bra slut på kvällen..

Jag är trött! Fick ju spendera några timmar på sjukhuset igår natt. Skulle åka och hämta mamma, men bad pappa följa med och tur var väl det då jag började känna av klåda i halsen och stickningar på tungan, för att vara på den säkra sidan så åkte vi till akuten. Doktorn var sjukt mesig och allt tog sådan tid så efter ett par timmar kändes det inte helt bra men jag pallade endå inte vara kvar så åkte hem för att chansa.
Det kändes väl inte helt tryggt att ligga nere på mitt rum själv, så då tog jag en madrass och la mig på golvet i mamma och pappas rum. HAHA längesedan man gjorde det, men vafan om det skulle hänt något så märker dem det fortare.
Men gick ju inte sova så bra där heller så somnade, vaknade, somnade en stund, och vaknade till, ungefär så höll det på till klockan sex i morse iaf, riktigt drygt.
Förstår inte vad det kan vara som jag reagerar på, hade bara ätit grönsaker och dipp igårkväll och det åt jag hos Nita med så jag vet inte.. Kanske det kan vara olika med olika morotssorter? Har ingen aning men skumt är det, vi får se om dem hittar något på allergitestet som jag gjorde i onsdags.

Idag hade jag tänkt att dra till backen men blev en sväng på Birsta istället, köpte dock ingenting, eller jo 3 diskborstar för en 10:a.;p
Tänkte kolla efter singstarspel, men finns ju fan inga och den enda bra sidan på internet som har de spelen är allt tillfälligt slut, hur fan går det till att precis ALLT är tillfälligt slut?
Ne jag hoppas att jag hittar något snart, vill ju ha singstar!!!


Ikväll lär det nog bli ganska lungt, Emma kanske skulle komma hit så får se vad vi hittar på för något. :)
Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: nita

Skönt att du var hemma i Timrå nu då, så det inte hände i Gävle, då hade du kanske inte vågat sova. o:

Hoppas de hittar något snart så du vet vad du ska hålla dig borta från.

2012-01-21 @ 18:13:00
URL: http://zphoto.blogg.se/
Postat av: kattisEriksson

Oj hemskt att behöva vara på sjukan :( hoppas att du mår bättre nu iallafall :)



Ja haha det skulle vara as kul om man kunde hälsa på sådär :)

2012-01-22 @ 13:58:52
URL: http://ekattis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0