I bilen

Sitter i bilen påväg till Järna för att spendera en natt där innan vi dra vidare till Öland. Så nu ha vi nyss varit i Gävlebro och fikat lite så man ska orka resten av resan.:p Vill se på film men tvgrejen i bilen verka inte vilja ta filmerna, är något fel på den, sjukt drygt. Aja kanske kommer med något roligare inlägg senare :)


seeeeeg

Igår blev det Ödeviken och stranden, var kanske inte den soligaste dagen men det var varmt och skönt endå.
Badade inget utan låg mest och chillade på filten, åt jordgubbar och annat gott fika och spelade spel, alltid mysigt.
Var inte där allt för länge för sedan drog jag och mamma till Birsta en snabbis för hon skulle kolla på några solstolar och jag skulle köpa något att ha på mig till kvällens festligheter. Kom hem med ett par svarta jeans och en vit blus eller vad man ska kalla den för, lite hårsnoddar och hårnålar som är bra att ha.
 
Efter det blev det hem och fixa sig lite, äta mat och sedan drog jag vidare på partaj på fagerviks båtklubb, ja asså det var inte båtklubben som ordnat något så jag festade runt med massa gubbar, utan lokalen var hyrd för lite festligheter. Kvällen fortsattes senare inne på memento med trevligt folk, rolig kväll tycker jag som ledde till huvudverk och kraschad mage idag men sånt får man ta.
Ligger nu halvdöd i sängen med hoodtröja med luvan över huvudet och ögonen halvöppna och känner mig säckig i kroppen, orka inte röra på mig men måste typ plocka upp lite på rummet, är helt kaos här inne och imorgon åker vi ju bort så kan vara skönt att få bort lite stök innan då, men först blir det nog film eller något.
 
Ha en trevlig dag!

glassiiiiigt

Upp klockan 9 för att dra till stan vid öppningstid ungefär med mamie och papie, köpte med mig ett par handbojor och en ögonmask/ögonbindel vad man nu ska kalla det som jag ska ha till nollningen.
Annars kollade vi på en present till Thilde och Leonard. =)
 
Drog sedan iväg på Bandsjön en sväng och tänkte sola men solen ville ju ligga bakom stora moln istället så istället drog jag och Ella och köpte glass och chillde utanför Ok, sjung lite och skrev egna låtar som vi är så bra på. ;P Trevligt trevligt. =)
 
Drog iväg och firade Thilde efter maten så blev gott fika och en cykeltur med lite lekpaus. ;P
Fick in en fluga i halsen så fick världens hostatack, ursh och fy, äckligt...
 

Kärl-Arne

Igår blev det Ödeviken med mamma och pappa och steka lite i solen, tog mig även ett dopp i havet som faktiskt hade blivit lite varmare sedan veckan innan, men har ju varit varmt väder i en veckas tid nu så då borde ju vattnet värmts upp mer på de flesta ställen.
På kvällen drog jag, mamma, Helena och Sandra till Kärlarne som låg typ mitt ute i ingenstans, ingen mottagning hade man där iaf så var utan mobil i flera timmar vilket var lite hemskt tyckte jag, men tur man hade Sandra så man inte var själv, då hade det blivit tråkigt.
Om ni undra vad vi gjorde där så var det så att mamma drog med mig på dans för att se Scotts, ha ni hört något värre? Jag lyssnar inte på Scotts eller annan dansmusik och jag dansar defenitivt inte sån där dans som de gjorde där, men tydligen så ville de ha med mig dit och följde väl med mest som sällskap till Sandra då... Jag skämdes när jag kom dit och undrade vart fan jag hade hamnat, jag kände mig orolig och nervös typ hela kvällen av att någon skulle bjuda upp mig på dans och det ville jag absolut inte så jag och Sandra fick halft gömma oss, var ju en del unga där också som kollade rätt mycket och just därför blev man ju nervös. Typ alla kom ut och var helt genomblöt av svett, såg rätt äckligt ut, själv blev man ju bara svettig av att kolla på ungefär. xD
Slutade med att vi hamnade långt in bland folket och dansgolvet och då kändes allt bara jätte dumt, så tillslut började jag och Sandra försöka oss på den där dansen för att vi skulle vara "upptagna" för andra, och herregud vad vi skrattade, det var ju inte ett dugg lätt och vi måste sett rikigt dåliga ut, men vi skrattade på för fullt så man fick ont i magen och halsen.
Slutade vid typ 12, halv 1 så man var ju rätt trött när man skulle hem så halvsov typ i bilen och slocknade typ på en gång då jag kom hem.
 
Ne hua, jag kommer aldrig bli någon dansbandsgnutte som far runt och dansa med alla folk, tacka vet jag krogen där man få hoppa och dansa hur bäst fan man vill, där är det inget som är rätt och fel.

tjockiskväll@Härnösand

Följde med Nita hem till hennes lägenhet i H-sand på måndag eftermiddag, så blev lite tjockiskväll med godis,chips och dricka framför the big bang theory, mycket trevligt, hade dock väldigt ont i magen efter allt tjockande.
 
Ikväll har jag varit på Bingo med mormor och Cornelis och hoppades på vinst men gick visst inte som jag ville, jag har verkligen ingen tur i spel, jag vinner ju aldrig något. :/
Mormor bjöd på fika och medans hade gubben som ropar ut nummer börjat redan trots att paustiden inte hade gått klart än så vi fick ju springa som några dårar och sno nummrena av de brevid, tänk om man missade en vinst där nudå.. suck.. Aja nästa gång fikar jag i bilen!
 

Grillning@Barsviken

Söndagsmys ute i Barsviken tillsammans med lite folk, blev lite grillning av korv och marsmellows och ja en del är ju lite knäpp och ta med sig en hel flintastek ut i skogen också. xD
Några skulle upp och jobba så kvällen slutade inte så sent, slutade med att en smart jävel slängde in en axeflaska i elden så det vart en jävla smäll av det. :O Och inte var det den personen själv som kunde städa upp efter det..
Jag, jocke och Nita fortsatte kvällen med lite spel i Nitas stuga, fia med knuff och svartepetter, lyckades få ett knottrigt chips också, inte så vanligt kan jag tänka mig. xD

Ice age maraton

Medans de flesta kanske har varit ute och solat eller något idag så har jag suttit inne och kollat på film med fröken Olsson. Ice age 1,2 och 3, sedan blev det matpaus följt av godisköp och in till stan för att se den nya filmen på bio. Filmen var jätte bra tycker jag, spännande och rolig men dock så störde jag mig på att mamutarnas barn bytt namn från film 3 till 4. :o I film tre heter hon Peaches, eller persika men nu helt plötsligt hette hon kiwi. :o Jätte förvirrande men om man bortser från den grejen så var filmen helt klart sevärd. :D
 
Kvällen fortsattes ute på altanen med mamma och pappa med lite tv, ost och kex och songpop på mobilen, ganska trevlig dag tycker jag. =)
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och nörda något spel tills jag somnar, godnatt!
 

myspys

Lånade bilden av Mathilda.
Blev myskväll  igår hemma hos Mathilda med fina tjejer, massa prat och gosaker ute på altanen med ljus och filtar, mysigt.
Kom hem vid 2 ungefär och somnade nästan på en gång för att jag var så trött, men ganska skönt att somna fort.
Idag väntas Ice age maraton tillsammans med Matilda O, vilket menas att vi kommer sitta hemma hos mig på dagen och se alla tidigare ice age filmer 1-3 och sedan dra vidare in till staden för att se 4:an på bio, kommer nog bli roligt. :)
Ha en bra dag mina vänner! :)

Fredag igen! :)

Igår blev det Ödeviken med pappa och det är fortfarande för kallt för att bada i havet så tog ett snabbt dopp bara och höll mig på stranden sen, ursh så kallt det var. =)
Märks att man har lätt för att bli brun iaf, på en solig dag såg man tydliga kanter efter bikinin och efter två dagar i solen så blev man kallas neger här hemma. :O Men det är väl bra det att det synns att solen tagit. :P
Solen skiner även ganska bra idag och värmer på men blev ingen playan idag då det inte fanns någon bil att ta sig någonstans, så istället följde jag med Ella på Birsta en sväng.
Kan säga att jag längtar efter mina jobbpengar nu, höstkläderna börjar ramla in i butikerna och i katalogerna som skickas hem och i höst verkar modet vara riktigt snyggt så har sett en hel del jag vill ha.. kommer bli dyrt! och trångt i min garderob men det få man ta.. ;P
Skulle inte köpa något idag men fick med mig 3 par trosor hem iaf bara för att jag tyckte de var coola. ;P
 
Nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar om jag ska ha håret som jag har just nu eller fixa om det.. hmm? Ska på kalas hos kusinen och sedan lite mys hemma hos Mathilda, tror jag få ta mig en titt i spegeln och se. :P
Ha en bra helg! :)
 

Onsdagsplask

Tog mitt första dopp idag ute i Oxviken tillsammans med snygga bruudz ;P, solen stekte på rejält och äntligen verka skitvädret ha lämnat oss för lite sommarvärme.  Vattnet var iskallt, riktigt kallt men jag var ju iaf i vattnet fler än en gång så man är väl inte så badkruka endå.
Solen tog ganska mycket idag så nu ser man lite ut som en tomat i ansiket och min rumpa vart helt pötsligt kritvit jämfört med min rygg xD, mycket snyggt.
 
Blev en sväng på Birsta när jag kom hem med mamma och pappa, leta presenter till några kusiner, fixa min internetgrej på Telia och lite fikamys på café charm. Hittade lite finfina grejer man gärna skulle vela ha men man få hoppas att de finns kvar när lönen kommer in på kontot. :P
 
Provade min nya leksak idag, denna goding :
Den rullade på galant och jag sprang och svettades som en gris så den träningen tog nog ganska bra idag, helt klart nöjd med detta köp.  =)
 
Nu blir det sängen så man orkar med morgondagen också, godnatt på er :P

Tisdagsmys

Tisdag:
Blev en mysig dag med picknik ute vid havet vid Vivstavarfs båtklubb tillsammans med Ella och Mathilda.
Med oss hade vi lite allt möjligt, nya tobleroneglassen, vilket var god fast trodde att det skulle vara större bitar av tobleronen. Vi hade också med oss lite melon, ost och kex som var ganska så mumma tycker jag, nya daimbullarna som inte smakade så värst mycket daim men var helt okej endå och lite trocadero. Man blev ju något mätt efter den där pickniken men det fick det vara värt för lite gott fika en solig dag, fast det var en del stora moln som kom och jävlades med oss ett tag.
Efter Pickniken blev det chill på Ellas gräsmatta därefter en promenad som fick hela min fot att svälla upp typ, var nån jävel som bet mig så fick en rejäl knöl som kliades och gjode ont och nu i efterhand kan jag typ inte ha några skor på mig för det gör ont. Mamma trodde det kanske kunde ha varit en spindel som bet mig för de brukar tydligen kunna göra stora svullnader. :O Borde iaf inte ha varit en geting för det borde jag känt och sett. :o Men men efter promenaden hittade jag ett körkort så ella ringde upp killen som ägde det och då visade det sig att någon gjort inbrott i hans bil vid eon och tagit hans plånbok, stackarn så han var ju utan alla kort. :o
Vi fick 50 kronor som tack och eftersom klockan var runt 22:00 och ingen av oss hade ätit middag så drog vi in på Donken i Birsta och käkade lite mat för de pengarna, inte illa. :)
Mycket rolig och trevlig dag måste jag säga. :)
 
När jag kom hem så stog denna pärla på mitt rum:
Äntligen är jag ägare av ett springband, som jag har längtat. Bilderna är supersuddiga och dåliga men springbandet är jättefint, rosa och fint. Mitt rum här i Timrå börjar likna ett gym snart då jag både har en crosstrainer och ett springband nu, hehe dock så är crosstrainern till salu så det kanske inte ser ut så länge till. ;P
 
 
 
 

stanheladan

Har spenderat den mesta delen av dagen tillsammans med pappa. =)
Först blev det upp rätt tidigt för att jag skulle dra på Um, hade glömt vilken gata det låg på så sprang och leta som en galning och var rädd att man skulle komma försent, men jag hann som tur var.
Sedan gick jag och pappa på stan i stort sätt hela dagen, hittade massa fint men var inte så roligt och kolla när man inte har så mycket pengar till att köpa något nu.
Lunchade lite på subway och glassade på med glass från donken, inte illa. ;P
Sedan hämtade vi mamma och skjutsade in henne till stan också så blev en extra sväng där medans hon var hos naprapaten eller vad de nu hette, så man var rätt trött och slut efter flera timmar på stan hehe men endå blev det en promenad med pappa efter middagen.
 
Annars idag(ikväll) har det varit rätt lugnt, har kollat på Lotta på liseberg, några avsnitt av the big bang theory och nördat ett spel på mobilen, helt sjukt hur beroende man kan bli. :P Men nu ska jag lägga mig i sängen och nörda lite till eller lösa korsord, fåse.. ska upp tidigt imorgon och träna så är väl lika bra och lägga sig.
 
Godnatt!
 
 
 

Min helg.

I helgen så har jag äntligen tagit mig ut efter att legat sjuk i flera dagar så i fredags så drog jag hem till Mathilda och hade myskväll med henne. Vi hyrde en film som var ganska rolig och bra och tjockade lite tills våra magar höll på spricka. Senare drog vi bort till Ella och va lite social med hon och Lisa, var en rolig och trevlig kväll tycker jag. :)
 
I lördags åkte jag ut till Barsviken för att jag trodde vi skulle grilla, så hade ju fixat massa saker för det sedan bangade typ alla andra för en crousing så jag och Nita vart ju hyfsat less kan jag säga. Istället tröståt vi chips, tog en promenad och grillade korv för oss själva tillsammans med hennes bröder. Dock så var det ju inte samma sak att grilla en korv på gasolgrillen än att gå ut i skogen och grilla över brasa som vi hade tänkt oss, men var ju ganska mysigt iaf.  Vi spelade även lite kubb där jag och Nita vann. ;P
Kvällen blev inte riktigt som tänkt men vi hade det rätt trevligt endå, det är tur att det alltid finns mycket och prata om. :P
Fick skjuts hem av Mille på söndagen så när jag kom hem så var Jonas och barnen här så kom hem i lagom timing till jordgubbar och glass, mumma! Gick upp till grannen och gungade lite med Nova och Vilgot också, alltid trevligt. =) På kvällen blev det en promenad med pappa sedan lite mys på altanen framför solsidan.
Så min helg har varit bra, hoppas att eran har det med.
 
 
 

Hösten!

Vilken tur för mig att man fick fortsätta i skolan till hösten då;P haha.
Känns som höstterminen kommer bli rolig med den där kursen : förskolepedagogik och didaktik 2 : Barns skapande och estetiskt lärande. vi kommer alltså ha bild,musik, drama, rörelse och de där ämnena vilket känns jätte roligt, praktiska saker tycker jag om.
Kollade lite på kursplanen och har en liten känsla av att böckerna vi ska ha kommer vara mycket roligare att läsa en vissa tidigare kursers böcker, sedan känns det faktiskt roligare att köpa sångböcker och sånt som det kanske kan vara roligt att ha kvar sedan. xD
 
Jag är lite nyfiken om det är någon man känner/ vet vem det är som har kommit in på något i Gävle. :P Återstå väl och se kanske. =)
 

-

Hejhej!
 
sjuklingen lever, börja faktiskt att friskna till nu äntligen. Har varit liggande sen i söndags typ och har knapt kunnat ätit något så allt jag i stort sett har gjort är att legat i sängen och sovit/sett på film eller liknande, inte så kul direkt.
Men igår orkade jag mig upp ur sängen och kunde förflytta mig lite iaf, dock så kändes mina ben ganska tung och spagettiaktika men ett litet framsteg iaf och idag har jag kunnat fått i mig ganska bra med mat jämfört med de andra dagarna och det är ju jätte bra så imorgon kanske man kan ta sig ut på en liten promenad eller något så man piggnar till om man orkar. =)
 
Lär ju skriva något roligare efter helgen då något förmodligen hänt och man piggnat på sig helt.. BYEBYE!!

tung natt !

Godmorgon eller Goddag, beror på hur man vill se det. =)
Ligger på sängen i min onepiece och lyssnar på musik och funderar på om jag ska se en film snart.
Hade hellst velat göra något roligt och hade ju planer till det också men sen vare ju någon jävel som bestämt att jag behövde bli sjuk denna vecka... :o  Började med att man åt en macka igår och sen började jag må illa, och jag trodde det var som de andra dagarna denna vecka att man knapt att äta men sedan blev det ännu värre så låg halft gråtfärdig i sängen av att jag knapt kunde röra mig utan att det skulle kännas som att man skulle spy, låg och andades djupa andetag för att slippa göra det eftersom de är det värsta jag vet.. Jag kunde inte sova bort skiten heller eftersom de inte gick att sova, allt var ritkigt plågsamt och slutade med att jag fick ur mig typ halva magen kändes det som så ringde och väckte mamma så hon kunde komma ner och hjälpa mig, och tydligen så var jag jätte varm då så hade väl feber och förhoppningsvis så var det bara det som gjorde att jag spydde och ingen magsjuka, för få jag hög feber så brukar jag kunna göra det ibland..
Lyckades somna iaf två timmar så var jag jätte pigg vid 5 tiden så då alla skulle på jobbet vid typ halv 7 låg jag vaken, kändes ju lite konstigt att vara vaken innan de som ska jobba.. :O Tog en till alvedon och som tur var så somnade jag tillslut i några timmar till.
 
Måste kolla om jag får i mig nått ätbart snart, försökte med lite yougurt för några timmar sedan men fick bara i mig typ tre skedar.. Måste vara nya dieten de här, någon förtrollar än så man inte kan äta utan att må illa eller få ont i magen.. så om någon känner sig less på mat och vill gå ner några kilo så kan ni ju komma hit och kramas lite och ta reda på om jag kan smitta över de till er kanske..:P

Ha en bra dag!!
 
 

Gatufest och lite till :)

sommar och sol, ja jag vet jag är cool, och ni vill ha mig, på bloggeeen? ;P
I know, jag har varit dålig på uppdatera men alltid ska det väl vara något att skylla på varför man inte haft tid, och såhär äre att trots att jag inte jobbar så har vädret varit ganska bra denna vecka vilket betyer att jag knapt slagit på min dator på dagarna och varit utomhus istället.
Sedan som ni kanske vet så har det varit gatufesten som jag varit lite på och tänkte berätta lite för er, och jag ska försöka göra det så kort jag kan men endå intressant, är ju en hejjare på göra långa inlägg när det väl finns något att berätta men jag ska försöka korta ner mina ord.
 
I onsdags blev det gf med dah family, började med att jag va hungrig så åt en hyfsat god nachotalrik inne på daltons, har varit så konstig på siståne så har ätit lite dåligt, var först inte hungrig eller sugen alls sedan gick det över till att känna sig hungrig men inte sugen och det kan jag lova var jobbigare, så slutade med att jag fick ge bort halva nachotalriken till pappa för att jag inte kunde äta mer och började må lite illa, ingen aning hur de kunde bli så för hade inge ont i magen eller så.. :o
Hittade en grym tröja som jag tyckte var ganska klockren, Haru någe töggömmi? Fast jag hade hellre viljat haft ordet nå istället för någe om den skulle varit helt perfekt på våran dialekt men grym endå tycker ja. :P
Borde haft den då jag jobbade i sthlm. :P
Drog iväg och gick med Mathias och Victoria en sväng, för mathias var för feg för att åka karuseller, men gjorde de senare endå, så kommer Emelie och säger att alla killar hon var med är för feg för att åka med henne så då fick vi tag i biljetter billigare, 2 biljetter för 40 kr och en kostar 35 i vanliga fall, alltid najs med billigare. ;P
Blev först en karusell med Emelie då som jag inte minns namnet på och sedan breakdance med Victoria.
Breakdance som är känd för att vara ganska vild satte sina spår på mig, järnstången som man har över sig som ett skydd ramlade ner rätt på mitt öga efter att vi hett upp den ovanför oss, va ju inte så mys och blev ganska svullet direkt.
Kan säga att de fortfarande gör lite ont där men att jag nu blivit gul/grön istället för blå, vackert vackert. ;P
 
På torsdagen blev det lite grillning hemma hos Julia med fint och trevligt folk, typ alla utom jag, Mathilda och Ella skulle in på gatufesten så när de drog då drog vi nykterister hem till Ella och bakade lite kladdkaka och chillade lite, senare blev vi myggbitna hemma hos Jossan där det även blev varma mackor och film, alltid trevligt. =D
Fredagen kom som vi alla längtat till, eller ja iaf vi som firade Jessica som fyllde 18 år. ;P  Nu är hon stor flicka hon med. ;P Började hemma hos jessica med lite förfest och god mat, sedan blev det limosin in i en timme vilket var sjukt roligt, så sedan dumpade chaffisen av oss på gatufesten inne i stan så då började kvällens partaj med massa skoj, men vi ska inte gå in på massa detaljer om det, det var en super roligt kväll iaf som ledde till att jag och jessica har stora blåmärken över hela armen, vette fan vad vi gjorde!!! :o Så om man sammanfattar två kvällar på gatufesten så gav det bara en massa blåmärken, hur hade då 4 dagar slutat? xD sjukhus? xD
Gårdagen blev lugn, lagade mat med victoria och hade lite myskväll med godis med mig själv typ, alla andra stack ju hemifrån och orkade inte kolla om någon va hemma heller för va trött efter fredagen. :)
Idag blev jag väckt tidigare för att jag skulle se på en film som vi hyrde till igår men inte såg, sedan blev det fixa sig inför Birsta där jag lämnade tillbaka mina Ballerinaskor jag köpte i sthlm, de gick ju sönder efter första gången jag använt de och de är ju inte direkt normalt, så fanns det inga kvar med min storlek såklart så istället kom jag hem med två andra skor, ett par lite enklare sandaler som va på rea, nästan gratis skulle man kunna säga, sen ett par som jag kan ha lite mer i höst. :)
Gillar färgen på de röda, lite mer åt de vinröda hållet. :)
Köpte också en present och en jätte fin ugnsform som var lila och hjärtformad, har ingen bild på den nu men kan nog fixa en till en annan dag, fastnade typ för den direkt, och mamma köpte en ljusblå. :)
Ja annars idag så har jag tränat med Mathias, blev fight night idag och det var faktiskt ganska roligt, jobbigt vilket det ska vara, men det slår inte pump när det gäller jobbigt iaf men det var kul så det lär vi nog gå på fler gånger skulle jag tro. :)
Nu ska jag upp och slappa vid tv, puss och hej leverpastej!!! =)

jävla träningsverk!

Hallåhallå!
Vaknade med ännu mer träningsverk idag, sägs ju att andra dagen brukar vara värst och jadu, det är inte mysigt att vakna och knapt kunna röra på armarna eller kunna ta sig ur sängen för man inte kan stödja sig mot nått.
Så kommer man till nästa problem när man ska klä på/av sig tröjan så man måste sträcka upp armarna, eller typ fixa håret, fyfaan vilken smärta de är just nu kan jag lova.
Men trots en hemsk träningsverk så hindrar inte lite ny träning mig, gjorde lite ben,rumpa och magövningar + tränade en stund på crosstrainern, så det känns skönt att jag iaf rört på mig lite idag. :)

Ha precis ätit lite lunch, gjorde skinka och lök omelett och nästa gång tror jag fan att jag tar på mig solbrillor eller något då jag ska hacka lök istället för att det ska se ut som att jag grinar då jag gör mat. xD HAHHA ursh!

Tänkte väl snart ta reda på min resväska som jag inte gjort än, känns så jobbigt men måste ju nångg. xD Kanske ska se någon film först eller så gör jag tvärt om så jag vet att jag få bort kläderna någon gång.. xD
Ikväll blir det nog en sväng in på Gatufesten =)
vi kanske ses där? ;D

fullspäckad dag :D

Mysig träningsverk man vaknade med idag, jag och Mathias var ner och tränade pump igår och satan så jobbigt det var, det känns i armarna kan jag lova och lite i låren, ne hua hade inte hunnit ätit så mycket innan vi drog iväg igår vilket kändes.. började må illa efter ett tag, inte bra. Efter passet var vi bra död och slut båda två så vi båda glömde våra skor.. xD
Trots att jag kände mig som typ Betty spagetti så drog jag ut ett tag, gled runt en sväng med patrik och hans kompis typ och hälsade på Nita en sväng i Härnösand. :)
Kändes som att det var hundra år sedan man träffade Nita så det var kul. :)
 
Idag blev det Birsta med denna tjej, henne var det också evigheter sedan man träffade så det var skoj. :)
Med mig hem blev det en fotlänk och ett halsband från Six och tre par glassfärgade trosor från cubus. :D
Vädret har varit perfa idag så hoppas de kan vara så hela veckan, skulle vara skönt. :)
Hann bara komma hem så kom Emma till mig, så blev till att slänga i mig lite mat sedan drog vi på Birsta, och ja jag va på Birsta två gånger på en dag bara att nu va jag inte inne i själva birstahuset utan på Media markt och Elgiganten. :) Började bra med att Emma tappade bort bilnyckeln på Media markt, men som tur va så hittade vi den igen.. :P
På Elgiganten blev vi musiker och körde lite manamanah dodododuh i en ipad med lite musik till, folk måste trott att vi va dum i huvudet men det blev en rolig inspelning. xD
När vi kom hem till mig blev det lite toystory 3 på tv, alltid najs. ;P


Nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och ska se om man få Mathias att gå upp tidigare imorgon för att dra på gymmet. ;P Puss och kram skumbanan :)

Hemma igen =)

Hallåhallå! =)
Då var sista veckan på Kallfors avklarad, och denna vecka har jag spenderat den mesta av tiden uppe i Lillkök. =)
Det har både varit roligt och lite långtråkigt beroende på vädret, men oftast roligt. :)
Igår kom mamma och pappa ner till mig och skulle äta på dinnershow på kallfors så gick dit och umgicks lite med dom och gubbarna som satt brevid, riktigt roliga var de tycker jag.
Annars träffade jag på Barbie! :o  Va nån tjej som fyllde 40 år som kallades för barbie och betedde sig som en liten fjortis på 14 år, seriöst! alla hennes paket var rosa både utanpå och inuti och jadu hennes beteende var ju lite speciellt, hoppas hon inte ha några barn för hur kan de vara om mamman är som en liten fjortis på hög nivå. :O
Men pappa var ju iaf populär, först frågade Barbies vänner om de fick ta kort på han, sen kom en ur bandet som spelade fram och pussade pappa på huvudet och sist men inte minst så kom självaste Barbie fram och frågade om pappa va full och om han kunde jaga henne..  x'D jag höll på dö av skratt,..
Men kvällen var rolig och det blev ett bra slut på min lilla jobbtrip. =)

under dessa veckor har jag märkt:
* att skåningar är dryga som fan..
* att i lillkök kan man se alla möjliga sorters insekter
* att ordet korv kan skilja så mycket på olika dialeker.
* att mina talanger för att steka ägg är fortfarande inte de bästa, och då menar jag mest då jag knäcker äggen, antingen få man skal med eller så halva ägg-gegget utanför stekpannan... xD men då har ja märkt...
* att på de senare dagarna så fick jag mer flyt för äggstekandet ;P
* att man kan skylla på stekpannan om man bränner fast något som typ korv. ;) Den var seriöst skit konstig...
* att man känner sig handikappad första veckan och vill gärna ha rullstol med tanke på smärta i fötter,rygg och knän. ;P
* att en del folk är dumma och tror man ska fatta vad de menar för korv om det säger en varmkorv eller typ en vanlig korv, vad är de liksom? :O
*att man kan få besök av skit snygga killar om man har tur
* att man kan bli besviken över att inte få mer besök av snyggingen. ;P
*att man kan bli skit nervös av att få besök av typ 10 engelsmän två gånger på en dag.
* att jag saknat mina kuddar som fan!
* att jag saknat folk !
Och ja massa mer. :)
Men det har varit roliga tre veckor med arbete, åkte iaf hem till Timrå idag, blev först ett stopp i Gävle för att hämta lite grejer man glömt sist, kolla lite på min lägenhet såhär.. ;P Sen blev det vidare till Timrå där det blev tjockismat(pizza) till middag, jag va egentligen inte ens hungrig, vet inte vad de är med mig, åt typ ingenting igår för att jag inte var hungrig, åt en macka och en korv på dagen vilket inte är så mättande och mycket och på kvällen åt jag endast en liten efterätt som jag fick av nån gubbe brevid mamma, snällt tycker ja.. Men konstigt att man inte va hungrig då ju? idag har jag inte heller varit så hungrig så skippade frukosten åså, knepigt.. :O
 
Iaf så sålde jag min tredagars Gf biljett idag, kände mig inge pepp längre för att gå dit och slösa massa onödiga pengar, så ska köpa endagars istället och bara gå på fredagen, känns mer värt då man i inte har någon lust för de andra dagarna längre.
Var tydligen många som va ute efter biljetten för bara efter nån minut så ville tre stycken ha den och efter nån minut till så två till liksom, sjukt men aa det är ju najs. :)

Jag och Mathias drog iaf och köpte träningskort förut, nu på sommaren kan man köpa sommarkort för en billigare peng och träna på sommarmånaderna fram till sista augusti, tycker jag är jätte bra och vi fick de en hundring billigare och säkert för att junimånad redan gått, as najs:D, så imorn blire pumppass, ska bli skönt att komma igång med träningen igen, har ju inte kunnat träna så mycket när man varit på en annan ort i några veckor. Nu jävlar ska det röras på fläsket, hoppas på bra väder imorn!!

Nu ärförsta kapitlet av mi roman slut.. ;) GODNATT!

RSS 2.0