sopit

Somnade rätt tidigt igår och skönt var väl det, värre då man vaknar jätte tidigt då istället, började redan vid 4-tiden och vaknade och somnade om så vid 8 kunde inte jag sova något mer, då hade jag tydligen sovit klart och det är ju jätte kul då man är ledig.
Hann iaf med lite städning idag så det är ju skönt att ha det gjort, hittade 2 usbminnen under bordet så ibland lönar det sig att städa och rensa bland saker. ;P
Ställde ut soporna utanför dörren medans jag städade för att jag skulle gå ut med de efter jag städat klart och ätit lite lunch, helt plötsligt ringer det på dörren och det är ju aldrig någon som ringer på här så vart väldigt förvånad, men jag öppnade och utanför stog 2 gubbar och frågade om de va mina sopor.. haha lite pinsamt att bli tillsagt över ett par sopor, men skulle dem komma hit varje dag i några veckor så skulle de se hur många de är som ställer ut soporna, de är aldrig någon som sagt till mig att man inte får det, och med tanke på att andra gör det så gör ju jag också det, fast en del kan ha sina sopor utanför dörren i flera dagar och sånt stör man sig på men jag brukar bara ha de utanför en liten stund och gå ut med de sedan.
Aja nu har jag gått ut med påsen så de blir nöjda och även pantat lite flaskor som jag hade.

Nu funderar jag på att läsa lite kurslitteratur, har seminarium imorgon så måste väl ha läst litegrann, lär ju aldrig kunna läsa klart den boken, men får läsa så mycket jag orkar och kan.
Känns som att det här kommer bli en ganska seg dag, och jag är jätte sugen på något gott och bara därför kommer det reklamer om marabou choklad, pringles chips och massa sånna saker, men har bestämt att jag ska inte ha något sånt idag så får väl stå ut, haha.
Aja dags att börja göra något..

Kommentarer
Postat av: nita

Mina grannar lämnar soporna utanför dörren jättelänge. Det kan dra in råttor.. Jag brukar lämna dem innanför min dörr så tar jag dem då jag går ut. Mina grannar kan liksom gå förbi sina sopor när de går ut och låta dem stå kvar några dagar.. Sjukt störande!

2012-02-08 @ 15:10:41
URL: http://zphoto.blogg.se/
Postat av: buy essays

You should be more positive - you write only about how bored you are!

2012-02-09 @ 13:50:42
URL: http://customessays.ws/prices.php

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0