ursh

Hejhej!

Tågresan gick bra som vanligt, satt och skrev lite på slutuppgiften och lyssnade på musik, går ganska bra att plugga på tåg ändå tycker jag, man kommer iaf någon vart och får alltid något gjort.
Tog bussen från tågstationen idag och gud så skönt det var, klev av vid sjukhuset så vart bara en liten gångsträcka, inte lång alls så var mest trapporna upp som var jobbig. Fick veta att de är billigare att betala med kort på bussen än med lösa pengar så kostade typ 17 kronor eller vad det var, och hade blivit mycket dyrare med kontanter, alltid bra att veta sånt där.

Märkte att något rengöringsmedel till toan läkt ut i en påse bland massa saker, luktade ju satan, ska inte sånt som gör ren toan lukta gott? Har tvättat händerna flera gånger men lukten verkar vilja sitta i, sjukt störande så fick typ tömma nästan allt ur sina förpackningar för att slänga de som tagit lukt från det där.

Har försökt att plugga lite mer sedan jag kom hem, hade min pluggchoklad så jag skulle orka, så skrev ungefär en sida till innan jag tappade orken och började titta på massa tv-program.
Tänkte skriva av mina frågor till seminariet imorgon eftersom jag glömt skriva ut de sen ska jag nog gå och duscha och lägga mig i sängen tror jag.
Skönt med halvdag imorgon bara. :D

Natti ;D

Kommentarer
Postat av: nita

sv; ja! Dom jag tyckte passa dig är jättesöta! Seriöst, tofflorna är sjukt sköna! Ångrar inte att jag köpte dom. Kommer vara hur mysiga som helst att ha till vintern då det blir kallt. (:

2011-10-31 @ 21:48:45
URL: http://zphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0