inte okej

men nej!! jag hade fel om att det endast var tre avsnitt på sesång 2, det slutade ju förtusan mitt i en händelse och så kan inte en serie sluta, problemet i det hela var inte löst och så ska det inte vara så jag googlade på serien och fick fram att det ska vara 9 avsnitt på 2:an, tro ni att de finns någonstans, nopp, får ju något bryt om jag inte kan få veta slutet. :O Hut kan man bara lägga ut en del avsnitt?? :O puckon..
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin

haha men vad äre för serie då? ;)

Svar: jag ha skrivit de i några inlägg tidigare, once upon a time, typ hur bra serie som hellst!!!! men vore ju kul om alla avsnitt fanns också så man fick veta slutet. :(
Elin Andersson

2012-10-24 @ 18:03:34
URL: http://ejlinandersson.blogg.se
Postat av: Zenitha Nordqvist

De lägger ju ut de avsnitt som finns att köpa, typ. Är det inte säsong 2 som går på tv nu? Brukar dröja ett tag innan hela finns att ladda hem då.

Svar: nja de tro jag inte om de inte precis ha börjat då för är bara gamla som ha varit då jag sett från tvn. :P
Elin Andersson

2012-10-24 @ 20:27:02
URL: http://nitashundvardag.blogg.se/
Postat av: Zenitha Nordqvist

Knepigt.. Är helt säker på att andra säsongen började nu, eller ja.. för ett tag sedan. Men de bör dyka upp på internet snart så du kan ladda hem.

Svar: för jag ha sett massor på tv för inte så längesen och de ha bara visas från första sesången då. Jag hoppas de, hemskt och stanna mitt i en händelse och ionte få serien klargjord. :P
Elin Andersson

2012-10-25 @ 09:45:47
URL: http://nitashundvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0