Stan !

Hallåhallå!

Dagen har förmesta dels spenderats ute, tog cykeln direkt då jag gjort mig klar ner till stan och gick runt där lite.
Var så konstigt väder för först regnade det, sen var det mulet, sen regnade det lite till osv, så jag trodde det var kallt ute och drog på mig både jacka och sjal så kommer man fram och håller halft på svettas ihjäl för att det var så kvavt ute, så man ska inte lita på hur vädret ser ut, man bör nog känna efter först eller något.

Hittade ju en del saker man skulle vilja köpa, och hittade även mina kommande höstskor, men har inga pengar nu typ så de får vänta tills jag fått min lön eller något.
Däremot köpte jag rakhyvlar för min gamla hade blivit slö sedan tappade jag den i golvet igår så bladet gick av typ.
Hårt golv eller klen rakhyvel ? Kan man ju undra sig.

Kollade lite efter tågstationen också, så nu vet jag vart jag ska hämta upp folk som vill komma och hälsa på mig eller vart jag ska ta vägen då jag vill åka hem till Timrå. På ett ungefär iaf, gick ju inte in och kollade exakt vart tågen till Sundsvall går ifrån, det får man väl leta sig till den dagen man ska åka dit. :P

Och man undrar ju vad jag fått för cykel iaf... Styret är snett, sadeln är lös, och brummar ut av helvete och låter som hela cykeln ska rasa ihop. Pinsamt att cykla förbi folk ju, tur man inte känner någon. xD HAHAHA!
Så jag vette tusan vad Andreas Nygren gjort med cykeln innan jag fick den. :O

For iaf hem och åt lite lunch typ vid halv 2 tiden kanske, kommer inte riktigt ihåg vad klockan var, men stannade inte hemma länge efter det utan drog nästan ut på en gång för att gå på en promenad. Hittade en bra sträcka att gå på, och fann även som ett utomhusgym eller vad man ska kalla det. Var iaf träningsredskap utomhus,vilket jag aldrig sett någonstans förut. :o
Nyfiken som jag var så vart jag ju tvungen att stanna och prova en del av sakerna, och var faktiskt ganska roligt så man kanske drar dit och prova på fler saker någon annan dag. xD
Vart så förvånad då jag kom dit och såg en tant göra situps på en grej, jag tänkte liksom: varför gör hon det utomhus? Men så visade det sig att det var till för att kunna göra lite träningsgrejer där, kul idé. :)

Nu är jag iaf hemma igen och funderar på att se på någon film, tänkte endå inte fixa någon mat på ett par timmar så då kan man mysa ner sig i soffan med en filt och någon bra film innan. :)

Ha en trevlig fortsättning på dagen! :)


Kommentarer
Postat av: nita

Men kul med utegym! o: Skulle dom haft överallt tycker jag. Roligare att träna då kanske. (:

2011-08-22 @ 22:34:09
URL: http://timetostop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0