SÖNDAGS SNACK! :)

Tjenixen!!
 
Idag är det söndag, Igen!! Gud vad fort veckorna går, det kan väl saktas ner lite så jag inte ska behöva stressa ihjäl mig med plugget som jag ska börja med i veckan.
Första helgen med skidskolan är nu avklarad och kan säga såhär: Det är roligt, men det tar på krafterna. Både igår och idag har det varit skit kallt och det är lite jobbigt då både barnen och vi ledare fryser men vad ska man göra liksom, man får gå in i lekförrådet i huvudet och fixa fram något värmegivande åt oss.
Ursh känner mig som en pensionär, en trött en.. Jag har seriöst ont lite överallt, mest i ryggen och huvudet, men även lite i armarna, det tar på kroppen när barnen ska åka "låssaslift" första dagen, för er som inte förstår så har vi en lös bygel/liftpinne och drar upp barnen en bit i backen, och vill man att det ska gå fortare så tar man 2 barn på en gång och det skulle nog inte jag ha gjort iaf känner jag men om man ser det från ljusa sidan så får man armmuskler, bätte kondition och ja barnen får lite liftfeeling innan de ger sig på den riktiga.
 
Har varit seg sedan jag kom hem, var alldeles kall, hade lite smått efterfrysningar efter att varit ute så länge och tog tid att få av mig kläderna för att hoppa in i duschen bara för att fingrarna var iskall och ni vet hur det känns då kalla händer nuddar magen eller resten av huden.. ryser bara av tanken så det var riktigt skönt med en varm dusch så man fick upp lite värme i kroppen. Efteråt så har jag funderat över om jag ska träna något idag, något som är snällt för ryggen nu då jag har ont men jag funderar på att skippa det idag, skidskolan är bra träning nog och sedan har jag städat lite på mitt rum+ packa så det anser jag vara lite träning, har tränat varje dag i 3 veckor så jag kan nog vila en dag, fast om jag känner mig så lär jag nog göra någon sorts träning en stund endå, så fåse då vad jag gör..
 
OBS!!! Jag kommer inte att göra någon redovisning denna vecka för MNL just för att det blev knas med vågen imorse, sedan är min mage uppsvullen idag och då är det inte så roligt och göra mätningar, inte där iaf.. men då kan ju allting bli felmätt... Jag kommer att redovisa någon annan dag istället, eller vänta till nästa söndag så blir det mer spänning. :)
 
Men nu ska jag ta orken att dammsuga sedan få jag se vad jag gör. :)
Ha en bra kväll!
 

Kommentarer
Postat av: Nita

Märkte att det var kallt i Timrå igår då jag skjutsade till hockeyn, bilen visade -15 och vi hade bara -4 i Härnösand. Har haft -7 som kallast här i helgen. :o

Svar: va -18 på dagen och då va jag i backen, svin kallt.:P jaha men oj vi ha haft svinkallt hela helgen. :P
Elin Andersson

2013-01-27 @ 20:48:38
URL: http://timetostop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0