inte som planerat

Denna dag har väl inte riktigt gått som jag tänkt mig, haft otur gånger 1000, slitigt och slitigt men varken hunnit med eller att nått ha blivit rätt.
Tiden idag sprang bara iväg så hann inte städa klart- hann inte dammsuga så det är tur det inte är kungen som ska besöka mig.
Haft grisont i magen hela dagen och har fortfarande men trots att jag bara ville sitta eller ligga ner och vila den så har jag både tränat och stökat i köket(bakat). La ner tid som jag kunde hunnit plugga på istället för att göra bröd till helgen, blev det bra eller.. NEJ! Jag har gjort det där brödet jätte många gånger och det har aldrig varit några problem men denna gång vägrade brödet gräddas inuti och blev bara hårdare på utsidan, så hej soptunnan med dom. Blev riktigt less och besviken när jag väl stått och försökt anstränga mig att göra något bra liksom.. Lyckades dessutom dunka in huvudet i en skåpkant så nu har jag ont i huvudet också.. bra jobbat Elin. 
Vart så besviken över dagen så gick och köpte mig en hälsotidning så kände mig lite nöjdare då iaf, läsgodis<3
Nu väntar jag i en mysig lägenhet med tända ljus och grönsaker och dipp framdukat på att mamma och pappa ska komma, så jag hoppas resten av kvällen bli bra nu.
 
Ha en super bra helg allesammans. <3
 
 

halva klart

Slängde in lite kökstök mitt i städningen också, bakning 1 av 2 och denna blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Kokostoppar.. hade för lite kokos och orkade inte springa på affären så formen blev ju inte riktigt så fin som jag förväntat mig mende smakade iaf bra så man får väl nöja sig med det då. 
Typ första gången jag misslyckats med bakning så jag är lite besviken men men ska baka morotsbröd snart också så förhoppningsvis blir de bättre. :)
 
Såhär ser min planering ut nu efter halva dagen ungefär. Har tillkommit en övrigtkategori då jag bestämde mig för att föra in lite bakning idag också. :) Borde va en halv bock där egentligen då ena bakningen är klar men den bockas då jag bakat brödet. 
 
Så nu är jag nyss hemkommen från gymmet så nu ska jag börja med brödbakning, sedan dammsugning och matlagning.. fan insåg att jag kommer inte hinna så mycket plugg idag ändå, men litegrann hinner jag nog tills mamma och pappa kommer. :)

Aja bara fortsätta.. :)
 
 
 

hej å hå

Detta är vad jag ska hinna med idag, så tidig morgon och full rulle! :)
Senare ikväll kommer mamma och pappa hit så det bli mysigt<3 :)

lämnar skolan en sväng då. :)

Då var sista dagen på skolan för ett par månader framöver avklarad då jag nu kommer att gå ut på vfu i typ 11 veckor. Två redovisningar är gjorda och en lunch på restaurang campus där det serverades: Dragonstekt kotlettrad med cidersenapssås och potatis.
Antingen såg jag jävligt hungrig ut(ifs var jag det också) eller så ville han som lastade upp maten göda  mig en aning för vilken jävla portion, men mätt blev man och gott var det också. :)
Ända nackdelen var att min mage inte verkade gilla de där trots att jag tog en tablett för laktosen innan och de inte innehöll någon gluten.. Men var väl något annat innehåll där som var dåligt för min mage som är typ känslig för allt känns det som.
 
Fick sluta vid halv 3 istället för 4 så det kändes otroligt skönt, mindre skönt att cykla i regnsnö där snöflingorna var stora som lappvantar så man typ inte såg nånting. Dyngsur när jag kom hem typ.
Nu ska jag bara chilla en sväng innan det blir mat och träning. Jag är seriöst dö mätt än men jag måste väl äta nånting så jag orka träna senare. :o
 
Hoppas ni haft en super bra dag idag och att den fortsätter så, 1 dag kvar till helg!!! :D
 
 

partie

Fest igår då.. jag som varit duktig och inte druckit sedan nyår, ha inte direkt haft något sug av alkohol heller men nu fyllde Julia år så det är klart det blir lite party då. :) Dock har jag lite ångest för jag ha verkligen inga pengar alls nu så har fått låna massa från mitt sparkonto för att kunna leva typ och känns riktigt surt att ha lånat pengar från sparkontot till alkohol!!! Speciellt när man inser efter kvällen att det hade kännts bättre och varit nykter en kväll som denna. Ville inte vara det först för jag vet hur jävla tråk jag skulle ha då och jag vet hur jobbig man tycker att alla fulla människor är då, men det var en sån stämning som man hade kunna varit nykter på så det känns lite surt och ha slösat pengar på alkohol men det var iaf en jätte trevlig kväll hos Julia och det är ju huvudsaken. :)
Vi fick se en kille dra ner byxorna och göra helikoptern framför bussen, va ju en väldigt rolig syn... sjuk kille! xD
När folket drog ut på krogen vid typ halv 12  så drog jag hem så var inte hemma så sent heller, rätt skönt ändå. :)
 
Idag få vi se vad dagen har att erbjuda!!! :)


=)

Dagen igår började med Plugg i studiegruppen, halva dagen på skolan och halva på Café Java. 
Men lilla jag fick nöja mig med en kopp te, men inte dog jag väl för det, ganska van att sitta bland folk som fikar och jag inte kan äta nånting men tyckte det var tråkigt att caféet inte hade nått att bjuda på till mig.. 
Det som de kunde bjuda på som var glutenfritt åså innehöll ju självklart mandel eller hasselnötter ist.
VARFÖR kan de inte ha nån kaka av nått slag som är helt allergivänlig.. inge laktos, gluten eller nötter.. vafan det är ju as många som är nötallergisk så de kan väl iaf ha nånting som är utan det.. riktigt dåligt!!!
Men men en kopp te var rätt gott det också. :)
Efteråt drog jag bara hem och bytte om, hämtade mitt zumbakit och hoppade på bussen till Elin.
Vi gjorde en as god paj som absolut inte var sista gången, recept kan ni hitta  Här
Efteråt blev det lite zumba men gick väl lite sådär då det blev rätt sent och vi var trött. Nästa gång får vi inte titta på OS innan och börjar laga maten typ vid 3 så det inte blir så sjukt sent men lite shakade vi på kroppen iaf. 
Trevlig kväll och dag över huvudtaget. :)
 
Fick med mig en bit paj hem så då har man en god lunch idag också!! ;P 
 
Idag väntas: 
STÄDNING
DISKNING
TRÄNING
SEN? 
 
Aa det är typ det jag ska göra och får väl se hur lång tid det tar, vet inte vad jag ska göra ikväll iaf! :)
 
Hoppas ni får en bra helg alla! :)
 
 

ressugen!!!!

Asså jag är så sjukt sugen på en utlandsresa nu så ni anar inte! Jag vill komma iväg ett tag och bara vara, se världen lite och bli brun och fin. :D Bara leva livet för en liten stund!!!! :)
Jag saknar london och shopping och skulle gärna ta mig dit typ nu igen men jag är så sjukt sugen på åka till ett varmt ställe också där man slipper känna stress och bara kan njuta!!!

Hellst av allt skulle jag bara vilja sätta mig på ett plan nu nånstans men det säger skolschemat nej till. ;P Men typ sista maj då eller till sommarn.. Hade varit underbart<3 Om nån känner detsamma så hör av er vetja ;P HAHA 

Aja tillbaka till verkligheten en sväng och ladda för Tb-träning, hejaheja!!!
Dumma bild, nu känner jag mig som ett spöke också, och jag påstog där att jag inte va brun... jag tar tillbaka de lite. xD
HA EN BRA KVÄLL GOTT FOLK!
 
 

Bra helg

Söndag igen då!! :) Och Sverige tog guld i stafetten idag igen, grymt bra gjort och väldigt roligt. :D
Hade tänkt att ta sovmorgon idag men vaknade vid 7-halv 8 av att jag drömt en mardröm och tårarna rann ner för kinden, sjukt att en dröm inte bara kan vara inne i huvudet utan också visas på utsidan vissa gånger när man vaknar. :o Kunde iallafall inte somna om efter det men jag var ganska pigg ändå så gjorde inte så mycket. Fikade frukost och drog ut på en promenad i ett rätt så härligt väder skulle jag säga, 5 km traskade jag runt innan Os, så det blev en alldeles lagomt lång prommis. =)
 
Igår hade jag en jätte trevlig kväll med Emma, Ingela och en kompis till Emma.
Taccos, melodifestivalen, massa snack och mys med en hel del onyttigt gotta också, så de var jätte mysigt. =)
Lär dock få träna hårt i veckan för att bränna bort alla helgens kalorier, men det kan det vara värt ibland för att ha vissa "lyxstunder". 
 
Nu sitter jag och läser lite kurslitteratur och funderar på om man ska gå till affärn och handla lite snart, börjar bli hungrig så kan ju vara en fördel och handla de jag behöver till maten då. :) 

 
Hoppas ni haft en toppen helg för det har jag. :)

helgmys :)

Godmorgon! 
Trots lördag så var jag uppe ganska tidigt idag också och körde ett yogapass, inte någon träningsform jag brukar göra ofta men ibland kan det vara skönt och nyttigt och låta kroppen få slappna av lite. 
Det var väldigt skönt faktiskt, dock mindre skönt och gå hem sen då det blåser rätt mycket här idag, kallt blåser der också.. :o
 
Hade en jätte trevligt och mysig kväll med Julia igår, den gick lite i barndomens tema skulle man kunna säga. :)  Nostalgifilmer i form av Pippi Långstrump och Glass med banan, maränger och kolasås!! :D 
Ursh man åt så man mådde illa efteråt men det var gott och mysigt iaf. :D
Idag är det en ny dag och nya roliga planer som kommer hända. Ikväll blir det nämligen tjejmys med Emma och Ingela hemma hos Emma där det kommer bli lite taccos, spel, surr och annat skoj. Kommer nog bli jätte trevligt, så jag hoppas tiden går fort till kl 5 då vi ska mötas på willys. :D
 
Nu ska jag ta och diska bort högen som vi samlade på oss igår kväll, fixa till mig lite sedan får jag se vad jag hinner och orkar göra. :) 

Hoppas ni får en superbra lördag!! :)

Alla <3 dag

Hur firar man alla hjärtans dag på bästa sätt om man är ensam? 
Jo man ger kärlek till sig själv och till de man tycker om ist(vänner, familj, husdjur kan också funka)
Hur ger man kärlek till sig själv, står i spegeln och säger till sig själv att man ser bra ut eller vadå? 
Jag tänkte mig mer att göra saker som man tycker om, kanske unna mig något gott utan att tänka om det är onyttigt eller inte. Har man pengar kanske man unnar sig den där tröjan man spanat in länge eller en mysig fika på stan med någon fin vän eller familjemedlem. 
Fast ifs man kan ge kärlek till sig själv genom spegeln också, det finns så många som är missnöjd med sin kropp och kanske t,o,m mår dåligt över att kolla sig i spegeln.. men om ni gör det så tänk såhär: Jag ser bra ut och jag duger precis som jag är!!! Det kan ni hälsa till eran kropp så blir den  lite gladare. :)
 
Idag är jag uppe tidigt, så ingen sovmorgon för mig trots att jag är ledig. Tvättstuga från klockan 7 så det var bara upp och hoppa det, men klart man måste ge kläderna lite kärlek också. ;) HAHA  Var inte så jätte mycket så tar inte allt för lång tid då. :)
Sedan blir det ner till gymmet för att svettas och kämpa lite på ett spinningpass, det kan vara en typisk alla hjärtans dag grej för mig, jag tycker om att träna och då gör jag det.  Och när jag tänker efter så har ju faktisk varje människa och sin kropp ett visst förhållande, sen hur bra överens man kommer och så är ju en annan femma men även om min kropp inte alltid är så snäll mot mig så kan ju iaf jag vara lite snäll mot den och svettas ut lite skit i kroppen. ;D 
 
Sedan ikväll kommer fina Julia hit för lite mys! :D Fula filmer, glass och lite surr är det som står på schemat, lär nog bli mysigt och trevligt. :D
Så typ så kommer min alla <3 dag se ut iaf, 
 
Om det är nått jag verkligen skulle behöva ge lite kärlek till så är det mitt hår, risigare får man leta länge efter.. livet som student då man inte har råd och klippa sig så ofta som det behövs!!! :/
 
Nu ska jag packa träningsväskan och sedan chilla en stund innan man ska ner och hämta upp tvätten, hoppas ni får en as bra dag allihopa :)<3

Tbx till Gävle

 
Då var skidskolan över för i år, både skönt men också väldigt tråkigt. 
Skönt på sättet att man kan göra saker på helgerna, vilket man inte kunnat då man ska upp tidigt och man kan få sova lite längre på morgonen. Men de gick så fort, kommer sakna mitt lilla gäng och mina superbra hjälpledare.  Men igår fick de iaf hamburgare och diplom så tror många barn kände sig nöjda så nu får jag hoppas att föräldrarna åker mycket med barnen så de fortsätter att utvecklas. :)
 
Nu är jag iaf tillbaka i Gävle, på ett ganska långt tag denna gång, jag vet faktikt inte när jag åker till Timrå nästa gång då jag kommer att ha långpraktik nu, men alla är såklart välkomna att komma neröver och hälsa på istället om nån känner för det. :) 
Annars så kan jag säga att vädret är sjukt deprimerande här i Gävle, jag kom från ett ställe där det snöat hela helgen, där man kunnat åka skidor och bygga snögubbar till ett ställe som knapt ha något snö kvar och är mest blött och lerigt, vårväder med andra ord. JAG VILL INTE HA VÅR NU!!!! det ha knapt varit vinter än då snön va så seg så kommer man hit där det är lerigt och skit redan, de är förtusan februari, snön ska inte börja töa förän i april, hur ska jag kunna klara mig här?? :o Hoppas det kommer mer snö men det lär ju inte.. :( Drog in en hel drös med lera i lägenheten med resväskan så nu måste man städa också tack vare äckelvädret. :o
 
Men men nu ha jag både packat ur resväskan och hunnit kört lite zumba så nu blir det lugnt framför os på tvn tills jag ska lägga mig. 
Hoppas ni haft en bra början på veckan, kramis :)
 

lördagsmys

Full rulle- kanelbulle
Idag har jag hunnit med en hel del och då är klockan bara middagstid ändå. Började med en tidig morgon, klev upp runt 7 och fikade en god och stadig frukost för att orka med lite skidåkning med mitt härliga skidskolegäng. Bilturen till backen var ju inte den roligaste då det snöat en del i natt och vägen utanför mig var ju inte direkt plogad, så man fick åka i värsta spåriga djupsnön. Sedan när man kommer till en korsning så hade de plogat där men.. högen de plogat ihop var ju för hela utfarten så man bah: jahaaa hur tänkte ni nu ploggubbar?? 
Inte nog med det och att de va dimmigt och sladdigt som fan så stog det den lastbil fast i skönviksbacken precis innsn där jag skulle svänga av mot backen så tyckte den stog lite olämpligt men men, fram kom jag iaf och då började det snöa riktiga lappvantar, snöflingorna var enorm så det blev ett riktigt mysväder så jag passade på att bygga en snögubbe som jag tro vi döpte till Bert-ola-herbert, lite oense om namnen så det blev ett trippelnamn. 
Söt blev han iaf!!!:D 
Hade iaf en rolig och spännande dag både med skidlekisgruppen och skidskolan.
Efteråt blev det hem och baka bullar och träna lite så nu chilla jag innan middagen med lite varm choklad och en bulle, mums mums.
 
Ikv bli de ganska lungt skulle jag tro så man orka upp och köra på med gänget imorn, avslutning vilket innebär massa skoj.. :D 
 

Morgontankar

Godmorgon! Inatt ha jag verkligen drömt massa konstiga drömmar, ha varit överallt typ och från de jag minns fick jag kläderna sönderrivna av en gubbe, jag slog till han och stack, snodde en annan tjejs klänning(de va sommar), sen va jag på ett hotell med nån kompis jag inte minns vem, åt nån mat som verkade va förbjuden då vi fick gömma oss för att äta den.. Och nu ha min hjärna varit vaken för många minuter så nu försvann allt, så är de alltid efter att man slagit upp ögonen eller varit vaken en viss stund, allt bara försvinner.. Men jag vet att de hände nått mer konstigt men vet inte vad men konstig va den iaf och man kan ju undra va de betyder när man drömmer om att en gubbe förstör mina kläder och liknande!!! Hua!!

Just nu ligger jag i sängen och ska väl strax kliva upp och göra lite frukost, jag nästan längtar efter frukost idag för att det är så gott med frukost och idag tänkte jag göra gröt så de bli perfekt!!! <3 gröt är stadig frukost man håller sig länge på.:) 
Blir en sväng till skolan sen, funderar på om jag ska dra med mig alla grejer jag ska ha med till Timrå och ta bussen direkt ner till tåget eller om jag gå hem och hämta dom och så? Tänkte iaf dissa em i skolan så jag kan åka hem tidigare, känns lite bättre så än att komma hem sent, då hinner jag kanske träna ikv också.;D haha

Ne upp och hoppa nu, hoppas alla få en kalasbra fredag!! :)




RSS 2.0