Min helg

Hej hopp!
Tänkte berätta lite om min helg eftersom jag inte haft tid och ork till de under dessa dagar.

Fredag: 
Vädret var helt knäppt, först lite sol, sen regn, hagel och därmed snö resten av natten som gjorde att det blev vinter igen. ;P 
Hängde med Elina till sjukhuset som hennes mamma ;), lämnade in en lapp på böles skola och träffade även lite folk på Timrå gymnasium, vilket var lite trevligt. ;P
På eftermiddagen drog jag och Elina till Birsta en sväng och kollade en tröja till mig inför kvällen och spanade i ett par grymt snygga skor, hittade iaf en tröja som jag köpte så slapp gå utan. :P
Vi fixade oss hemma hos henne, sen åt jag där innan vi drog vidare till stan för lite förfest hos en tjej som var rätt så najs, helt okej liksom. :) Kvällen fortsates senare på Memento med trevligt folk, träffade många man kände också så det var skoj. :D


Lördag:
Vaknade med ingen röst alls, i början fick man knapt fram ett ord, men under dagen ledde det till ett extremt skärande i varannat ord som lät som jag precis kommit in i målbrottet, lät förjävligt.
Hade svulla höftben och mage som var helt öm, kunde knapt ligga på magen liksom. Kände mig typ helt trött och död och såg ut som om jag hade en hudsjukdom i ansiktet då jag fått massa konstiga utslag över kinden.
Kröp ner i onepiecen och låg halvdöd i soffan hela kvällen med lite gotta som tröst. :P

Typ sådär såg mitt ansikte ut, fast fläckarna syndes mer irl. Såg förjävligt ut. 

Söndag:
Ja idag har jag varit på birsta med mamma, behövde ett nytt diskställ och eftersom mamma och pappa ska till mig snart så behövde jag passa på och köpa de nu innan så de kan ta med sig de ner till mig.
Så dagens köp blev : ett stort diskställ, ett överdragslakan till sängen i Timrå och två vanliga som jag ska byta till i bäddsoffan sen. ( ikea) Ett halsband (Åhlens), En present ( hemligt ställe), En lupp som vi skulle ha till skolan (Kjell och comany) och sen fick jag ett linne av mamma ( Stadium) fast kom på att de vanliga lakanen fick jag också av mamie, så tack för de. :)
Annars idag så har jag skrivit lite på en uppgift, snart klar med den, tänkte skriva klart den ikväll faktiskt. :)
Har fastnat lite på vad jag ska skriva bara. :P

Ha det bra. :)


ändrade planer

Ursh har inte kunnat sova på nästan hela natten, vet inte va det var, men har iaf haft redovisning idag på grupparbetet, känns ritkigt skönt att ha den över nu. Nu fattas bara del två som är enskild på uppgift 3 sedan är alla uppgifter på detta moment klart.
Slutade lite tidigareän schemat så besätmde mig för att åka hem till Timrå idag istället för imorgon så blev lite stressigt med att packa kläder och ta sig dit ner, men jag hann ju, dock hann  jag inte köpa någon mat så jag hoppas inte min mage kommer börja kurra allt för mycket sen. ;P heh

Sitter iaf på tåget nu och ska börja fundera vad jag ska skriva på del 2 av uppgiften, den verka faktiskt inte så svår, måste bara kunna formulera mina ord på ett bra sätt. :)

Ha en bra helg, eller juste alla har inte helg än. ;)


kuljul

Ha inte blivit direkt mycket gjort idag, det har regnat ute så man har inte direkt velat gått ut, sedan eftersom jag verkar ha blivit förkyld så har jag bara tagit det lungt i soffan idag.Hade bokat träningspass och det idag men fick ta och hoppa över det så man inte blir ännu mera sjuk.
Orkade inte göra någon mat heller så det är tur man har nära till en pizzeria då. ;)
Känns drygt med heldag på skolan imorn med redovisning ifall man inte känner sig pigg, men bara kämpa. :P

Nya uppgifterna kom ut idag, kan säga direkt vad jag tycker om dom: FY FAN!!
allihopa verkar sjukt dryg och svår och jag mådde dåligt efter att ha läst det.
En av uppgifterna ska man ta hem en insekt och studera den åså, inte fan vill jag ha en larv, spindel eller något hemma hos mig, jag hatar sånna djur och kommer må dåligt bara av att se på den under tiden vi ska ha det där djuret hos oss.
Vi ska studera fåglar också, jag är rädd för fåglar!! men dom lär man ju slippa ta med hem iaf, annars bli jag jävligt förvånad.
Men seriöst, ta hem en fucking insekt, det är äckligt.. :o

min vår kommer bli jobbig såg jag nu, hade hoppats på att få lätta och mindre uppgifter.. bläää


=/

Godmorgon!

Skönt med lite sovmorgon, dock så känner jag mig lite småsjuk idag, jätte snorig och känner mig hängig, fast har inge feber enligt termometern iaf men lär väl ska ta en tablett snart för att se om det blir bättre.
Det värsta med at vara snorig är att om jag bli täppt sen så får jag inte ta vanlig nässpray, men de täker jag nog göra endå i värsta fall för måste ju kunna andas liksom.. :o

Ska väl leta fram nått att ha på mig åså nu sen börja läsa lite på texten jag ska redovisa imorgon. :)
BYEE!

rymdraketer!

Besöket på förskolan idag var roligt, ställde lite frågor till några barn utifrån temat rymden. Var ganska spännande och höra vad barnen visste om det och jag hoppas att svaren ska räcka för att jag ska få ihop något bra utav det. Efersom man skulle göra en aktivitet/experiment tillsammans med barnen så byggde vi en varsin rymdraket som de mindre barnen blev väldigt avundsjuka på sedan, men kanske de barn som fick vara med visar dem hur man gör en raket. ;P

Vad tycker ni? lite påskigt, höstigt och färglatt tycker jag bilden känns som, men de blev ju fina. ;)

Drog ner på ett spinningpass efteråt, skulle egentligen dansa idag men orkade inte vänta så spinnade lite istället och det var bra jobbigt och skönt, så det var det värt.
For hem, duschade och åt lite mat, så nu sitter jag och unnar mig pringles bara för att jag var så grymt sugen på det igår, och gott är det. :D vill se på big brother men är ju ett tag tills det börjar, så får nöja mig med nått annat tvprogram tillsvidare.:P

Ha en bra kväll iaf!!

smile- slick ;P

Halloj!

måste ha sovit grymt konstigt inatt för det känns precis som att jag sträckt till hela huvudet, lär nog komma från nacken och axlarna eftersom det gör ont när jag trycker där. Av nån anlednings så går det väl ihop med svalget också så gör skit ont när man sväljer, så jag hoppas att det går över snart, får kanske ta en värmekudde och lägga på axlarna sen.
Tog fram cykeln idag, lite halvtaskigt med luft i däcken men vafan de ha det ju jämt varit på den där cykeln satt det funkar att cykla på den endå, skönt att slippa gå till skolan men blev lite tidig istället för att det gick otroligt fort och cykla. Satt där med studiegruppen och fixade det sista inför redovisning av grupparbetet på torsdag, så nu gäller det bara att träna lite på texten man ska läsa.

Senare idag, om några timmar ska jag gå till förskolan och börja med det terminsammanhållande arbetet. Ska faktiskt bli roligt att göra den här uppgiften, eller njae.. roligt och få göra delen på förskolan, mer jobbigt ovh få ihop allting, för den delen verkar sjukt dryg och jobbig men just de idag ska iaf bli roligt och spännande på något sätt.

:D

tillbaka till gävle

Ja idag har man suttit på tåget en stor del och dunkat musik, gick och handlade lite direkt då jag kom hem och bestämde en tid med min llu att komma dit och göra en uppgift. Hämtade ut ett paket också, innehållande en liten godisskål och en trisslott för att jag premunerar på en tidning. Vann dock ingenting, men det gör man ju sällan på lotter tycker jag.
Ställde mig och gjorde enchiladas till middag, riktigt gott måste jag säga så ska väl strax plocka bort det, satt mig och tittade på gårdagens Big brother program så har inte hunnit gjort det än.

Och just de, här i Gävle pyntar man ju tydligen hela stan med fjädrar i Brynäs färger, vad sägs som att byta ut dem till röda och vita istället kanske? ;) HAHA


...

Var på Birsta en sväng med mamma förut och lämnade tillbaka lite saker, istället kom man hem med dessa par skor som man spanat in ett bra tag nu.

Det är sånna här walkinskor med bollar under. Man tränar typ balansen, vaderna, låren och rumpan då man går med de, men man måste typ gå in dom först innan man kör på långsträckor annars kommer träningsverken vara enorm. :P
Köpte även nya träningskläder, kortare byxor och tillhörande tröja i färgerna svart och rosa, orkade inte fixa bild på de tyvärr. ;P Men var bra pris på de nu så man måste ju passa på, sen var det fint också och matchar ju skorna lite då det var rosa på kläderna också. ;P
Fyndade även ett par örhängen för 17 kr, as najs. ;P

Annars idag så har jag tagit en promenad med pappa och ätit våfflor eftersom det är våffeldagen idag. ;P
Är egentligen inget superfan av våfflor, men klart man ska äta våfflor på våffeldan liksom, typ enda gången jag äter de på året ungefär.. xD

Ikväll blir det lungt, ska väl packa ihop lite saker jag ska ta med mig till Gävle imorgon, men slipper iaf åka super tidigt, så de känns skönt.

Ha en bra kväll!!

Håret!


Eftersom jag fick en komentar att lägga upp en bild på håret jag satt och fixade med i fredags så är jag väl snäll och bjussar på det då. ;P
Vad tycks? :P

seeeeegttt

Hola!!
kul kväll igår, började med lite förfest hemma hos Ella tillsammans med hon, Elina, Jossan och Erika, trevligt trevligt, sedan fortsattes det med buss in till stan och Memento.
mina strumpbyxor gick sönder ganska rejält, min väska gick också sönder så den ska jag se om jag kan få lämna tillbaka för den har jag inte haft så jätte länge..
Känner mig otroligt seg idag, låg i sängen till typ två och kollade big brother, innan jag tog mig orken att duscha. Det roliga då var att när jag tog av mig bh så ramla det ut pengar, då hade jag glömt att plocka ur mynten så det är stora ringar på brösten efter dom nu. xD
,


Hängde med mamma när de kom hem till affärn så jag kunde hämta ut mitt paket innehållande dessa grejer:


verry nice, fågelbajs !! Ne men de var snygga. :)

Just nu sitter jag och äter nå bollar, eller de är nått slags godis som är som bollar med choklad, eller ja skit samma men god är dom iaf.
De som är min förrätt till middagen ;) HAHHA.

HÅRFANTASI

ibland kan man inte annat än att älska min fantasi och kreativitet har stått och mixtrat ihop två hårförlängningar.
Ha en mörkbrun med clips sen många år tillbaka, rätt sliten men den funkar ibland, sedan hade jag några slingor kvar utav min blonda förlägning, och de är helt oanvända så de håret är hur fint som hellst.
Satt och tänkte hur coolt det skulle kunna bli om man mixtrade de färgerna ihop, blont och mörkt och funderade hur jag skulle kunna sätta ihop slingorna på något så jag skulle kunna sätta in det i håret lätt, sytrådar och synålar åkte fram, t,o,m en häftapparat, men sen dissade jag idén att försöka göra en helt egen utav den blonda och tog fram plattången och brände fast de i de mörka håret så det blev som blonda slingor i den mörka håförlängningen, riktigt coolt faktiskt, men min plattång är full av lim nu men få försöka göra ren den på något sätt sen då den svalnat riktigt. :)
Få se om jag orkar klippa till håret lite sen, för det blonda håret är lite längre men det beror nog på vad jag tänkt att göra för frisyr med det om jag kommer att behöva det idag. :p
Synd bara att mitt egna hår är en helt annan brun färg bara men det kan se helt okej ut beroende på hur man har håret tror jag. ;P

Nu blire lunch !!! :)

tjenixen!

Ligger i sängen och ha precis uppdaterat mobilen och lite grejer på datorn, samtidigt som jag tittat på gårdagens avsnitt av Big brother.
La in en utmaning på facebook om att jag skulle göra 10 armhävningar och situps för varje person som gillade, jag hade hoppats på att lite färre skulle gillat, men utmaningar är kul och jag ska fan klara det där om så mina armar och mage ska vara dödens. ;P 600 av varje ska de bli än så länge om inte fler gillar, är uppe i 100 nu och mina armar känns som spagetti, fasen vilka snygga muskler jag ska få asså, ni få passa er noga sen, kommer ju bli biff ja ;) xD HAHAHA
Vilken tur att jag fick min redbull över som jag tänkte ha på mitt och nitas lan, då kan jag få lite energi nu istället. ;P

Annars idag så händer det inte mycket, kunde haft jobb idag och imorn om jag vaknat ca 1 halvtimme tidigare och sett ett mail, men då jag vaknade var det tyvärr försent, men det kommer fler tillfällen och nu har de mitt nummer så de kan ringa istället, lite lättare att vakna av de än ett mail. xDhehe

Återstå och se vad som händer idag, kanske nått kul,kanske inte :P


H-sand

Hemkommen till Timrå igen efter en rolig kväll/natt hos Nita. :)

Åkte dit så jag va framme strax efter tre, så började vi med en prommis till affären för att handla det som behövdes, efter det ställde vi oss och laga lite mat som blev kyckling och potatisklyftor, riktigt gott. ;P
Kvällen fortsattes sedan med en kvällpromenad och massa tjockande framför tv, där vi spelade massa ps-spel av alla sorter. ;P 
Ja vad har vi lärt oss utav de där då? 
* Vi vet inte så mycket om sportvärlden.
*De snygga, snabba bilarna är inte alltid de bästa. 
 * Hästar kan heta vad som hellst och kan vara riktigt seg och svårstyrd.

En sen kväll med massa tjocka resulterade till en trött Elin med en mage som strejkar en aning, axlar och nacke som känns stel och gör ont, tungt att andas. Men sånt får man väl ta ibland om man vill ha en rolig kväll.
Ligger nu i sängen och tänkte väl ligga här till en stor del ikväll också, vila lite. ;P
Skönt att inte måsta upp till något seciellt imorgon utan kunna få sova ut. :D

Ha en bra kväll. :)


Lan@nitas place

Tidsinställt inlägg!:)

Just nu befinner jag mig i Härnösand hos min kära vän Nita.
Vi ska ha ps-lan ikväll och förmodligen sitter vi nog och spelar nu och trycker i oss massa onyttigt som man brukar göra på lan. ;P

Vi kommer nog hinna prova på en hel del roliga spel och säkert en del tråkiga också, vi kommer hinna skratta en hel del och få ganska ont i magen också skulle jag kunna tro.

Ne ikväll/inatt lever vi oss in i spelvärlden och får smaka på den nördiga sidan utav oss, kan bli riktigt roligt faktiskt.. ;D

Mer detaljerad information om vad vi gjorde kommer imorgon.. ;D

hmm?

Godmorgon!!

kunde typ inte somna inatt så låg nog och gjorde det mesta på telen, allt från att knåpa ihop en ny bakrundsbild till att spela spel och lyssna på musik. När jag vaknade i morse var jag tvungen att kolla min tatuering, mina konstiga drömmar fortsätter och denna gång var jag på en konstig ö med massa folk men fick nån sjukdom så hela kroppen va helt rödprickig och halva min tatuering hade frätits bort. :o Magen krampade och det forsade blod fast man inte hade mens liksom, och det roliga som jag ville komma fram till som ar ganska jätte sjukt att de som skulle vara tamponger i drömmen var ju något stor, typ en colaburks omkrets. xD
cyklande hästar och sjukdomar som leder till enorma tamponger, vad kommer här näst? tycker att mina drömmar börjar bli lite skumma nu.. xD

Aja sitter och försöker få mitt hår någorlunda platt, verkligen inte min hårdag idag. Var och simmande med pappa igårkväll och lät håret självtorka så mina fula lockar kom fram, sen sova med en knut på huvudet på det resulterade krull och svårt att platta ner. Ursh hatar mitt hår, det är fult och slitet, riktigt slitet måste jag säga. =(
Ge mig ett nytt hår utan att behöva raka av mig det jag har tack så skulle jag bli glad.
Får ta mössa idag fast då får man mössfrilla istället, men det är nog fan så mycket snyggare endå. ;P

Ska väl fortsätta med smink och packning nu, ska nämligen till Härnösand idag och härja lite, ska till Nita och ha skååjj. ;P
Skriver nog mer senare.. :)

cykla häst eller hästa cykel? ;P

Vilka drömmar man kan ha asså, visste ni att man kan cykla häst? ;) hästarna är för lat i uppförsbackar så då får man trampa som en cykel upp. xD
Iaf så sov jag inte så länge idag, så tänkte ta mig ut och träna lite, så ser man de gråa halvmulna vädret som inte alls lockar, men så kom jag och tänka på orden som en gubbe pratade om på peppappen i telen jag laddade ner och lyssnade på för att se vad de var och då kände jag mig tvingen till att gå ut.
Motvind, kallt och 3,5 storlek förstora skor, kan det bli så mycket bättre? ;)  Gick typ inte springa, var ju riktigt jobbigt i det där vädret så gick mest, men fick ju iaf röra på mig lite, dock så höll jag på blåsa iväg på vägen hem då blåsten stormade och tröck på i ryggen istället.
Tog mig hem och värmde på lite mat till lunch och satt mig framför tv en stund istället, mycket varmare och skönare.. blev sugen på choklad så liftade med bror min till ica då han skulle till vårdcentralen så jag kunde handla lite, och då va man helt plöstligt ute i stormen igen, burr så kallt, men det fick det vara värt för att få cola och choklad. <3 MUMMS!!
Nu har jag nyss sett klart på Big brother så nu vet jag inte vad jag ska hitta på, rätt skön dag endå, men jag längtar tills imorgon!! ;P

blää!!

Blää!!  ha varit typ tungandad hela dagen idag och har känt som om något klämmer vid nån sena i halsen eller liknande, en oskön känsla iaf. Har haft ont i magen och mått lite illa till och från så har väl inte mått super bra idag men det har funkat som sagt.
Tänkte beställa en festklänning ikväll, men tror ni den fanns kvar? nejnej =( Så nu har jag suttit halva kvällen och spanat efter en annan festklänning men när man väl fastnat för en så är det svårt att fästa sig för någon som kan vara "nästan" lika fin, ni förstår säkert hur jag menar. Aja det löser sig nog, i värsta fall får jag väl gå naken på den fest jag tänkt att ha den på. :o ;P haha

Tänkte väl snart gå och lägga mig och hitta på nått, läsa eller kanske spela lite mobilen, sånt som jag brukar göra för att bli trött och kunna somna. Hoppas att det är hyfsat bra i andningen och de imorgon så jag kan dra ut och träna lite, promenera eller springa lite.. Kan vara bra och ha tränat lite innan tisdag då den dagen kommer innehålla massa tjockande. xD men mer om den dagen kommer på tisdag så godnatt på er. ;P

schnyyyggg


Då var 1 av 3 par skor köpta nu, dessa godingar på bilden fick följa med hem idag. Såå snyggaa och ganska typisk mig när det gäller färgerna.. :D
Var nära på att köpa ett par till men trodde de var billigare att beställa men hade sett fel så hade ju kunnat köpt de ju, men få åka in till Birsta en annan dag och fixa hem dom.;P

Annars idag så har jag och mamma varit på minneslunden och tänd ljus för morfar som gick bort för 1 år sedan idag. Vad fort tiden har gått tycker jag. :o

Ikväll får jag väl se vad jag hittar på, känns skönt att inte behöva kliva upp tidigt för något tåg imorgon, utan kunna vara kvar här i Timrå hela veckan. :D Så bara höra av er om de är nån som har tid och lust att träffas. ;P

Dagen =)

 Dagen har typ sett ut såhär :

* Vaknade, svarade på ritspelet och gick upp och fikade,
*Fixade mig och for hem till Emma.
* Tog en liten prommis och snackade lite

* Pappa hämtade mig halv 4- 4kanske det var.
* Åt mat
* for på affären och handlade godis, kollade lite på tv och for ut en sväng med Elina.
* Tog ett besök på Max och snackade lite

* Trötta tjejer avslutade kvällen tidigt för att ta en dejt med mr. Bed.;P

Aah typ så har min dag sett ut, nu ska jag plocka fram tant Elin och lösa lite korsord, tror jag.. :P
fattas bara läsglasögonen hängandes på näsan så hade jag väl sett riktigt pensionärsaktig ut..
Godnatt!!



Promenix

Idag har jag varit ute på en långprommis med Ante, kändes som ett perfekt väder att vara ute och gå i, var riktigt varmt ute. Kul med lite sällskap också tycker jag. :)
Bosatte mig i sängen resten av dagen framför Bog brother och Sims, och måste erkänna att det är inte alls lika kul att spela sims längre. Min familj bestod till början av en mamma,pappa och en son, mamman som var döpt efter mig själv dog och alla grät och skrek hela tiden, drömde massa drömmar om henne och sörjde hela tiden.
Efter det spelade jag inte på någon vecka för tyckte det var så tråkigt när en gubbe dött, nu spökar mamman i huset och seriöst det låter lite smått läskigt när hon flyger runt i huset..
Jag har länge letat efter en ny kärlek till pappan för jag vill ha ett till barn i huset, det funka inte med någon tjej, inte ens en kram liksom, så nudå så märker jag att killen gått och blivit bög, så nu gå han och tänker på den andra killen hela tiden med massa hjärtan och skit, så nu stängde jag av spelet, va inge roligt längre. xD

Ikväll få jag se vad som händer, om jag hitta på något eller om de bli lugnt. :P
Hoppas ni får en trevlig helg mina vänner. ;P


E- Elin

Vafan! jag skriver väl om mig själv på bokstaven E då, kommer inte på något bättre och kan ju inte vänta hur länge som hellst om jag ska klara ut hela alfabetet.

Iaf som de flesta redan vet vid det här laget så heter jag Elin Andersson, jag är född 1992 så jag fyller 20 i år, vilket ska bli najs. Jag kommer ifrån Timrå som ligger en bit utanför Sundsvall för er som tyckte att namnet lät okänt eller så. Nu bor jag i en liten lägenhet i Gävle eftersom jag pluggar på högskolan där till att bli förskolelärare.
Ja vad tycker jag om och göra då, va med mina kompisar typ, åka bräda, träna,festa, fota och lite sånna saker, fast just nu kan man inte tro att jag gilla fota då det varit lite dött på den fronten ett tag.
Men ja kortfattat och bra, mer utförligt vill jag inte ta det då det kan hända att jag ta upp något om mig sjökv på övriga bokstäver. :)

Mjao!

Mysig träningsverk man har efter boxningen igår, känns mest i ryggen,rumpan och låren, och inte lite heller...
Men det var kul och jobbigt precis som det ska vara i träning. :)
köpte med mig lite godis hem för att jag tyckte att jag förtjänade det, är ju så himla billigt på den nya godisaffären i stan så man måste ju passa på, synd bara att det bara var gott ett litet tag, men tur också för då fick jag ju över massa till idag. :)

Väntade på posten även idag i hundra år, tillslut gick jag upp till förskolan och tog deras adress och bad mamma skicka papprerna dit,  de jag väntat på är ett tillstånd för att få spela in på förskolan och vill ha ut det så fort som möjligt så man kan komma dit snart och börja med uppgiften.
Precis innan jag skulle gå till tåget så kom papprerna, kul! Aja nu är de skickade iaf och förhoppningsvis kommer dit om inte postgubben sega igen.

Är hemma i Timrå nu, ligger i sängen och äter upp mitt godis, ska väl inte göra något speciellt hade jag tänkt.
Ha så trevligt allesammans. ;P


...

Passade på att städa lite idag, dammsög och diskade lite bara, sedan packade jag resväskan och tänkte fara hem idag istället för imorgon, men för att jag skulle kunna åka hem så behövde jag få ett viktigt papper i brevlådan innan, men posten kom ju aldrig, och tror jag aldrig stått på sån vakt vid dörren och fönstret som nu, men eftersom posten inte kom så är jag kvar i Gävle än och unnade mig därför en tunnbrödrulle från sibylla till middag. Jag hade ju liksom inte tagit fram någon mat eftersom jag tänkt att dra vid middagstid, men men.. :p

Ikväll äre boxpass som gäller, har inte provat på det ännu men sägs ska vara grymt jobbigt så vi får väl se om jag lever efter denna kväll. ;P Fast hmm.. Jag har fan gått Army fitness och kan nog nästan slå vad om att de är jobbigare så jag ska nog fixa det här också, ska bli skoj!! :D


:P

Fick leka elektriker igår kväll, typ allt i köket dog, brödrosten som jag skulle använda och även mikron, tittade i kylen och då var det helt svart där, tvn dog utan att jag ens tänkte på de förän senare, och inte nog med det så gick lampan vid sängen sönder också, så fick byta säkringar och det för första gången i mitt liv, duktig man är. ;P
Fast fick lite hjälp av pappa på telen hur man skulle göra, men var inte så svårt direkt. :P

fick lite sovmorgon idag, riktigt skönt så nu har jag nyss fikat lite frukost och titta lite på tvn, får se vad som händer idag, man ska ju tydligen få reda på om man klarade hemtentan idag, och som jag fatta det som så får man bara ett mail om man inte klarade det och än så länge har jag inte fått något, få jag inget mail så måste jag ju fan fira med nått asså. Dör om jag få göra om den, för den va ritkigt dryg och göra. :o

Ha en rolig och trevlig dag =)

kort inlägg

Hejhej!

Har nyss kommit hem från skolan, har suttit i studiegruppen och pluggat lite så nu sitter jag och äter lite paj och ska slå på lite musik. :)
Det är typ storm ute idag, hade det inte blåst ute så hade det nog varit jätte varmt idag.

Funderar på vad jag ska skriva på min utmaning, har kommit till E, något förslag vad jag skulle kunna skriva om då? :)

Tycker att de gå trögt att blogga nu då de inte händer så mycket, blir mer blogginlägg då jag är i Timrå och gör mer saker på dagarna/Kvällarna. :) Man vet inte riktigt vad man ska skriva om..

Aptf <3


Måste bara säga att jag älskar denna tröja, ångrar inte de köpet!!! <3 APTF stå de på den etersom man inte ser hela tröjan, det är förkortning på Appertiff om någon undrar. ;P

Orkade inte skriva något igår, tog fram en gammal dagbok och skrev några rader där istället,  så man gör då inte bloggen räcker till för att skriva av sig. Ganska skönt endå att det finns något alldeles eget där man kan skriva ner sina tankar och idéer de gånger man inte tycker att alla andra bör få veta.
Jag skriver mest blogg just för att få skriva av mig lite och för att jag tycker det är roligt, men även lite som en minnesgrej som jag kan kolla tillbaka på senare i mitt liv om jag skulle vilja det.
Jag är inte ute efter att bli nästa kissie eller kenza, men självklart tycker man att det är roligt när det är folk som besöker mig och läser min blogg. :)

Idag har jag inte gjort så mycket, va in på några få affärer på Birsta,köpte fjädrar som jag ska ha till en grej. xD
Ha typ försökt att komma in på blackboard och studentportalen hela dagen, men inte fan har det funkat eller och behövde komma in på båda sidorna idag, aja hoppas verkligen att de ska funka imorgon.
Ha legat och läst lite i en bok vi ska ha läst tills imorgon, gå riktigt segt måste jag säga är inte alls pepp för plugg nu.. och är inte heller pepp på att kliva upp klockan 04:30 imorgon för att åka tillbaka till Gävle.. kanske man ska satsa på att bli bonde istället nu då man snart vant sig vid att kliva upp den tiden. xD ;P


Nib



Efter gårdagens kväll så lyckades jag samla på mig en tröja och en massa klistermärken. :P
Så kul, för en del slogs nästan om sakerna, hoppade på varann och slet i grejerna för att få tag i de, medans jag och Marcus bara stog still och fick sakerna fångade i handen nästan, förutom tröjan då. xD Ganska kul faktiskt!!
Dock va tröjan as stor, va typ strl L i den så.. xD

Kvällen var väl helt okej, lite mindre folk än tidigare år, men lite trevligt folk träffade man ju där. :P


Idag vet jag inte riktigt vad som händer, återstå och se. 
 

Yääh!


Tjatja!

Idag har jag och Elina varit på dollar en sväng och kikat lite sedan legat och slöat lite hemma hos henne framför gossip girl, rätt chill dag.:)
Ikväll väntas Nib(natt i backen) och en hel del snowboardåkning, hoppas på att det ska bli en rolig kväll. :)

Slå en signal om ni ska dit och vill ses 076-8249977, PÖSS!!

im back ;P

Hejhej! :)

Nu är jag hemma i Timrå igen och ligger i sängen framför gårdagens big brother program och en påse godis.
Idag har jag och Nita inte gjort så jätte mycket, var på stan och lämnade tillbaka filmerna vi hade hyrt, tog en snabbis runda på några affärer som vi missade igår och köpte även en smoothie på naked juicebar. =)
spenderade någon timme framför tvn hemma och packade ner våra saker innan vi gick på donken och köpte med oss dagens middag som vi åt på tågstationen. :)
Råkade sätta oss på cityvärdens plats, men hon va snäll och lät oss sitta kvar där och äta som tur var. :)

Tågresan gick ganska fort då man hade någon att prata med hela resan, så det är ju najs. :P
Väntar nu på att Christer ska komma hit så jag kan skriva på ett diplom till en stackare som inte fick ett på sidskolans avslutning, sedan få jag se vad jag gör, Elina ville ha med mig ut så kanske blir det då. :D

Ha en bra kväll.;P

Stanis bananis

Hallåhallå!

Har nyss kommit hem från en runda på stan tillsammans med Nita, hittade ganska mycket fint som jag ville ha men kom hem med två bhar och en tröja, kan fixa bild i morgon kanske.:)
Kom även hem med två filmer som vi har hyrt till kvällen och skavsår som gjorde att mina fötter strejkade ganska mycket då man skulle gå.

Ikväll blir det till att tjocka upp chipsen som blev över och se på film, känns som det är lördag eller något men det är det ju inte, fast helg för mig som är ledig.;P

Aja ha en bra kväll:)


kuljul ;P


Idag kommer Nita hit så lär väl bli lite flum som vanligt. ;D
Ska möta upp henne på tågstationen vid 17:00 så tills dess ska jag väl försöka ta orken att plocka bort min resväska och diska, städa orkar jag inte men det är inte så jätte stökigt satt hon lär nog inte dö iaf. :)
Lär nog bli en prommis till willys också och köpa lite gotta till kvällen, de hade ju billigt godis satt. ;P

Tänkte ta och maila min llu nu innan jag glömmer bort det, skulle ju komma dit snart och intervjua barnen och göra något expermiment/aktivitet med barnen till den terminsammanhållande uppgiften, men är inte ett dugg klar med planeringen för hur jag ska göra så måste flytta på det. ;P Vet iaf vad jag ska jobba med och kan bli riktigt roligt faktiskt, vad det är kommer jag inte ta upp än iaf. :)

Men ha en rolig och trevlig dag för det ska iaf jag ha. ;D

Crazyy!!

Hallå där!

Sitter och fikar lite macka och jouce till tvn innan jag ska göra mig klar för att lägga mig, ska lägga mig tidigt idag så jag blir pigelin till imorgon. :)
Har typ inte orkat gjort nånting, gick på affärn och handlade lite och gjorde mat trots att jag egentligen inte hade ork alls till att laga någon mat. Börjar bli riktigt fattigt i frysen nu känner jag så lär väl måsta offra lite pengar snart och fylla på den.

Vafan!!! nu dog 5:an som jag satt och kollade på, blev helt svart, jag hoppas verkligen det kommer tillbaka för jag hade ju tänkt att se lite program där ja. :O

Aja godnatt på er ;P

Bjuder på en snygg bild på mig och Elina :D <3

gillar våra grymt röda tungor asså. xD


D- Dans

D var en lite klurig bokstav, hittade inget som är jätte roligt att prata om, men jag valde iaf dans.
Jag tycker att dans är väldigt roligt, man får lyssna till musiken och röra sig i dess takt. :)
Jag tycker det är roligt att dansa och har testat på flera dansstilar. :)
Jag dansade ca 2 år streetdance på danceworld i sundsvall, vilket var grymt roligt tills mitt knä pajade och jag inte klarade av att göra de böjiga rörelserna längre. Testade på popping några gånger efter det, vilket ser sjukt grymt ut när man är riktigt duktig på det, men hoppade av efter ett par gånger eftersom knät fortfarande krånglade.
Jag valde även dans på ett av mina val i skolan där man fick prova på alla mäjliga danser, allt från balett och 80-tals disco till swing och andra crazy danser. De dagarna gick man väldigt länge i skolan men att avsluta med dans var sjukt roligt tyckte jag. :)

Nu mera brukar jag gå på danspass som friskis och svettis ordnar, har provat på dans fuego men har varit flest gånger på vanliga dansen där olika dansstilar blandas ihop till olika musikstilar, också rätt skoj. :)

Ne men dansa är kul, jobbigt är det också beroende på hur fartig och rytmisk dansen är.
Dansfilmer är något jag gillar också faktiskt, step up, streetdance, honey, dirty dancing och många fler bra dansfilmer. Vet egntligen inte vad som gör att dem alltid bli bra, alla hittils jag har sett har varit bra iaf. :)


Vad tycker ni om dans,skulle ni vilja prova på någon särskild? :)

Själv vill jag dansa jumpstyle, vilket är en dans som väldigt få dansstudios har, men här i gävle finns det en bara att de är på så dåliga dagar tyvärr, men de kanske hinner ändras, vem vet. ;P
Jag kan lite redan men jag vill lära mig mer. :)


zombie

Oj vad förvånad jag blev då det var så många som kollat min blogg igår, var det så intressat att läsa om min helg. ;) HAHA nä men vad roligt att det finns lite folk som faktiskt går in och läser här. xD

Kunde inte somna igår så efter typ 9 timmars sömn på två nätter så kan jag säga att jag känner mig verkligen som en zombie. Känns som om någon har lagt tunga stenar i mina ögon så de både hänger och är svår att hålla öppna.
Åkte ju tillbaka till Gävle idag för att ha ett seminarium och seriöst jag hade nerräkning i mitt huvud när jag skulle vakna på tåget efter ljusne. Måste ju fan ha drömt för inte brukar de säga att alla ska vakna efter 3, 2, 1, 0 sekunder.. typ så.. xD Iaf den rösten gick det inte så bra och lyssna på iaf. xD
Bussen jag hoppade på från tågstationen hade inget bromstryck så han blev fast där och alla fick vänta tills nästa buss skulle komma, stackars de personer som skulle till Sandviken för va en sådan buss, jag kan ju liksom ta nästan vilken jag vill ja. ;P

Seminariet gick väl bra, var jobbigt i vissa tillfällen att hänga med då man var så trött och hade lite svårt att sitta still också eftersom de är lättare att somna då, men jag försökte så gott jag kunde och hänga med och hålla mig vaken. ;P hehe.
Enda lektionen i veckan för övrigt, ganska drygt att  åka hit för 1 dag men eftersom det var ett eximinerande seminarium så var man ju tvungen. =)

Min korsordstidning har kommit så tänkte väl ta det lungt och lösa några kryss och även se på gårdagens big brother avsnitt som jag missade. :)

Ha en bra dag :)

helgen =)

Oj vad dålig jag har varit på att uppdatera nu, men ska berätta lite om min helg för er. :)

I fredags så gick jag och träna hos mormor på dagen sedan på kvällen var det typ ingen som kunde göra något så jag satt ensam som ett litet emo med chips framför tv och dator, vid typ 10 tiden frågar Elina om jag vill hänga med ut och åka lite, så vi tog väl några besök på media markt och donken där alla hänger typ, dunka musik och hade lite kul ute på gatan. ;D


Igår åkte jag i backen med pappa på dagen i det fina vädret, ganska skönt faktiskt, sedan på kvällen kom Elina till mig så fixade vi oss och drog till Alnö på en förfest där vi inte blev kvar direkt länge. Sedan körde vi runt och dunka Sean banans nya låt i bilen och träffade lite folk. Träffade Sofie på donken som man inte sett på jätte länge så det var roligt. :)

Senare drog vi på fest i Härnösand och hade ganska trevligt. :)
Kom hem typ 06:40 imorse och vaknade typ 11:30 så är väl ganska trött och seg idag men det får det väl vara värt. :)

Har varit och plågats lite hos Jessica idag, vaxade benen så nu känns det skönt igen. :)
Känns skönt nu efteråt att veta att man inte kommer behöva raka dem på ett tag. :D

Ikväll blir det lugna firren, ska upp tidigt imorn satt. :)

C- Choklad

Trodde C skulle bli en ganska svår bokstav men fanns en del alternativ där ändå, inte lika svår som bokstaven A, men iaf så tänkte jag prata om choklad idag, den farliga frestelsen. :)

Choklad finns ju i många olika märken, sorter och smaker,mörk, ljus, med fyllning i, med kex i m,m
Choklad är farligt gott, det är som en drog, man har lätt att bli beroende utav det.

Choklad är ett sorts njutningsmedel som kan vara ens vän i många tillfällen..
choklad mot mensverken t.ex, tröstäta om man är ledsen, pluggodis och flera andra saker.

Men det finns många myter innom choklad, men kolla här:
*Man blir inte tjock utav choklad om man inte äter det i stora mängder/ dag.
*Choklad orsakar inte högre kolesterolhalt i blodet.
*Diabetiker får äta choklad.
*Choklad är inte allergiframkallande. Bara de som redan är allergiker kan drabbas av chokladallergi och frekvensen är mycket låg.
*Enbart choklad kan inte orsaka migrän.
*Choklad orsakar inte akne
*
Choklad orsakar inte hål i tänderna

Om ni vill veta mer deltaljer om varje punkt så kolla in här :
http://www.chokladsajten.com/index.php?option=com_content&view=article&id=92&Itemid=103

Själv så älskar jag ju dessa godingar :


Men marabouchoklad är ju också en stor favorit. <3




Birsta :)

Drog på Birsta igår med mamma och kikade runt lite.
Tog en sväng på dollar först och fyndade lite saker som det här: 



En svart halsduk som jag varit ute efter länge, färgglada sugrör, blommiga servetter, kexchoklad, sminkpennvässare, rosa läppstift och ett halsband.



En närmare titt på halsbandet som föreställer eifeltornet med en söt liten rosett. :) Typ alla mina halsband hade ju gått sönder så kände mig i behov av något nytt. ;P

Nätiga saker verkar bli mode igen och hittade den här tröjan i en fin lila färg som är ganska typisk mig, älskar att shoppa på våren för då kommer mina färger fram, de otroligt snygga pastellfärgerna, love it. <3 :D

Köpte även ett vanligt svart linne också. :)

Blev en promenad med mamma då vi kom hem för att få lite luft, var så himla varmt på birsta och endå hade jag bara ett linne under jackan, ursha.. :P

RSS 2.0