig riktigt, har mest försökt att kolla i böckerna men sedan kom jag på en liten smart idé och då gick det genast lite lättare men jag hoppas att det kommer att gå lite bättre imorn, ska iaf försöka att plugga så gott jag kan på dagen innan jag ska börja julpynta på eftermiddagen/kvällen. :D
Sen ska jag nog börja packa lite också tror jag. :)

Men nu blir det inge mer plugg för idag iaf,blev så trött efter middagen så ska bara ta det lugnt framför tv/film tror jag.
 
 
 

morsning korsning

Mysig morgon med julmusik spelandes medans man fixade gröt till frukost och utanför är det lite vitt på marken och det fortsätter att snöa lite. Skönt med en morgon man inte behöver stressa för något utan kan ta det lugnt, precis som det ska vara.
Idag ska jag iaf börja med att gå på affären tror jag och handla lite småsaker som behövs, sedan ska jag sätta mig och kolla igenom lite böcker till uppgiften som jag har och det lär jag väl hålla på med så länge jag orkar, känner jag mig duktig så kanske jag kan belöna mig med nån trevlig film ikväll, en julfilm hellst tro ja. :)
 
Ha en bra dag!!! =)

Onsdag

Asså ibland kan man undra om det är jag eller ett djur som har ätit, inte alla som kanske sitter och skär bort kanterna så det knapt blir något kvar. xD
 
Iaf så har jag startat lite med plugget idag, har kollat igenom filmen och börjat transkibera den lite så känns bra att ha börjat litegrann, ska börja titta i böckerna imorn.
Det har också snöat en massa idag, var till en början bara snö som yrde runt i luften men sedan började de bli lite vitt och fint på backen, lite mysigt då jag sedan gick ner på stan en sväng och julbelysningen i stan var tänd. Mer snö vill jag ha så hoppas att det snöar hela dagen imorn också.
Iaf så har jag fixat klart julklapparna idag så nu fattas bara inslagningen av de men de ska jag fixa då jag kommer till Timrå i helgen för tro inte att jag har något inslagningspapper här och känns onödigt att köpa nytt då jag vet att jag har kvar sedan förra året i Timrå. Men aa jag tror iaf att jag är klar med vad jag ska köpa iaf om jag inte får för mig att köpa någon julklapp åt mig själv men tror jag sparar de pengarna till annat faktiskt, ska ju snart åka till Umeå liksom så inte lönt att slösa pengar på mig själv då. ;P Pengar på mig kan jag lägga på mellandagsrean. ;D
 
Nu ska jag se på tv och ta det lungt bara, är ju en ny dag imorn som förmodligen kommer gå åt till plugg.

Godmorgon

Trots att jag är ledig så blev det inte så mycket sovmorgon, tänkte att jag skulle börja med lite plugg idag så jag iaf kommer någon vart. Idag har jag fått i mig bra med frukost och även tryckt i mig lite av godisarna som jag inte rörde så mycket igår så det var nog ingen magsjuka, måste ha varit något annat, typ att jag fått i mig något konstigt eller kanske blivit kall då jag varit ute. Men det känns bra att jag mår bättre idag så jag kan göra allt jag ska.
 
Planerar iaf att dagen ska se ut lite såhär typ :
- Duscha och göra mig klar
- börja kolla igenom filmen och försöka transkibera den lite
- fixa en julklapp om den saken finns på stan
- UM
- se någon film eller så.
 
 
 

LOV

Då har mitt jullov startat, många tycker kanske att det är lite tidigt då jag är ledig hela december men jag tycker att vi behöver det för att vila upp oss lite efter höstens plugg, dock så kommer vi att ha en stor vetenskaplig uppgift under jul som tyvärr kan ta upp ganska stor tid, jag hoppas på att kunna göra klar den så fort som möjligt så jag slipper sitta med den hela julen, vill ju hinna njuta av ledigheten också. Jag tänkte iaf börja kolla igenom filmen imorgon, komma på en frågeställning och kanske börja transkibera lite, iaf så att jag kommer igång litegrann.
 
Det är väldigt tur att jag redan varit ut på förskolan och filmat eftersom att min kropp tyckte att jag skulle bli dålig idag, vet inte om jag fått någon magsjuka eller om det är någon annan anledning, kanske bara har blivit kall också jag vet inte.. men imorse vaknade jag och hade ont i magen men det gick över ett tag så gick på skolan i ca 1 timme eftersom det inte var längre än så sedan åt jag lunch på Waynes. När jag kom hem därifrån blev allt värre, fick typ bosätta mig inne på toan hur länge som hellst och mådde väldigt dåligt.
Jag som köpte godis på vägen hem för att jag kände mig lite sugen på något, har ju inte blivit att jag rört de så mycket nu eller, har tagit några få med inbillning om att socker ska hjälpa. ;P Annars har jag inte ätit speciellt mycket sedan jag kom hem så får se om min mage kanske tillåter en skorpa eller något sen då.
Hoppas iaf att det är bättre imorn, har inte tid med sånt här, jag tänkte ju börja skriva på uppgiften idag men flyttar det tills imorn och har filmmys idag då, trevlig start på lovet. ;P
 
 

ensam igen :P

Nu har jag lämnat Nita på tåget också så nu är man ensam igen, känns lite tomt nu då man varit fler än en hela helgen och helt plötsligt är det bara jag.
Längtar redan tills nästa gång! ;P
Nu tänkte jag bara ta det lugnt ett tag och försöka kika efter tips på julklappar kanske, har iaf 1 färdig som jag ska slå in då jag kommer till Timrå eftersom jag har 1 del till den där och 1 här. :P
 

Grattis papie!!! :)


rolig helg med fina tjejer

Då var det söndag igen och det roliga är snart över. Har haft en jätte rolig helg tillsammans med Nita och Sara, fast Nita får jag ha kvar en natt till, skoj.
Den roliga helgen som jag längtat länge efter började iaf klockan 19:00 ungefär då tjejerna kom fram med tåget, så då var jag där och mötte upp de innan vi traskade hem till mig. Där blev det Sibyllamat, en stor fet godispåse plus massa annat onyttigt, film och snack, väldigt trevligt måste jag säga.
På lördag på dagen så gick vi en sväng på stan och shoppade lite, jag själv kände mig lite duktig som inte handlade så mycket, handlade 3-pack trosor till mig själv annars köpte jag en julklapp liksom, men tror mitt köpstopp sitter i lite fortfarande och har väl inte riktigt fattat att jag får handla lite nu igen, eller så har jag blivit blind för snygga grejer på affärn nu. Men vi köpte iaf goda smoothies på Naked juice bar, alltid lika goda och åt god kinamat till middag, vi har lyxat med köpmat 2 dagar i rad, men efter ett tag med att vara snål och äta äcklig mat så får man det tycker jag.
Igårkväll så visste vi inte riktigt vad vi ville göra så slutade med att vi kollade på film och svullade i oss resterna av alla onyttigheter, vi körde sms-roulette i ett antal timmar så om ni fick något skumt sms så kan det ha varit det, men det var roligt, sedan så sjukade vi oss på Chattroulette också en lite stund innan vi bestämde oss för att köra Buzz där jag ägde ut de, haha ne men jag vann iaf 1 gång. ;)
Efter denna helg så har jag insett att jag borde sluta äta godis och sånt, iaf sådär mycket som vi tryckt i oss denna helg, man kan istället kanske unna sig någon gång ibland för det är fan inte värt det att få så ont i magen som jag fick/ har nu.
Men idag har vi iaf varit duktig och tagit en promenad så det känns ju lite skönt att få röra på fläsket lite, nu ska vi ner på stan för Nita skulle kolla på en pyamas som hon såg igår och sedan blir det kanske en fika på något café innan vi vinkar av Sara, tråkigt att hon åker hem men det kommer fler gånger då vi kan ha roliga helger. :)
 
Nu måste jag skynda mig, skriver kanske något mer senare.

=D

Börjar bli klar för dagen nu, ska strax ner och hämta sista kläderna i tvättstugan och lägga in de i garderoben.
Var nyss iväg på sjukhuset för att gå på apoteket där och köpa bandage, stukade handen igår så idag är jag lite svullen och ser ut som att jag är lite blå också, gör iaf ont så fixade en sån som stöd så handen får avlastas lite, passade samtidigt på att lösa ut mina tabletter som doktorn skrev ut åt mig.
Nu är det inte så jätte långt tills tjejerna kommer hit, de kommer vid ca 7 tiden så funderar på om jag ska cykla ner eller ta bussen. :)
Wohoo kommer bli så kul och träffa de båda och vi lär nog ha en trevlig kväll med massa surr och gotta. :D
Söta vi var.. ;)

att göra

städningen är jag nästan klar med, endast diskning och göra rent lite i köket kvar, tvätta har jag också gjort halft än så länge, har kläder i torkskåpet och några få kläder jag glömde ta ner innan i tvättmaskinen.
Resten får jag göra klart efter att jag klarat av köksstädningen som jag ska börja med nu.
Glömde en punkt, duscha och fixa mig lite när jag är klar med allt. ;P
 
Men dags att fortsätta städningen innan jag bli alldeles seg, hörs kanske senare. :)

najs sak

Vaknade och det var sån här tvshop på tvn och såg denna smarta, fyndiga sak, man slipper typ hacka grönsakerna, frukten eller va man nu vill hacka och kan få ut de i olika mönster/storlekar dessutom följer det med olika grejer man kan byta till och en låda man ha under så allting samlas på ett ställe, tänk fruktsalladen är ju redan klar på nolltid då om man bara behöver trycka lite lätt och det samlas i en bunke typ.
En sådan skulle jag gärna vilja ha, vad enkelt och snabbt det skulle gå och göra vissa saker då.
Tro de finns på den där tvshops affären i Birsta. ;P

fy

kunde inte bestämma mig vad jag var sugen på för mat och valde att spara de goda till i helgen och istället äta de jag tidigare tagit fram under dagen. Jag tycker det är lite drygt nu då jag måstat ätit ur frusen typ så har man kanske kvar sådant man köpt för längesen liksom och inte alls känner sig sugen på, så var det nu, denna mat tyckte jag va jätte god för ett par år sedan det gör jag inte nu, jag tycker det är jätte äckligt och mår nästan illa bara jag tittar på det eller känner lukten så nästa gång jag fyller upp frysen så kommer garanterat en del maträtter att uteslutas som har funnits där tidigare pga att man blivit less på det eller att det helt enkelt inte är gott längre.
Nu blev det att jag slängde det som blev över, tänkte att jag skulle ha det till lunch imorn, men jag ångrade mig så slängde skiten, blir jag hungrig senare så har jag kvar en macka sedan skolan idag som tur är.
Vilka besvär man ha.. :P
 
Ikväll blir det lugnt, ska nog bara titta på tv eller något sånt. :)

sista rörelselektionen

Idag var det sista rörelselektionen och de avslutades med en redovisning av en lek som vi fått komma på. Jag tycker att det gick bra och alla hade kommit på roliga och bra lekar så det var en rolig dag, dock så var en del övningar lite farliga också då en fick en boll rätt i ansiktet, en annan halkade och flög nästan in med huvudet i väggen och två andra sprang i fullfart och gjorde världens krock så vi flög åt olika håll nästan, den sista fick man ju självklart själv vara med i och tro fan att man punkterade bröstet, men det gick över, däremot så kom mig hand emellan oss så på något sätt gjorde jag illa den så jag är alldeles öm nu, trodde det skulle gå över efter en stund men tydligen inte, så det var ju lite typiskt men vi alla överlevde iaf.
 
Nu är jag hemma iaf och funderar på vad jag ska äta, tro att jag ska unna mig något gott idag som tröst för min skadade hand, kanske för att fira att vi typ inte har några lektioner kvar i skolan, eller för att slösa mina sista pengar eftersom att jag får nya imorgon och för att jag varit så duktig och snålat. Men då är ju frågan vad?
Få se hur jag gör. :P
 
Imorgon hoppas jag att dagen går fort, för då väntas en dag jag väntat på länge nu.. :D

fortsätter städningen en sväng

Jag startar julstädningen tidigt i år, eller jag kallar det julstädning så att jag automatiskt ska orka städa mer och nogrannare, ska ju endå snart åka härifrån för lite julledigt så kan ju vara bra om man städar lite mer noga än vad man brukar göra i vanliga fall. Toan har jag ju redan bockat av och nu håller jag på dammtorka på ställen, rensa lite saker som är i vägen och ska slängas, det som är kvar sedan är då finrengöring av köket, dammsugning och skurning av alla rum utom toan, men de sakerna tar jag nog på fredag så det är fint på golvet då det kommer folk hit. :)  Men har iaf gjort nånting bra idag och ska fortsätta rensa lite i fönsterbrädan nu innan jag ska laga mat.
 
 

filmning check

godmorgon!
 
Här sitter jag och trycker i mig nötter, har varit super sugen på det i 3 dagar så nu jävlar offrade jag lite pengar så jag skulle få lite nötter. Har nyss kommit hem från förskolan, har varit där en sväng idag för att filma en estetisk aktivitet till den vetenskapliga uppgiften, för min del fick det bli en bildaktivitet som jag filmade tillsammans med två barn i 2-årsåldern. Det var verkligen jätte roligt och se hur de jobbade med en sådan aktivitet med de minsta barnen och hur olika de två barnen kunde vara på så många sätt. Jag tyckte de va jätte kul och observera och det var väldigt lugnt och skönt med endast två barn också, så nu hoppas jag att jag ska kunna fixa resten av uppgiften, den jobbiga, tråkiga delen med andra ord då man ska koppla till böcker och ställa frågor som man ska försöka besvara och massa sådant men jag tror intre att jag ska börja kolla igenom filmen idag utan det gör jag en annan dag. :) Ska iaf försöka att göra klar den så fort jag kan så jag ska slippa sitta och plugga över hela jul, för det har jag ingen vidare lust med.
Frågade också några frågor kring att vara vikarie här, för här i Gävle så är det mycket krångligare och annorlunda än vad det är i typ Timrå där man endast behöver skriva upp sig på en lista typ, iaf så sa hon att de skulle gärna ringa mig när de behöver några och sedan hjälpa mig att få in mig i vikarieförmedlingen och sådant, så det låter ju jätte bra, men det lär ju bli till våren efter jul för nu drar jag ju hem till Timrå över jul, men däremot så hoppas jag på jobb i Timrå i december, skulle inte sitta fel med extra pengar sen vill jag jobba för att få mer erfarenhet också. :)

Men men resten av dagen får jag se vad som händer. :)
 

VC

Doktorbesök check!
Fixade ett stämpelkort denna gång eftersom jag kanske kommer att besöka VC några gångar, man kanske tjänar lite på det man vet ju aldrig.
Ska iaf få pröva yttligare ett par tabletter, samma tabletter som pappa har så jag råka ju ha tur att de fanns några stycken sånna här hemma så jag slipper lösa ut mina egna förän på fredag då jag fått pengar, ska iaf äta de i 2 veckor sedan kommer doktorn att ringa mig och samtala lite på telen istället för att jag ska slippa komma dit igen.
Eventuellt kanske jag ska få träffa en dietist eller hur det stavas för råd kring kosten ifall jag skulle behöva plocka bort något ätbart, eller om jag tex har ibs, råd på hur jag ska äta, kan ju kanske vara bra isåfall.
Så ja vi får se hur de blir om tabletterna ger någon effekt eller inte.
Blev iaf ingen Um, var så himla mycket folk där så sket i det, får gå dit till nästa vecka istället.
 
Just nu funderar jag på om jag ska springa förbi affärn och köpa tortillabröd, ska äta kebab idag och jag tycker att de är godast i bröd och jag trodde att jag hade det i frysen men tydligen inte så fundera på om jag ska köpa det för så dyrt kan det ju inte va eller ska jag skita i det? Det funkar ju bra utan också..  Aa få se hur jag gör nu ska jag utföra någon form av träning, hade velat haft zumbaskivor nu, hade varit kul, men aa jag kan väl stå och dansa själv också om jag känner för det fast det är ju inte lika roligt då, eller ha jag en skiva med platt mage, stark rygg men vet inte om jag vill köra nå magövningar idag då jag mår lite illa.. tjejen som har svårt och bestämma sig idag. xD

Cirkusskola

Sista dramlektionen på skolan avslutades med cirkus, jag kunde tyvärr bara vara med till lunch för har tid hos doktorn snart så kommer inte att få se allas roliga clownuppvisningar som vi skulle få göra, lite synd men får hoppas att någon filmar och visar lite. ;P
Vi fick iaf lära oss att jonglera, trodde aldrig att jag skulle klara det men tillslut så fick jag till det några varv iaf innan bollarna flög ner på golvet och det var faktiskt väldigt roligt och jonglera, så det ska jag öva på när jag kommer till Timrå över jul och har några tennisbollar, visa min talang lite. ;) HAHA
Sedan klädde vi ut oss lite och dansade en clowndans, haha.. xD
Men halva dagen var iaf rolig, var nog roligaste dagen på länge. :)
Nu ska jag iaf trampa ner på stan och kolla runt där lite medans jag väntar in tiden jag ska till doktorn, sedan blir det nog en sväng förbi Um också, mycket nu men men..

See yaa later ;P
 

duktig ja..

Höll på somna förut så bestämde mig för att göra något så jag skulle bli piggare vilket blev städningen som jag nämnde att jag skulle göra i tidigare inlägg, när jag städar normalt så dammsuger jag och torkar lite grann bara, typ plockar bort lite grejer eftersom de är sakerna som ligger framme som gör att de ser stökigt ut. Det är sällan jag orkar skura eller typ rensa alla hyllor på saker och torka så noga liksom men nu jävlar fick jag något ryck och var jätte duktig på städa helt plötsligt. hittils så har jag bara städat inne på toan, eller ska inte säga bara för det kan ha varit den äckligaste städningen jag någonsin gett mig in på och då menar jag inte att göra ren själva toaletten är äckligt, de var väl det minsta problemet utan fick ett ryck och drog ut allt ur skåpet och dammtorka det vilket var väldigt behövligt, sedan tog jag hjälp av duschen och duscha ner typ hela golvet och efter den synen jag fick då så tror jag att jag måste göra det oftare för allt damm släpper inte med hjälp av dammsugaren och en vanlig skurmopp, inte på det där golvet för de är lite konstigt om man säger så, annat med de övriga golven här de är nästan hal istället, Ja men sen blev det ju istället massa äckligt damm i avloppsgrejen i duschen så tog bort de locket och tog bort det, är ganska stolt över mig som gjorde det för jag trodde jag skulle kräkas, så himla äckligt med hår och damm men mer än så blev det inte, ville inte ge mig in på att rensa hela avloppet, den dagen.. helt ärligt så vet jag inte ens hur man gör det och kände inte för att ta reda på det nu, ursh och fy.. tur det finns handspit. ;P Men jag kan säga att badrummet glänser, det blev jätte fint och känns fräscht också så nu väntar jag på att golvet ska torka riktigt så jag kan lägga tillbaka mattan och andra grejer.
Funderar på om jag har städat klart för idag eller om jag ska fortsätta när jag endå är igång, det är nog ingen idé att börja med köket innan jag har ätit iaf, då är det säkert lika kaos efteråt som det är nu, köket kanske jag ska ta på fredag innan jag får besök av två fina vänner, längtar. Och stora rummet?hallen? ne föresten efter denna städning så får det nog räcka för idag, kommer endå bli så seg efter att jag ätit mat, får fortsätta lite på onsdag också kanske så tar man ett rum i taget, helt okej, fast en sak måste jag göra med köket och det är att diska efter maten och få bort min hög.
Byebye!!
 
 

långvarig dag

Vilken lång dag det blev idag, kom till skolan och det visade sig att läraren är sjuk, hatar när man är super trött och tagit sig upp och till skolan så blir det ingenting, då har man ju gått upp i onödan. Men men helt i onödan blev det ju kanske inte eftersom jag och Ingela satt kvar ett tag och skrev klart rörelseuppgiften som vi ska redovisa på torsdag. Men tydligen tänker läraren ta igen lektionen på onsdag och då har jag planerat annat eftersom vi skulle vara ledig då så verka vara många som inte kan då så hur tänkte människan, hon kan väl kolla med klassen hur de ligger till med den dagen först? Ska iaf maila dit sen och säga att den dagen kan inte jag ändra mina planer på.
Men men gick iaf och handla då jag kom hem så jag skulle få lite lunch, glömde ju handla allt sist jag var där, men känns som att jag inte är så duktig på att vara snål då man verkligen behöver men måste ju ha nått och äta till frukost vilket jag knapt hade idag så fick offra pengar på en macka på skolan vilket inte är de billigaste men vad ska man göra om man är hungrig då, aja 4 dagar till nya pengar!!
 
Så vad ska jag då hitta på idag?
Just nu ska jag bara ta det lugnt ett tag, kolla på senaste avsnittet av once upon a time som äntligen har kommit ut, har ju fått vänta på att fler och nyare avsnitt ska komma ut så man kan se de, sen vet jag inte om man kanske ska börja städa eller något, lite lätt kanske så slipper man städa lika mycket på fredag, få se hur jag gör. :)
Hoppas ni får en bra dag!
Bjuder på en ful, gammal och oseriös bild på mig och Linnea. ;P Buuuuu!!!!

Värsta med att vara student

Det värsta med att vara student är nog när det är snålt om pengar och man får börja minska på sina köp ännu mer än vad man redan gjort innan, man får kanske prioritera och köpa mindre roliga saker på affären för att det är de viktigaste som behövs till veckans mat.
Ni kanske har sett att jag haft ett löfte denna månad att dra in på mina köpvanor lite, jag tycker om att shoppa och sånt där så nu när jag sparar pengar till en resa så tänkte jag att jag skulle få köpstopp på kläder, skor och allt sånt där men trots att jag varit jätte snål så har endå räkningar och sådant tråkigt funnits där och maten man måste handla så trots att jag varit jätte snål så har jag jätte lite pengar kvar nu, vilket betyder snåla ännu mer denna vecka för att klara mig till mina nya pengar ramlar in på kontot. Jag har satt över pengar på mitt sparkonto redan så jag har ju fått lite pengar sparade och jag vill ju inte norpa utav de pengarna redan liksom,skulle inte alls kännas bra, så ja snåla är ordet.
Som student får man snåla med maten också genom att äta rester, vilket jag inte är så förtjust i. Jag tycker inte om uppvärmd mat, en del maträtter funkar ju bättre än andra men de värsta man kan värma är maten jag blev tvungen att äta idag : Kött! Finns inget så illa som att värma upp kött/kyckling, antingen blir det torrt eller segt, inget vidare gott iaf, men jag har inte så mycket mat kvar i min lilla frys nu så jag får ju så lov och äta upp det jag har nu och hade ju inte ätit upp köttbitarna igår så fick ju ta den smällen idag då, tyvärr så var det inget vidare gott som jag förväntat mig så blev att jag inte åt så mycket så det var väl tur att jag inte var så hungrig idag då.
Längtar verkligen till nästa helg, då ska jag passa på att äta något gott!
 
 

Partie

Hello ego pics ;P
Igår blev det först stan med Julia och kika runt lite samt äta god taccobuffé till lunch, blev så himla mätt så behövde inte ens någon middag hehe. Kvällen fortsattes först hemma hos Sara en stund innan vi begav oss vidare till Elin för lite förfest med spel och mys, riktigt trevligt var det. :)
Senare drog vi vidare till Harrys och partajade vidare där en stund.
Mycket rolig och trevlig kväll, dock har man lite ångest för var fattig innan och nu ganska mycket fattigare trots att jag köpte 1 drink där inne bara, hade nog mindre pengar än vad jag trodde.
Men nu blir det till att snåla ännu mer än vad jag redan har gjort då den här sista veckan innan nya pengarna kommer, ska försöka handla de som behövs för veckans maträtter, är mest småsaker skulle jag tro.
Tur jag har kvar lite chips sen i fredags att trösta fattigheten lite med. ;P De är ju iaf gott dagen efter fest.
 
Ne nu kanske jag ska ta och klä på mig och göra mig klar, ska väl handla på en gång så kan jag slappa resten av dagen.
Ha det bra!
 

segt..

Vilken otroligt seg och tråkig dag, har väl inte haft speciellt mycket att göra så har suttit och kollat lite på The big bang theory, varit lite pensionär och löst korsord och spelat svampbob på Playstation, haha otroligt kul eller..
Eller ja spelet var/är faktiskt ganska roligt, helt okej iaf när man inte har så mycket bättre för sig, hade nästan glömt bort att jag hade mitt ps för har inte hunnit spela på länge nu, dock har jag inte så många spel men de duger iaf.
Nu håller jag på fixa lite mat iaf, skit tråkigt och laga mat till sig själv tycker jag men det är ju såklart ett måste om jag inte ska svälta ihjäl och det vill jag inte. Idag blir det iaf fläskytterfilé, strips och bearnaisesås, lite lyxmiddag såhär på en fredag. ;P
Ha en trevlig kväll! :)

tandis :)

Idag har jag varit hos tandläkaren, var jätte längesedan jag var där sist, sist var någon gång i Timrå då de skulle kolla hur mycket man ska betala på det där avtalet/försäkringen man har, jag fick det billigaste eftersom jag hade fina, problemfria tänder. Jag tycker inte om att gå till tandläkaren, jag tycker det är äckligt då det ska peta runt i käften på en med sina fingrar och apparater, sedan så tycker jag att det gör ont, speciellt då det ska ta röntgenbilder och ska plåga en med den vassa plattan i munnen, den är hemsk, men som tur är så skulle jag slippa den nästa gång, hon sa att eftersom jag typ aldrig haft ett hål och fortsätter att äta som jag gör nu så kommer jag troligen inte att få något hål heller därför ska man inte stråla tänderna i onödan sa hon, sedan är det ju en annan sak om jag skulle få ont i en tand och gå dit på egen hand då får jag säkert göra sånt endå.
Men idag gick det bra iaf, hon sa att jag hade riktigt fina tänder och det var inga problem alls, hon sa också att mina tänder inte skulle behöva poleras eftersom jag redan hade så fina, välborstade tänder men att hon gjorde de endå för behaglighetens skull. Lite roligt och höra att ja "borstar tänderna noga" för de vet jag inte om jag tycker att jag gör, men jag kan ju inte borta dåligt då heller tydligen. xD
Men jag hade inga hål och det är ju huvudsaken, det firar man med en påse godis och lite andra onyttigheter. ;P
Inte alla som går och köper sånt direkt efter man varit hos tandläkaren, men jag är ju lite som jag är jag och hon sa ju faktiskt att jag skulle fortsätta äta som jag gör nu.. ;) Och då får faktiskt gosaker räknas eftersom de är helg nu.
 
Ikväll tänkte jag bara ha myskväll med mig själv, se på film och äta lite gott. :) Kan vara skönt och ta det lungt lite.
 

MUMMS!

Efter en hel dag med rörelse så känner jag mig ganska trött, så nu har jag tagit en varm dusch och hoppat in i one piecen och framför mig har jag en skål med glass och varma bär(Hallon och blåbär) riktigt gott. :)
På så sätt välkomnar jag helgen! :)

önskelista

Har börjat knåpa på en önskelista, nyss kom jag inte på något jag vill ha/ behöver eftersom allting är så dyrt, men jag har kommit på en del saker jag skulle vilja ha, men jag skrev även med en del saker även om de är dyrt och jag vet att jag förmodligen inte kommer att få de. Alla bilder stämmer inte till hur den exakta saken ser ut men iaf visar på ett ungefär, sen tänker jag inte skriva ut några priser för det kan jag inte exakt men om jag vet vart saken finns så skriver jag ut det iaf.

- rockring med knölar och vikt för träning, finns på XXL, den rosa är i 1,5 kg.

(Jag har länge velat ha en sån där, sen så är jag en jävel på att rocka rockring kan jag lova er. ;))

- zumbaskivor

(Ännu en träningsgrej hehe, Zumba sägs ju vara bra träning och kul så det skulle jag vilja ha).

- träningskort,Friskis & Svettis

( mitt har gått ut och jag behöver ett nytt ju så jag kan träna bort julmaten efter jul ;) )

- världens minsta kamera

(Detta är ingen leksak, det är en riktig kamera och man kan också filma med den, jag tycker det är skit cool, enkel att ta med sig också då den är så liten. ;) Tänk vad många man skulle kunna lura med den där. ;p )

- tofflor(höga), finns på många ställen

( Jag har för tillfället bara 1 toffel, den andra är spårlöst borta, och jag gillar de höga bäst)

 

- presentkort ( Birsta, junkyard, sportaffärer, ikea)

( Är väl alltid bra att ha =P).

- surfplatta

( har sett många som verkar bra och lockar mig, skulle vilja ha en så jag slapp ta med datorn varje gång jag åker t.ex. hem till Timrå, är jag hemma över bara en helg så vore det enkelt och ta med en surfplatta istället.

-  resepengar

( Bra och ha när man försöker spara pengar till en resa ;)).

- smyckeskrin( stort), Finns ett jätte fint och stort till bra pris på Glitter,mitt tillfälliga smyckesskrin gå inte stänga för allt få inte plats).

-  längdskidor, finns paketpriser och t.ex. de på bilden finns på XXL.
(Bra träning, och skulle vara skönt och ut och åka/ motionera på det sättet i vinter, men kan ju vara en födel om man har ett par skidor då xD).

ukuleleredovisning check

Då har man haft sista musiklektionen och även redovisning på ukulele. :)
Det gick väl bra, känns skönt och ha det gjort nu och vi fick sluta efteråt så jag kom hem typ 10:45 vilket var grymt skönt. Nu sitter jag och lyssnar på musik och har precis tryckt i mig lite lunch så nu funderar jag på att dra ner på stan en sväng, var så längesen jag var där sedan så behöver jag kolla både vart tandläkaren och um ligger. =)
Kanske skriver något roligt sen, få väl se vad som händer. xD

Uckisplugg

Försöker att plugga ukulele men känner mig inte på sång och spelhumör just nu, det är så lyhört här så man kan ju knapt sjunga utan att någon hör, det är ju inge roligt om man ska sjunga tyst så man knapt få fram något ljud.
Jag hoppas iaf inte att man måste kunna låten utantill på redovisningen imorgon för jag vill gärna ha pappret även om jag känner att jag kan den helt okej utantill, man kanske blir nervös och glömmer bort, vem vet.
Sen ska vi få in rörelser i låten också, jag kommer bara att ta några väldigt enkla, det lär väl inte ska vara så himla avancerat få jag hoppas. Det sköna är att vi får sluta efter att vi redovisat, vilket jag hade glömt bort så slutar typ vid 11 eller något, grymt skönt.. Tro vad man ska hitta på efter det då. :)
Aja nu slog jag visst på julmusik, få väl lyssna lite på det, sedan spela någongång till sedan orkar jag inge mer. :)
 

aj eller nått..

Man ska då ha ont överallt verkar det som, eller man har väl otur eller något..
I lördags påväg till Nita så råka jag sätta mig hastigt på bältesgrejen i bussen, den är hård och kantig så ni kan ju tänka er att det gjorde lite ont, tillräckligt ont för att jag ska ha blivit alldeles öm där efteråt så det knapt gick att sitta normat och tillräckligt ont för att det skulle bli en blåning, tillräckligt ont för att det ska sitta i ett antal dagar också. =(
Idag efter att jag kommit hem från Emma så fick jag svinont i trampdynan i ena fotet och såg att det var som en böld under så nu kan jag inte peta där eller stödja mig riktigt på foten bara för att det gör ont, känns ju jätte roligt om jag ska behöva missa dansen 3 ggr på raken, jag har missat nog redan och jag vill dansa så jag hoppas verkligen att smärtan har gått över innan torsdag men har jag lika ont då så blir det svårt och dansa med tanke på att dansen består till en stor del av hopp, eller ja man hoppar i dansen hela tiden.
Men men jag ska väl ta att krypa ner i sängen och hoppas på att alla smärtor är borta imorn, kanske ska lösa lite korsord innan jag somnar.
Godnatt

bockat och klart. ;P

Nu har jag fyllt på med yttligare ett kryss och de sista får nog förbli tomt, var iväg till Emma förut med mamma en sväng för att hälsa på i hennes nya lägenhet. Det var en väldigt fint lägenhet, lagomt stor, längtar tills jag kan flytta större med, men det får ju bli efter att jag gått klar skolan.
Nu har jag nyss hackat lite frukt så ikväll blir det fruktsallad och glass, mumma!! Men först ska jag packa resväskan så det är klart.
Ha en trevlig kväll. :)

Dagens planer

Det här är vad jag har gjort och ska göra under dagen, det är ett halft streck på att ringa till förskolan just för att jag ringde ca 5 gånger utan svar eller så var det upptaget så jag gav upp och mailade istället, får hoppas att hon ser det. :)
Jag fastnade vid en film förut, den där nya Ted som går på bio nu typ och jag tyckte faktiskt att den filmen var bra, den var rolig så var svårt att slita sig ifrån den för att plugga ukulele även om jag måste göra det. Min stämapparat gick av  förra onsdagen så jag hoppas pappa kan limma ihop den medan jag och mamma hälsar på hemma hos Emma som nyss har flyttat. :) Får väl kanske klinka på uckisen då jag kommer hem då om jag orkar, annars få det bli imorn kväll då jag är tillbaka i Gävle. :)

Farsdag

Hade en rolig och trevlig kväll hemma hos Nita igår. :D
Vi såg på film, surrade massa och åt chips, en skön lördags kväll med andra ord. =)
Idag är jag tillbaka i Timrå igen och ska strax åka iväg till farfar eftersom att det är farsdag idag, så grattis till alla pappor. :D
Denna coola tröja fick pappa av mig och Mathias, även designad utav mig själv. ;D
 

2 år

Grattis till mig som haft körkort i 2 år idag, wohoo!! :D
Och även ett wohoo till att jag klarade tentan med ett C på den, känns jätte skönt. :D
 
De "firar" jag med en myskväll hemma hos Nita med film och lite gotta, kommer bli trevligt/ roligt tror jag. :D

=)

igår var det en seg och tråkig dag, det som hände var väl inte mer än det här:
-tittade på film till brist på saker att göra,
-märke att jag glömt min plattång i Gävle så fick vara en krullis,
- bestämde mig för att skita i krullhåret och träna lite på mitt springband,
- Efter duschen så såg mitt hår ännu värre ut så det är tur att man kan sätta upp det eller att det finns mössa.
- På kvällen hälsade vi på farmor, va längesen jag var där så det var väl trevligt, :)
- kollade på tv sen sova.
 
Så ja det var inte så jätte mycket som hände denna fredag men den var väl helt okej endå.
Idag däremot så ska har jag varit på Birsta med Erika en sväng, var grymt mycket folk så var hur varmt som hellst där inne, ursh!!
Köpte iaf inget eftersom jag inte ska köpa något, det enda jag köpte var en julklapp så de är tillåtet tycker jag. :D
Nu väntar jag på mat, är hungrig!!!
 
 

seg dag

Idag har man verkligen inte gjort mycket alls, kollat på två bra filmer och inge mer typ. Har inte haft så mycket bättre för mig, funderade på att träna ett tag men kanske gör det ikväll eller imorn istället. Ha inte kunnat träna på jätte länge och det har man väl lite ångest för eftersom jag tränade varje dag förut och ibland t,o,m 2 ggr/ dag, men det ska bli en ändring på det snart, mitt gymkort har gått ut nu men så fort jullovet börjar så får jag träna på egen hand på mitt mini gym. ;P
Ikväll skulle jag vilja göra något kul, vet dock inte vad men det återstår att se. :)
 
Bjussar på en gammal och något ful bild från gymnasietiden. xD
Snart kommer dessa två snyggingar till mig, kommer bli skoooj!! :D

Till er nyfikna

Jag förstår att många vill veta vad som hände i tisdagskväll, jag vart väldigt poppis på både facebook och mobilen och jag kände att jag kunde inte berätta hela historien för alla och tänkte att jag skulle skriva det igår men hann inte så då tänkte jag berätta lite nu om vad som hände så slipper alla fråga och jag får berätta om 100 gånger.
 
Grannen har tidigare skickat anklagande brev och ringt på dörren, men då har han endast ringt på kanske två gånger sedan gått in till sig. Jag har fått brevinkastet öppnat och jag vet att han kollat på min dörr och upp mot mitt fönster, säkert för att se om jag är hemma/vaken och sånt är ju lite obehagligt.
Jag tyckte det var nog läskigt av alla de här sakerna men då han plötsligt får något psykproblem under tisdagskvällen så kan jag inte påstå att mina rädslor blev mindre. Han började dampa på dörren och jag vet inte vad han ville, han verkade arg och tydligen måste det varit något viktigt och säga med tanke på att han dampade sönder min ringklocka så finns väl inge batteri kvar i den snart då, eller kanske inte gå på batteri, skit samma..
Han kunde trycka in ringklockan kanske 10 sek( duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut) sedan vänta 3 sek och sedan damptrycka flera gånger istället( du du du du du du du du du duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu)  Asså ja ni förstår säkert och han gav sig ju aldrig heller, han gick in till sig kanske 5 min och sedan ut igen och höll på, jag vågade knapt röra mig i lägenheten för att han skulle höra mig och bli ännu argare..
Tillslut kom min vän Elin hem till mig så jag slapp vara ensam och då hörde han att min dörr stängdes igen och gick ut och dampade på dörren igen.. Eftersom han visste att jag var där så började han sparka och slå på dörren även slå mot köksväggen, han var helt psyko.
Tillsut kom polisen och pratade med både mig och han, inte tillsammans asså för jag vill inte se den människan, de va jätte trevliga poliser och det kändes mycket bättre efter att de hade varit där och pratat med han för då lugnade han ner sig, han kanske förstår nu att det är på allvar och att det inte är jag som lever om på nätterna. Om han gör något mer så ska jag höra av mig till polisen direkt. Hyresvärden vet även om allt det här och har skickat något brev till han för att få tag i han eftersom han inte svarar i telefonen och är hemma de tider han är där och ringer på och fortsätter han så kommer han förmodligen att åka ut därifrån, jag hade hoppats på att han kunde få flytta därifrån redan nu men det är väl inte bara och slänga ut någon heller även om man så vela.
 
Men jag hoppas verkligen att allt kommer att lugna sig nu, är dock lite orolig att se han i trapphuset eller på skolan men poliserna sa att han få inte ens heja på mig eller ha nått med mig och göra så det är ju bra, vill inte ha något med han och göra alls.
Mamma och pappa åkte iaf ner till mig så jag slapp vara ensam där på natten, väldigt snällt <3 Så igår eftermiddag efter skolan så åkte vi alla 3 mot Timrå, skulle egentligen vara kvar i Gävle denna helg men efter allt det här så kände jag mig inte så pepp på det..

Jag hoppas ni fått lite mer förståelse nu över händelsen. :)

naaawww

Asså har ni sett på maken till nått så otroligt sött, kärlek vid första ögonkastet...
Man vill bara ta hit den och gosa med den.< 3
 
Jag önskar mig en kanin i julklapp!!!!! Jag vill ha en sån där söt liten kompis. :O

skolbalen med den vilda discokulan?

En liten backstagebild ;)
Idag har vi fått gjort animerad film på bilden vilket var väldigt roligt faktiskt, dock var det lite drygt att vänta in att hela klassen skulle bli klar för redovisningen då vi redan var färdiga, men min grupp gjorde iaf en skolbal och jag skulle hålla upp discokulan då bilderna skulle tas och ni kan ju tänka er hur min arm blev efter att hållt den uppe rätt länge, discokulan flyttade sig hela tiden typ så det såg ju lite sjukt ut men äh vi är väl inga proffs eller, den vart ju iaf rolig.
Nu är jag iaf hemma och ska väl laga någon mat snart men frågan är ju vad? Blev stressad av grannen imorse så glömde ta fram något. Han plingade ju på imorse, sen då han skulle gå till skolan så hörde jag ju dörren brevid slås igen och då var jag i hallen så kollade lite försiktigt ut genom nyckelhålet och tro på fan att han går fram till min dörr och kollar och sen går han så då gick ju jag fram till fönstret och kikade lite genom persiennspringorna för att se om han skulle göra något mer och självklart stannar han och kollar rakt mot mitt fönster men han kunde nog inte se mig iaf, sen gå han några steg och kollar upp igen innan han cyklar iväg, snacka om läskigt... Precis som att han kollar om jag är hemma och sånt, helt sjukt..
Så idag har jag varit rädd för att se han på skolan eller i trapphuset så direkt efter skolan så gick jag på affärn för tänkte ju inte gå upp först och sen gå på affärn då han kanske hade hunnit hem.. :O Ursh  varför ska jag råka ut för sånna här psykogrannar för, alla andra i det här huset verka ju trevliga, de få man stött på och hejat lite på, en del är ju ganska osynlig här. :P hehe
Men aa nu har jag bestämt mig, få bli gröt till middag, finns ju inget bättre så då ska jag göra de nu och diska lite så kan jag vara "tyst" från köket resten av kvällen..
. Ha en bra kväll!! :)

segt när man är trött

Tog mig upp ur sängen i morse för att ge skolan ett försök, mådde inte så illa så fick i mig lite mer frukost än vad jag fått de senaste dagarna men självklart så började jag må illa efteråt men jag tänkte att jag provar att gå på skolan iaf. Orkade knapt cykla till skolan, jag tyckte att 1:ans växel var tung och trög och då är det illa, skulle upp till sjätte våningen där lektionen höll till och jag tro aldrig trapporna har varit så jobbiga som nu och om ni undra och tro att skolan inte har en hiss så går det en hiss till våning 5 så får man gå sista två trapporna till våning 6, varför vet jag inte, men jag åker inte hiss, aldrig om jag inte måste, skulle aldrig någonsin ställa mig i en hiss själv och skulle absolut inte åka skolans hissar så trots att jag är sjuk så kämpade jag mig upp för trapporna, jag har aldrig gillat hissar, jag är rädd för att fastna och bli instängd så jag har så länge jag kan minnas valt trapporna istället för hiss även om jag ska väldigt högt upp, men nog om det...
Jag var med på det jag kunde, springlekar försökte jag undvika och satt mig istället och kollade på för det känner jag att jag inte orkar nu, kände mig helt knäpp i huvudet och halft borta men eftersom det blev en gruppuppgift så ville jag inte lämna de jag va med så de fick göra mer så jag offrade mig och stanna kvar tills dagen var slut trots att jag kände att jag skulle behöva lägga mig och sova istället men jag fick ju närvaron och var där så jag känner mig lite duktig endå.
Tappade ut massa pengar över hela golvet förut och någon i klassen nämnde att då ska man köpa en trisslott för att de betyder tur så bara därför ska jag gå och göra det och hoppas på att jag vinner något, skulle ju endå ta mig till affärn för att köpa cola, fick ett tips igår om att vispad cola ska vara bra och har även hört innan att cola är bra för magsjuka så ska därför fixa mig lite cola och se om det hjälper lite.
Ska väl typ gå nu snart innan jag segar ner allt för mycket och det blir ännu svartare ute än vad det redan är.
 
Ha en bra dag,
 
 

sjukis :/

Oredigerad och super fin bild, not.. men sådär blev det iaf med ljusen och allt jag köpte och jag tycker att det blev fint men skulle även vilja ha någon fin sten eller någon annan dekoration på sidan om i småstenarna men sånt kan man lägga till så småning om.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nu skriver jag detta inlägg för andra gången, jag skrev ett långt inlägg förut om igår och idag men sedan var jag för seg så det hann loggas ut och allt försvann, typiskt att sådant ska hända då jag inte har så mycket ork att blogga men endå vill skriva.
Igår åkte jag, mamma och pappa till Gävle, skönt och slippa åka tåg nångång speciellt nu då jag inte mår så bra.
Var lite osäker om jag skulle kunna åka ner hit nu då jag blivit lite sjukis och magen krånglar en hel del, har haft jätte ont i magen och mått illa i flera dagar nu och frysit som en galning till och från så har förmodligen haft lite feber en del dagar. Men ner kom vi och eftersom vi bokat bord och planerat att se hockeyn på Allstar för ett tag sen så gjorde vi de även om jag inte hade någon vidare stor matlust, tänkte att om jag ta en barnmeny så kanske jag kan få i mig maten iaf sedan är det inte lika starkt som den övriga maten men visade sig att även en barnportion var för stor för mig, då är det illa. :o
Men hockyen gick iaf bra, var Timrå- Modo som spelade och de vann med 3-0 så det var skönt, trodde vi skulle vara ganska ensamma om att vilja se den matchen men visade sig visst att vi hade timråfan i bordet brevid och modoiter bakom oss så det var lite kul då vi skrek till vid mål och de bakom blev lite tyst.
 
Efter matchen så gick vi hem och hade en lugn myskväll, lite tända ljus, filt och så mycket bättre, rätt skön kväll endå.
Idag tog vi oss en promenad, kände mig helt slut efteråt då jag inte ha lika mycket ork nu men jag fick iaf lite luft vilket var skönt, mamma hjälpte mig och tvätta lite kläder som jag hade i tvättkorgen så det var snällt. <3 :)
Annars idag så har jag typ legat i min onepiece helt förstenad i soffan framför tv, ha fortfarande ingen matlust pga illamående och har ont i både magen, huvudet och halsen och säkerligen lite feber också, så bättre har man väl mått i sina dar.
 Önskar iaf att jag kunde få slippa illamåendet och magontet så jag kunde få sova riktigt på natten och kunna äta normalt, önskar också att jag var kvar i Timrå nu för det är så jobbigt och vara ensam då man är sjuk men ibland måste man väl vara det också.
Få väl se hur jag mår imorgon, vore tråkigt och missa skolan, speciellt draman då vi gör så många olika saker men samtidigt så om jag mår dåligt så kommer jag inte orka gå upp till 6:e våningen och leka massa hela dagen, men känner jag mig helt okej på morgonen så kan jag ju ta en tablett och prova gå dit och gåre inte så får jag väl gå hem då det återstå och se imorgon.
 

haha pucko!

Nemen titta här vad som låg innanför dörren då jag kom hem igår, ett till brev där grannen anklagar mig för att stört och nu har jag inte ens varit här på två veckor, han är ju fan störd i huvudet. Men vi hade hoppats på att det skulle komma in ett brev under tiden jag var borta för nu vet hyresvärlden att jag inte varit här och får höra ännu mer så nu hoppas jag att han ryker den jäveln så man får lugn och ro någongång. Han verka inte vara här i lägenheten just nu men han lär ju säkert komma idag då det är söndag så då blir det väl att man vill hålla sig inne igen då så man slipper träffa på han för han verka ju lite konstig.
Det kom några andra grannar förbi igår så då frågade mamma om de också hade problem med den grannen men de visste inte ens vilken de va typ så då vet man ju att det bara är jag som får brev också men det hade jag redan förståt då han anklagar mig rätt mycket bara i detta brev liksom : pga dig, tack vare dig m,m..
Sen bah: skriv om jag stör dig, man bah: ja du stör jävligt mycket.. Men ska inte skriva något eller säga något för det här får hyresvärlden sköta så han fattar något.
Men ville bara visa er beviset att det inte är jag då jag inte varit här på två veckor och brevet var inte här innan jag drog. :P hehe
 

julkrångel..

Snart är det jul och jag har ingen aning om vad jag ska önska mig, sånt jag vill ha är för dyrt för andra att köpa så det vet jag att jag aldrig kommer att få. Tänk vad enkelt det var då man var liten och bara kunde bläddra i Toys rus katalogen och sedan kryssa på allt man ville ha, då visste man alltid vad man ville ha och önskelistan var jämt lång, nu har man ju redan så mycket så nu kan man inte ens komma på vad man önskar sig längre.
Jag vill ha en surfplatta men sånt är ju dyrt och jag vill också ha ny snowboardutrustning( snowboard, bindningar, skor) ja typ hela köret och de är också dyrt, ännu dyrare än en surfplatta.
Mamma och pappa tjatar på mig att jag behöver en ny hjälm men jag gillar egentligen inte hjälmar så jag har svårt att hitta en som jag kan trivas med så det är ingen sak jag vill önska mig, rättare sagt det FÅR ingen köpa åt mig om jag inte hittat någon speciell och sagt att den vill jag ha, för jag tycker de flesta hjälmar som säljs på affärerna är skit fula, men nångg ganska snart så ska jag väl försöka hitta en i min smak kanske.
 
Vafan det är illa om man ska behöva googla på vad man önskar sig, men men har ju någon månad på mig innan alla börjar fråga kanske, men det är svårt är det bara jag som tycker det?
 

fredag igen :)

Fredag igen, tycker det känns som det nyss var det så veckorna går fort, extra fort då man är ledig har jag märkt.
Men fredagar ska man väl inte klaga på, vet dock inte vad som händer idag/kväll än men något ska jag väl göra.
Har fortfarande lite ont i magen så tror att jag ska ta det lungt nu på dagen iaf, vaknade vid halv 12 av att pappa ringde, så länge har inte jag sovit på jätte länge så var skönt med lite sovmorgon. Funderar på om jag ska städa upp lite på rummet och börja packa resväskan lite eftersom jag drar tillbaka till Gävle imorn, kan ju vara skönt och slippa packa ikväll och göra något roligare då. :P
Men men dags och klä på sig och göra sig klar kanske så man slipper se ut som en zombie under dagen. :P
 

Torsdag

Mådde lite bättre senare på dagen så då drog jag och Erika på XXL som öppnat i Birsta, fanns väl en del bra saker men jag ska ju inte handla något ja så fick hålla plånboken stängd, duktigt. :) Va någon som jobba där som försökte sälja brädor åt oss och visst jag vill jätte gärna ha en ny bräda men jag var inte intresserande av de där de hade liksom så slutade han aldrig prata heller. :O
Iaf så drog vi hem till Erika sen och åt lite och kollade på lite resor som verkade najs, innan det blev hockey på Eon. Timrå- Brynäs var det som spelade och ja det gick väl lite si sådär då tråkigt nog, men vi få hoppas att de blir seger mot modo på lördag istället då. :)
Just nu mår jag lite sådär igen, fick ont i huvudet medans jag va på hockeyn och min mage är inte riktigt bra än men mår iaf inte illa som jag gjorde förut så känns ju iaf betydligt bättre än förut, ska bli skönt och få krypa ner i sängen nu känner jag, känner mig lite frusen så mitt duntäcke+ filt känns lockande. :)
 
Godnatt! =)

Torsdag

Mådde lite bättre senare på dagen så då drog jag och Erika på XXL som öppnat i Birsta, fanns väl en del bra saker men jag ska ju inte handla något ja så fick hålla plånboken stängd, duktigt. :) Va någon som jobba där som försökte sälja brädor åt oss och visst jag vill jätte gärna ha en ny bräda men jag var inte intresserande av de där de hade liksom så slutade han aldrig prata heller. :O
Iaf så drog vi hem till Erika sen och åt lite och kollade på lite resor som verkade najs, innan det blev hockey på Eon. Timrå- Brynäs var det som spelade och ja det gick väl lite si sådär då tråkigt nog, men vi få hoppas att de blir seger mot modo på lördag istället då. :)
Just nu mår jag lite sådär igen, fick ont i huvudet medans jag va på hockeyn och min mage är inte riktigt bra än men mår iaf inte illa som jag gjorde förut så känns ju iaf betydligt bättre än förut, ska bli skönt och få krypa ner i sängen nu känner jag, känner mig lite frusen så mitt duntäcke+ filt känns lockande. :)
 
Godnatt! =)

Boda borg och annat skoj ;P

Igår var det en rolig, skrämmande och lite knepig dag, mest rolig faktiskt.  :D
Drog på Boda borg med Nita, Erika, Jocke, Jonny, Fjällis, Tobbe och Filip, ja vi var en hel del. Hade aldrig varit där förut så var jätte peppad och tyckte det skulle bli jätte spännande och nu under halloween så hade de halloweentema då det är mörkt och olika läskiga spöken/monster springer omkring där och skräms, lite läskigt endå även om man vet att det är på låtsas, jag och erika blev ju som nå små barn då det kom ett läskigt spöke bakom oss och jagade oss, sedan fanns det en långhårig som såg äcklig ut. Aa vi garvade rätt mycket åt spökena speciellt om vi blivit skrämda. xD
Uppdragen i rummen var både svåra och roliga och vet inte hur många gånger vi kunde göra om en bana bara för att vi klantade oss och gjorde misstag så något gick fel och vi ville ju klara den. xD
 
När vi kände oss klara eller rättare sagt när de skulle stänga så drog vi oss vidare till Birsta för Jocke skulle köpa något på Media markt, såg kanske världens finaste micro, den va rosa och skitsnygg!!!
Efter det så drog vi på Max och käkade lite middag och planerade vad vi skulle hitta på resten av dagen(kvällen), vi hade ju haft väldigt roligt men mer roligt skulle ju inte skada så vi bestämde oss för att åka hem och byta om och hänga med till Härnösand för lite festligheter. =)
Vi kom på en jätte konstig förfest där de dansade med en stackars död kanin och slängde runt med han, inte verkade personen särskilt ledsen över att kaninen dött heller, ursh stackars lilla kanin, vi hann inte dricka så jätte mycket innan vi skulle iväg på nästa fest där de visade sig att man behövde någon biljett så dit kom vi inte in, tog oss till stan och till en annan fest som de va alldeles för mycket folk på så där kunde vi inte heller komma in, slutade med att vi gått runt så mycket att man hunnit få ur sig all alkohol i kroppen och istället drog vi hem till nita och trängde ihop oss där för att sova, 1 på golvet, 1 i soffan, 3 på en uppblåsbar madrass och 2 i sängen, hahah ja herregud men det var roligt innan vi somnat iaf, madrassen lät utav helvete då man rörde sig så tro man väckte hela huset så fort man skulle vända sig lite eller typ kliva ur sängen på morgonen, så fort vi skrattade så guppade hela sängen hahaha. xD
Kvällen blev inte riktigt som vi tänkt oss men det kan inte bli lyckat varje gång så nästa gång blir det skit kul får vi hoppas. ;P
Idag mådde jag skit dåligt då jag vakna, vet inte varför för kan inte varit av alkoholen eftersom jag knapt druckit något så isf kanske jag kan ha ätit något konstigt eller av någon annan anledning. Hade super ont i magen så skulle jag och Erika köpa subway till frukost medans vi väntade på bussen, efter 3 tuggor kände jag att de blev värre så var ju ett onödigt köp kanske. Hade så jäkla ont i magen att jag knapt kunde gå och var sådant tryck mot magen att jag mådde illa och trodde jag skulle spy så pappa fick hämta mig i Timrå och skjutsa hem mig.
Hemma blev det till att ta lite tabletter och vila några timmar så nu känns det lite bättre och tur är väl det eftersom jag och Erika planerat att gå på hockeyn ikväll. :)
Bilder från mitt lag! ;D
 
 

RSS 2.0