Det känns i benen

Hallå hallå!

Har lånat Ebbas dator så det går lite snabbare att blogga, känns skönt att det funkar från mobilen också men tar ju lite längre tid bara.
Mottagningen här i Bydalen är ju inte den bästa då man har 3, har typ noll mottagning på mitt rum så kan inte lyssna på musik på kvällarna vilket jag alltid gör annars, som tur är så är sängarna riktigt sköna så går att sova iaf, känns som hotellsängar ungefär.
Har väl som högst 2 pinnars mottagning eller något, lite illa.

Vädret har varit bra idag, solen har tittat fram lite, dock lite kyligare än igår men nu snöar det en hel del, snöade massor igår också så backarna var riktigt mjuk och skön idag.
Kan säga att min träningsverk i benen känns, speciellt i trapporna, ursh ursh, man lär ju gå som jag vet inte va i slutet av veckan. xD

Dagen har bestått av massa skidåkning med filmning, teori och en rolig gruppuppgift, nu är det slappt framför tv eller dator, de flesta är nog rätt trötta efter dagen.
Har världens sug efter chips kan jag säga, och även fler här tjata väldigt mycket om chips men finns ju förtusan ingen affär i närheten, hur dåligt är inte det?
Jag skulle aldrig klara av att bo här på heltid då det inte finns en affär i närheten, är glad att affären ligger nära i Gävle iaf.

Snart blir det sängen för min del, ska ju trots allt upp tidigt imorgon, Godnatt på er !

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv; haha ja carro vann :p

2012-01-03 @ 23:16:39
URL: http://victoriabromann.devote.se
Postat av: nita

Mysigt med massa snö och att kunna åka i backar! Här i Härnösand har vi typ 1dm snö men backarna är inte att tala om. Ska kolla läget i Luleå på torsdag.



Sv; Jag tänkte börja äta nyttigt direkt men svårt då det är lov och jag ska åka låååång snart, då måste man ju ha godis. Men när lovet är slut blir det hårda tag. Jag och Hanna ska gymma. Beach2012!

2012-01-03 @ 23:36:21
URL: http://zphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0