vårdcentralen

ursh vad trött jag är!
Mamma ringde och väckte mig klockan 8 och sa att jag hade fått tid hos doktorn vid 9, har ju varit förkyld och tungandad i över 1 månads tid så nu skulle det kollas upp, men som vanligt så säger dem ju bara : det är virus. Ja men vafan man ska väl inte vara förkyld och så i flera månaders tid.
Men hellre virus än någon bakterie som lurar i kroppen, förhoppningsvis blir man väl bra snart.

Såklart så frågar hon ju om jag använt nässpray under den här tiden, och jag svarade ju såklart ja, så hon bah: Ja men du vet väl att man bara får ta nässpray tio dagar i följd, annars blir man beroende och det är inte bra.
Man bah : jo tack, jag vet, jag tar nässpray dagligen året runt typ.
Så eftersom jag var röd i näsan eller något sånt, så skrev hon ut en "nyttigare för näsan" nässpray, och föbjöd mig att använda vanlig nässpray.
Hur fan klarar man att inte använda nässpray om jag blir täppt, då får man ju ännu svårare att andas, men klart om det fräter i näsan utav det och jag tar det i stort sätt varje dag så kan jag ju förstå om min nösa inte må bra utav det, men ändå får hoppas den nya hjälper åtminstånde lite annars vet jag inte vad jag gör.

Ska försöka skriva lite på uppgiften och kanske börja på nästa uppgift om jag fattar något, lika krånglig den som den andra, skulle behöva vila ett tag, så trött, man är inte van att kliva upp den tiden längre nu då det är lov.:P
Aja ha en trevlig dag :)

Kommentarer
Postat av: nita

De säger ju alltid att man ska uppsöka läkare om man är förkyld länge, och sedan säger de typ alltid att det är något virus..

2011-12-29 @ 12:46:45
URL: http://zphoto.blogg.se/
Postat av: Nita

sv: Ja, det var Tobbe. XD

2011-12-30 @ 17:31:45
URL: http://timetostop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0