minitest om mig

Namn: Elin Andersson
Ålder: 20 år
Bor : Gävle
skola: Högskolan i Gävle
 
Det här gillar jag att göra:  Jag gillar att vara med mina kompisar, åka bräda, fota, dansa, shoppa,träna m,m. 
 
Det bästa med mig är : Hmm? Att jag ofta är glad och trevlig kanske?
 
Det dåliga med mig är: jag kommer seriöstt inte på något just nu. :O Finns ju säkert något men jag tycker att det är svårt att säga sånna saker om sig själv.
 
Såhär är jag som person: jag är typ alltid glad och sprallig, för de mesta rätt social och pratglad också. Jag blir oftast bara dryg och elak mot folk jag tycker är jobbig eller störande. Jag är lite av en shopaholic, jag har svårt att hålla pengarna i plånboken då jag ser något jag vill ha. ja osv..
 
Såhär ser jag ut: ja 1,72 lång, bruna ögon och brunt halvlångt hår, vad mer att säga liksom..
 
piercingar/ tatueringar? hade piercing i näsan men inte längre men ha hål i öronen. Tatueringar har jag 3 av.
 
Om jag skulle göra en makeover på mig själv just nu så skulle jag göra: klippa mig och färga håret för det har jag stort behov av just nu.
 
Denna maträtt kan jag äta en hel vecka: kycklingenchiladas kanske, det är gott men jag vet inte om jag skulle tycka det var så gott efter en hel vecka.
 
Denna maträtt avskyr jag: potatisbullar!! + några fler hatmater..
 
Jag klär mig hellst i: Jag har mina klädperioder, ena taget kanske jag gillar tighta jeans eller leggings med någon blus eller något fint till, medans jag andra dagen vill ha slappa, pösiga baggy-, haremsjeans och en stor hoodtröja. Jag klär mig gärna i märkeskläder!!! Jag tycker inte om kläder som sitter för tight, lösa linnen ska det gärna vara. Och eftersom jag är snowboardtjej så kan jag väl inte annat än att säga att jag tycker om att klä mig i stora pösiga täckbyxor, jag gillar mysiga vinterkläder. och framför allt mössor, det är kärlek det.
 
 
Här fick ni en liten snabbis blick över mig för att jag kände för det och ville ha en paus i plugget. =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0