MNL redovisning vecka 2

Idag blir det inte alls lika roligt och redovisa då min våg i Gävle inte fungerar som den ska så har ingen aning om vad min vikt står på nu efter helgen, om jag gått upp eller gått ner. Men jag kan iaf redovisa de övriga så får ni veta om jag gått ner något mer eller inte på tisdag.
 
 vecka 2:
Hur har det gått?
Träningen flyter på galant och med maten går det väl sådär, det är lättare nu men det är ju fortfarande svårt på olika sätt och vis. matplanerna funkar inte alltid som man planerat då det kommer hinder i vägen eller då man ha andra planer med mat inplanerat eller liknande, men jag tycker endå att det går rätt hyfsat och jag försöker ju det är väl huvudsaken? Helger har jag ju faktiskt tillåtit mig själv och få fuska lite så länge jag rör på mig men jag får endå lite ångest om jag sett att jag gått upp något hekto eller så därför det känns lite drygt och jobbigt att inte veta om jag gått ner något eller om jag gått upp nu efter helgen, men så småning om når jag mitt mål..
 
Veckans träning:

måndag- springning 30 min

tisdag- rockring ca 15 min, Gå på springbandet i rask takt 10 min

onsdag- springning 15 min, promenad ca 50 min

torsdag- crosstrainer 12 min, 2 min metoden

Fredag- jumpstyle

lördag: kortare promenad och situps

söndag: promenad ca 50 min, situps och benböj

 

Resultat från vågen och måttbandet: 

Jag kan ju tyvärr inte redovisa veckans viktminskning då min våg visar olika siffror i alla rum, riktigt irriterande, men jag kan ju fortfarande mäta vilket jag gjort och sett resultat på. Denna vecka har jag tappat 5,5 cm av kroppen, då är de på ben, rumpa och bröst, armar och midja måste jag mäta om för de blev lite konstigt så fattade ingenting. Men totalt på 2 veckor så har jag tappat 11, 5 cm av kroppen, det är ganska bra och jag känner mig jätte nöjd. :D Så roligt då man ser resultat på de viset och jag blir så mycket mer peppad då jag ser att jag förlorat någon centimeter här och där. :D

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0