SOMMAR SOMMAR

 Hejsan hoppsan! 
Lite nya grejer har hänt och egentligen inte så lite heller för jag har nämligen lämnat min första lägenhet och bosatt mig i en annan. Mamma och pappa kom ner i torsdags så på fredag var det full rulle med flytt och det är sjukt hur mycket saker man får in i en liten etta. Var as drygt att springa upp och ner med säckar, lådor och möbler för alla trappor men tur att det bara är en halv trapp upp till min nuvarande lägenhet iaf. 
Tur att Jesper kunde komma och hjälpa till med de tyngre möblerna också, min soffa väger ju liksom bly!! ;P
Flytten tog i stort sätt hela helgen så har blivit mycket utemat och onyttigt skit men sånt man får äta då man flyttar. ;P Mamma och pappa bjuppade iaf mig och Jesper på middag på Harrys på fredagen då flytten av alla möbler var så gott som på plats, riktigt gott var det så tror jag rullade hem nästan. xD
Blev iaf fint i lägenheten tillslut då allt kommit på plats, är fortfarande några saker som t.ex. tvn som inte kommit på sin rätta plats än men det tar vi till hösten. 
 
En annan sak som har hänt är att jag gått klart mitt tredje år på högskolan.. tre år.. fatta vad fort det gått, jag började ju nyss liksom.. :O En termin kvar och sedan ska jag vara färdigutbildad.. helt otroligt, svårt att förstå.
Men har inte sommarlov riktigt ännu, har lite grejer kvar att fixa på en uppgift innan fredag så till helgen då allt är inskickat blir det till att fira iaf!!! 
 
Igår tog jag och Julia en Pw på 2 mil.. solen stekte på som fan och jag ha fått världens linnebränna med även ett synligt bhband då mina sportbhar var hemskickade till timrå.. xD Är ju inte jätte snyggt direkt så lär ju få pressa i solen topless om det ska se ut såhär.. iaf sola ryggen en hel del.. xD
Kändes i fötterna och benen efteråt att man gått långt, dog typ då jag skulle cykla upp till Sätra nästan direkt efteråt, haha, men det var härligt också så nu känner jag mig välfärtjänt av helg.
Just nu sitter jag på tåget mot Timrå igen, eller nä nu ljög ja.. tåget går till Sundsvall sedan åker jag bil ut till Timrå om man ska vara noga men.. ;P Är svinkallt på tåget och jag sitter i endast shorts och kortärmad tröja.. Jag trodde det skulle bli varmt idag så jackan är nerpackad i resväskan och självklart började det regna påväg till tågstationen bara därför.. Ser inte ut att vara det vackraste vädret i  Sundsvall heller då jag börjar att närma mig där nu snart. ;P Men men Hejdå Gävle för ett litet tag och Hej sommarlov och Timrå!! :D

 
PUSSHEJS!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0