flytt

Den här dagen känns otroligt konstig.. min sista natt i min lägenhet. 
Här sitter jag med nycklar till två lägenheter och försöker inse att jag snart ska lämna min lilla lägenhet, min myshörna liksom. Jag har vetat det här i några veckor nu men inte allt för många för detta kom otroligt hastigt och snabbt men ändå har det inte kommit in i mitt huvud att jag ska ut med varenda möbel imorgon. Jag vill inte flytta.. inte nu, jag trodde ju att jag skulle få bo här tills jag slutade skolan vid jul iaf men tydligen ska de renovera hela huset så alla måste ut. SJUKT DRYGT!!!
Flytten blir ju inte lång men jag tycker ju om min lägenhet på 9B! Tror man alltid har ett visst förhållande till sin första lägenhet, finns ju många minnen kring denna ju och var ju här den lilla nyinflyttna vilsna tjejen från Timrå hamnade. 
Känns som det kan bli kaos imorgon då det varken finns ett städskåp eller det skåp som jag nu har alla mina handdukar och sängkläder i.. vart tusan ska de sakerna ta vägen? Känns som man byter ner sig lite men men om man ser det från den ljusa sidan så får jag en hyra betald iaf, en as najs klocka med som nån lämnat. En sådan klocka har jag velat haft länge och är dessutom dyr, så den är väl höjdpunkten med lägenheten. Den är dessutom helt nymålad så allt går i typ vitt och det är ju possitivt iaf.. Men det känns ändå sjukt konstigt att hamna borta i hus 3! 

Hamnar ju närmre sophuset, bussarna, sjukhuset och skolan medans man kommer nån meter längre bort till affärn och stan typ.. ;);) HAHA!!
Hamnar dessutom på BV så slipper trapporna de dagar man är trött eller dagar man ska upp med tunga resväskor. ;P

Aja inväntar mamma och pappa nu så ska vi börja flytta över lite småsaker tror jag, sedan börjar flytten riktigt imorgon så här blir det ingen sovmorgon iaf.. får hoppas att det blir bra och att man ska trivas iaf, handlar trots allt om ett halvår sedan är det dags att röra på sig till ett nytt boende igen. 
Hejdå 9B och hej 3A!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0