Sommar 2013

Min blogg har varit väldigt död nu sedan jag slutade skolan men jag har varken haft tid eller ork till att skriva här.
Men nu ska jag försöka komma igång lite igen hade jag tänkt och varför inte starta med att berätta lite om vad som hänt under min sommar hittils. :)
Jag startade min sommar på bästa sätt med två underbart härliga veckor i fina Rhodos med sol, bad, utflykter, fest och annat skoj. :D
Började jobba nästan direkt då jag kom hem och jobbar fortfarande åt Riksbyggen i Nacksta och städar trapphus. Far runt på alla möjliga områden och springer upp och ner för trappor hela dagarna, betald träning är aldrig fel. ;P Har nu en vecka kvar av arbetet tills jag får lite ledighet innan skolan startar. :)
Var två dagar på gatufesten med trevligt och roligt folk. :D
Missade de enda jag ville se, vart lite för full ena dagen, gifte mig/chipsade mig med Tobbe och massa galenskap men jag hade iaf en väldigt rolig helg.
Har hunnit skaffa mig en ny mobil i form av en Iphone 5! :)
Tog en trip till Sthlm och hälsade på Kusinerna, poolhäng och Iron Maiden konsert. Över 55000 människor, det var kvavt som fan men riktigt grymt och mäktigt.
Var på fest hemma hos Tobbe med massa trevligt folk och galenskap som vanligt. ;P
Har också hunnit med en liten släktträff på pappas(farmors) sida. :)
Jag har hunnit med att baka både de ena och de andra. :) Fick baka en hel del till mammas chef som jag fick betalt för, inte helt fel att få betalt för något man tycker om att göra. :) har också bakat bröd och planerar för att baka ett par brödsorter till innan jag åker ner till Gävle igen. :)
Annars har jag varit med vänner, igår och idag har jag t.ex. varit med min fina vän Linnea :D
Igår hade vi mys/chillkväll med spel, snack och lite onyttigt gotta. ;P Trevligt var det iaf. :)
Idag blev det ett par timmar rännandes på Birsta för shopping. :)
Jag kom hem med ett rosa kit; en ljusrosa, askön kofta som man nästan inte ville ta av sig efter att man provat den för att den var så skön, ett rosa linne och såklart fick man en rosa påse matchandes till de.. xD
Igår spenderade jag även några timmar med Martin och Matte som också var väldigt underhållande. :P
 
Jag har med andra ord haft en bra sommar hittils även om den också innehållit lite sjukdomar men sånt får man nästan alltid räkna med känns det som.
Nu lovar jag att det inte ska dröja flera månader innan nästa inlägg!! xD
Kommer så fort min förkylning är bättre också att starta upp min träningsblogg igen så håll utkik så kanske det kommer något roligt där med om ett tag. ;P
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0