Tillbaka i Timrå

Har inte blivit så mycket bloggande i veckan som ni kanske har märkt med tanke på att jag varit i fjällen och umgåts med folk hela dagarna.
Dagarna har bestått av skidåkning, god mat(oftast), teori, filmning, mysiga tvkvällar, bastukväll, chill i baren,  umgåts med massa roliga och trevliga människor m,m.

Jag har i denna veckas tid bott i helt nybyggda lägenheter med 10 bäddar och alltså 10 härliga människor i blandade åldrar, plattv, stor soffa, as sköna sängar, badrum som är riktigt stora, bastu och annat najs.
Dock så fanns det ingen affär i området vilket inte var så populärt, men de hade iaf mycket snö.

Har mottagit ett diplom idag som jag känner att jag förtjänar, jag tycker jag har utvecklats mycket i min skidåkning och framför allt eftersom jag inte åker så mycket längre, utan är med en brädtjej ja, men jag har tyckt att det varit roligt och lärorikt på den här kursen och ångrar inte en sekund att jag valde och gå den.
Min ledare tycker att jag har en ledartyp som är perfekt för barnskidskola och barnpedagodik och det känns ju bra med tanke på att jag kommer jobba med barn i mitt framtida yrke också.

Tack alla som gjorde denna vecka till en minnesfull och rolig vecka, var tråkigt och säga hejdå till alla men skönt att få komma hem till Timrå.
På resan fick jag problem med andingen igen så jag och mamma tog en trip till primärvårdsjouren, kul och åka dit det första man gör då man kommer hem, men fick iaf en pulmicort att lösa ut, så där drog de 300 kronorna iväg, as dyrt med sånt där med den ska man ta både morgon och kväll istället så hoppas det kommer att bli bra nu.
Har packar upp min väska och packat ner den nya så nu sitter jag i soffan och ta det lungt bara, är riktigt trött efter veckan så ska lägga mig tidigt ikväll och lyssna på musik som man kan göra nu då mottagningen är bra igen. :D
Godnatt mina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0