mysmorgon

Varning för suddiga mobilbilder..
Idag har jag haft mysmorgon, lite lyxonsdag sådär. Ställde klockan på 09:00, men låg kvar i sängen och drog mig till ca 10, så då gick jag upp och fixade lite frukost, hämtade datorn och la mig i sängen igen. Jag brukar inte vara en sängätare men idag tyckte jag att det kunde vara skönt med lite frukost på sängen samt lite skön musik till det innan man skulle ge sig in i allt plugg. Ska väl inte kalla det lyxonsdag allt för mycket om man tittar på min frukost, en typisk dietfrukost när man inte fuskar ett dugg, enbart yogurt, ett ägg och lite te, men det är ganska gott det också även om jag föredrar andra mycket godare och roligare frukostar.
I bakrunden på min rosa pärla så se man Sofies frukost i form av frukter, vart ju inte alls frestad då jag såg de...
 
Har iaf legat och pluggat ett tag nu, uppgiften är rätt dryg även om den baseras till den största delen på mina egna tankar, den är luddig och vet inte om det är nån som riktigt fattat den? Som jag fattat de så är det inte bara jag som tycker den är lite konstigt beskriven men alltid ska de väl vara nån sån uppgift.
Men funderar på och ta en paus och klä på mig, fixa till mig lite och bege mig till affärn med mina ynka 6 kr och fixa lite mat. Blir väl nått tuggummi att mätta mig på, haha nerå jag få väl sno lite pengar från mitt sparkonto så jag blir mätt och belåten. :p
 
Ha en bra dag! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0