make over

Vilken dag det var igår.. åkte till frissan klockan 09:00 och var klar 16:00 så 7 timmar satt jag där, det slog mitt rekord på 5 timmar som längst innan. Skulle behövt en helkropps massage efteråt, ni kan ju tänk er smärtan i rumpan av att sitta så länge och i knäna av att ha de böjda hela tiden och endast få några sekunders sträckningar från stolen till nästa står för att skölja typ. Efteråt så värkte mitt huvud något enormt och verkade vilja sitta i resten av dagen. Ingen mat och inget drickbart på en hel dag, inte bra!
Märktes att man var hungrig då man åt en aning mer till middagen än vad jag brukar och då gillar jag inte ens den maten så värst mycket, va iaf inte sugen på den.
Men efter 7 timmar hos frissan så se håret numera ut som på bilden här nedanför. Håret är mörkare+ rosa dipdye och lite klippklipp. Det som tog längst tid vad väl att bleka håret sm skulle bli rosa med folie, de var lite drygt och man tänkte typ : är det klart snart eller? :o men då var det många timmar kvar tyvärr.
Det fula var att alla ville se på och tyckte det va jätte snyggt och jag då som inte såg nånting just då blev ju lite nyfiken då ju, men det kändes spännande att inte se hela tiden heller.
Jag själv tycker att färgen blev najs, det blev häftigt och jag är nöjd, kommer dock ta en stund innan man vant sig helt, men så är det ju alltid med något nytt.
Någon bild framifrån kommer senare, då jag fixat till luggen lite, luggen är ganska ovan den också för innan gick den till hakan och nu lite kortare, men ni få se inom en snar framtid. ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0