full rulle, kanelbulle

Igår var det full rulle i skolan, grupparbete på förmiddagen och dramalektion på eftermiddagen. 
Det var ju kul med drama och så men det suger ju ur sig en massa energi ur kroppen iaf så jag var helt död efter denna dag. Men det var bara att ladda om med en Caseinshake då man kom hem, byta om och sticka på träning, som då blev ett dans fusion pass tillsammans med Elin.  Det var jätte roligt, jag gillar verkligen den där instruktörens pass, dock kändes det att min kropp inte hade tillräckligt med energi, jag kände mig som en spagetti i kroppen, som om jag va sjuk och inte hade mina krafter kvar eller något liknande, men förhoppningsvis ska det väl bara ha varit något tillfälligt, jag tillåter inte att jag ska bli sjuk iaf, nene de ha jag varit tillräckligt. :) 
När jag kom hem så åt jag bara middag, diskade och la mig i sängen, tänkte att jag har ändå inget för mig och jag är trött så då kan jag lika gärna lägga mig i sängen och koppla av, kolla på ph när det börjar och liknande med fröken Andersson somnade innan 10 så det blev inget ph-tittande för mig, tur det finns play. ;P
Inte ofta man ligger i sängen så tidigt och defenitift inte ofta man sover innan 10 men det var otroligt skönt måste jag säga, dock fick man ju ta smällen och vakna tidigt idag då istället men det gör inget för jag hade ändå tänkt att städa lite här idag. Röja bort resväskan från i helgen som står mitt på golvet, det är väl egentligen den som gör att det ser stökigt ut här, men dammigt blir det ju tyvärr än då även om det ser städat ut på saker så jag ska väl ta en liten dejt med herr dammsugare och fru skurmopp? Och kanske deras lilla unge dammtrasa också, så ska de bli riktigt fint och fräscht här. :D
Så ska jag ta och byta ut lite ljus mot två nya fina ljuslyktor, alltid kul med lite nytt. :D
 
Vad händer annars idag, kanske något skojigare än att städa?
Jo efter lunch blir det träning med Elin, gymma ska vi göra, sedan tänkte jag prova något nytt till middag idag som jag hoppas ska bli bra och som jag ska gilla. :) Alltid kul och testa lite nya grejer.
Sedan blir det eventuellt tb-träning också om min kropp känner sig pigg för det.
 
Men nu ska jag sätta igång och städa lite så jag förhoppningsvis blir klar innan lunch! 
Ha en super bra dag!! =)

Söndagsmys

Tråkigare helg får man faktiskt leta länge efter men tacka vet jag att söndagen kom, vem fan längtar till söndagar? Kan ju inte påstå att det är ofta man gör det men har man haft otroligt tråkigt två dagar på raken  så kan man inte annat än att längta till söndagen om man vet att det kommer att hända något roligare då. :)
Klev upp vid 9-halv 10 någongång för tänkte att då har jag god tid på mig att duscha, äta och fixa mig men vet inte alls vart tiden tog vägen, va jag la tiden på ens med tanke på att runt 12 fick jag halft panik för att jag skulle vara nere på stan halv 1 och hade inte ätit lunch än.. fick slänga i mig maten vilket inte är någon höjdare, min mage tyckte nog att jag var lite elak då men men tur jag inte alltid måste kasta i mig det jag äter. Hann inte ens fixa håret så ja vart tog tiden vägen?
Drog iaf ner på stan och mötte upp Elin, skulle inte handla något men lyckades iaf komma hem med några grejer.. typiskt de där då man inte har så mycket pengar men bl.a. så tyckte min plånbok att han va tvungen och spotta ur sig lite pengar för ett fint doftljus! Sällan jag och ljus, love it<3 Det ställde jag så fint inne på toan så nu ska de lukta kokos och bli lite mys där inne också. :D Älska kokos och älska ljus kan ju inte bli så mycket bättre kombination. :D
Nu är jag iallfall hemma igen efter en trevlig dag med Elin och väntar in Ingela för en trevlig kväll med henne. 
Thaimat, bingolottomys och grönsaker och dip är det som står på schemat. Sedan sover hon här så då får man sällis till skolan imorn också, as najs ju!! 
 
Jag hoppas på vinst ikväll för våran del och att ni andra får en trevlig söndag också.
 kramis<3
 

kursavslut

Då har termin 5 avslutats med ppt redovisning och nu blir det 1 veckas vila innan vi startar termin 6. Det börjar närma sig slutet och det är endast 1 år kvar nu, kommer säkert att gå fort.
Det känns jätte skönt och ha gjort ppt redovisningen nu så att man kan slappna av och tänka på lite annat innan plugget i nästa kurs startar. :)
 
Nu har jag precis ätit lite mat och laddar för träning med Elin ikväll. :) Kondition står på schemat så vi får väl se hur de gå, haha. ;) 
Öppnade precis ett brev från csn.. haha man vill verkligen inte veta sin skuld egentligen, min skuld ligger väldigt högt nu och mer kommer det ju bli med tanke på att jag har ett helt år kvar i skolan.. men men det får väl vara värt det för att få en bra utbildning och ett jobb man vill jobba med. :) 
 
Aja ska väl ta och diska lite så man har de gjort innan kvällen.  Ha det super! :) 


Klart

Ja men dåså då var allt klart tills redovisningen imorgon. Har lämnat in min kursportfölj innehållande 7 uppgifter, har lagt över min ppt på ett usb och gjort smålappar med det jag ska säga som inte står med i ppt. 
Så nu känner jag mig klar, nu fattas bara den hemska redovisningen imorgon som jag inte är så pepp för men jag vet att efter min redovisning kommer det att kännas som en stor lättnad inom mig och den känslan längtar jag verkligen till nu.
Nu blir det en lugn och mysig kväll med tända ljus, läsning i hälsotidning och lite kik på tvn så det blir perfa. :) 


Im back

Nu är jag tillbaka i min lägenhet, min mysiga, fina lägenhet! Det blev så fint och hemtrevligt när jag fixade till det med lite nya inredningsprylar. :) 
T.ex har det kommit upp en ny klocka som jag fick i julklapp och en jätte fin smyckeshängare som jag fick av Nita i en sen födelsedagspresent. :D 
Ljusälskare som jag är så har jag såklart pyntat med lite fler ljus och bl.a. så har det kommit in ljusstakar här också vilket jag tycker blev jätte fint och mysigt. Så nu är julen bortplockad men min lägenhet är lika mysig för det. :D
 
Packningen ner igår var enorm, såg ut som jag skulle flytta på nytt ungefär och så känns det efter varje jul/sommar så jag förstår egentligen inte att jag får plats. xD Men jag är glad att jag fick skjuts ner iallfall för det hade aldrig gått att tagit all packningen på tåget. :) 
Idag sa jag hejdå till mamma och pappa, men inte på ett allt för långt tag iallfall då jag har skidskola att ta hand om i slutet av månaden, så då kommer jag hem en liten sväng igen. :)
 
Nu ska jag snart gå och göra ordning lite te och yogurt så jag slipper somna hungrig inatt ;) HAHA.
Hoppas ni har haft en bra helg för det har jag! :)
kramis♥
 

Sista dagen!

Min sista dag i Timrå spenderades på Birsta med Erika där det blev god lunch på Charm och ett köp av ett par snygga träningstights. Lär nog slänga upp en bild på de på träningsbloggen i slutet av helgen. :) Men de var verkligen as sköna så jag kommer nog använda de väl! ;P
 
Efter middagen blev det bowling med mamma och pappa(jag som bjöd), ibland är man snål, ibland inte så idag va jag och plånkan snäll. :D Var faktiskt kul och spela men kan ju inte påstå att man har så många talanger kvar då man inte spelat på ett bra tag. xD Men det blev en trevlig start på kvällen iallafall och tur var väl det med tanke på att jag får sitta nu och göra en ppt. Det är skit svårt och veta vad man ska ta med och jag kan inte påstå att jag är så pepp att stå längst fram med en powerpoint helt ensam. :O Att prata inför en stor grupp barn är inga problem men att prata inför en större grupp vuxna är ju något helt annat så ja jag längtar tills onsdag då allt är över och jag får koppla av ett par dagar.
 
Men det har iallfall varit en bra sista dag i Timrå, imorgon åker jag tillbaka till Gävle med en enorm packning så kommer nog se ut som att jag ska flytta ner på nytt, som efter varje jul ungefär.. hur får man plats med alla saker egentligen? xD 
Aja see ya Timrå, timråfolket och hello Gävle, min lägenhet och en jädra massa post innanför dörren. xD
 

Jag kan om jag vill :D

Vet ni va, jag känner mig så duktig idag! :)
Föreförsta så har jag kommit en bra bit på plugget idag, dock känns allt för tillfället väldigt rörigt enligt mig iallfall men att ha kommit en bra bit på vägen känns riktigt bra och dagen är inte slut än.
Att jag väljer att plugga på min helg istället för att vara ute och roa mig känns för tillfället också bra för då får jag mer tid till att hitta på roliga saker min sista vecka här i Timrå. 
Sedan känner jag mig också duktig för att jag klarar av diet såhär på helgen då de övriga i familjen äter god och rolig helgsmat. Idag slängde jag ihop kebab och skinka och gjorde en omelett utav de, det blev faktiskt en god blandning tycker jag, men så det åt jag medans övriga i familjen åt hemgjord pizza som både luktade och såg god ut, men jag brydde mig inte så mycket om det, kände mig inte ens sugen så jag åt min omelett med gott samvete och kände mig stolt för att jag klarat av det.  :D
 
Om man vill så kan man!! :D
 
Medans många säkert är ute och super ikväll så passar jag på och pluggar en stund till innan det blir zumbaträning, ska fortsätta vara lite duktig ett tag till tänkte jag. ;P

Jag vill vara ledig.. på riktigt

 
Den där låten passade så jävla bra in på hur jag känner nu, speciellt refrängen!!! 
Jag vill vara ledig från plugg och ja jag vill göra roliga saker inte pluggaaa!!!!!
Och jaa jag orka fan inte, skulle gärna ta den där mallorcaresan han surra om!!! :P

Men ja nu är jag inte riktigt ledig så måste väl fortsätta döda min hjärna med plugg om jag ska få göra nånting annat i helgen!!!
 
// hyfsat pluggless tjej

skituppgifter..

jag skulle kunna betala någon för att göra mina sista uppgifter klar åt mig, seriöst är så less på att sitta och stirra in i böckerna men inte komma någon vart alls. Jag hittar inte det jag söker, hittar jag något så passar det inte.. få nått bryt, jag orkar inte mer och vill bara bli klar med skiten, de bli liksom inte roligt längre när man stirrat in sig i samma böcker i en månad nu, jag vill gå vidare till nästa nu och hade ju velat varit ledig lite nu min sista vecka i Timrå men tyvärr så kommer jag nog få stirra mig blind i böckerna om inget under ska ske i helgen så jag blir klar men känns för tillfället helt hopplöst.
Så ska man försöka kombinera plugget med träning också och samtidigt få ut så mycket som möjligt av plugget under dagen, men jag måste ju träna men hur fan ska man hinna?? Få kanske köra korta men intensiva träningspass tills jag är klar så att jag inte tar bort allt för mycket av tiden.
Dumma plugg som inte vill bli klart, dumma dumma!!!
 
Ja då vet ni min syssla för kvällen, jag ska stirra mig blind i böckerna och hoppas att jag kan hitta nånting denna gång!!! Vore ju underbart och kunna komma igång någongång så håll tummarna hårt för mig att jag hittar något bra snart och kan börja skriva ihop något vettigt.
 

nyår

Idag är jag allt annat än pigg, alkoholen har satt sina spår! 
Låg i sängen och kände mig typ döende till halv 4 ungefär innan jag kom upp och  kunde få i mig lite mat och ta mig in i duschen. Känner mig som en zombie och kämpar mig för att hålla mig vaken typ men skulle ju vilja se stig helmer filmen som gå 9 men få se om man orka de asså..
 
Hade iaf en trevlig nyår, linnea kom till mig först och pratade lite innan vi fixade oss och drog till calle på middag med lite folk. :) senare blev det vidare till tobbe för  mer party :) 
Den ena va fullare än den andra men ja eftersom man må piss idag så är det väl ett tecken på att man hade roligt igår. ;p tack alla som va med och gjorde ett bra slut på året ♡ nu hoppas jag att 2014 bli ett bra år:) 

RSS 2.0